Számítógépközpont hőjével fűtenek egy lakóövezetet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Persze nem szabad elfelejteni, hogy ezek a programok csak akkor lehetnek sikeresek,"...

...ha a világ nem pénz alapú. addig a magasabb hatékonyság csak alacsonyabb árat jelent, ami végtére is nem jelent majd csökkenést az (energia) felhasználásban. lásd még Marshall-kereszt.

de azért hurrá jól megmenekültünk.

Vissza lehet térni a 90 nm-es Netburst architektúrára... <#vigyor>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

biztos nem akarták h büdös prociszag legyen a szaunában 😄

"Ezek az elképzelések nem újak. Ausztriában is voltak olyan tervek, amelyek szerint egy uszodát fûtöttek volna egy közeli szerverközpontban keletkezõ hõmennyiséggel. A beruházás végül a helyi lakosok tiltakozása miatt nem valósult meg"

Idióták...

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Az én gépem oldalán lévõ keringetõvel vagyok így 😊 Télen fújja a meleget, nyáron meg érdekes módon a hideget 😄

A sok torrent miatt jut hõ a fûtésre, ezek meg lesittelik a piratebayt, mikor a közjó érdekében cselekednek? 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

endyxx
"Persze nem szabad elfelejteni, hogy ezek a programok csak akkor lehetnek sikeresek, hogy ha a résztvevõk összefognak és mindenki egy irányba húz" - tette hozzá a szakember."
'há mondom én, hogy a távhõszolgáltató jelentette fel a szervereseket 😄

vagyokmintmindenember

Naigen, allitolag a BME Schonherz koliban a teli szunet kezdetekor 3-4 fokkal visszaesik az egesz epulet homerseklete - mert mindenki hazamegy, es kikapcsoljak a gepek nagy reszet. 😊

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Egyáltalán nem marhaság, télen az én szobámban nem sok olyan nap volt, amikor a radiátor fel volt tekerve maxra, mert a két folyamatosan mûködõ gép, plusz néha a lámpa, kiváló klímát biztosított számomra. Csak nyáron meg...

"beruházás végül a helyi lakosok tiltakozása miatt nem valósult meg"

Ott is ennyi jokepessegu van?

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Nikolaosz
Lehet spórolni a központi fûtéssel.Leválni a hálózatról és minden lakásba be néhány gépet aztán minden megoldva. <#vigyor3> (környezetbarát eljárás)
Csak az áramszámla lesz kicsit magas. <#vigyor2>

Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!

NEXUS6
Igazság szerint egy Ps3-nál nics jobb lábmelegítõ!😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

apa kezd hideg lenni dobj már be pár spamet a gépekbe 😄DDDDD

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

És ha hideg lesz akkor több spam-ot küldenek.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

BCS pixel
végre kihasználják azt a sok hõt

Alwares
Már látom lelki szemeim elõtt a Celeron alapú fûtésû lakótelepi lakásokat. 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400