6837
...
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell fegyvernek használni a Helios One-t (Archimedes a fegyó projekt neve), elég szépen erőműnek bekapcsolni és átirányítani az áramot oda, ahova jólesik (vagy oda ahova Fantastic kéri, vagy direkt nem oda :D). Így nem ölünk meg senkit és ha ügyesek voltunk sosem jön rá senki, hogy ez egy fegyver végülis (Elijah eltűnt a BoS-tól, a Apocalypse-es ipse a kutatók közül meg veled van, őszerinte is így el tudjuk titkolni a fegyó létét jó időre).
  • giornalista
    snowglobe-okat Mr. House egyik robotja veszi meg, jó pénzért.
  • Sir Quno Jedi
    BoS-os quest, meg a növényes elvileg nem függ össze. A barlangrendszeren keresztül be lehet jutni az egyik alsó szobába hátulról és ott lesz az alkatrész, ami kell a légszűrő rendszerbe. Aztán lehet, hogy ha berobbantottad a spórákat az alsó szinten, akkor utána az is elérhetetlenné válik, de kötve hiszem.
  • Sir Quno Jedi
    - Snowglobe-okat le kell adni Jane-nél (House egyik robotja fent a penthouse-ban)

- Boone-nak ki kell deríteni ki miatt vitték el a feleségét (a motel recepcióján ülő nyanya volt, sok nyomozgatás után lesz gyanús, ha mindenkivel beszéltél sokat, el kell lopni tőle a kulcsot, kinyitni a széfet, ott a bizonyíték), felteszed Boone Beretját, amit ad, kimész a dínó elé mikor szoliban van Boone és viszed magaddal aki a bűnös, Boone agyonlövi sniperrel és voilá, örök bari
  • RoyalPredator
    Jah és BoS questnél ha a növényes vault terminál adatokat kinyirtam, hogy teljesítsem a questet? HELIOS ONE-nál ha bekapcsolom a dolgot, NCRokat kezd gyilkolni a rendszer, és nem akarom....
  • RoyalPredator
    Boone-t hogy engesztelhetem ki, h haverom legyen? :o
    Hol van Rex? Állítólag velem van, de sose látom. Perk él.
    HOl vannak a Lucky 38-ba küldött havrjaim?
    Csak Raul, Veronica, E-DE, és kékmutánsnéni van a Presidental Suite-ben, viszont Coctail-nál látom a markereiket, de NPC-t sehol.

Snowglobe és egyéb quest cuccaimtól h a fenébe válhatok meg, ha felesleges teher?
  • lipovics
    Power armor-ra van még lehetőségem a Bos-on kívül? Nem állnak velem szóba, csak annyit mondogatnak, hogy most túl elfoglaltak, jöjjek vissza később.
    Torrestől kiloptam a kulcsot, csak nem tudom mire jó.
  • lipovics
    Enyémek is ott ragadtak. Hogyan tudod mozgásra bírni őket?
  • Dopti
    Lucky38 ban megtaláltam őket ^^
  • Dopti
    hY. Az a rémeset történt hogy elhagytam két kompániámat :S A kutyát, meg a snipert, bár ez most nem lényeg. Ami a lényeg: van rá valami mód, hogy megtaláljam őket?
  • lipovics
    Brotherhood ruhával szopok. Megcsináltam ott 3 küldit (az alap belépőset, a scoutosat, majd hoztam a levegőrendszerhez alaktrészeket), de nem ajánlja fel a "Eyesight to the Blind"-at, mert már másnak megcsináltam. Most ilyenkor mi van, hogy lesz páncélom?
  • Carlos
    Nap mint nap:

Fat Man Cyber UFO Edition:

Snow Globes:
  • berlinboy6329
    SetObjectiveDisplayed...Ezzel a paranccsal be lehetne kapcsolni a questet,de sehol nem irja semmi h a King's gambit-nek mi az 1. objectivének a száma...
  • berlinboy6329
    Áhh fos...

Semmit se csinál...

Azt is megpróbáltam,h sqv alapján,minden részt 1-re teszek de semmi...Nem mutatta h kész van,nem mutatta h beszéljek a niggerrel,semmi...Kedvem meg nincs 3-jára is megcsinálni,és visszamenni vagy 15 órát a játékban.:(

King's Gambit küldit is próbáltam aktivvá tenni de asse sikerült.
  • lammaer
    Én ezt próbálnám:

setstage <base id> <Quest Objective>
    azaz: setstage 00116B41 1

vagy
    CompleteAllObjectives <base id>
    azaz: CompleteAllObjectives 00116B41
  • berlinboy6329
    Utánaolvasva a "Things that go boom"-ot kellene teljestitetté tenni...Átböngészve a parancsokat nem találtam olyat,ami egy bizonyos küldetést tenne completed-dé.. :(

Ha ez nincs meg nem kapom meg a King's gambit küldit,az nem visz el az Eurekahoz,az nem küld a for the republic part 2höz,nem kell az NCR oldalán megvédenem az elnököt és az NCR szálat se tudom igy végigvinni.
  • lammaer
    Amúgy konkrétan melyik küldetést akarod beinditani?
  • lammaer
    Hát, megpróbálhatod kézzel triggerelni a küldetést.

