Mi volt a szakdolgád témája?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na csúsztam vele fél évet, de hétfõn végre leadtam, 14 perccel a határidõ elõtt 😄 Rendesen összecsaptam a végét, hétfõn hajnali négykor keltem és 15:30-ig megállás nélkül csináltam 😄

R0zs0máK
Ágeci mindjárt megyek államvizsgázni!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kommersz
gratz.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

BaliBoy
5-5-5 Az államvizsla eredményem!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Éééés én is elkészültem vele. Most már csak nyomtatni meg köttetni kell. 😊

Rage47
Igen ezt mondom én is. :/
Molnibalage
Elnézést a gépelési hibákért. Szóval volt mire építeni és én még ezt a matek mennyiséget is kevésnek tartottam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az átlag BSC képzésben az elsõ 3 félévben 2 matek elõadás és 2 matek gyakorlat kurzus van. Ez kurzusonként 1,5 óra. tehát a bsc képzés már a te matek oktatásodat (amire oly büszke vagy ám semmi köze a képzés minõségéhez) is lenyomta, mert ha jól számolom ez 8+8+8 óra....

Látom nehezen megy a dekódolás...

4 félév, HETI 8 (4-4 elõadás és gyak)/8 (4-4)/ 6(4-2) /4 (2-2) órával volt. Ennél, hol több a BSC a nevetséges heti 4 órával és három félévvel? Van mire építeni, de véleményem szerint még ez is kevés-

Tanultál már komoly mérnöki tárgyat? Szerintem nem... Matek nélkül nem megy. Így is a BME HDS tanszéke tanította meg nekem igazán, hogy mi a diffegyenlet. Ugye ZologR? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ZilogR
Kreditrendszerrõl megy a lassan flamewar vagy a BSc/MSc kombóról? Én a BME-n kezdtem 1994-ben és már kreditrendszerben startoltam a Neptun helyett egy DOS-os felületû nemtommi volt, amolyan õs-neptun és a Windows 3.1 alatt már hasított a Netscape Navigator!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Bucser
Mi az hogy 8 meg 6 meg 4? Nem értem... nem hiszem, hogy 8 kurzusnyi matekod volt...

átlag BSC képzésben az elsõ 3 félévben 2 matek elõadás és 2 matek gyakorlat kurzus van. Ez kurzusonként 1,5 óra. tehát a bsc képzés már a te matek oktatásodat (amire oly büszke vagy ám semmi köze a képzés minõségéhez) is lenyomta, mert ha jól számolom ez 8+8+8 óra....

A kísérleti alanyokról meg annyi, hogy a szegedi jogászképzés meg régóta kreditrendszerû... (túlképp a szegedi TTK vette át utoljára)

BSC képzést meg elég sok helyen bevezették 2004-ben... (mindenhol ahol megvolt a bsc képzés indításához szükséges akkreditáció.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
Pécsett már 2004-tõl az új elsõsök már azt nyögik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máshol már 2004ben is volt bsc.
Molnibalage
Olyan 2005 táján volt. Már tavaly is volt BSC szakirány kiírás amennyire emlékszem.

" BME gépészkar volt az elsõ ahol az országban BSC képzés indult"
Ez melyik évben volt?
Molnibalage
Láttam a BSC képzést. Van több ismerõsöm is aki tolta és még egy olyan is aki a régit kezdte, de átrakták / átment BSC-re. Nevetséges ahhoz képest ami képzést én kaptam.

Nekem 8 matekom volt két félévig utána 6 és még 4. Heti két közgázom. A BSC gépészeknek heti 4/4/4 matek és passz. Ehhez képes elsõ félévben négy közgát és még van menedzsment is. Esetleg mérnöki tárgyakat nem kéne oktatni?

Erre szerinted mit lehet építeni? Most alaposan melléfogtál barátom. A BME gépészkar volt az elsõ ahol az országban BSC képzés indult mindenkit egy évvel megelõzve. A kreditrendszert is ott vezették be 1993-ban elsõnek. Úgy látszik kíváló kísérleti alanyoknak tartanak mineket...

Bucser
120 fõs évfolyamból nappalin 3. szemeszter végére elég sokan elcsúsztak (kreditrendszer kb 40-en szigorlatoztak csak számvitelbõl) .

A régi rendszert (a 2002 elõttit) azért tartottam rossznak, mert 1 hiba és úszott az egész féléved... ÉS ugye jellemzõ volt az 1 szórótárgy a többivel meg már nem is kellett törõdni, mert az az 1 tárgy kivágta az évfolyam 90%-át. Viva volt értelme a maradék 10% meg jó volt abban az egy tárgyban a többibõl meg segghülye.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Világ életemben ilyen voltam😊

mûködött a "régi" rendszerben és muszáj mûködnie az újban is, mert idõm nincs "heteket" tanulni egy vizsgára...

Bucser
imádom hogy arról beszélsz amit nem ismersz...

R0zs0máK
true

IMYke2.0.0.0
180-as évfolyamunkból 5. év végére maradtunk 42-en 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én - hál' Istennek - a "sima" alatt nyomtam le mindkét szakomat.
A Bolognai-nak az alapképzése (köztudottan) nem véletlenül olyan gagyi, amilyen - hogy még többen bejussanak, tejeljenek.
A 4-5 (szükség esetén a többi, és fizetõs) évfolyam pedig célirányosabb, kevesebb "kitöltõ" óra/kurzus idõszaka.
A léhûtõk természetesen (értem ezalatt: "á, korán van az a 9:30-as óra, nem megyek be..") mindig és minden rendszerben megtalálhatók.
De, hiszed vagy sem, elõbb-utóbb nekik végük is.
Vagy beeldöglenek a tûzoltó metódusos tanulásba , vagy egyszerûen halasztanak, szakot váltanak.

