6837
...
  • JethroHUN
    Ha nincs hozzá lőszere akkor nem is fogja használni.
  • JethroHUN
    a Vault 11 -hez nem volt semmi küldetés? csak annyih végig járod kideríted mi történt, film nézés, majd 500xp és kész. nem nagyon találtam semmi nagyszám cuccot, idáig a 34es volt a kedvencem, a sugárzás miatt volt kihívás, és az armoryban volt jó pár cucc. pl minigun ami a legrosszabb fegyver.
  • berlinboy6329
    Baah ez a buzi küldetés kikészit..EGyszer már majdnem beirtam ide,mikor a Vault 34ben jártam és emg kellett szerezni egy küldetéshez való cuccot,mert már 10000végjártam minden utat de nem találtam a rohadt ajtót ahol tovább kelett menni...De meglett...

Most az arizona killer nevű küldiben akadtam el

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beszéltem a csávóval,mi a pálya,adott ruhát,felvettem,elmentem a gáthoz,de a sok kurva rangertől nem tudok szart se csinálni...Van belőle vagy 6-7...Azt se tom hova kell menni..Ha bemegyek a visitor centerbe ami a közelben van akkor wuest failed..Ha lelövök vkit akkor is failed..mi a szart csináljak?ott guggolok vmi idióta szobor mögött..Ennyi...Sehova se mehetek..Ha előre megyek észrevesznek-->Failed,ha bemegyek a házba észrevesznek--->failed..A szobor mögött legalább nem átnak..mihelyst kijövök szevasz....
  • SaGa Jr
    A közelharcosokkal tényleg ez a baj, azok nem fognak a seggükön ücsörögni. Ha valaki potenciális fenyegetést jelent rád vagy rá, akkor megindul és darál. Pár ilyen semmiből beugró kil lcam után inkább lekapcsoltam a játék ezen opcióját.

Elkeserítő ugyan, de ez ellen csak az véd ha nagyon vacak a perception-je a karakterednek mert így nem tud nagy távokat felderíteni és nem idnul be a cséplőgép kommandó mellette.

Mikor ketten voltak a kutyesszal társnak választva, hát nem sok dolgom akadt.
    Csak loholtam utánuk mikor véletlenül túl közel kerültem a szupermutánsok lakta hegyhez. Ez a két őrült nekiindult én meg próbáltam távolról támogatni őket de olyan gyorsan kapták szét a minigun-os mutikat meg a lopakodó nightkin támadókat hogy csak hüledezni tudtam.
    Vault fosztogatáskor egyszerűbb volt agresszívba tennem őket azt had menjenek. Megfogni úgysem tudnám őket, így viszont takarítanak.

Bele sem merek gondolni mi lett volna ha az öreg Lilly társul a verekedős kislányhoz...
  • MaskimXul
    A bunyós csaj nekem is a kedvencem, találtam neki valami unique kalapácsot, azzal elég durván aprít. De hiába állítom passzívra, föld alatti helyeken hajlamos a vault másig végéig üldözni az ellenfelet. Csak elrohan kivont kalapáccsal, aztán jön a semmiből a lassított killcam ahogy kinyír valamit. Jókat lehet ugrani a fotelban, amikor csak lopakodsz a sötétben egyedül, és hirtelen bevillan egy repülő zombifej :)
  • SaGa Jr
    New Vegas Strip a hely és Ambassador Crocker a nagykövet akit keresni kell. Egyébként meg a Strip legdélebbi pontján van (a bejárattól még két délre vezető kapun is át kell menni mire eljutsz hozzá). A Strip-be meg csak odatalálsz...
  • dApRo
    merre van ambassador crocker strip?
  • SaGa Jr
    Mármint sima BB gunból van 3. A spéciből csak egy van az egész játékban.
  • SaGa Jr
    BB gun, illetve ennek unique változata.
    Ebből 3 mindjárt a kezdő településen megtalálható (egy az csak ellopható, kettő meg simán felszedhető mert elvételük nem számít lopásnak).
  • dartonita
    BBgun?
  • sirdond
    ambassador crocker strip southban
    illetve még a pultos csaj az ncr outpostnál, ahol cass is van
    ők ketten nagy tétben játszanak és idővel visszatöltődik az alaptét
  • tutika14
    A lég puska golyót mivel lehet kilőni? (BB bulet)
  • dApRo
    ez a caravan télleg durva első 10ből 9et megnyertem, gép nem tud gondolkozni :S meg nem nagyon rak lapot az én oszlopomba
    tudtok mondani pár caravanos helyet ahol sok pénzük van? Novac, Mojave kifosztva.
  • gfreak
    szerintem is bukó a CE, aki eladja az tuti jó zsetonért..mert ez nem olyan lett mint a G4 xD szeva xD

