87
Mennyi ideig dolgoztál vele?
  • Sanyix
    Lehet neked új, de a közgáz, úgy maga a rizsa :D úgyhogy ott CSAK rizsázni lehet :)
  • Molnibalage
    Valójában hivataloasan még nem vagyok nyelvvizsa hiányában, de köszönöm a bizalmat.

• ZilogR
    nagyon vártam már egy mérnököt is, na akkor én (én sem emlékszem pontosan):

Inhomogén, szilárd-folyadék fázisú nem-newtoni, közegek sterilezésének modellezése kapart falú hőcserélőben

Jó téma, írtam hozzá egy gagyi 2D "végeselemes" progit, rengeteget számoltattam és mértem forró vízben a krumpligömbök hogyan melegszenek, majd azokat is numerikus módszerrel modellezgettem.

A legszebb, h a kockulósoknak is legyen valami szép: gyönyörű szín-spektrum előállító algoritmust is írtam, h kiszínezhessem a kapott eredményeket - ehun ni:

• Molnibalage
    Hát nálam is ez volt a helyzet. A címére nem pontosan emlékszem. Valami ilyesmi volt.

Gázmotoros erőmű füstgázelvezeő rendszerének gázlengéseinek vizsgálata akusztikus módszerrel
  • daeemoon
    Bezony ám, és ma kaptam meg az értékelést, 5 ös... Már csak meg kell védenem versnyen :)
  • Cat 02 #42
    Ilyent is lehet ? Az fasza :p
  • R0zs0máK
    rólad nem is gondolt volna senki mást :DDDD
  • bens
    sport és táplálkozás. kicsit kilógok a sorból :)
  • sKeezo
    ú, lehetek a barátod?
  • minigirl
    LOL! :D
  • Frosty01
    magyarországi logisztikai központok rendszerének elemzése, bemutatása -.-, pár nap és le kell adnom, negyedével vagyok csak kész, és ma sem csinálom tovább mert hulla fáradt vok. :(
  • R0zs0máK
    húgom, meg legtöbb barátja pl. ez közvetlen ismerőseim között minimum 10 embert jelent :DDD
  • minigirl
    Még ki??? :D
  • R0zs0máK
    Jó neked, nekem még wikipédián is fél oldalnyi szarság van az én témámról, úgyhogy vakítanom kell meg rizsázni igen masszívan...és még kell min. 10 oldalt összebutáskodnom...szerda délutánig...jee jee :DDD
  • R0zs0máK
    micsoda divat lett ez manapság :))
  • R0zs0máK
    te is??
  • minigirl
    "A középkori japán és európai irodalom összehasonlítása" --> Valami ilyesmi lesz majd eccercsak, mivelhogy japán szakos vagyok. :D
  • Bucser
    "GOP-os pályázat pénzügyi megvalósítása és kihívása egy létrejött beruházás esettanulmánya alapján."

5-ös lett úgy hogy a szükséges 45 oldalból 6 lett a végére és az utolsó 30-at 1 este alatt írtam meg. (leadási és kötési határidő előtti este)

Másoddiploma szakdogáját köv félévben kezdem az meg valószínűleg BIS+Basel I BASEL II+Basel III? témában lesz. (kockázat kezelés a munkám úgyhogy elég jó kis téma lesz szép kis 500-600 oldalas szakirodalmakkal:)
  • solo
    Én szakács kezdeméyny vagyok Xd
  • R0zs0máK
    Én sem kocka témában írom, a címe Ambient Média :))
  • Braveheart
    Az értékelő-elemző munka jelentősége a bűnügyi nyomozások során, különös tekintettel a BRFK nyílt nyomozásainak támogatására...
    Csütörtökön védem... (RTF)
  • Qwerty4
    Én közgazdásznak tanulok, de a szakdolgozatig van még pár év, mivel elsős vagyok. :)
  • Balumann
    Én "hangkultúrász" vagyok. :P
  • BaliBoy
    khm... #6

De a többi tényleg kocka. :D
  • w77d
    én nyomtatott sajtós vagyok :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mi van, csupa PC-buherátor jár ide? :)
    Szociálpolitikus, pedagógus, közgazdász, nuku?
  • Monoton
    Vizsgamunka: Adobe Photoshop oktatóprogram
  • ba32107
    Enyém: "Gráfelméleti algoritmusok megvalósítása objektumorientált környezetben"

Decemberben van leadás, minimális szinten elkezdtem már.
  • Kaszi46
    Te is leírhatnád a szakdogád témáját!:)
    az enyém ez volt amúgy: MARKETINGTEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA ÚJ MŰSOR BEVEZETÉSEKOR A xxx RÁDIÓ RT-NÉL
  • Vlala #18
    Röhögni fogtok, de a "Napóleon sírja" című pasziánsz számítógépes változata.
  • daeemoon
    Nekem a téma: szoftverfejlesztés. Egy portált írtam PHP és MySQL felhasználásával.
    Ha összeszámolom a bele fektetett időt, szerintem nem volt több 1 hónap, de nem folyamatosan csináltam :)
  • CattiBrie
    Te meg Bexter!
  • CattiBrie
    Te Istencsászár vagy!

:)
  • Sanyix
    mióta nem lehet bennfentes témát választani.

Egyébként a nagydoktori szakdogám címe az volt, hogy: "brit kutatókkal kooperálva megfejtettem, hogy a kövér emberek többet esznek mint a soványak ugyehogy?"

Az meg 10-es lett.
  • w77d
    én nem választhetom azt a témát, mivel bennfentes vagyok XD
  • Sanyix
    "A dugás"

5-ös lett :D
  • theone91
    Nekem még messze van az ilyen... Én még csak az érettségi előtt állok... :)
  • w77d
    úgy sem sikerül, ne erőlködj XD
  • Lullaby
    Igaz, "csak" OKJ-s szakdoga volt, de a CSS3 - a stílusos jövőről írtam. Nem ültem rajta sokáig, mivel értek hozzá, nem volt nehéz összehozni (o:
  • Bexter
    Informatika a Szociális Munkában.
    Tavaly leadva és azé lett 4-es mert túl magabiztos voltam :D