6837
...
  • DonnieBrasco
    Nemtom, nekem Boone nagyjából azzal pusztít, amit adok neki, és jó hatásfokon. Gagyi service rifle-al olyan fejeseket osztott a messzi távolban levő mobokra, hogy csak irigykedtem :D
    Mikor kifogyott neki az 5.56 mm, szépen elővette a lever-action shotgunt, és azzal is takarít rendesen :)

DB
  • JethroHUN
    Nincs rá vmi mod h a csapatársamat rábírjam vmi más fegyver használatára? (Cass-t) hiába veszem el tőle azt a vacak caravan shotgunt-t (reequip mod) azért sem használna semmi mást amit berakok hozzá, minden féle fegyvert próbáltam, lmg-t assault rifle, 10mm smg, pisztoly semmi.
  • tordi
    Hálás köszönet a segítségekért !
  • DonnieBrasco
    Ugyanolyan fegyverrel tudod, R gomb.

DB
  • Since
    tudja valaki hogy tudom megjavítani a fegyómat illetve a páncélomat? Nme találok repair kitet, venni nemtudok crossban és jó lenne feljavítanom egy picit. Repair skillem az meglenne hozzá...Köszi válaszokat!
  • Shiwo
    ez de kemény :D
  • meteoreső
    NCR ről jut eszembe meg a lopásról.
    Nekik segítek így elég felháborító hogy azt a könyvet a sarokba nem adják nekem ide soha.
    Ha elveszem mindig odajön valaki és visszateszi.
    Viszont rájöttem ha elolvasom míg odaér akkor már nem tud mit elvenni
    Ebbe a STRIP be hogy kell bejutni 2000 caps nélkül? jelszót kérnek.
  • ratgab
    Ez nagyon komoly...
  • mike01010101
    Durva:)
  • ratgab
    Egymás öldösik lépten, nyomon, így nem nehéz találni a kívánt páncélzatokból pl.:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Camp Searchlightnál folyamatosak a harcok és az elesett katonák, mindkét részről.

Nelsonnál sok a légiós, akikre rászabadíthatod az NCR-t, jó kis mészárlás és sok jó frakció páncél!

Egyébként, meg New Vegasban, akármilyen viszonyban vagy a Légióval teljes megbocsátást kapsz, szóval addig fel lehet szerelkezni (értsd öld a légiósokat, amúgy is megéri mert sok quest és sok loot, meg sok xp jár érte+ Boone questje is ehhez kapcsolódik)

Novacban az egyik bungallóban van egy Andy nevű Ranger, akinek csinálhatsz egy Free questet, ami abból áll, hogy ellenőrizz egy Rádiósállomást, na ott is találsz halott ncr-osokat, köztük egy ranger-t is!

• MaskimXul
    A lopás művészete:

• tordi
    már indulok is !
  • ratgab
    DE minek halmozod fel! Ha valamit nem használsz akkor és ott, akkor már úgysem fogod soha, nagy valószínűség szerint!
  • Carlos
    kveszt lesz, hogy kiszedd belőle az infót.
  • Carlos
    akkor meg pláne.
  • ratgab
    Comprehension perkkel az nem +10, hanem +20....
  • tordi
    Jah, hát természetesen oda is betoppantam a légiós cumóba ! De ott rendesen felidegesített, hogy a 2. emeleten találtam egy fogságban lévő légiós századost, ilyen erőtér védi a cellát. Sehogyan sem bírtam kiszabadítani. Tényleg, oda most is elnézek, hátha most így, hogy szeretnek az NCR-esek bejutok hozzá, de agyon is ütöm mert bitangjól néz ki a ruhája, azt einstandolni fogom
  • Carlos
    Camp McCarran
  • tordi
    Melyik a legnagyobb ? én még nem találtam nagyobbat
  • Carlos
    hehe. az nem a legnagyobb NCR bázis.
  • tordi
    Az a jó ! Amikor a légióval voltam akkor abba a városban amit az elején felégetnek találtam halott légiósokat, leggagyibb ruhájuk volt amit leszedtem. Na, abban a légiós cuccban toppantam be a legnagyobb NCR-es bázisra, ami ott a tó mellett van -mondjuk addiga a sok leölt ranger-nek köszönhetően volt nálam 3 sniper puska és vagy 900 lőszer- isteni mészárlást rendeztem !
  • Carlos
    akkor le akar lőni majd a fél térkép. :)
  • tordi
    Na jó, de ha NCR-es vagyok akkor szívvel-lélekkel az vagyok, nehogy már semleges cuccban legyek
  • tordi
    Tegnap egy őrkatonát elkezdtem magam elött tolni, hagyta magát,maradt vigyázállásban, mondom eltolom egy szakadékohoz az letaszajtom, de 300m után meguntam a dolgot, de lehet ma lesz hozzá hangulatom :D
  • Carlos
    Lesz majd "semleges" páncél is.
  • lammaer
    Nekem leöldösték ők egymást, és kifosztottam a hullákat. Van mindenféle páncélom :)
  • tordi
    Egyébként nem értem, amikor a légiósokkal voltam akkor persze légiós páncélt szerettem volna, de nem lehet venni és nem adnak, leölni meg nem fogok senkit ezért. Most az NCR-el vagyok, a helyzet detto ugyanez, most persze lehetne légiós páncélom, hiszen azokat ölöm halomra, viszont ha felveszem új barátaim az NCR-esek nekem ugranak. Úgyhogy maradnak a szirszar semleges cuccok. Mekkora baromság ez
  • lammaer
    Különbözőek vagyunk.
    Science és lockpick nyilvánvaló ki kell gyúrni 100-ra, én viszont ganyit se rakok speechre/sneakre. Helyette pakolok a barterre (jobban jön a caps a boltban) meg a survivalra (a különféle igy készíthető kaják nagyon jól hozzák vissza a HPt, igy csak kritikus helyzetben kell stimpackot használni).

