S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Elvben nem a Veled elindult vagy éppen megmaradt emberek száma miatt fagy ki a játék.
Próbálj egy korábbi mentést betölteni.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Yan
szerintem használj egy még régebbi mentést, mert 4 emberkét kell kísérned.

¥ xfire: kistekila

oks...köszi megnézem
ok ok bocsmár hogy hülye vagyok 😄
am igazából aza baj hogy amikor felmennék prypiat-ba akkor kilép a debugger miatt :S
a társaim meghaltak aza 2 emberke, lehet hogy aza baj?
és amikor még a lenti csatornába vok és ott mentettem márt azt se tom betölteni :S
SZOVAL PLS VALAKI HELP!
próbáljátok ki a youtubot mert sok mindenre van rajta megoldás

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

hali

Nemtom h én vagyok e kurva béna de a vegyesboltban csak 1 RPG-t találtam...szerszámot nem
1 kis plusz info h az alagsoron belül hol van mert átkutattam az egészet...
köszi
Helló!
Megvan az A és a B kulcsis és még mindig nem nyilik ki a láda.= /
A gázosításhoz = )
Ok.Köszi XD
TSL16b
Akkor viszont az 1.6.02-es patch-ben javították, ez lehet az:
- исправлено зависание перед разговором с Ковальским после выхода из лаборатории х8.

Remélem csak vicceltél te is mert a szerszámok itt vannak leírva #2783
a gáz itt van leírva #2723 az oázisra meg keress rá a jutubon
KÖNYÖRGÕM KEDVES "NEMTOMKICSODA" AKI A FÓRUMOT SZERKESZTI DOBJATOK ÖSSZE EGY F.A.Q.-T

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok!
Pont eza problémám amit "grimm13" megemlítet.
Szerszámok,mérgezõ gázpalack,és a óázis.
Ja és hogyan lehet megoldani hogy csatlakozzon hozzám Janovban lévõ, "Kósza" a pripjati úthoz

LÉGYSZI SEGITSETEK!
Tib
STALKER v1.6.02 patch részletei az orosz v1.6.01-es patch-elt játékkal összehasonlítva
A "bin" mappa közvetlen tartalma frissül
A "bin\dedicated" mappa tartalma frissül és bõvül az alábbi fájlokkal: eax.dll , Microsoft.VC80.CRT.manifest , msvcr80.dll , wrap_oal.dll
A "patches" mappa tartalma bõvül az alábbi fájllal: xpatch_02.db
A registry bejegyzés "InstallVers" sora módosul "1.6.02"-re

Mivel a patch 62.0 MB-os telepített verziója nem tartalmazza a korábbi v1.6.01-es patch xpatch_01.db fájlját, így gondolom ennek megléte és korábbi feltétele nélkülözhetetlen.

Mentés betöltéskor fekete képernyó és kifagy😞
Erre valaki valamit???
Új játék kezdésnél betölti a pályát

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Hello mindenki hol találom a szerszámokat ?Ja és mi a megoldása a hídónlevõ mérgezõgáznak?
Csak hülyéskedek Olyan rég volt már kérdés .......
Ui.: Hol találom az oázist ? xD

mcmoha
Jo hir. Mostmar csak a v1.6.02-es nodvd-t kell megvarni.<#ravasz1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tib
Közben új infó: megjelent az orosz v1.6.02-es patch <#taps>

Tib
Látom nem érted még mindig... <#falbav>
Konkretizálom csak Neked a dolgokat. Eddig 2 verzió jelent meg. Az Orosz és a Német. Az elõbbi 1.6.00 verziószámmal, míg az utóbbi már alapból v1.6.01 számmal jelent meg.
A fentiekbõl következik, hogy OROSZ PATCH után kell keresned, amit rövid fejtörés után megejthetsz a hivatalos OROSZ WEBOLDALON. Azért segítek: http://cop.stalker-game.ru/?page=patches

de nem hogy angol verziojú peccset nem találok hanem semmijet :S
mindenhol kerestem de nem találtam az 1.6.01-es peccset se angolul se máshogy...
RoyalPredator
Fura. Nekem csak akkor van crash, bug reportal, ha fel akarom venni a bõvített ruhákat ='( Pl Monolith cuccost, a statja is jó a SEVA-hoz képest :/

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Már letöltöttem kétszer. A másik a 0,31 -es meg hibás. Mindig kidob ha bele akarok menni az options. Menübe.
Yan
ez lehet a gond.
köszi 😊

&#165; xfire: kistekila

RoyalPredator
Töltsd le megint, és sima WinRar kibontja.
Sztem hibásan töltötted le a filet.

Csak akkor szarik be az ezredes ha az X8 lab utan akarod azt a kuldit felvenni. Elotte rendben megy.
Hali!
Letöltötem ezt a modot és nem tudom megnyitni. Tudnátok segíteni?
http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615
Próbáltam winrarral, 7z- vel semmi velk nem megy.
RoyalPredator
Marha sok kacatot találtam a smarter pripyat modból...
M4, exosceleton, béna seva suit, hangtompító, 2 féle acog, céltávcsõ, Sayga, M16 sniper, Kar98, meg buzi sisakok.

TSL16b
Ja, de. Akkor nincs ötletem.

