6837
...
  • rz
    Hát a képernyővel eddig nem volt semmi probléma és csak ennél a gamenél csinálja ezt, a videokártyámmal sem nem volt ilyen probléma, húzossabb gépigénnyel rendelkező játékokkal probléma nélkül tudok játszani ez meg egyszerűen nem akar működni.
  • Lacee
    vagy a videokártyával, pl túlmelegszik és bontja a kapcsolatot.
  • Ati810
    Hello.
    Felraktam az Advanced Recon Armor mod-ot de nem akar működni mivel meg akartam nézni hogy egyáltalán berakta-e így hát beírtam az item code-ját erre kiírta hogy "Compiled scripts not saved". Van valakinek valami ötlete ? Esetleg rosszul telepítettem ? (Mod manager-rel raktam fel és beállítottam a Módosítási időt is mivel ez állítólag kell a betöltési sorrendhez.)
  • MaskimXul
    Ha a monitor írja ki, hogy nincs kapcsolat, akkor vagy azzal van a gond, vagy a kábellel.
  • rz
    Hello,
    reméltem hogy itt valaki tud segíteni mert van egy kis problémám a játékkal. Mikor elkezdek vele játszani olyan negyed/fél óra múlva kidob a képernyő eltorzul (a színek torzulnak) majd a képernyőmnek van képe kiírni hogy nincs kapcsolat. Namost ilyenkor csak a resi szokott segíteni, de nem értem hogy miért csinálja ezt hisz elég jó vasam van hozzá (automatikus beállításnál is mindent maxra tett még le is vettem belőle), próbáltam minimum beállítással is tolni a gamet de úgy se bírta, frissítettem a drivereket, feltelepítettem mindent sz*rt amit kérdezett de egyszerűen nem akar megoldódi a probléma. Lehet hogy a képernyőmmel van a gond?(bár ilyenről még nem hallottamj). Ja és nem azonos ponton fagy le, tehát tudok haladni a játékban ha folyton mentek resi után meg töltöm vissza de így eléggé idegesítő. Megköszönném ha vlki tudna segíteni.
  • yesname #2030
    Az úgy pont jó lesz nekem is. Felrakom én is 50%-ra és így elvileg 90% körül érem el akkor a 30-as szintet, mert eddig 25%-on használtam.
  • SovereignX
    Egyiket sem csináltam. Mikor a jelszót kellett volna mondani mondtam neki, hogy csak verseny tippet akarok azt meg azt hogy nem lényeg nem akarok tőled semmit. Letudott azzal, hogy idióta pusztaságlakó vagyok. Most ha megyek hozzá megkérdezi mit akarok én meg csak azt mondhatom hogy viszlát. Nem bukott le, nem fizettem/beszéltem le és nem adtam fel. Most már nem is tudom. :(
  • SaGa Jr
    Karma nem befolyásol semmit ebből a szempontból.
    Teljesen mindegy, hogy semlege, jó vagy gonosz vagy (ezt elérni igencsak nehéz, de semleges státuszt is elég macerás megtartani, mert ha bűnözőt ölsz vagy veszélyes dögöt mint amilyen a vad ghoul kapsz ne mkevés pozitív karmát ami könnyedén kibillent a semleges/gonosz oldalról). A végén még a reputáció sem számít, csak hogy ki mellé álltál és kinek segítettél. Egy ponton úgyis el kell döntsed kit választasz mert mindenkinek nem tudsz segíteni.
    A játék végefelé úgyis nullázódik a rossz reputáció mindenkivel és ekkor lehet eldönteni ki mellé állsz. Onnantól persze a többiekkel kezdesz egyre rosszabb viszonyba kerülni de ez kicsit sem számít a végén. Amelyik fél győz az úgyis leabálja a többit.

