S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Meg nem látok az exoskeleton ruhán sisakot, de mégse lehet külön sisakot hordani hozzá.
Normáis esetben énis lemészároltam õket, de úgy nem lehet titlet szerezni...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
bind accel kX
Hozzáadtam az user.ltx-hez ezt: "bind_sec crouch_toggle" meg a billentyût, de semmit nem csinál.
Szerintem meg ez így már túlzottan rikít, nagyon a kontrasztos a háttérszíntõl... Ki hogy látja ezt?
ha az opciókban nincs, szerkeszd át az .lxt-ben.
¥ xfire: kistekila
de a kontraszton változtathatnál pls, mert nem fejlesztettem melóban az éjjellátómat.
szóval, fényben semmit nem látni, mi meg emberek vagyunk és nem ülünk patkánylyukban :p
De amúgy ott a mélygugolás (alapból "X" gomb) segít a kijutásban...
Viszont za bug, hogy ha 1x beszorultál, nagyonnagyon nehezen, vagy 1áltlaán nem tudsz újra mélygugolni.
Megéri megvenni. Mellesleg, szarrá keresheted magad ha felszedegeted az artifactokat. Specializálódj a drágábbakra😉
Kár hogy nincs más és jobb ruha, amit meg lehet szerezni.
Majjjjd belekell modolni valahogy.
5.:Mindkét technikusnak kellenek a szerszámok és utána engedi.
2, a barlang a rejtélyes szöveggel: én is megtaláltam a barlangot a rejtélyes hang pedig azt mondja: "Tûnj el ember"
3,Mityaj-t kiszabadítása: Ki is lehet váltani a banditáknál de 5000+2000-be kerül= legjobb végigölni mindenkit és így nem kell fizetni.
4,Piáról való leszokás : nekem azóta nem kér piát mióta elvittem neki a Gauss puskát/ mondván nem szabad berugnom, mert akkor ki készít lõszert a fegyverhez/
5,A Skeleton szervopáncél-hoz mikor tudom felfejleszteni a futás rásegítõt? A tudósok összes küldijét megcsináltam, ennek eredményeképp fel tudtam fejleszteni "a búvár ruhát" és a skeleton-t de ez a fejlesztés nem elérhetõ ?! Nektek engedi ?
6,Az iránytû anománia megtalálása küldi : Megvan az iránytû Noétól elviszem Szakállnak= jutalom, aztán megkér hogy kérdezzek rá hogy merre találtam a képzõdményt= elmegyek Noéhoz erre mutánsnak hisz és le akar lõni, legyakom, és találok egy PDA-t ami egy rejtek utat említ meg az északi falunál. Az merre van? vagy nem kell megölni Noét? Valami ötlet.
Egyébként Pénzkeresés: az összes fegyvered vidd Pripyat-ba javísd meg és add el Janov-ban nagyon megéri nekem több mint 300k-m volt míg fel nem fejlesztettem az összes jó cuccom 😄
Bocs ha kicsit lemaradtam a válaszokkal ,de most értem rá
Jelszó: SoC <#eljen>#eljen>
Amúgy az tényleg gáz, h a cím ellenére csak kevéssé szól Pripyatról. Most még.
FAQ-t nem látok. Melyik oldalon érdemes a #3010-ben írt szarrámodolási lehetõséget keresni? Eddig ezeket találtam:
http://stalker.hardwired.hu/forum/
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&lang=en
Just do it :)
Én nem írtam, hogy SHOC.
Just do it :)
Jah, amúgy kb 15-25% játszódik pripyatban. Sajnos.
Nemigaz hogy ha már errõl kapta a nevét, nem képesek odateremteni egy bõvebb változatot (na pont ez is ígérve volt, a nagy és részeltes város mása, amibõl kikerült nemegy híres építmény, és lényegében az óriáskerék is)
Hát, nemvéletlen van az h szarrámodolják a játékot.
Lassan olyan durván, mitn a Jedi Academy-t xD