Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=UMc3_ASqpdQ
devdiary 6
nagy nevek, de ezt már eddig is tudtuk

How much can you take,before you snap?

én itt olvastam, de ez egyszerûen vicc
és még úgy állítják be, hogy ez nekünk jó,hogy folyamatosan veszem a szarokat, ahelyett persze,hogy belerakták volna alapból...

Az elsõ dlc a játékhoz karácsonykor érkezik, de csak xbox -ra. Meglehet hogy ps3-ra és pc-re csak januárban lesz elérhetõ mint anno az Operation Anchorage esetében.

Heh, így is úgy is a steamen rendeltem volna meg, nekem így kényelmes <#vigyor>

na látod, ezért nem rendeltem még elõ
így már nekem is marad a bolti olcsóbban

Igen gebassz volt a steam számlálóval, minden felhasználónak más-más idõpontot mutatott, de most már rájuk szóltak a Bethesdások, úgyhogy most már nálam is okt. 22.-e a megjelenési idõ <#rinya>

Gideon Wieth
tehát õk már játszanak elvben ?? 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Carlos
igen

Þór vígi þessi rúnar

koschwarz
azért kíváncsi lennék, hogy mi votl az oka a hardcore mód belerakásának.

vajon azért, mert az oblivionban is, meg a f3-ban is rengetegen használtak olyan modokat, amivel sokkal hardcore-abb (realisztikusabb) lett a játék? így most alapból beleraktak egy ilyet.

én örülök neki, eszembe nem jutna "casual" módban játszani vele.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az pontban dél.
AM (délelött)
PM (délután)

Gideon Wieth
Persze.. meg gondolkodni kell majd, mi mit ér meg nekünk :-) Sok drága cucc azt futunk eladni, (mindenki elõl) vagy inkább túlélésre játszunk stb... Nem lehet majd mindent csak úgy felszedegetni mint a F3-ban :-) Nekem tetszik ez a mód így elsõre :-) Csak jönne már.. Amcsiknál a 12 óra am mi??? gondolom a nálunk este 8 valahogy, nem ? :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

<#eljen>

Már látom elõre, amikor vacillálni kell, hogy na most felvegyem azt a minigunt és elcipeljem a boltosig, de akkor el kell dobnom 30 töltényt, vagy inkább menjek biztosra és marad a skuló...

Ejj, az ilyen döntésektõl (ez is hozzájárul) rpg az rpg szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Svenhassel
Én mondjuk a Fallout 3-at is úgy vittem végig, hogy nem volt nálam semmi "atomágyú" meg nem vittem csak max 300 lõszert egy fegyverhez. Így érdekesebb volt egy kicsit 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

gfreak
simán..alap 😉

nowan: teljesen logikus, végre nem hatvan atomágyút cipelsz magaddal másfél tonnányi skulóval 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

szerintem mindenki, aki magát rpg fannak mondja hardcore módban kezdi a játékot, legalább kicsit megfûszerezi a játékélményt

A lõszer dolog egy kicsit megrémít, de asszem én is ilyennel fogom kezdeni.
Húú, erre mekkora yest fogok nyomni, azonnal ahogy elindítom ELSÕRE a játékot!!!!!<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gideon Wieth
Én már az elsõnél is 😄

Ryder62
Huhú, erre mekkora yest fogok nyomni. (második végigjátszásnál <#idiota>)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Hardcore mode engedélyezése, szigorú körülmények között😄

lolSL
nem omlik össze a világ, csak nem vagy túl okos tagja a világnak 😊

lolSL
platinumshop-ban 9k és ingyenes szállítás, és megtartják neked az elõrendeléskori árat akkor is ha felmegy megjelenésre.

ne legyél te abban olyan biztos,hogy csak 10k huf lesz a magyarországi ára...
amúgy meg nem vettem meg a gothic 4et szóval azon spóroltam 😊

Borzasztó!! Összeomlik a világ!! Többet fizettem érte mint a dobozos verzióért! Most a szokásos 200 000 magyar helyett 200 001 magyar fog éhezni!

lolSL
képesek vagytok steamen venni és ráfizetni 40%-ot mert pár nappal elõbb aktiválják? omg 😄D

én még nem rendeltem meg, amíg nem tudom biztosra,hogy mikor aktiválható nálunk

Körbenéztem a hivatalos fórumon, és ott azt írják, hogy nem szabad a steames számlálóra hagyatkozni mert elég megbízhatatlan.<#sir>
Gondolom te is steamen rendelted meg, nálad mennyit ír a számláló? 1 nap 0 órát?

Alacsonyak az elvárásaim, várom a népítéletet.