Molnibalage
Mármint bent elõadáson még annyit sem láttál, de máshol igen. 😊

BaliBoy
Nah BSC-ben a 2. félvére nem látod a társaság minimum felét.

Molnibalage
Miért is? Ez a sima rendszerben is nagyrészt igaz volt. A 3. évre az évfolyam felét nem láttam alsó hangon... Viszont véleményem szerint a BSC egy nagy semmit ad neked. Kb. annyi mint az én alapképzésem volt. Mindenrõl hallasz, de mélyen semmirõl. Ez így egy rossz vicc.

IMYke2.0.0.0
Pedig a Bolognai-rendszernek nagyon sok elõnye van.
Többek között, s amiért nekem nagyon szimpatikus: a naplopók hamar kirostálódnak 😊

R0zs0máK
KÉÉÉÉSZ VAGYOK 😄DDD

Molnibalage
Fel nem fogom, hogy BSC-s "szaktudással" mi a túróról lehet írni bármit. Semmirõl sincs mélyebb ismeretanyagod és alapod sem nagyon.

nekem 3éves lett volna a sulim... és 5. évben adtam le a szakdogát 😊 de sokan voltunk vele így... rohadék kreditrendszer... nyírni kell a népet, mert abból jön a pénz :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Rage47
Gondolom itt mindenki a régi rendszerben diplomázott, min. 5 évig tanultatok a sulin. Nekem már jövõre, 3.ban kell leadnom, túl közelinek érzem. :/
Sanyix
Nem hiszek a mesékben 😞

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Éterképzés szükséges reakcióidejének meghatározása

Carlos
Én: Gyógyszertár nyilvántartó és számlázó szoftver (novodata szabvány)

Asszony:
pszichológia: Európai identitás és nemzeti identitás
grafológia: Megküzdés írásjegyei az írásban
biblioterápia: Werther

Þór vígi þessi rúnar

dunga
Akkor én is kilógok veled:
Cegléd különbözõ korcsoportjainak sportrekreációs szokásainak felmérése.
Jövõre kell leadnom, de lehet, hogy változtatok még a címen.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

R0zs0máK
Ú ez dekemény 😄DD

Slayerboy
"A keménykedõs topicba mért érkeznek sûrûn a hsz-ek?"

Voltam zárás előtt. _______________

Willenbrock
A XX. századi totalitárius európai diktatúrák mûvészete.Ilyesmi címe volt.

Bucser
tévedés.

IMYke2.0.0.0
Alcímre válaszoljak:
- 2 évig gyûjtöttem az erõt és a forrásokat a megírásához (már 2. évben tudtam, mit fogok írni)
- a sajátkezû megírása (legépelése) nem egészen 2 hétig tartott 😊

IMYke2.0.0.0
Megnyugodtam. A sok kocka miatt már kezdtem rosszul érezni magam 😊
De látom, azért vannak emberközeli szakmát tanulók is.
Az én - egykori - szociálpolitikai témámmal már nem lógok ki 😊
Címe: "A XIX. század végi kisebbség szociálpolitikája Magyarországon".
Terjedelem (fejbõl): 80 oldal
Megvédve: 5-ös
Államvizsga: 4-es

R0zs0máK
Nekem nem kell bemutatnod, én meg Kommunikáció szakos vagyok 😄DDD

Sanyix
Lehet neked új, de a közgáz, úgy maga a rizsa 😄 úgyhogy ott CSAK rizsázni lehet 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Molnibalage
Valójában hivataloasan még nem vagyok nyelvvizsa hiányában, de köszönöm a bizalmat. <#vigyor2>

ZilogR
nagyon vártam már egy mérnököt is, na akkor én (én sem emlékszem pontosan):

Inhomogén, szilárd-folyadék fázisú nem-newtoni, közegek sterilezésének modellezése kapart falú hõcserélõben

Jó téma, írtam hozzá egy gagyi 2D "végeselemes" progit, rengeteget számoltattam és mértem forró vízben a krumpligömbök hogyan melegszenek, majd azokat is numerikus módszerrel modellezgettem.

A legszebb, h a kockulósoknak is legyen valami szép: gyönyörû szín-spektrum elõállító algoritmust is írtam, h kiszínezhessem a kapott eredményeket - ehun ni:

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Molnibalage
Hát nálam is ez volt a helyzet. A címére nem pontosan emlékszem. Valami ilyesmi volt.

Gázmotoros erõmû füstgázelvezeõ rendszerének gázlengéseinek vizsgálata akusztikus módszerrel

daeemoon
Bezony ám, és ma kaptam meg az értékelést, 5 ös... Már csak meg kell védenem versnyen 😊

Ilyent is lehet ? Az fasza :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

R0zs0máK
rólad nem is gondolt volna senki mást 😄DDD

bens
sport és táplálkozás. kicsit kilógok a sorból 😊

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

ú, lehetek a barátod?<#ravasz1>

minigirl
LOL! 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Oldal 1 / 2Következő →