S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
én csak egy dolgot hiányoltam a játékból ami pedig az erõmû és hogy elég kicsi lett Pripyat,van arról valami információ hogyha kiadnak egy új verziót az csak textúrákban és javításokban lesz gazdagabb vagy lesznek új küldik is?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
- nincs a disznónak árnyéka
- lehet benne multizni?
- gyorsan nyiss neki egy warez topikot is mert még ugyan nem jelent meg, de az összes ukrán cigicsempész ide jár az sg-re fórumozni és miattuk kell
<#hehe>#hehe>
¥ xfire: kistekila
Megint fejlõdtem 😄 Már megvan az a Gluthar és az orvos is....
Bár a zárt ajtókon a "gauss" módszerrel bejutottam, de a piros kódkártya még mindig nincs meg. Akinek van infója, hogy lehet megszerezni írjon.
Ja visszaolvastam az elejéig és nincs info!
THX!
Fejlõdtem. Glutharral kellene továbbra is találkoznom, de mostmár a kikötõi daruknál, de nincs sehol. Mit csináljak ?
Kiborg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. kérdés Bárkást és Vicces Pripjatban vannak?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Tegnap végig toltam. Kb egy hét alatt....
Kicsit csalódott vagyok. Aszittem izgalmasabb meg hoszabb. De azért nem volt rossz.
Aki ert hozza hogy megy ez az megtehetne.😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Elég sok infó van már a topicban, csak össze kell szedni. Én is végigolvastam már a röpke 35 oldalt... nem mondom, hogy egyszerû volt, de legalább nem kérdezek annyira hülyeségeket, csak maximum meggondolatlanul 😄
Kiborg
Bocsi a zargatásért.
Egy kérdés: Szultánnak teljesítettem a küldijét, hogy vigyázzak a banditákra, kinyírtam mindenkit, aki lõtt rám. Ezután azt a feladatot kaptam, hogy beszéljek a banditák vezetõjével. Namost az ki ? Mert hogy nem Szultán az biztos. A PDA-ban nincs konkrét cél megjelölve ahova menni kellene ez ügyben.
Üdv Kiborg
Látom nem csak engem hergel az, hogy minden oldalon rákérdeznek a szerszámokra, az Oázisra, vagy esetleg az ön-árnyékra...
Sokaknak tudnám ajánlani a "Disznóvágás Pro 2009" nevû játékot, ami nagyon kevés fantáziával rendelkezõk számára is 100%-osan végigjátszható. <#hehe>#hehe>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Na figyelj ..... figyelsz? ..... na ? ..... Biztos? akkor íróm
Location of tools
Rough tools
- Sawmill building in Creek - in the attic of the small house
- Electro anomaly train in Jupiter (parked train car south of Midsummer which has the electro anomaly running up and down it, jump on the roof and run to the end in order to gain access)
Fine tools
- Creek Workshop substation, a group of Mercs have occupied the building as their base and you need to give them 6 items of any kind of food in order to get in (well that's one way)
- In a building to the South-west of the Jupiter factory, through a large number of electro anomalies (there is also an artifact to be found here)
Location map courtesy of slayvus.
Calibration tools
- Basement of the Pripyat department store
- Old BWC building in Pripyat
MAGYARUL
DURVA SZERSZÁMOK
1 ZATONBAN A FÛRÉSZTELEPEN VALAHOL
2 JUPITERNÉL A JANOV ÁLLOMÁSTÓL D-RE EGY HÍDNÁL ÁLL EGY SZERELVÉNY AMIBEN EGY ELEKTROMOS ANOMÁLIA VAN A HÍDRÓL RÁUGRASZ ÉS A TETEJÉN BEMÉSZ OTT VAN A SZERSZÁM VALAMELYIK ÜLÉSEN
FINOM MUNKÁHOZ VALÓ SZERSZÁMOK
1 ZATONBAN A VASERDÕTÕL K-RE LÉVÕ ÉPÜLETEGYÜTTESNÉL EGY LÁDÁN
2 A JUPITER GYÁR TERÜLETÉNEK DÉL NY-I SARKÁBAN VAN EGY ÉPÜLET AZT HISZEM ANNAK A " PADLÁSÁN" AHOL VAN EGY RAKAT ELEKTROMOS ANOMÁLIA
KALIBRÁCIÓS SZERSZÁMOK
MIND2 PRIPYATBAN AZ EGYIK A "VEGYESBOLT" ALAGSORÁBAN A MÁSIK PEDIG A (NEM EMLÉKSZEM PONTOSAN) TALÁN A MÛVELÕDÉSI HÁZBAN VALAHOL DE AHHOZ MÉG ÚGYIS MESSZE VAGY :d
Végre egy DX amiben elegendõ egy kód és az lefelé kompatibilis. Nem kell külön DX10; DX9-es kód. Ergo akármilyen VGA-n tudod használni a DX11-et csak minõség és/vagy teljesítmény romlással. DX elõre mutató fejlesztõ eszköz, nyílt ésatöbbi. bla-bla-bla, hogy miért is nem pénz lehúzás a DX. Az, hogy ebbõl mit hoznak ki egy játékban csak a fejlesztõkön múlik. Reméljük, hogy pl. AVP3 már felmutat vmit. Sajnos COP annyit tud, hogy az elsõ DX11-es game lett a piacon. DIRT2 sem sokkal többet. 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
de alapjaiban igen. ez meg távol van még 😊
dx.
