6837
...
  • xblades
    Legjobb tudtom szerint jelzi is a játék egy üzenetként.
  • JethroHUN
    Akkor csak két féle befejezés van? legio vs ncr?
  • sanyicks
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem emléxem a küldetés nevére, de elég egyértelmű lesz. én az ncr-al voltam barát így a légió ellen mentem a gáton. Szépen elmondja hogy nagy harc lesz, tábornokkal is beszélek, és az az utolsó küldetés. Végig kell menni a légiós táborig, ahol vége lesz. Gondolom a másik oldalról is ugyanez csak fordítva. Ez a küldetés közvetlen az elnök megvédése után jön
  • JethroHUN
    a játék által lementett screenshotokat mivel lehet megnyitni? elméletileg bmp-nek menti, de semmi nem tudja megnyitni, még paint se.
  • MerlinW
    Kérlek spoilerben írd már meg nekünk, melyik az a pont ami után nincs tovább. Elég egy küldetésnév.
  • Lunki88
    Valószínű hogy ennél is dlc-ben oldják meg mint a 3.résznél. Habár ennek még nem értem a végére, szal nem tudom hogy lett befejezve.
  • sanyicks
    Azért ez elég gáz, tegnap előtt befejeztem az nv-t, és most SEM lehet alapból tovább barangolni a fő küldetések befejezése után.
  • REPS0L
    na ezen beszartam :D
  • xblades
    Hát nem tudom nekem most az Annabelle jött be mint fegyver a Deathclaw barlangot is azzal tisztítottam meg. Bár a legerősebbjük azért így is megizzasztott futottam pár kört előle.
  • JethroHUN
    a remnats bunkerhez kulcs kell nem?
  • tutika14
    köszi a választ.
  • SaGa Jr
    Egyrészt előbb át kell lépj a sztori szintjén a 2-es fokozatba (tehát már be kellett jutnod Vegasba és ott is a kijelölt helyre), másrészt előbb el kell végezni egy hosszú küldetéssorozatot a BoS főnökének. Aztán ha ez megvolt és már a sztoriban is elég előlre jársz akkor pár nap multán térj vissza, kérd a felvételedet a rendbe, csináld meg a küldetést amit ad a nagyfőnök és jutalmul megkaphatod a a vágyott tudást.

Azt nem tudom hogy ha leváltatod a főnököt (besegítesz az idős lovagnak) akkor megszerezheted egyáltalán a szükséges tudást, mert a nagyfőnök az aki a feladatot adja ami után tanulható a szükséges ismeret.

Vagy a hegyek között ÉK-en találd meg a remnants bunkert, ők gyakorlatilag Enclave csókák, csináld meg nekik a feladataikat és a döntésedtől függően hogy kit támogassanak a manusok, az egyikük (aki mindig power armor-ban rohangászik) megtanítja neked.
  • tutika14
    Hidden valleyba hol van az aki megtanít a szervópáncél használatára? nem találom sehol :S
  • SaGa Jr
    Nem tudom, mivel nem F3-as modokról volt szó, hanem NV modokról. De szerintem elég hamar megtalálod a F3 nexuson a gameplay effects modok között vagy a cheat részlegben. A címe általában elmondja mire való a mod.

A NV esetében az egyik a Level Cap 45, a másik a Level Cap 100.
  • SaGa Jr
    Igazából ha megvan a wild wasteland akkor pont nem lehet megtalálni a legerősebbet (YCS/186 Gauss Rifle), mert ezesetben a zsoldosok helyett alien-ek lesznek a területen más fegyverrel. Mondjuk ekkor egy jó erős alien pisztoly szedhető össze (más kérdés hogy ehhez meg nagyon limitált mennyiségű lőszer van csak).

JetroHUN:
    Az anti-material rifle boltban is kapható lesz ha elértél egy bizonyos szintet. Ez a fegyver amúgy a legjobb mesterlövész fegyver ha a nyers rombolóerőt nézzük.
    Félautomata puskákban a legjobb a Brush Gun (45-70-es lőszert használó cowboy repeater amivel a veterán ranger manusok szaladgálnak), meg egy küldetés elvégzéséért kapható This Machine (.308-as skulót köpködő igen erős puska).
    Pisztolyból a hunting revolver és a 12,7 mm-es stuki ami common (gyakori) cucc, illetve a legcombosabb a ranger sequoya (spec hunting revolver távcső nélkül de pontosabb és nagyobbat sebez).

Energia pisztolyokból az alien blaster az igazán erős de mivel nagyon limitált a lőszerkészlet amit begyűjthetsz hozzá így nem lesz egy favorit (na ehhez kell a wild wasteland perk). Egyébként a plasma defender viszi a prímet a normál, könnyen beszerezhető cuccok közül, de sebzésben és használhatóságban az egyedi laser pistol (pew-pew) a csúcs.