• grebber
    Na a hunosítok team készíti a magyarítást!
    Várom szeretettel.
  • DonnieBrasco
    Na ez érdekes, ezt majd kipróbálom... köszi a tippet :)

DB
  • SaGa Jr
    Akkor meghülyült szegény, előfordul az is. :)
    Mindenesetre nem modolt játékban nincs szüksége egyik NPC-nek sem lőszerre, mert van nekik alapból egy comapnion ammo nevű cucc adva ami kifogyhatatlan lőszerkészletet biztosít de csak az alap fegyverhez.

Egyébként közben eszembe jutott miért válthatott el a fegyveréről a társad odakint is (nekem kinn még akkor is a puskával hadonászott Boone mikor az arcában voltak az ellenfelek és ütötték). Az ő cuccuk is kopik (csak ak ét leggyengébb fokozaton nem), így nem árt időnként javítani (ha beragad a csúzli akkor is elteszi és míg ki nem javítja neki az ember addig nem hajlandó használni azt). Ehhez el kell szedni tőlük amihez nem kell más, mint adni nekik egy másik fegyvert vagy átállítani közelharci fegyverre a manust és így az inventoryjában megjelenik a lőfegyvere.

Mindenféle fegyver felszedegetést meg minden emberi/ghoul/nightkin kísérőm aktívan végezte. Mikor visszatértem lakott terüeltre mindig megnéztem mit guberáltak. A kedvencem a bunyós kiscsaj volt, aki csak a spéci kesztyüjét meg egy 10 mm-es pisztolyt hordoz magával alapból és nem is hajlandó rendesen használni a lőfegyvereket, mert ő rendszerint a nehéz fegyvereket mindig begyűjtötte (Boone valamiért a sorozatlövő könnyebb fegyvereket szedegette fel lelkesen de használni nem használta azokat) így gyakorta találtam nála minigunt.
  • Carlos
    nagyjából már szerintem sehol nem kapsz. ebay-en nézz szét, de drága lesz.
  • Man19
    Üdv!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy szerinte melyik a legolcsóbb hely, ahol meg lehet venni a gyűjtői kiadást???
  • Man19
    Szeva Koma! ;)
  • gfreak
    mármint folyjon..bocsánat xD
  • gfreak
    atom, asszem am este kilopom mindenkinek a szemét xD

'hogyha ellopod a pénztárcám azt kívánom dögölj meg,karácsonykor folyon ki a szemed,szülessen torz gyermeked,dögöljön meg a beled ha hozzányúltál pénztárcámhoz fossad ki a szívedet'

• mike01010101
    kb. fordítás: "Iszol egy kortyot a megbízható Vault13 flaskádból"
  • mike01010101
    Nem kell feltölteni, olyankor azt mondja hogy "meghúztad a kulcsodat". Amíg a leltáradban van, ezt csinálja, ilyenkor elvileg gyógyít kicsit.
  • MerlinW
    Állandóan kiírkálja, hogy ha töltsem fel a Vault13-as kulcsaomt, ezt miért és hogyan?:) Nem látom negatív hatását, csak zavar, hogy nem értem mit szeretne vele:)
  • berlinboy6329
    Állat lenne..Ha nem "merülne ki"...
  • DonnieBrasco
    Ja, és pont hogy a szabadban kezdett messziről machetével nekirohanni mindenkinek.
    Zárt térben ilyet sose csinált.

DB
  • JethroHUN
    Senki ne használja a Mikoto companions de-equipable modot, most Cass-nek az a caravan shoti full automata lett :S amikor vissza adtam neki, most már a bot is töltés nélkül lő vele. durva. És tényleg értelmetlen nekik fegyvert adni még 1 lövéses fegyverből is rém gyorsan elhasználnak minden lőszert.
  • DonnieBrasco
    Nálam nem ez történt.
    Nem vettem el tőle semmit, mégis egy idő után abbahagyta a lövöldözést, és machetével támadt. Ez alapján logikusnak tűnt, hogy kifogyott a lőszere.
    Ekkor adtam neki a service rifle-t és ammot, amit használt is szépen. Amikor az is kifogyott, megint machete, megint adtam neki, stb.