Svenhassel
Mi van veled ember? 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Jövök röhögni!!!

koschwarz
nagyon várós!!!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem, a Hardcore mód nincs hatással a játék nehézségére, csak kissé "túlélõsebbé" teszi a játékot.

Gondolom ez majd a fejlõdésedtõl és a szkilljeidtõl fog függeni, meg az ellenség páncélzatától, meg a felszerelésedtõl.

Positive Mental Attitude

MrDevil
na elméletileg holnap holnapután már postázzák is a CE-t 😛 úgy hogy remélhetõleg 22-ére megjön 😄

Gideon Wieth
Szavaidból azt vettem ki, hogy akkor a legnagyobb élményért, érdemesebb lesz Hardcore-on nyomni 😄 Tetszetõs a dolog :-) Az angol nyelv engem nem zavar, hálisten jól megy :-) ((másik elõnye hogy nem kell feliratokra várni a külföldi sorozatoknál 😊 )) Egyet még, ha tudja valaki... Hardcore-on ugye nem lesz az, hogy egy ellenségbe három golyó helyet 23 kell majd .... Mert az ilyeneket nagyon nem bírom :-)

Ryder62
Nem te vagy az egyetlen. Én eljátszok angolul akár mivel de egy rpg-vel nem szeretnék. De egy biztos, ezt végig fogom játszani még a magyarosítás elött az tuti. Legalább bõvûl a szókincsem. <#nevetes1>

Egyébként meg az xfire megrohadhatna mert már egy tucat friss játékhoz még mindig nincs támogatás. Ez ugye azt jelenti hogy a new vegas se lesz benne a supportban. Ez nagyon elkeserít mert ugye akkor nem lehet netezni játékon belül ergo nem tudok majd használni semmilyen online fordítót. <#boxer>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

grebber
Remélhetõleg készül majd hozzá külön magyarítás! Addig jegelem amíg nem jön!

Next PC upgrade: 2022

Papa01
Én továbbra is el vagyok keseredve, hogy nem jön ki magyarul... 😞( Nagyon..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nos elég sokat csiszoltak a játékon, ott a HArdcore mód amiben muszáj enned, innod, aludnod, a stimpakk csak lassan fokozatosan gyógyít fel, ha eltört a csontod használnod kell a doctor's bag-et, vagy orvoshoz kell menned. A páncélzat fontos tényezõ, lesznek könnyû/közepes/nehéz páncélzatok. Különbözõ lõszertípusok: sima/páncéltörõ stb. A suvivor skill-lel készíthetsz magadnak kaját/piát/stimpakkot/mérget/drogokat. A repair alacsony szinten is 100%-ra javítja a fegyvert, magasabb szinten a fegyverek tovább tartanak ki, és készíthetsz magadnak lõszereket. A legfontosabb a repultáció, már nem a karmád a mérvadó hanem, hogy a különbözõ frakciókkal milyen a viszonyod (pl ha nagyon jobban vagy az NCR-ral akkor a Ceasar legion gyûlölni fog és minden egyes tagjuk megtámad ha találkozol velük, vagy rád küldenek pár bérgyilkost). Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Gideon Wieth
Oh köszönöm :-) Még egy kérdésem lenne... Nekem az elsõ falloutom a harmadik rész volt, aminek a storyja is tetszett, de fõleg az, hogy bármerre lehetett menni, felfedezgetni stb... Na most, én egyenlõre a videók alapján azt látom, hogy megint egy fallout 3at kapunk csak más helyszínnel... A new vegas, mitõl lett jobb másabb?? Mik vannak benne, ami pl a háromban nem volt meg ? :-)

Az eu-s megjelenés a dobozos verzióra vonatkozik. Az biztos, hogy este 8-kor oldják fel mert az eddig elõrendelt játékoknál mindig így volt. Azt viszont nem tudom, hogy más digitális szolgáltatónál is 18.-án jelenik e meg. Majd meglátjuk hétfõ este <#vigyor3>

és ez biztos, hogy nálunk is aktiválható lesz már hétfõ este a steamen?
mert egész eu-ban ugye 22-e a megjelenés

Steamen okt. 18.-án este 8-kor.

us 19-e, eu 22

Carlos
pár nap.

Þór vígi þessi rúnar

Gideon Wieth
Mikor jelenik meg a játék ? :-)

Bocs a Suvivorhoz tartozik még a mérgek, stimpakkek, gyógyporok, és egyébb gyógyszerek készítése. A Repair-al készíthetsz különbözõ lõszereket, és erõsítheted a fegyvereidet.

én is erre vagyok a leginkább kíváncsi. nagyon nagyot dob a roleplay élményen, legalábbis remélem,hogy így lesz és nem rontják el valahogy