Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha szabad megtudni honnan lehet letölteni? A Google-vel nem találtam. <#conf>

tutituti
MEgvárom míg írnak hogy megy.Nekem megy szakadozik a netem,csupán emiatt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

én ilyenkor bánom csak, hogy nincs gyorsabb netem...
GP2100
Már 62%-a a gépemen van, úgy néz ki, ma ki is próbálhatom. Végre! <#vigyor3>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

norbi2fraktal
Fallout.New.Vegas-SKIDROW

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

és miért nem a fo3 topicba linkelted? <#vigyor1>

amúgy hogy is mûködik a karma rendszer?
jól gondolom,hogy nem fogok egy jó karakterrel összelopkodni mindent?

How much can you take,before you snap?

sziasztok
Hamarosan megjelenik a Fallout New Vegas ennek örömére elõvettem a Fallout 3-at, és készítettem egy kis videót

GP2100
Az igaz, pont ezért jöhetne már egy rls...<#rinya>(meg szerintem sem ártana egy wrz topik mielõtt elkezdõdik a flame a két tábor között)

amíg nincs scene rls, addig nem is lesz fent a magon...

GP2100
wtf? még magon sincs fent, pedig én azt szeretem, hogy amikor hivatalosan megjelenik egy játék amit várok, én már legalább a felénél járok <#eplus2> És ezt a játékot várom... nagyon... <#falbav>

tõlem...
kellene egy warez téma

clone virágbolti már van
kicsit visszaolvasol, akkor kiderül, hogy usában ma jött ki (09.00-kor itteni idõ szerint) eu-ban viszont 22-én fog

Ez ma jön??
<#fejvakaras>

Hát , csak arra utalgattam hogy kufárkodnak a "névvel" , ahogy jött úgy ment kb.

de még mindig nem tudtam értelmezni, hogy mit akartál mondani az elõbb

én ezt nem értem

Azt ugye tudjátok hogy ezt azért szervezték ki, mer amazok elmentek elder scrolls mmo-n kalapálni (nem kár).

Carlos
Akkor tévedsz. Én elõrendeltem. Nem nevezem HC-nak magam, nem is hiszem azt, de tény, hogy az összes PC fallout -ot (Tactics-ot is) legalább 3x végigtoltam. (Az elsõt meg vagy 10x)

Þór vígi þessi rúnar

Ha hinnék, akkor 0 day megvenném, de mivel nem hiszek, elõbb kipróba, akármennyire is szentségtörés, csak azután megvétel! Esetleg, ha a józan eszemre hallgatok, akkor GOTY verzióig várni kellene!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hc fallout fanok alatt a régi játékosokra gondolok, akik még anno a fo1-el kezdték. valóban igaz,hogy megvették a 3-at, mert tényleg mindenki áhítozott már egy jó post ap. rpg-re, de sajnos csalódás lett. nem hiszem,hogy õk elõrendelték volna a játékot, és ezért kell most a hype nekik, jól tudja ezt pl chris avallone is

Carlos
A Fallout Fan-ok úgyis megveszeik a játékot akármilyen is lesz. A HC-k meg majd addig modolják, amig valóban HC nem lesz.

Szóval pont a HC Fanoknak nem kell hype.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnos igazad van!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
azokat meg lehet kukázni, mert semmire se jók.

Þór vígi þessi rúnar

meg amúgy is, a hc fallout fanok (meg akik annak hiszik magukat) csak egy réteg akit meg akarnak nyerni maguknak és erre nincs jobb dolog, mint agyon hypeoltatni megjelenés napján a játékot az olyan kijelentésekkel,mint amit te is írtál korábban

miért te hiszel a fizetett hirdetéseknek? 😄

majd,ha független oldalak és fan siteok is tesztelik, nem csak olyanok akik elõre megkapják a hypeért cserébe, na akkor lehet hinni a teszteknek

De én a játékújságírók tesztjeirõl beszéltem pc-n is és xbox-on is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pedig a pc-sek nem nagyon tudták tesztelni eddig

Carlos
egyre jobb...
Bár én a bubblehead kezébe akartam technocol-lal ragasztani, de végülis az art book-on is tök jól nézne ki.

Þór vígi þessi rúnar

Pont a boxosoknak vannak eddig negatív tapasztalatuk. Állításuk szerint vannak memory leak problémák a gémmel.

<#nevetes1> Max az Artbookba tudod, majd a FNW GOTY-t becsomagolni... ja és még a zsetonokat szép ízlésesen rá tudod ragasztani a csomagra...

eddig én is hasonlókat olvasok
természetesen csak óvatosan merek akármit is olvasni, nehogy oltári spoilerekbe fussak

egyébként xbox testereknek nem lehet hinni, miattuk lett rossz a fo3 is

Carlos
hülye. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hát a fallout wikia-n vannak elejtett szavak, gondolatok, mondatok a játékot jelenleg is tesztelõ újságíróktól. Gyakorlatilag agyonra istenítik a játékot, és sokan már most ezt tekintik a fallout 2 igazi folytatásának. Majd kiderül, de reméljük igazuk lesz!

elvileg vpn-en keresztül lehet aktiválni már most is és így nem kell várnod péntekig
de ne ide offoljunk, amúgy is ideje lenne már egy warez topic

Megveszed a Fallout New Vegas Ce-t és belepakolod a Lunchboxba?

Carlos
Én meg megvettem 0 napon a F3 CE-t, majd késõbb belepakoltam a LunchBox-ba a GOTY-ot. Kábé ugyanaz a tervem most is!

Þór vígi þessi rúnar

koschwarz
mondjuk én elvagyok még a jelenlegi játékaimmal is, és ezt is inkább megvárom valami goty kiadásban, az összes dlc-vel együtt. az f3-at megvettem megjelenéskor, aztán el "kellett" adnom, és megvettem helyette a goty-ot. a tököm tele volt a dlc-s szarakodással.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

én azt mondom,hogy még délelõtt 😄
de majd kiderül

Jogos 😊

Délutánra lesz tört verzió, erre még egy kisebb összeggel fogadnék is...

elvileg most volt aktiválás steamen, kíváncsi vagyok mennyi ideig tart amíg feltörtik

ezt már megszokhattad volna
illetve nem tudom, ez miért meglepõ? ilyen volt az oblivion, a fo3 és ilyen lesz a fnv is 😞

Prince23
Szerettem volna ha PC-s lett volna 😊

miert van ott a sajnos a konzol verzio elott? : )

Prince23
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az elsõ 10 perc!

Gideon Wieth
A szinkronok tetszenek, de a karakterek nem :-( Mármint nem él az arcuk, olyan mint egy báb vagy nem tudom :-( Elõzõben is ez volt 😊 :-(

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

lolSL
12 AM az éjfél.
+9 óra hozzánk a nyugati parttól, tehát itteni idõ szerint reggel 9-tõl játszanak vele amerikában.