The Last Remnant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb ajtót vagy termet nem találok, már másodszor jöttem vissza.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
választhatok hogy támadok simán, támadok combat arttal vagy töltöm a hp-mat.
wow, lehetõségek tárháza
lehet hogy csak én vagyok nub hozzá, de én úgy érzem, hogy annyiból áll. megyek, támadás, támadás, támadás, levertem, tovább. következõ ellenfelet megláttam, nyomok egy szpészt megint, támadás, támadás...
A
Egyébként a JRPG egy isteni mûfaj, de nem minden darabja jó. Még Final Fantasy-ból sem, lásd 12. Az új konzol generációra tudtammal még nem jelent meg igazán jó darab, de PS2-n érdemes próbálkozni, meg PS1 en is ha valaki bevállalja, megéri 😊
PSN ID.: Beegabor
Szoval meg1x mondom szubjektiven, de ez a jatek nekem nagyon is tetszett. A vegelathatatlan subquestek es Guild questek, a fegyverek customizalasaig minden megvan benne ami kell ahhoz, hogy eleg melyre assam magam a jatekba, es napokat elbasszak vele. 😊.
A korabban emlitett 0-at sebzo "leader" pedig gondolom Pagan, nala csak annyit kell csinalni, hogy ossze kell gyorsan szedni a fegyvercustomhoz szukseges cuccokat, es mar meg is oldodott. (Bar nalam mindig lehetett vele varazsolni, sot O volt az egyik legtapabb egyseg).
Feladtam, két napja felraktam a King's Bounty-t, és egyszerûen ég és föld: itt tényleg én irányitom a harcot és rövid idõ alatt átlátható volt a karakterfejlõdés, mágiarendszer. Szóval a Remnant megy le a géptõl...
valóban lehetne több infó is a játékmechanikáról.. más progikról oldalakat lehet találni hogy milyen egyenletekkel számolnak ki egy db eseményt a sok tucatnyiból... itt meg.. azt sem tudom miféle tulajdonságai vannak a karakternek.. és minek az a rengeteg féle fegyver (pláne az idegen fajoké) ha csak magamnak tudom felszerelni.. a társak meg ha szerencsém van elkérik.. lol...
a támadások randomsága annyira nem zavart.. de a fõhõs ostobasága már nagyon.. legszivesebben hátbaszúrtam volna a márki helyében.. de persze õ is csak egy buta kis szöszi XD milyen már hogy a csata közepén jön egy kis surmó és õ meg nagy kegyesen azt mondja legyünk haverok.. és birodalmam 4 generálisa is a csicskásod lesz.. ez már röhej..
amúgy tetszik a játék, és tény hogy nem egy FF dehát mégis csak egy jrpg szerûség pc-re..
A
\"...lámák kíméljenek.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A long, epic tale in a fascinating new fantasy world - Fun, uniquely strategic battle system - Gorgeous musical score - Beautiful art design.
The Bad
Some texture pop-in and screen tearing - Battle system can be obtuse
ami sokaknak nem tetszik, az még jó lehet, max nem a szokványos, nem egy ilyen játék volt már
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
A
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A
practitioner of the forbidden arts of death