Magától soha semmit nem szedett fel nálam eddig.

DB
  • SaGa Jr
    Repair kit-et legegyszerűbb gyártani és így hamarabb lesz mintha boltban keresnéd.

Emellett ugyanolyan fegyverrel vagy vérttel tudod javítani az adott fegyvert/vértet (kijelölöd az eszközt az inventoryban és R billentyűt nyomsz). Amennyiben meg felveszed a 90-es repair skill esetén felvehető perk-et ami engedi hogy kombinálgass, na onnantól szinte bármivel bármit javítasz.
  • SaGa Jr
    A saját fegyverüket nem szabad elvenni tőlük, mert ahhoz korlátlan mennyiségű lőszerük van alapból (ezért is nem jelzi ki külön a játék). Boone esetében végig elég lesz nála a saját fegyvere, de ha lát neki tetszőt azt úgyis felkapja és amíg bírja lőszerrel azt használja.

Közelharci fegyvert meg előkap akkor is ha van még lőszere, de zárt helyen vagytok és így kialakulhat közelharc. Ja meg különösen szereti passzív módban előkapdosni a bicskáját. :)
    Aki meg nem akarja hogy foylton elsőként lőjjön, az tegye át passízv módba őkelmét. Amíg valaki meg nem támadja őt vagy a karaktert addig nem fog nagyon durrogtatni és kicsit hátrébb is marad.
  • DonnieBrasco
    Boone egymaga elég :D Nemtom én játszom-e túl könnyű szinten, de tiszta Rambó a csóka.

DB
  • AnarchoiD
    hardon, supermutanst olni egy borotvaval ... na az a kihivas mindez csapattagok nelkul persze
  • JethroHUN
    jah,én Cassnek akartam, több csapatárs moddal játszok, de ha kész a küldije akk elküldöm bőven elég boone+ed-e
  • DonnieBrasco
    Így van, SMG-t adni Boone-nak teljes hülyeség, mert kb 2 ellenségre ellőt 5-6 tárat. Még az egylövető service rifle-ból is elperzselt vagy 200 lőszert 1-2 óra játék alatt. Lő, mint a vakegér, akkor is, ha rejtve van az ellenség félig.

DB
  • Encore
    Azért very hardon + Hc mod + saját szabályrendszer (nem használok energia fegyvert, csak hagyományosat, nem viselek páncélt csak ruhaanyagú dolgokat ,kivéve a sugárzás elleni öltözeteket), így azért van kihívás keményen. :D Velem van Boon és ED-E, így van annyi lépéselőnyöm, hogy előbb észlelem az ellenséget, mint ő engem és tudok taktikázni, enyém a meglepetés ereje. A Viper klán egyik bázisát írtottam ki, de kellett pár nekifutás, hogy sikerüljön, a fenti körülmények miatt kb 2 lövés a nagyobbik fegyverükből és halott vagyok. Felnőtt deathclawt el tudunk intézni ugyan, némi taktikázással, de ritkán vannak egyedül a rohadékok. :D
  • JethroHUN
    megvan, mért nem használt soha más fegyvert Cass, hiába vette mel moddal a caravan shoti, mert csak az alap fegyójukba van öröklőszer, egy ideig, mert kipróbáltam nem volt nálam 20as shoti ammo, de lőttem vele töltés nélkül :D Így már érthető, ohh... így gyorsan elfog fogyni a lőszerem akkor x) pedig lmg-t akartam neki adni, így marad az assault carabine :D
  • tordi
    Na végre ! Ranger lett belőlem, így már egész más a fíling ! Most már jó lesz beköszönni Kajzárhoz ! mégegyszer köszönöm !
  • DonnieBrasco
    Nálam nem szed fel senkitől semmit. Amikor először fogyott ki a távcsövese, nekiállt machetével rohamozni, majdnem le is lőttem ahogy nyomta Zrínyi-style.

DB
  • JethroHUN
    tudom, nálam is ő a fegyver mester, de teljesen magától! szedi fel a fegyókat, és akkor azzal megy ha kifogy a távcsöves puskája.