Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem azért lõttek rád, mert NCR ruciban bóklásztál.
Þór vígi þessi rúnar
Még jó, hogy nem adtál ki pénzt érte...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Boomerektõl lehet szerezni valamilyen víz alatti lélegzõ kütyüt, ha elég jóban vagy velük akkor az egyik questhez adják. Ezzel akármeddig lent tudsz maradni.
Most, hogy a skidrow féle verzióhoz feltettem az update 1-et, és a tuningolt directx filet, egész játszható lett, viszont gyakran meggyûlik a bajom az úszkálással. Nagyon hamar elfogy a levegõm, kb 10 másodperc alatt, utána van még max 5 másodpercem levegõhöz jutni különben nyekk...Kérdésem az lenne, hogy létezik-e valami féle búvárruha, vagy bármi amivel tovább bírom víz alatt, mert a fallout.wikia-n nem igazán találtam ilyet...
(zárójelesen szerintem ezt a részt cseppet elrontották, mert én személy szerint akár egy percig is bírom víz alatt :)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
How much can you take,before you snap?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
rendesen megijedtem,hogy most mi lesz
How much can you take,before you snap?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Már nekem is sikerült betennem a saját mod-omba egy fodrász terminált ( és egy tûzhelyet ami tábortûzként funkcionál)
Ha tehát valaki a Lucky 38 casinóban telephelyezkedik itt a mod-om: Lucky 38 Apartment
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Igy dolgozzon az ember.
A következõ problémám lenne:
Mivel anno nekem a fallout 3 sehogyan sem akart félpercenkénti kifagyás nélkül futni, így mikor elkezdtem a new vegast nem sokat tököltem a karakteralkotással, hogy ne éljem bele magam túlzottan ha esetleg ezzel sem fogok tudni játszani.
A játék gond nélkül futott, bele is merültem rendesen, viszont mellékhatásként a karakteremnek irdatlanul kretén arca van. Elvileg erre van valahol plasztikai sebész lehetõség, én viszont nem találtam meg. Esetleg valaki belebotlott már és le tudná írni hogy hol van?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Þór vígi þessi rúnar
vagy teszel 1-2 szivességet a Powder Gangereknek (power rangers az egy másik játék... XD) és utána Eddie a nagyfõnök ad neked küldetést, de ehhez legalább semlegesnek kell lenned velük!
Gyanítom, hogyha kiszabadítod a PG foglyokat ,amit írtál is, akkor szerzel náluk pár jó pontot, ami elég lehet ahhoz, hogy beengedjenek az intézetbe (ellenben a légiósok nem foglyák csippantani a búrádat...)
FAllout világban vagy a kecske eszik meg a káposztát, vagy a mutáns káposzta a kecskét. Nemhiába az a szlogen, hogy : War... War never changes!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valakik mindig is utálni fognak.
Þór vígi þessi rúnar
valamiert ugy alakult, hogy a powder rangers tagjaival häboruban ällok, most kell bejutnom a volt büntetesvegrehajtäsi intezetbe, lätom viszont hogy egyes rangersek nevesitve vannak (pl Dave)...ha kinyirok mindenkit (igy tettem), akkor elesek bizonyos küldiktöl?
ha viszont azt a küldetest hajtom vegre hogy szbaditsak ki 2 powder rangers a legion täborbpl akkor ök fognak räm vadäszni...a vegen minden ilyen bandäval hadban fogok ällni, es mindeki räm hajt majd?
valamit ha legyakom a börtönben levö powdereket, a holmiujkat sem vehetem fel, mert lopäsnak irja, karmät vesztek...hogy lehet ugy cselekedni hogy a kecske is jol lakjon es a käposzta is megmaradjon
köszi
Tegnap belefutottam Victorba, a felvehetõ robotba, de sehogy nem akar velem jönni. Van erre valami megoldás, hogy mozgásra bírjam?
Majd lehet látni milyen stádiumban van éppen?
Még nem találtam meg bent gondolom elöször küldetést kell megcsinálnom.
http://www.ps3-hacks.com/forums/about9214.html
Jó szórakozást, ezért van PCm és nem konzolom :)
Nem tudja valaki hogy a magyarosítás mikorra várható?
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
A benne lévõ szöveg mennyisége alapján 1-2 év alatt elkészülhet...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[merlinw.org]
Valaki tudja hogy mikorra várható a magyarosítás ?
Racism is a weapon of mass destruction!
Én látom értelmét de ez az én véleményem. A modokat meg nem értem mindig mire való mert annyira nem elég a nyelvtudásom, sokszor elég zavarosan írnak a saját mod-jukról akár csak én<#idiota>#idiota>
De e szerint van másnak is szüksége rá mert mod is van hozzá,(már csak remélem rájövök hogy kell átültetni a sajátomba.)