Tib
Ecsém gondolkozzá! <#falbav>
Ha angolosítani kellett a játékot, az valszeg azé van, mee még nincs orig angol verzió. Szerinted akkor már van angol patch? <#lama>
Keress olyan "tapaszt", ami megegyezõ nyelvû az alap játékoddal... ennyi.

Yan
a magyarosított verzió nem az?
OK, megnézem azzal, köszi

TSL16b
Az 1.6.01-es patch-ben javítottak valami hibát az ezredessel kapcsolatban, lehet, hogy pont ezt.

hello mindekinek!
Segítség kéne, felraktam a stalker cop-ot és le is angolosítottam.
Megy a játék meg minden csak amikor át kéne menni pripyat-ba akkor kilép a játék a debbuger vagy mi miatt, megpróbáltam keresni hozzá az 1.6.01-es peccset de sehol sem találom angolul :S
szoval ha valaki tudna segiteni ez ügyben azt megköszönném
Elõre is Kössz
Nem tudom de hát ez így nem logikus hogy csak ott áll az ezredes:S de nekem Kirilov nem halt meg!!
Yan
vagy a hadnagy halt meg akinek el kellene oda vinni. Kirilov, vagy hogy hivják 😊

Nem hiszem hogy azért az lehetetlen:S
Yan
6 perce írtam le 😊

(jaaa, és jó lenne ha használnátok a 'válasz erre' gombot)

Kösz Tib de mi van a zsoldos küldetéssel ????? Mért bólogat csak az ezredes?
Yan
valószínû hogy jupiterben legyaktuk a zsoldosokat és azért állt meg ez a szál

Tib

Nem tudom mennyit és hogy olvastál, de a 4. oldalig mindenre megtaláltam a választ... Két lehetõség van: felületesen olvastál vagy blöfföltél. De mind a kettõ gáz... <#crazya>

Az Oázis meglelése párszor le van írva itt is (4. oldal #2545-ös HSZ).
Piros kártya használati helye is már le lett párszor gépelve (2. oldal #2682-es HSZ).
Gauss-al, vagy más hosszabb fegyverrel bezárt ajtókat lehet kinyitni, de ez is le van írva, sõt videó is van itt róla (3.oldal #2640-es és #2631-es HSZ).
A Gauss-ért talán vissza kellene miután meg lett javítva... <#nevetes1>

Most néztem vissza az írásokat, de úristen az oázis szíve hol a fenében van???? Meg az a piros kártya amit lelõtt zsoldostól vesztek el az mit nyit? és milyen ajtókat lehet kinyitni a gaussal? mert a gaussom Kardánnál van:S Bazz végigvittem és már nem értek semmit:S
Nekem is ugyanez volt a gondom az ezredes állt elõttem és ctrl alt delete:S
Yan
amikor azt választom, az ezredes csak áll elõttem és bólogat 😊
pauzálni tudom, de más billentyûre nem reagál, kilépni sem tudok

Ráadásul az Oázis sincs sehol:S vagy az valahol megvan?
Ez a vége??? Minden kiderült a végén hogy mi lett kivel? Elvittek a helikopterek és vége és nekem nem is engedte megcsinálni azt a mosoda melletti épület küldetését ahol a zsoldosokat kellett volna kinyírni:S A vége nem lett túl jó...
RoyalPredator
Nagy kár, sok érdekes dolog van.
Én speciel nagyonaprólékosan kutatom a várost, mert a moddal nagyonhülye helyeken is felbukkan 1-1 cache, benne vmi érdekes fegyverrel és/vagy ruhával.

Szeretném modolni a játékot de nemtudom hogyan :/
Ruha+Egyéni fegyvereket akarnék, talán artifactot is.

Amugy nem ertem prypiatban miert van ilyen keves kuldetes volt 4-5 ha jol emlekszem es mar vege is, tenyleg a felet sem jartam be, van valami mozi meg kikoto a kozelukben sem jartam. 😄
En minden jatekot 1x vegigtolok es sosem jatszok vele tobbet. 😄
RoyalPredator
Nyugi, hamarosan elkezdik modolni, éesz új küldetés, meg minden. Már most is van (S.M.A.R.T. Pripyat)(Green Mod)(White Mod).
Aztán nem fogsz unatkozni.

Végek közt a végzetek mások, h kivel milett.
Nem olyan jó, mint a SoC.

Amúgy én fejben roleplayezek már, szóval van 1 kis kéglim, ahol sniperezem a monolith dögöket, meg magamnak kitalálok küldetéseket.
Elmebaj.

Gondolom a vegek kozott csak annyi a kulonbseg hogy amikor a vegen elmondjak hogy kivel mi tortent az megvaltozik picit. Vagy van olyan masik befejezes mint a sima Stalkerban?
Nagyon hirtelen lett vege, Prypiat felet be sem jartam egyszer csak jott egy kuldi, hogy kivonnak a zonabol es vege lett....csalodas.
Mihez kell a piros kártya? Mer én meg arra nem jöttem rá.... 😄
Tib
Pontosítok. Addig igaz, hogy le kell lõni. Ugyan kapsz egy Dragunov-ot (SVD), de nem kötelezõ a használata. Én Gauss párti voltam: erõs és pontos 😊