S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
A beepitett tavcsovu fegyvereken a technikusok tudjak a tavcsovet fejleszteni, akar ejjellatova is, szoval nem muszaly megvenni. Az exoskeleton beepitett sisakkal van ellatva, kulon nem lehet fejleszteni mint sisakot de a ruhaval eggyutt igen.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Herold
Az "Igazi haver" titulus megszerzése után egész jó cuccokat lehet venni a kereskedõtõl. Érdemes éjjellátó fegyvertávcsõbe invesztálni?
Meg nem látok az exoskeleton ruhán sisakot, de mégse lehet külön sisakot hordani hozzá.

Devv
Na megtaláltam õket, de nekem se engedik befogadni... Amúgy csak a Pripyat-i Monolithosokat öltem meg.
Yan
egyel kevesebben mentek pripjátba 😊

¥ xfire: kistekila

RoyalPredator
Fura szerzetek. én betoltam õket a dutyba, annyi baj legyen, bár tartottam tõle hogy ez csapda. Elvégre a monolithok lõnek rám ezerrel...
Normáis esetben énis lemészároltam õket, de úgy nem lehet titlet szerezni...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Herold
A rakétateleptõl délre keresd.

Devv
Tib! A faq-ban írod, hogy Monolith-os csapat helye, utána kettõspont és utána semmi.
Devv
Én nem kaptam ilyen feladatot, így hát halomra lõttem õket...
Herold
Az elõbb még nem volt ott. <#buck>
<#worship>

Tib
FAQ >> "Spoiler" kategória >> "Monolithosok befogadása" menüpont

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Herold
Mi a francot csináljak a Monolitosokal? Mindenkit megkérdeztem Janovban, de nem akarják befogadni õket.

Devv
nálam pont faszák a színek a faq oldalon...
mcmoha
Szerintem ideje lenne a linket kitenni a bannerba.<#wink>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A csavo aki hozza a cuccokat 1.5X-os szorzoval dolgozik.
20-ert is megveheted a SEVA-t ha minden kuldit megcsinalsz es joban vagy veluk. Es 40-ert az exot.
Tib
A "user.ltx" fájlban ilyen sort keress, vagy ha nincs, add hozzá:
bind accel kX

Herold
Hát nálam nincs mélyguggolás a beállításokban.
Hozzáadtam az user.ltx-hez ezt: "bind_sec crouch_toggle" meg a billentyût, de semmit nem csinál.

Törölt felhasználó
Sztem olvasható és nem nagy az eltérés
Herold
Így jobb. de ha zavar, hogy kontrasztos, a fekete háttéren is világosíthatsz.

Devv
Koszi, remelem tudtam segiteni valakinek.
Tib
Tess, megváltoztattam (nem fehérre, de) világosabbra (#666666-ról #999999-re). Esetleg gyorsítótár törlése szükséges lehet!
Szerintem meg ez így már túlzottan rikít, nagyon a kontrasztos a háttérszíntõl... Ki hogy látja ezt?

Yan
van itt is, ugyanaz a bill
ha az opciókban nincs, szerkeszd át az .lxt-ben.

&#165; xfire: kistekila

Herold
Kissé tényleg sötét. A fehér betû (szürke helyett) sokat segítene.

Herold
Nem emlékszem, hogy a CoP-ban az opcióknál láttam volna mélyguggolást. A CS-ben volt, azt tudom.

Yan
tudom hogy nem olvasható vagy értelmezhetõ amit írok,
de a kontraszton változtathatnál pls, mert nem fejlesztettem melóban az éjjellátómat.
szóval, fényben semmit nem látni, mi meg emberek vagyunk és nem ülünk patkánylyukban :p

Tib
Alakul a FAQ weboldal tartalma, aminél külön köszönetet érdemel mcmoha és Devv eddig beküldött munkáit!

Tib
Mélygugolás nélkül is ki tudtam jönni <#crazya> Levettem a ruhámat és betettem a hátizsákba <#vigyor3>
De amúgy ott a mélygugolás (alapból "X" gomb) segít a kijutásban...

RoyalPredator
Mélygugolásban (Ctrl+Shift) tudsz ott közlekedni.
Viszont za bug, hogy ha 1x beszorultál, nagyonnagyon nehezen, vagy 1áltlaán nem tudsz újra mélygugolni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Herold
Zatonban, a benzinkúttól északra egy nagy szikla alatt van egy rejtekhely. Senki ne menjen be alá, nem lehet kijönni (bug).

RoyalPredator
SEVA a legjobb ruha ha universal-ba gondolkodsz.
Megéri megvenni. Mellesleg, szarrá keresheted magad ha felszedegeted az artifactokat. Specializálódj a drágábbakra😉

Kár hogy nincs más és jobb ruha, amit meg lehet szerezni.
Majjjjd belekell modolni valahogy.

