87
Mennyi ideig dolgoztál vele?
-
#47 Lehet neked új, de a közgáz, úgy maga a rizsa :D úgyhogy ott CSAK rizsázni lehet :) -
#46 Valójában hivataloasan még nem vagyok nyelvvizsa hiányában, de köszönöm a bizalmat.
-
#45 nagyon vártam már egy mérnököt is, na akkor én (én sem emlékszem pontosan):
Inhomogén, szilárd-folyadék fázisú nem-newtoni, közegek sterilezésének modellezése kapart falú hőcserélőben
Jó téma, írtam hozzá egy gagyi 2D "végeselemes" progit, rengeteget számoltattam és mértem forró vízben a krumpligömbök hogyan melegszenek, majd azokat is numerikus módszerrel modellezgettem.
A legszebb, h a kockulósoknak is legyen valami szép: gyönyörű szín-spektrum előállító algoritmust is írtam, h kiszínezhessem a kapott eredményeket - ehun ni:
-
#44 Hát nálam is ez volt a helyzet. A címére nem pontosan emlékszem. Valami ilyesmi volt.
Gázmotoros erőmű füstgázelvezeő rendszerének gázlengéseinek vizsgálata akusztikus módszerrel -
#43 Bezony ám, és ma kaptam meg az értékelést, 5 ös... Már csak meg kell védenem versnyen :) -
Cat 02 #42 Ilyent is lehet ? Az fasza :p -
#41 rólad nem is gondolt volna senki mást :DDDD -
#40 sport és táplálkozás. kicsit kilógok a sorból :) -
sKeezo #39 ú, lehetek a barátod? -
#38 LOL! :D -
#37 magyarországi logisztikai központok rendszerének elemzése, bemutatása -.-, pár nap és le kell adnom, negyedével vagyok csak kész, és ma sem csinálom tovább mert hulla fáradt vok. :( -
#36 húgom, meg legtöbb barátja pl. ez közvetlen ismerőseim között minimum 10 embert jelent :DDD -
#35 Még ki??? :D -
#34 Jó neked, nekem még wikipédián is fél oldalnyi szarság van az én témámról, úgyhogy vakítanom kell meg rizsázni igen masszívan...és még kell min. 10 oldalt összebutáskodnom...szerda délutánig...jee jee :DDD -
#33 micsoda divat lett ez manapság :)) -
#32 te is?? -
#31 "A középkori japán és európai irodalom összehasonlítása" --> Valami ilyesmi lesz majd eccercsak, mivelhogy japán szakos vagyok. :D -
#30 "GOP-os pályázat pénzügyi megvalósítása és kihívása egy létrejött beruházás esettanulmánya alapján."
5-ös lett úgy hogy a szükséges 45 oldalból 6 lett a végére és az utolsó 30-at 1 este alatt írtam meg. (leadási és kötési határidő előtti este)
Másoddiploma szakdogáját köv félévben kezdem az meg valószínűleg BIS+Basel I BASEL II+Basel III? témában lesz. (kockázat kezelés a munkám úgyhogy elég jó kis téma lesz szép kis 500-600 oldalas szakirodalmakkal:) -
#29 Én szakács kezdeméyny vagyok Xd -
#28 Én sem kocka témában írom, a címe Ambient Média :)) -
Braveheart #27 Az értékelő-elemző munka jelentősége a bűnügyi nyomozások során, különös tekintettel a BRFK nyílt nyomozásainak támogatására...
Csütörtökön védem... (RTF) -
#26 Én közgazdásznak tanulok, de a szakdolgozatig van még pár év, mivel elsős vagyok. :) -
#25 Én "hangkultúrász" vagyok. :P -
#24 khm... #6
De a többi tényleg kocka. :D -
#23 én nyomtatott sajtós vagyok :D -
#22 Mi van, csupa PC-buherátor jár ide? :)
Szociálpolitikus, pedagógus, közgazdász, nuku?
-
Monoton #21 Vizsgamunka: Adobe Photoshop oktatóprogram -
ba32107 #20 Enyém: "Gráfelméleti algoritmusok megvalósítása objektumorientált környezetben"
Decemberben van leadás, minimális szinten elkezdtem már. -
#19 Te is leírhatnád a szakdogád témáját!:)
az enyém ez volt amúgy: MARKETINGTEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA ÚJ MŰSOR BEVEZETÉSEKOR A xxx RÁDIÓ RT-NÉL -
Vlala #18 Röhögni fogtok, de a "Napóleon sírja" című pasziánsz számítógépes változata. -
#17 Nekem a téma: szoftverfejlesztés. Egy portált írtam PHP és MySQL felhasználásával.
Ha összeszámolom a bele fektetett időt, szerintem nem volt több 1 hónap, de nem folyamatosan csináltam :) -
#16 Te meg Bexter! -
#15 Te Istencsászár vagy!
:) -
#14 mióta nem lehet bennfentes témát választani.
Egyébként a nagydoktori szakdogám címe az volt, hogy: "brit kutatókkal kooperálva megfejtettem, hogy a kövér emberek többet esznek mint a soványak ugyehogy?"
Az meg 10-es lett. -
#13 én nem választhetom azt a témát, mivel bennfentes vagyok XD -
#12 "A dugás"
5-ös lett :D -
#11 Nekem még messze van az ilyen... Én még csak az érettségi előtt állok... :) -
#10 úgy sem sikerül, ne erőlködj XD -
#9 Igaz, "csak" OKJ-s szakdoga volt, de a CSS3 - a stílusos jövőről írtam. Nem ültem rajta sokáig, mivel értek hozzá, nem volt nehéz összehozni (o: -
#8 Informatika a Szociális Munkában.
Tavaly leadva és azé lett 4-es mert túl magabiztos voltam :D