Börtönbe kerülnek a Pirate Bay adminjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Lehet, h csak megérdemlik?
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
akkor mi van?
szvsz ezeknek a kiadóknak elkéne fogadniuk, hogy fejlõdés van. új üzleti modelt kéne kidolgozniuk. vagy ezek után a netet is perlik? ez kb olyan mint az artisjusos matrica a pendrive-on. úgyis lopni fodsz! a késekre meg ráírhatnák, úgyis ölni fogsz. a kannákra meg a MOL rak matricát, mert benzint lophatsz vele. jó, hogy olyanért büntet meg, amit még el se követtem (ala minority report). az meg más hogy ha megveszem az eredeti CD-t és kirakom pendrive-ra a számokat, kétszer vettem meg O_O
szóval ja. nem a cégek a gonoszak, õk is profitért harcolnak. de a jogrendszer elavult és õk ezt meglovagolják. az egész digitális jogrendszert törölni kéne, gyökerestül sztornózni és újragondolni (persze nem 60 éves jogászokkal, akik egy wint nem tudnak felrakni).
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Egy dolog, hogy vannak EMBEREK akiknek az érdekeit védeni kell, és ilyen célból létrehoznak érdekvédelmi szervezeteket. De kinek van pofája létrehozni egy érdekvédelmi szervezetet olyan cégek számára, akik egykor rettenetesen meggazdagodtak, mert a technológiák fejletlensége miatt szükség volt rájuk, mára viszont teljesen feleslegessé váltak, de ennek ellenére ragaszkodnak a nemlétezõ pozíciójukhoz, és tartják a markukat?
Az ok, hogy költségvetést biztosítanak a nagyobb nevekhez, de ezért cserébe korlátlan beleszólási jogot követelnek mindenbe.
Magyarországon ami meg megy az meg maga a vicc kategória. Fizessek 1000 forintot a hologrammos matricáért, ha veszek egy memóriakártyát a fényképezõmbe, hogy azt ÁLLÍTÓLAG majd megkaphassák egyes zenészek. Bocs de miért is járna jogdíj ZENÉSZEKNEK azért, mert én fényképezgetek? Vagy most vegyem úgy, hogy az Artisjus egyrészt megrágalmazott, másrészt meg kollektív bûnösség elvét alkalmazva behajtotta rajtam a nemlétezõ jogdíjat?
Mert akkor csak úgy közlöm, hogy önbíráskodásért letöltendõ jár tudomásom szerint, a rágalmazásért meg leperelhetem róluk a fél vagyonukat.
Csak sajnos sikerült lefizetniük elég képviselõt ahhoz, hogy törvény védje, és feljogosítsa õket ezekre a súlyos bûncselekményekre, úgyhogy egyelõre elég jól be vannak védve...
Hajrá Pirateby!<#banplz>#banplz><#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
zárt oldalak, zárt közösségek kellenek.... vissza a dc++ hoz?
carlos05: A szervereket pedig már elköltöztették 😊
Skareb
https://hotshu.wordpress.com/
Szornyu az, hogy elofordulhat az, hogy a kiadoknak, keszitoknek olyan eszkozoket kell beleepiteni a jatekokba, filmekbe, zenei cd-kre, hogy megnehezitse a dolgat azoknak, akik megveszik a termekeiket.
Es az a legszornyubb, hogy egyik fel sem akar ezen valtoztatni....
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
(Tudjuk ugye, hogy a fájlcserélés a terrorizmust pénzeli, nem???)
Most már valósággá vált az, ami 10 éve még vicc volt: 3 elítélt beszélget, az elsõ gyilkolt, a második bankot rabolt, a 3. megosztott a világhálón egy zeneszámot...
Ez azért nagyon gusztustalan megfogalmazás volt. Ezt a kárörvendõ stílust talán mellõzni kellettt volna.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.