S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálj egy korábbi mentést betölteni.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
¥ xfire: kistekila
am igazából aza baj hogy amikor felmennék prypiat-ba akkor kilép a debugger miatt :S
a társaim meghaltak aza 2 emberke, lehet hogy aza baj?
és amikor még a lenti csatornába vok és ott mentettem márt azt se tom betölteni :S
SZOVAL PLS VALAKI HELP!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nemtom h én vagyok e kurva béna de a vegyesboltban csak 1 RPG-t találtam...szerszámot nem
1 kis plusz info h az alagsoron belül hol van mert átkutattam az egészet...
köszi
Megvan az A és a B kulcsis és még mindig nem nyilik ki a láda.= /
A gázosításhoz = )
- исправлено зависание перед разговором с Ковальским после выхода из лаборатории х8.
a gáz itt van leírva #2723 az oázisra meg keress rá a jutubon
KÖNYÖRGÕM KEDVES "NEMTOMKICSODA" AKI A FÓRUMOT SZERKESZTI DOBJATOK ÖSSZE EGY F.A.Q.-T
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Pont eza problémám amit "grimm13" megemlítet.
Szerszámok,mérgezõ gázpalack,és a óázis.
Ja és hogyan lehet megoldani hogy csatlakozzon hozzám Janovban lévõ, "Kósza" a pripjati úthoz
LÉGYSZI SEGITSETEK!
A "bin" mappa közvetlen tartalma frissül
A "bin\dedicated" mappa tartalma frissül és bõvül az alábbi fájlokkal: eax.dll , Microsoft.VC80.CRT.manifest , msvcr80.dll , wrap_oal.dll
A "patches" mappa tartalma bõvül az alábbi fájllal: xpatch_02.db
A registry bejegyzés "InstallVers" sora módosul "1.6.02"-re
Mivel a patch 62.0 MB-os telepített verziója nem tartalmazza a korábbi v1.6.01-es patch xpatch_01.db fájlját, így gondolom ennek megléte és korábbi feltétele nélkülözhetetlen.
Erre valaki valamit???
Új játék kezdésnél betölti a pályát
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Csak hülyéskedek Olyan rég volt már kérdés .......
Ui.: Hol találom az oázist ? xD
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Konkretizálom csak Neked a dolgokat. Eddig 2 verzió jelent meg. Az Orosz és a Német. Az elõbbi 1.6.00 verziószámmal, míg az utóbbi már alapból v1.6.01 számmal jelent meg.
A fentiekbõl következik, hogy OROSZ PATCH után kell keresned, amit rövid fejtörés után megejthetsz a hivatalos OROSZ WEBOLDALON. Azért segítek: http://cop.stalker-game.ru/?page=patches
mindenhol kerestem de nem találtam az 1.6.01-es peccset se angolul se máshogy...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Sztem hibásan töltötted le a filet.
Letöltötem ezt a modot és nem tudom megnyitni. Tudnátok segíteni?
http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615
Próbáltam winrarral, 7z- vel semmi velk nem megy.
M4, exosceleton, béna seva suit, hangtompító, 2 féle acog, céltávcsõ, Sayga, M16 sniper, Kar98, meg buzi sisakok.
Ha angolosítani kellett a játékot, az valszeg azé van, mee még nincs orig angol verzió. Szerinted akkor már van angol patch? <#lama>#lama>
Keress olyan "tapaszt", ami megegyezõ nyelvû az alap játékoddal... ennyi.
Segítség kéne, felraktam a stalker cop-ot és le is angolosítottam.
Megy a játék meg minden csak amikor át kéne menni pripyat-ba akkor kilép a játék a debbuger vagy mi miatt, megpróbáltam keresni hozzá az 1.6.01-es peccset de sehol sem találom angolul :S
szoval ha valaki tudna segiteni ez ügyben azt megköszönném
Elõre is Kössz
6 perce írtam le 😊
(jaaa, és jó lenne ha használnátok a 'válasz erre' gombot)
Nem tudom mennyit és hogy olvastál, de a 4. oldalig mindenre megtaláltam a választ... Két lehetõség van: felületesen olvastál vagy blöfföltél. De mind a kettõ gáz... <#crazya>#crazya>
Az Oázis meglelése párszor le van írva itt is (4. oldal #2545-ös HSZ).
Piros kártya használati helye is már le lett párszor gépelve (2. oldal #2682-es HSZ).
Gauss-al, vagy más hosszabb fegyverrel bezárt ajtókat lehet kinyitni, de ez is le van írva, sõt videó is van itt róla (3.oldal #2640-es és #2631-es HSZ).
A Gauss-ért talán vissza kellene miután meg lett javítva... <#nevetes1>#nevetes1>
pauzálni tudom, de más billentyûre nem reagál, kilépni sem tudok
Én speciel nagyonaprólékosan kutatom a várost, mert a moddal nagyonhülye helyeken is felbukkan 1-1 cache, benne vmi érdekes fegyverrel és/vagy ruhával.
Szeretném modolni a játékot de nemtudom hogyan :/
Ruha+Egyéni fegyvereket akarnék, talán artifactot is.
Aztán nem fogsz unatkozni.
Végek közt a végzetek mások, h kivel milett.
Nem olyan jó, mint a SoC.
Amúgy én fejben roleplayezek már, szóval van 1 kis kéglim, ahol sniperezem a monolith dögöket, meg magamnak kitalálok küldetéseket.
Elmebaj.