A döntésed, hogy ki mellé állsz, alapján dől el részben, hogy a korábban végiglátogatott településeknek mi lesz a jövőbeni sorsa. Meg persze az is beleszól hogy mit tevékenykedtél ott. De a karma az piszkosul lényegtelen.
  • berlinboy6329
    Ohohohohohooo...A többfajta befejezés,h kinek nyalok be v nem nyalok be attól is függ h milyen a karmám meg a reputationöm?Szal,ugyanannál a benyalásnál is többféle ending lehet v mi?
  • SaGa Jr
    Kellerrel nincs már dolgod ha egyszer beszéltél vele és megfelelően tetted.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Három megoldás van ebben a feladatban.
    1. El kell elérned hogy Keller bukjon le (elmondja hogy ő egy ranger és hogy Contreras-ra vadászik). Aztán egyszerűen ki kell nyírni. Utána mehetsz vissza a sefteshez (Contreras) és örülhetsz a jutalomnak.
    2. Avagy eléred a dumálgatásnál (speech vagy barter útján), hogy Keller ne akarja jelenteni Contreras tevékenységét, hanem inkább állítsa maga mellé. Ha ezt eléred ugyanúgy mehetsz vissza Contreras-hoz és ekkor szintén vége lesz a feladatnak, megkapod ugyanazt a jutalmat.
    3. Feladod Kellernél Contreras-t.
  • SaGa Jr
    Brotherhood-os pasit nem kell kínoznod, legfeljebb légiós centuriót kivallatnod (hozzá sem kell érned ha elég okos a karaktered). Már ha a reptéren bezárt fasziról van szó.

Normális banda meg nincs. Mindegyik valamilyen szinten erőszakos és a saját igazát szajkózza csak. Ő akar lenni az egyetlen aki uralkodik a vidéken.

Amúgy meg a NCR ki akarja majd veled nyiratni a BoS bandát, mert útban vannak (csatáztak már korábban mikor a BoS-től elszedték az erőművet a Helios I-t és azóta sincsenek kibékülve). Ha jól tudom a légió úgyszintén. Yes man esetében rád van bízva a dolog, Mr. House esetében passz (nem tudom foglalkozik velük vagy sem).

Persze meg lehet oldani békésen is a dolgot, de ettől még nem ez az eredeti célja a NCR parancsnoknak.
  • SaGa Jr
    Én speciel 50%-on használom az úgy kellemes. A normál játék túl bőkezűen szórja a XP-t, az Arwen alapból meg szándékosan veszi le 25%-ra hogy a játék végéig kitartson a fejlődés (50%-on úgy nagyjából a játék 80%-át megcsinálva, a terület 80%-át felfedezve elértem a 30-as szintet az 50%-os beállítással is).
  • Ati810
    Thx.
  • AnarchoiD
    kicsit off:

nev vegas nexuson reggelek foruimra es betok lepnmi de a newvegasnexus azt irja nincsilyen usernam,e otlet ? :)