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_console_commands

Már persze ha biztos vagy benne, hogy nem te vagy a hunyó :)
  • kispancsi
    Passz, nézd meg wikin a President leírását, biztos leírja, h milyen előzmények kellenek, h szóba álljon veled.
  • berlinboy6329
    Fasz kivan már ezzel a bugos faszommal...Megtaláltam melyik küldi kellene de baszhatom..

"Similarly, if this mission is gained through the House quest line, and then Mr. House is killed or disabled (as per an NCR request), then when Kimball is safe and the quest is marked as complete, the NCR troopers will not return to their positions and you cannot advance. This is particularly devastating, as it can effectively end the game depending on your previous choices. "
  • berlinboy6329
    Hát nem tom..Már rég idolized vagyok.Lehet vmi bug?

Crocker adja az NCR küldiket?
    Mert pl Kimballt már megvédtem,és utána mentem hozzá.
  • WNW
    Aztan megtalaltam.. A tulso parton van gyak. a palya szelen a semmiben.. Hehe...
  • lipovics
    Megkerestem Wikin a küldetést, majd megkerestem a játékban, de nem adja oda a küldit. NCR-t már régen kimaxoltam, lehet azért.

Brotherhoods-hoz bejutottam, most sikerült elvergődnöm az AF bázisig. Én a sziklák mellett (balra) surrantam el, pedig a fószer 300-ért valami mást magyarázott.
  • kispancsi
    Szerintem még nem csináltál meg annyi küldetést, valami hiányzik! :) Nézz körül kirendelt helyőrségeknél, sok küldetést lehet ott felszedni.
  • berlinboy6329
    Na picsa..nem tudom megcsinálni az NCR küldetésszálat?

elmentem az Ambassadorhoz,de nem tudok küldetést kicsalni belőle,csak h meséljen erről-arról,de ennyi...Semmi miben segithetek,van-e vmi munka..Semmi!! Ilyenkor mivan?
  • lipovics
    Google a barátom: http://fallout.wikia.com/wiki/Anti-materiel_rifle
  • lipovics
    Köszi, nézegetem.

Viszont nem működik most az oldal keresője, ez (Anti Metarial Rifle) micsoda és honnan??
  • lammaer
    Sztem mindig lesz olyan hogy buksz 1-1 küldit, mivel egy másik küldetés pont üti azt. Kár ezen agyalni, ezt a játékot egy menetből NEM lehet 100%ra csinálni.
  • berlinboy6329
    Lassan szinte kész a játék lol xD

Alig maradt már felderithető hely és mellékküldi..:(
  • kispancsi
    Anti Metarial Rifle -el nem kell felmászni sehova sem, 2 lövés egy Deathclaw. :)

Vault 3: http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_3

használd az oldal keresőjét ;)
  • Rc panzer
    Sziasztok!

Mikor fog megjelenni magyarítás?

Köszi!
  • lipovics
    Köszi! Utána olvastam, Bos-hoz valami jelszó és holo kell, el kell mennem érte a repconba.

A deathclaw-tól elhoztam az egyik páncélt, mire visszamentem eltűnt a másik hulla.... Mindegy, egyik ruha megvan.
    Egyébként könnyű őket úgy leszedni, hogy sniper rifle-vel felmászol egy szikla tetejére és szépen, türelmesen fejbe lövöldözgeted őket.

Vault 3-at kitakarítottam, csak egy mukit hagytam meg (két kutyával van egy szobában, mert ha lelövöm, bukok egy küldit. Azt hol lehet felvenni?
  • kispancsi
    Deathclaw promontory is a location in Fallout: New Vegas; an unmarked area on the east bank of the Colorado River, due east of the Lucky Jim Mine.

Nem mod, lehet elnézted a helyszínt! :)
  • WNW
    Ez a Deathclaw promontory ez egy mod..? Mert neztem videon, hogy irtja vegig oket, es ahol kezd a vizparton, nekem ott egy 10 emelet magas sziklafal van...
  • kispancsi
    New Vegas Medical Clinic a neve, a kereskedők hátsó kijáratával szenben található New Vegas területén.

http://fallout.wikia.com/wiki/New_Vegas_Medical_Clinic
  • MerlinW
    Hol van az a doki? Én eddig elkerültem valahogy:) Egyedül a Freeside-os dokinénit ismerem.
  • RoyalPredator
    Nincs valami nem gusztustalan cowboy armor Nexuson?
    Vagy valami kabátos Buisness suit. Vagy kabát rá.
    Vagy láthatatlan armor az armorra, h védjen a leather suit?

- én nem találtam -
  • tutika14
    Ed-e -t hol tudom upgradelni?
  • Lacee
    nincs, mivel ellentétes érdekeik vannak: a végén mindenképp _valakié_ lesz a terület, ez vagy a Legion, vagy az NCR, vagy House/Yes man. A többiek mindenképp ki fognak akadni, bárkit is választasz.

az előbb csak arra céloztam, hogy arra van lehetőség, hogy nem játék közben utál meg az NCR, hanem közösen lenyomjátok a légió támadását, hanem majd csak a legvégén zavarják ki a securitronok a katonákat a területről.
  • kispancsi
    Ezt szeretném pont elkerülni. Megkaptam MR. Houstól a túlterhelő csippet, és szeretném úgy lejátszani, hogy az NCR nem utál meg. Van erre lehetőség?