6837
...
-
tutika14 #2075
Sikerült :D -
#2074 Hmmm...akkor Gobi. :) Csak egy betűt tévesztettem. Amúgy igen, a Sniper Nest-nél van egy 100-as ládában. -
#2073 és az anti material-t hol találom_??? -
#2072 Gori? Az melyik fegyver?
Ha mesterlövész-puskára gondolsz, az nem a Gobi campaign rifle lesz?
jól hangzik, valamikor el kéne sétálnom megszerezni... -
#2071 Megvan az YCS-s. sose használtam. Nálam csak az Anti material van nagy távolságra nagy ellenfelek ellen, és a Gori minden másra. -
#2070 Egyébként az Anti Material a legjobb sniper ? Mert Fallout Wiki alapján a YCS/186 Gauss rifle erősebb de azt nem sniper-nek írják (pedig van távcsöve). -
#2069 Nekem akadozott a hang és az NPC-k se beszéltek de letöltöttem ezt a "patch-et" és megjavult. -
grimm13 #2068 Én a Gun Runners-nél találtam . Olyan helyet tud valaki ahol sok fegyver "alkatrész " van amivel tuningolni lehet a stukikat mert én csak elvétve találgatok darabokat .... -
#2067 Attól függ, hogy a Gori-ra vagy az Anti Material-ra gondolsz... Amúgy igen, megvan mindkettő. Más fegyvert nem is használok, csak ezt a kettőt. -
Man19 #2066 Ezt az állításod alapból kizártnak tartom, mert ott néztem, és 160$ az ára ott, itt pedig 70$... -
#2065 Van a játékban az alap sniper rifle ugye, de úgy tudom van egykomolyabb, nagyobb, hosszabb csövű is, azt valaki megtalálta már??? -
#2064 Az a baj az amazonnal, hogy csak elvétve találni olyan forgalmazót amelyik szállít kis hazánkba. Amelyik meg szállít általában horribilis összegért. Én inkább azt javaslom nézz szét ebayen, ott talán nagyobb eséllyel találsz olcsóbban. -
grimm13 #2063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lépcső alatt van amin felmész, nehéz észrevenni mert "el van ásva " -
Man19 #2062 Jártas valaki az amazon.com nevű oldalon? Egy gyűjtői kiadást szeretnék majd rendelni, csak nem tudom milyen módon lehetne, egyáltalán szállítanak-e Magyarországra, és mennyiben fájna a szállítási díj??? -
tutika14 #2061 Na megint felakadtam XDD Most az a küldi van amikor a Hidden valley-be lévő acél tesókhoz akarok belépni és elküldenek valami rádió állomás szerű izéhez és az ahova menni kell na az az ajtó csak kulcsal nyitható és a kulcs meg sehol. ötlet? -
#2060 Az ultra-lux kaszinóban nincs félkarú rabló? sima black jackkel sokáig fog tartani elérni a maxot :) még csak 5000et nyertem, nem lehet vhol 200nal nagyobb téttel tolni? És a nem kupak pénznek, pl NCR dollar mi értelem van? lehet vele vhol fizetni egyáltalán? -
#2059 Egy kattintás amúgy kikapcsolni a hc módot, ha már eleged van belőle. -
#2058 Jah, valahogy sejtettem. :) Mert a játék felajánlotta az elején, hogy ha hardcore módban viszem végig akkor megjutalmaz, én meg elfogadtam. :P Most már maradok így, egyenlőre boldogulok de félek mi lesz később. -
nowan #2057 Nem, az "extráért" nincs értelme "szenvedni" vele. Csak a játékélményért. Egyébként egy achievment lenne a jutalmad. -
#2056 fura, nekem működött a setreputation hostile-ról neutralra. -
#2055 Játszik valaki hardcore módban? Miféle extrát kapok ha így viszem végig a játékot? Csak szeretném tudni hogy érdemes e szenvedni érte. :) -
#2054 És erre van megoldás? -
#2053 fallout wikin ez all :
addreputation F X Y - Set player reputation with faction. (F = faction ID, X = 0/neg or 1/pos, Y = amount)
addreputation F43DE 1 100
sem csinal semmit -
lammaer #2052 Akkor lehet hogy jó erkölcsbe ütköző azon a részen a pucér seggedet mutogatni :) -
lammaer #2051 Most hogy mondod, 1x feltűnt az egyik pacáknál. -
#2050 meztelen a kari (csak 1 fegyo equipped)
merciful thug vagyok NCR -nel -
#2049 Valaki találkozott olyan hibával, hogy nem mozognak az npc-k szája és nincs hangjuk, csak írja a szöveget alul?:O Durva.. -
lammaer #2048 Véletlenül nem légiós páncélban feszitesz? -
rz #2047 "Install: Drop this in your Fallout New Vegas directory."<-- Másold be simán a letöltött fájlt a játék főkönyvtárába. Vlki nekem tud segíteni?
-
Smokk #2046 Hmm,sztem ez az!
Koszi!
Nna es akkor ezzel most mit kell csinalni?! :) -
rz #2045 Egy kis haladás ami a problémámat illet: az előbb crash után nem vesztette el a kapcsolatot a monitor így csináltam egy képet az incidensről DE ami még érdekesebb hogy miután leállítottam a játékot a képernyő magától visszaállt jóra! Valakinek van vlmi ötlete hogy akkor ezt miét csinálja? Kép: -
nowan #2044 Erre gondolsz? -
Smokk #2043 Udv!
Be tudna vki linkelni mit is kell leszedni az ati 4800-as szeriaju kartyatulajdonosoknak h ne lassuljon be a jatek!
Tudom h mar be volt korabban rakva,de nem talalom,ill. FAQ-ban sincs.
Elore is koszi! -
#2042 Megoldódott. -
#2041 Jah és a player.additem xxstb 1 <- mennyiség. -
#2040 Rosszul írtad be, mert ha úgy raktad fel ahogy levolt írva az instalation.txt-be akkor menni-e kell.
player.additem xxstb az elős két szám az xx az h hanyadik a sorban. pl:
Nálma az xx helyére 07 kell mert a 7. helyen van a sorban, a stb helyére meg a ID-t az is rarban volt egy txtbe írva. -
xrm #2039 Véletlenül nem 4 magos procid van ? Vagy esetleg ffdshow-t használsz ?
Itt van pár jó tipp : Hibamegoldások -
#2038 sajnos nemigaz probaltam.... atirja ugyan ncr -nel a statuszt de ha odamegyek ncr-esekhez ugyanugy lelonek mint elotte... mas otlet ? :) -
#2037 NCR-hoz a konzolba írd be:
setreputation F43DE 0 0
ez neutral szintre hoz, ha minden igaz. -
#2036 tud valaki valami repu rezetelo modot ? NCR -nel hostile vagyok es ez megneheziti a kuldik csinalasat pl stripben eloszor az ncr-esek utana mar a robik is tamadnak, megtudomoket olni, de szivesencsinalnam pl benny -s questet , de nemhagynak ...