picit erõs túlzással a hardveresek pénzlehúzása a userrõl 😉
¥ xfire: kistekila
Nagy problémám van: Janovban az ellenörzõpontnál egy kitörés után elmentettem a játékot utána miután kijöttem a házból kidobott a játék és azóta nem indul a játék, nem írja ki hogy "nyomjon egy billentyût":S és utána azt írja ki ha ctrl+alt+deletét nyomok hogy xrengine nem válaszol, letöltöttem egy xr enginét de azzal sem megy, viszont a játék maga megy ha uj játékot kezdek:S mi lehet a gond? pls
Menjünk multizni.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Hama szoba neve: STALKER-CoP
Hama szoba jelszava: 123
Go-go-goo! 😄
A csak továbbfejlesztették kicsit erõs. Most raktam vissza a SHoC-t. MOD nélkül fapados; CS alatt lévõ motor pöttyet több idõjárás elemet tud kezelni. (nedves felületek) Vannak amiket DX9-ben nem lehet; DX10-ben igen és a DX11-ben még többet. 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mivel a SoC 1.001->1.006, a CoP meg 1.6, ezért csak továbbfejlesztés.
2.0-tól már inkább mondanék énis új motort, de továbbfejelsztették, és nem újat írtak. Ergó ugyan az, ha lényegében a kódsorai túlnyomó része új is.
DX támogatás meg 1 dolog, speciel nemtudom hogy a gsc hogy oldotta meg, külön fileokból, v csak pluginnal.
A motor távolról sem. Itt már nem csak ráncfekvarrásról van szó. Egy DX9-es motor és egy DX11-es motor között nem kevés különbség van.
1.6 elvileg jócskán tovább van fejlesztve, többek közt DX10 és 11 támogatás került bele.
Nyugodtan írd ide a SoCos kérdéseidet is, mert itt van szinte mindenki, illetve legtöbben itt vannak. Részemrõl nem probléma, és emberileg végiggondolva, senkinek se legyen az!.
Nem tévedtem el. A SHoC-ba írtam a kérdésem, de talán nem akkora OFF ha a link-et beszúrtam ide is. Ide meg többek között azért is írtam, amit írtam mert többen jöttek azzal, hogy a SHoC grafikája mennyire, de mennyire jobb, mint a COP. MOD nélkül közelébe nem lép a COP-nak a SHoC.
És nem láma, mert ez SHOC, nem COP. De tökmind1, mert az r2_sun_near 1 a COP-ban is "kaki". A sun_far 180 már annál inkább okésabb.
Kívülrõl fújom a user.ltx fájl ezen szakaszait. 😉
Az artifact meg lett képzõdmény😄 De amugy nagyon frankó az alapsztori.
Hama szoba jelszava: 123
gyertek darálni 😄
Felraktam a SHoC-t. Van egy apró "árnyék" problémám. SHoC topic-ba írtam be. Nagyjából sikerült orvosolni, de érdekelne, hogy van-e vkinek vmi jobb 5lete?!
link
Olyan 90%-os!
Úgy kérdezem, hogy nekem egyáltalán nem annyira sürgõs a játék, szóval ha nem teljes, akkor inkább monjátok, mert bõven tudok várni a magyar megjelenésre.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ilyen hülyeséget kérdezni<#eplus2>#eplus2>
A 2 frakció a Duty és a freedom
meg még van 1 pár de azok nem lényegesek<#eplus2>#eplus2>