Herold
Ha tudtam volna, hogy a Fürge is SEVA ruhát hoz, vettem volna 30 ropi helyett 25-ért a kereskedõtõl. <#zavart2>

Srácok egy kérdés hogyan lehet futni?És hol van a piros kulcskártya?
Törölt felhasználó
Az svd dragunovnak a tuning verziója ami még ezek után is tunningolható. Szvadovszkban lehet rendelni 20 ropiért
Hi!
5.:Mindkét technikusnak kellenek a szerszámok és utána engedi.
Herold
Lynx? Az mi a szent szar?

Törölt felhasználó
Sztem én is Lynxel fogom õket megtámogatni😄
Herold
A SEVA öltözék az zártkörû légzõrendszeres? A pripyati úthoz kell egy ilyen.

Herold
3. Tudod ki fizet érte! A golyó ingyen van. <#hehe>

1, láda +kulcs: a hídon vannak az autók +1 a leomlott hídon/tehát a konvojon vannak a kulcsok amivel majd ki tudod nyitni a ládát amiben a gáz van/
2, a barlang a rejtélyes szöveggel: én is megtaláltam a barlangot a rejtélyes hang pedig azt mondja: "Tûnj el ember"
3,Mityaj-t kiszabadítása: Ki is lehet váltani a banditáknál de 5000+2000-be kerül= legjobb végigölni mindenkit és így nem kell fizetni.
4,Piáról való leszokás : nekem azóta nem kér piát mióta elvittem neki a Gauss puskát/ mondván nem szabad berugnom, mert akkor ki készít lõszert a fegyverhez/
5,A Skeleton szervopáncél-hoz mikor tudom felfejleszteni a futás rásegítõt? A tudósok összes küldijét megcsináltam, ennek eredményeképp fel tudtam fejleszteni "a búvár ruhát" és a skeleton-t de ez a fejlesztés nem elérhetõ ?! Nektek engedi ?
6,Az iránytû anománia megtalálása küldi : Megvan az iránytû Noétól elviszem Szakállnak= jutalom, aztán megkér hogy kérdezzek rá hogy merre találtam a képzõdményt= elmegyek Noéhoz erre mutánsnak hisz és le akar lõni, legyakom, és találok egy PDA-t ami egy rejtek utat említ meg az északi falunál. Az merre van? vagy nem kell megölni Noét? Valami ötlet.
Egyébként Pénzkeresés: az összes fegyvered vidd Pripyat-ba javísd meg és add el Janov-ban nagyon megéri nekem több mint 300k-m volt míg fel nem fejlesztettem az összes jó cuccom 😄
Bocs ha kicsit lemaradtam a válaszokkal ,de most értem rá
Törölt felhasználó
Az elsõ fórum nagyon jó. Letöltésekhez meg sztem a stalker.filefront- os oldalt keresd ki
Muttley
O.k.
Jelszó: SoC <#eljen>
Amúgy az tényleg gáz, h a cím ellenére csak kevéssé szól Pripyatról. Most még.
FAQ-t nem látok. Melyik oldalon érdemes a #3010-ben írt szarrámodolási lehetõséget keresni? Eddig ezeket találtam:
http://stalker.hardwired.hu/forum/
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&lang=en

Just do it :)

Yan
szerintem mindkét esetben érthetõ mirõl van szó.
annyira nem kéne kiakadni. 😊
klikk <#nezze>

RoyalPredator
Nem neked. Mindenkinek aki sHocozik...

Muttley
Köcce, de a "bazdmeg"et nekem akartad "bazdmeg"? <#circling>
Én nem írtam, hogy SHOC.

Just do it :)

Yan
Yanov, de míg maxra nem tudod javítani addig nem érdemes.
én pl. vettem

Törölt felhasználó
Én 60 ropiért rendeltem eggyet a rendelõs sráctól😊 Elvileg megérte mert sehol nem tudtam beszerezni eddig és ez elvileg kicsivel jobb is mint amit boltba lehetne venni. Nekem az nem tetszik hogy nincs hozzá külön a sityak amit tuningolni lehetne. am nem rossz..
RoyalPredator
Rengeteg dolgot megígértek nekünk még SoC (NEM SHOC BAZDMEG) és CS megjelenése elõtt-és-után. Persze most 1se jut hirtelen eszembe, de ha igen, akkor leírom õket.

Jah, amúgy kb 15-25% játszódik pripyatban. Sajnos.
Nemigaz hogy ha már errõl kapta a nevét, nem képesek odateremteni egy bõvebb változatot (na pont ez is ígérve volt, a nagy és részeltes város mása, amibõl kikerült nemegy híres építmény, és lényegében az óriáskerék is)

Hát, nemvéletlen van az h szarrámodolják a játékot.
Lassan olyan durván, mitn a Jedi Academy-t xD

TitaniumRR
Köszi.

Captain Sonar 2024 Remake

berczely
15%