Energia puskák közül a gauss rifle és ennek spec változata az YCS a legerősebb (utóbbi csak a wild wasteland perk nélkül található meg). Egyébként a plazmák az erősen sebzőek (csúcs a multiplas rifle), a lézerek meg a gyorsan durrogtatóak.

Shotikhoz nem értek egyszer sem használtam azokat a vackokat.
  • Murder3
    fallout 3-hoz az a szint limit kikapcsilás érdekelne, mi a neve?
  • SaGa Jr
    Igen, méghozzá több is (van ami 45-re növeli a limitet, van ami 100-ra). De szerintem értelmetlen.
    15-nél több választható perk már iszonyat erőssé tesz (a további szintekért kapott temérdek skill pontról már nem is beszélve) és a játék elveszíti azt a minimális kihívást is amit alapból tartogat.

De ha annyira kell akkor irány a new vegas nexus oldala. Ott megtalálod amire vágysz.
  • Carlos
    Bassman úgyis megcsinálja majd, szóval csak várni kell!
  • JohnAngel
    A fordítás a HUNosítókTeam közreműködésével készül.
    Fordítónak jelentkezni nálam lehet.
  • JethroHUN
    még nincs, majd egyszer, már fordítják, legalábbis elkezdik. passz h kik. vki írta itt.
  • fiveteen
    Sziasztok szeretném megkérdezni de lehet korán van még, hogy magyarítás van hozzá?köszi hali
  • berlinboy6329
    Baahh,szóval semmi komoly:(
  • Lacee
    spoiler a fallout wikin

rövidebben, valami kincs létezik, 50 kupak után érdemes keresni.
  • berlinboy6329
    Leirná nekem vki mi az a kincs,amiről beszélnek a játékban?Amit kék csillagos kupakokkal lehet megtalálni?létezik egyáltalán?V csak legenda?Mi van benne?
  • I.C.ram
    Létezik olyan mod, ami kikapcsolja a 30as szintlimitet? Egyelőre csak a Fallout 3hoz találtam, a New Vegashoz nem.
  • Merkaba
    középen már mindent felfedeztem meg délen is. most találtam egy utat ami novac felé visz szóval bejött amit mondtál. meg azért visszavettem a nehézséget is. kösz!
  • Shep
    Kicsit igazságtalannak tartom, hogy 55 pontot ad egy deathclaw megöléséért is. Egyébként hol van ez a börtön amiről beszéltek? Nekem ez eddig kimaradt.
  • nowan
    Ha most kezdted és a küldetések után mész, akkor dél felé kéne haladnod:
    Prim, esetleg a börtön, aztán tovább lefelé az autópálya mentén. Esetleg Mojave Outpost, majd Nipton. Aztán északnak Novac.
    Az elején semmi esélyed a cazadorok ellen. Más fele menj!
  • Merkaba
    ezt megpróbálom, bár több helyre út nem visz csak a nagy hegyeken tudok átkelni, főleg goodsprings fölé nem tudok mozogni mert egyik oldal skorpió másik oldalt szemét mutánslegyek razziáznak akiket egyzser már kiírtottam onnan de visszatermelődtek a szemetek.
  • sirdond
    http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_weapons
    itt szemezgess
  • nowan
    nem kell átmászni, maradj az utak mentén! erre a játék is figyelmeztet.
  • JethroHUN
    Megvan az a perk, anti-material rifle vagy mi lesz?
  • sirdond
    pedig van erősebb,ha pedig a wild wasteland traitet is felvetted, akkor meg annál is erősebb :)
  • JethroHUN
    semmit, ilyen a játék eleje. próbáld buggal, van olyan kő amire felugorva nem tudnak elérni.
  • JethroHUN
    Mi a legerősebb fegyver a játékban? Mert asszem megtaláltam, Gauss puska ennél erősebbet még nem nagyon láttam, de mondjuk az ellenfelek se túl kemények.
  • Merkaba
    helló. nekem az a bajom hogy nem jutok egyről a kettőre mert amerre a küldetések visznek mindig olyan helyeken kell átmászni ahol rohadék óriásskorpiók hada tanyázik amiből egyet megölni kész lőszer és stimpack pazarlás nemhogy 3-4-et. mit csinálok rosszul?
  • xblades
    Van már Mod Manager is a Nexuson : link
  • Shep
    Köszi már megvan, 2 helyről is de semmi érdekes nem volt bent. A főnököt meg elintéztem odakint :)
  • dartonita
    A lepcso alatt ha kimesz a hatso udvarra
  • Shep
    Black Mountinon merre találom a kulcsot az emeleti ajtóhoz?