ui: melee queen -em jol halad mar egesz ncr uldoz "shoot on sight" ballistic fist olyat ut az ellenfeleken hogy szabalyosan elrepulnek mar megettem tobb mint 700stimpackot ;) de dol a penz a sok hullabol ;)
    amugy bazi nehez melee -zni ha 5 kilometerrol sniperezik az embert (de meglehet csinalni;)
  • meteoreső
    Eddig a NCR ranger eknek segítettem
    De mikor megbíztak hogy kínozzam meg a brohterhood os pasit akkor abbahagytam a küldetéseiket. Eddig ők tűntek normálisnak.
    Most átmentem a Brotherhood bázisra és azokat csinálom.
    Valaki el tudná nekem mondani a két frakció közötti különbséget?
    Összefognak csapni?
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Lenne egy kis bajom az egyik side questel. Dealing with Contreras. Utolsó részében beszéltem Kellerrel. Nem buktattam le magam semleges válaszokat adtam, mondom megnézem neten mit kellene csinálni.
    Megyek vissza hozzá most meg már nincs csak a "viszlát" opció ha beszélni akarok vele. Meg lehet ezt vhogy konzolon trükközni vagy...?
  • BlueMaster
    Köszi!
  • dApRo
    Raul vagy Cass az erősebb comp?
  • xblades
    Nem igazán lehet megoldani, ha már a mod készitője sem teszi.
  • JethroHUN
    Vagy ajánlom ezt a modot: http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34683
  • JethroHUN
    az Ranger Reacon armor, csak akkor tudsz szerezni ha lelősz egy olyan tagot. (NCR-os)
  • yesname #2014
    Arwen modot használokhóz kérdés. XP rátát mennyin használjátok? Azért kérdem, mert lassan minden szintnek megefelelő dolgot megcsinálok és a továbbjutás lehetetlen azon a szinten amit elértem. Grindelni meg nem akarok XP-ért, úgy lenne jó ha a játékban haladva szépen lépném a szinteket. (Default 25%-osan használom most és úgy érzem ez elég durva belenyúlás.)
  • MerlinW
    Nem, én csak beleeszkábáltam az angol verzióba a hivatalos fordítást (amihez mélyebben bele kellett nyúlni a játékba). Programozó vagyok, ha fordítok is, csak binárisba
  • Ati810
    Hello.
    Olyan maszkot és sisakot mint ami a játék borítóján található emberkén van olyat honnan lehet (ha egyáltalán lehet) szerezni ?
  • BlueMaster
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem volna, hogy találtam egy nagyon jó tetovált női textúrát a karakteremhez, de ha azt használom akkor a játékban az összes NPC is így fog kinézni... Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az NPC-k másik textúrát használjanak, és csak én nézzek ki ilyen jól... :)))

Köszönöm!
  • Ironman2
    A Gothic 3-at te forditottad? Anno...
  • MerlinW
    1-2 év alsó hangon:)
  • Ironman2
    Na,hála istennek...
  • JohnAngel
    Akit érdekel a magyarítással kapcsolatos friss hírek, az fáradjon erre az oldalra: HunosítókTeam
  • Carlos
  • Dopti
    EPIK :D:D:D:D:D
  • MerlinW
    Szuper, akkor nincs min aggódni:)
  • I.C.ram
    Eddig se volt túl nagy kihívás normálon, szóval tök mindegy, meg amúgy is a sztori és a felfedezés miatt játszom inkább, mint a kihívás miatt.
  • Ironman2
    Magyarosítás nem készül a játékhoz?
  • berlinboy6329
    Már vártam,mikor találja ki vki:P

Mekkora lenne,mikor először találkozok ilyen robottal,megfordul éééééés

Jeeeeeeee
  • SaGa Jr
    A küldetés neve attól függ melyik oldalnak segítesz.
    De gyakorlatialg annyiból mindegy, hogy a gép felteszi neked a kérdést, hogy biztosan bele akarsz menni az adott küldetésbe, mert onnan nincs visszaút vagy előbb csámpázol még másfelé is. Innen tuti megtudod hogy az lesz a vége a játéknak. Tehát lesz döntési lehetőséged, hogy mész tovább a sztoriban (ami amúgy piszok rövid) avagy inkább még barangolsz egy kicsit a világban. A küdletés megvár.
  • SaGa Jr
    Igazából 4 de ezt korábban már leírtam.
    Egyik esetben légió, másikban NCR, hamradikban Mr. House, negyedikben Yes-Man (ez a semleges megoldás mikor senki mellé nem állsz).

Mindegyikben megvívod a csatát a gátnál, csak más feltételekkel.
  • Fantusz
    Screenshotokat érdemes JPG-be menteni, lényegesen kisebb méret, mint a bmp.
    Mindkét formátumot kezelni illene bármilyen képkezelő, képnézegető proginak.
    Társítani próbáltad? - ha a win alapból nem ismeri fel: jobb klikk - társítás (ahhoz, amivel a képeket nézed)
  • sanyicks
    nemtudom
  • Man19
    Jah, igazatok volt, találtam egy gyűjtőit, ami eladó: $159.99...