Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal tudsz magadnak ételt, italt készíteni tábortûznél. Sajnos FNV-ben is szinte mindenhol lõszer terem. Én inkább a fejlesztõk helyében a lõszer komponenseket szórtam volna szét a világban nagy mennyiségben, hogy a játékos rá legyen utalva a lõszerkészítésre, nem úgy hogy minden bokor alá teszek egy tucat lõszert.

Svenhassel
A survivor skill mit tud? Én egyébként személy szerint a hardcore módot várom legjobban, imádom amikor választanom kell mit vigyek magammal és mit nem. Meg amikor kifogyok a lõszerbõl. Ezért is szerettem a Metro 2033-at ott is jó kevés volt a lõszer 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Nem is próbálják ki az új funkciókat, a hardcore módot, a suviver skillt, a craftolást, ha páncélozott ellenséggel találkoznak nem váltanak páncéltörõ lõszere, csak lövöldöznek/kaszabolnak összevissza<#violent>

Pont hogy a civileket gyilkolták. A játék elején bemegy a bárba és fejbe lõ mindenkit, megérkezik egy városhoz és lemészárolja az összes lakosát.

Svenhassel
Gondolom amcsik voltak 😊 vagy "eszetlen" konzolosok. (csak viccelek)

Seth
ha az emberre támadnak akkor meg kell védenie magát nem? 😊

gondolom a civileket senki nem bántotta

PSN ID.: Beegabor

Nézegetem a különbözõ felhasználók videóit, egy sincs aki értelmesen rpg-ne? Mindegyik csak agyatlan vérfürdõt rendez, manapság azt jelenti az RPG, hogy öljünk le mindenkit aki az utunkba kerül?<#fejvakaras>

Prince23
Ez kapásból X360 változat. torrenteken fent van már jó ideje.

Egy szerencsés flótás idõ elõtt megszerezte a FNV-t. Ezen az oldalon Justin TV megtaláljátok az errõl készített videókat. Spoiler veszély!!! A videók a teljes játékmenetet tartalmazzák!!! Sajnos ahogy elnéztem pár bug bent maradt az elõdbõl, pl az NPC-k elég könnyen beakadnak és így elég könnyû megölni õket, F3-ban elõfordult, hogy bizonyos távolságnál az szörnyek beleolvadnak, belesnek a talaj texturáiban, sajnos ebben is elõfordul. Az NPC-k még mindig öngyilkos rohamokat hajtanak végre, túl ritkán használják a fedezékeket.<#szomoru1>

Igen, én is erre gondoltam, biztos mindenki hétvégén tölti le, hogy ne a megjelenés napján kelljen töltögetni.

Prince23
Sokan veszik , lehet

Nah végre lejött a New Vegas, 6.75 giga a mérete. Elég sokáig tartott míg letöltötte, más játéknál alig 3-4 óra a letöltési idõ, ennél majd 9 órán át tartott <#fejvakaras>

Heh a Steamen már le is lehet tölteni a FNV-t. Az Archivmentek is már kikerültek a Steamre.

szerintem nem csak neked van/lesz most a zh idõszak 😄

MrDevil:
az jó, akkor lehet,hogy én is azt választom

How much can you take,before you snap?

Svenhassel
Azért jó kis szinkronszínészek vannak benne. Jó lesz ez 😊

Dev Diary 6
Olyan friss, hogy még a hivatalos oldalon sincs fent <#idiota>

MrDevil
igen én már rendeltem pont a f3 goty 😛 kedden reggel rendeltem és csütörtökre már itt volt 😄

Svenhassel
Ja vagy úgy 😄
Vááá jöjjön már ki! Mondjuk elég gázos, hogy nekem pont a nagy ZH idõszakra esik a megjelenés dátuma 😄

Seth
Ez elég régóta így megy XD

Svenhassel
Most már még a warez is elõbb megvan a konzolokra? 😄

ja ok, kösz

Seth
360 verzió ma került ki a netre

és hol próbáltad ki?
ja és a hivatalos megjelenésig minden játékkal kapcsolatos infot spoilerbe pls

Törölt felhasználó
Most próbáltam ki, az eleje nagyon jó, az alaphangulat megvan. A Fallout 3.-at abbahagytam anno, de ezt tuti végigviszem.
rendeltetek már a game-rõl amúgy? mennyire megbízhatóak és pontosak a kiszállítást illetõen?

Engem erdekel, direkte megvartam, amig 355 helyett 315 lett az font, erre a kocsogok nem vontak azonnal a penzet. 😊 Egyebkent a gamerol rendelve olcsobban hazhozjon a jatek, mint a cdgalaxisbol... (9k cakkumpakk, 320as fonttal szamolva.)