• AnarchoiD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    en bementem ezekbe a kaszinokba, lemeszaroltam mindenkit es tobb penzhez jutottam a loot eladasaval... ;0
  • lammaer
    "Mindig leürítem a tatyót és utána mindig ismét telepakolom, aztán nincs szivem eldobálni, így eladom. Mostmár ott tartunk, hogy Boone-t és ED-E is agyonra terheltem!"

Én óránként megpakolom mindkettejüket. Aztán visszamegyek a táborhelyemre, szétszortirozom a dobozokba a cuccaim (eg: kaja, fegyverek, páncélok, építéshez szükséges kütyük, eladni valók), megsütögetem a steakeket, és üresen megyek tovább.

Kell egy hely ahol sok doboz van egy helyen, és már lehet is harácsolni.
    Gáz is lenne ha mindenemet be kéne zsúfolni 3*200kg-ba :)
  • Carlos
    +10 -es könyvek?
  • berlinboy6329
    Hooo,Istenem kikészit ez a játék...:C

Már az elejétől kezdvede nem hagyja abba...Mindig azzal jön,mikor beszélgetek bizonyos emberekkel v kapcsolatba kerülök tárgyakkal,h ennyi barter skillel ezt lehet..Ennyi repair skillel ezt lehet,ennyi medicinenel ezt lehet....Nekem meg ezek a skillek a béka segge alatt vannak..Barterre nem raktam sose,medicinre se,repairt is hanyagolom..Science,speech,sneak,lockpick meg talán egy-két dolog még amire gyúrok,a többi le van tojva...Ja meg még guns.
  • DonnieBrasco
    És az még nem is a vége.. az utána jön :D

DB
  • Carlos
    annak van diavetítés a végén? Jó volt.
  • tordi
    Valahol délen, meg nem mondom a nevét a helynek, de találtam egy tábort, sehol senki csak egy kutya, prospector's dog. Vajon valahogy rá lehetne bírni, hogy csatlakozzon hozzám ?
  • tordi
    Félkarú rablón 200-as téttel harmadik próbálkozás után, ha jól emlékszem 34k ugrott be, gazdag lettem ! :D
  • DonnieBrasco
    Hát igen, Boone nekem is sokszor az agyamra megy, ahogy kiirt mindenkit mielőtt még észrevenném őket. De trashmob ellen kiváló :)

DB
  • DonnieBrasco
    Vault 11-ben jártatok már? Nem lövök le semmit, de szerintem eddig (19-es szintű vagyok) messze a legdurvább és legjobb hangulatú quest van benne... meg a háttérsztori stb. Ja, és egy tápolós bug....

DB
  • xblades
    Ha a vásárlásról beszélünk nem tudsz segíteni hogy tudnék saját eladót, árúst csinálni a Geck-el?
  • SaGa Jr
    Lehet velük vásárolni, mert van fix értékük, csak nem a caps-nál jelennek meg hanem a többi cucc között, így eladva tudod meg az értéküket.
    Az átváltási arány meg a következő:
    NCR 5$ - 2 caps
    NRC 20$ - 8 caps
    NCR 100$ - 40 caps
    Legion Denarius - 4 caps
    Legion Aureus - 100 caps

A légiós pénzekből amúgy lehet skulót is csinálni sörétesekhez, már ha megvan a megfelelő perk hozzá.