Az durva, én inkább egy lányos fiúnak hittem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Tesse-nek nevezi a riporter csaj, szóval lány lehet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
game.co.uk CE, nem érdekel az ára. 😄

Þór vígi þessi rúnar

En se talaltam jelentosebben olcsobbat mint itthon a 9.900 Ft.

na igen, pont ugyanígy voltam én is
elõrendelem steamen és akkor már kedden nyomhatom, erre felmegyek és 50 eu :/

ezért kérdeztem, hogy ki honnan rendelt, hátha van valahol valamilyen jó akció

Svenhassel
Én gondoltam rá, hogy elõrendelem Steam-en és akkor pár kattintással játszhatok is egybõl. Aztán megláttam az árát: 50 Euro(14.000 HUF) Mondom vegye meg Steam-en akinek két anyja van. Majd leugrok a legközelebbi 576-ba megvenni (köbö 5 perc séta 😄)

valaki elõrendelt már? ha igen honnan?

Hát ezen én is gondolkodtam... 1 percig, aztán nem érdekelt a dolog! Maradjunk annyiban, hogy Japán... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Komolyan mondom mikor neztem pont ez jutott eszembe😊 Valami kis kinai emos alak, fiú? lány? kitudja.

Lehet, hogy valaki felreértett valamit (vagy én fogalmaztam rosszul) én folyamatosan a magyar FELIRATRÓL beszéltem, eszembe sem jutott a szinkron.
Azt szeretnem ha minden játék magyar felirattal jelenne meg.

Svenhassel
A best buyos videóban, aki játszik az férfi vagy nõ? Esküszöm nem tudom megállapítani 😄 Ja és hogy lát ki a haja alól?

Nincs okvetlenül igazad. A Witchert megvettem magyarul, és olyan Szomszédok hangulatúak a párbeszédek benne. A sztori tele van izgalommal, harccal meg csajokkal, a szinkron meg mintha vmi meséhez készült volna. Még egy valamirevaló halálüvöltés sincs a 18+ os játékban.

A többirõl nem tudok nyilatkozni, inkább angolul játszom õket, legalább nem sikkadnak el az információk a fordítás miatt.
Én pont az F3 GOTY-t akarom megszerezni!

Prince23
Dev Diary 5

En mar dontottem, 0 nap! Iden mar mast ugysem veszk (jatek szoftverbol)
En igy jartam az F3-nal. A F3-at is megvettem hamar es utana megvettem a 2 dlc csomagot is, pedig GOTY joval olcsobb lett volna.

Ja, es a tonnanyi dlc-ben legyen igazad😊

Úgy-úgy! Én most csak egyetlen pont miatt bizonytalankodom! Névlegesen, ha most megveszem teljes áron az alapot, és utána jön 1 tonna dlc hozzá, akkor meg kell, hogy vegyem a Game of the year kiadást is majd belõle, akkor meg lehet, hogy jobban megéri megvenni majd csak ezt az utóbbit!

Pont így jártam a Dragon age-gel, megvettem pár hónapja 2000-ért az alapot, majd 2 hétre rá bejelentetették az Ultimate Edition-t!

Mindenesetre így is nagy a kísértés, hogy 0 day vegyem meg (még van ennek eldöntésére 4 munkanapom)!

xblades
Na egyszerûsítettem az oldalt, és a régi tartalmat is töröltem ( vicc rész) remélem lesz bõven mivel pótolni<#wink>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Persze ez igaz. Úgy értettem, ha tetszik is a játek, akkor a magyar verziót kell megvenni. Lehet, hogyha többen vették volna meg a magyar fallout3-at, akkor a NW is magyarul jelenne meg és nem nekem kéne lefordítani😊

Nálam ez a játek egyértelmûen az év legjobban várt game-je. Ha western hangulatu az csak plusz pont, különösen a Red Dead Redemption pc-s hiánya miatt.

Ja és még egy dolog aztán befejezem a floodolást! Szerintem nagyon sokat csiszoltak a grafikán, mivel ez így ilyen formában gyönyörû! Hangsúlyozom, hogy szerintem!

Ez a játék nekem totál 1 futurisztikus westernnek tûnik... és ez egyáltalán nem elmarasztalás részemrõl, ez 1 hatalmas nagy plussz pont!

Nem beszéltem le, már megvette :-D! Ebben nem fogunk egyetérteni, mivel nekem meg angolul esik jobban játszani, habár a Witcher elég kellemes volt magyarul, annyi szent (azt meg is vettem)!

Nem arról van szó, hogy magyarul jelenik meg vagy nem, hanem amelyik játék nem ér pénzt az egyik nyelven se ér pénzt!

54 perces Fallout New Vegas live stream a Best buytól

VAn benne gameplay rendesen, spoilerért felelõsséget nem vállalok!

Ne beszeld le. Vegye meg, tenyleg tamogatni kene a magyarul megjeleno jatekokat. Es ez nem "nyelvtudas-nyelv nem tudas" kerdese. Magyarkent elvarom, hogy magyarul jelenjenek meg. En eleg jol tudok tobb nyelvet is, (nem hiszem, hogy bizonygatnom kene) megis jol esik mikor magyarul jatszhatok.

Hát testvér ez óriási nagy hiba részedrõl, az a játék nem ér pénzt!