S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez számomra érthetetlen... Milyen dög lopta el? És ez miért kerüljön a FAQ-ba?
Az általam ismert lopós dög "csak" a ládát takarítja ki 😊
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A dög ellopta nekem a modult...
Most van 2 cache helyem a mapomon, de 3nak kéne lennie.
Ráadásul az 1ik cacheben semmi sincs. FAQba kerüljön bele ^^
Képek:
Jah és bónusz, Atmosfear modból, Chernobyl #4:

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Top3 bug amit láttam a játékban 😄
-Skadovszkban ahogy megyünk fel a hajó 1 szintjére a lépcsõn nálam a korlátban lebegett persze vízszintbe felfelé egy stalker
-A vasútállomáson a bejárati ajtón sétált át a stalker kezében a fegyóval 😄
-Skadovszkban a kijárati ajtót kinyitotta a stalker majd megállt és se ki se be felmentem hogy alszok pár órát a játékban és hátha de 3x8 óra alvás után is ugyanott volt 😄
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
+ meg mindig van nálam pszí blokkoló
leszedtem az 1.6.02-es orosz peccset és amikor rányomok hogy futtatás akk kiír egy kis hiba ablakot minden féle ékezetes betükkel xd
zárojelben mellette csak az van hogy Unknown és hogy Russia and CIS
erre valaki vmit?
a másik kérdésem egy küldivel lenne kapcsolatos... a tudosoknak kell felmérnem valami abnormális tevékenységet a tölük északra lévö félkörives cuccnál, de apontot magasan a levegöben mutatja :S
és az is oda van irva hogy a mester detektorral...
ha kell olyan akkor hol tok szerezni mert nekem nem adtak az agyak xd
elöre is thx
Erre tud valaki megoldást?Miért csíkos így a talaj és miért ilyen fosok az árnyékok is?
...fór mór informéjsön gó tu dö fákk vebszájt...
Na oda bementem érdekes csatornás rendszer van csövekben kell felfelé menni és a tetején bementem egy nagy terembe ahol egy csillámló függönyszerû valami volt szikrázó hanggal...
Át akartam menni a termen mert a másik végén volt ajtó, át is mentem de mintha visszateleportálna a másik végébe és a végtelenségig lehet ezt csinálni...
Ezen át lehet jutni valahogy?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az ellentéte a magyar fordítás szerinti "Fennhatóság", ami eddig "Vezéralak" névvel szerepelt és az angol megfelelõje "Kingpin".
Van aki használja az a havas modot?
Miért van az, hogy az új ellenségeket alig lehet megölni?
1. Ha késõbb hagyod el a Zónát, akkor tovább bolyonghatsz, csinálhatsz még küldetéseket (ha maradt még), aztán bármikor elmehetsz és game over.
2. A fickó, aki vissza szokott vinni Janovba, ott bolyong valahol a Pripyat-i utcákon, ill. visszamegy a mosodába, úgyhogy vissz tudsz menni.
2 kérdés annak, aki már végigvitte:
1. Ha a végén NEM-mel felelek, késõbb hogy hagyom el a Zónát?
2. Mivel mindenki elment Pripyatból, hogy lehetne visszamenni Janovba, az alagúton át? Az visszafelé is járható?
Amúgy Janovnál találtam egy halott banditánál egy desert eagle stukkert. Nem is tudtam hogy van ilyen ebben a játékban...
Soroka már idõközben más nevet vett fel. Emlékeim szerint az új neve Flint és a Yanov állomáson van. Õ volt, aki ott hagyta a kõfejtõnél egy anomáliában Chip-et meghalni...
A piros kártya Pripyat-ban a "One Shoot" küldetés eredménye 😊
Hogyan lehet futni?Hol van storoka illetve a piros kulcskártya?
Dupla vagy tripla annyi Monolith-os kellett volna abba a varosba.
...csak most muterom vendégtartásával kapcsolatos oldala készül (statikusról dinamikusra) 3 nyelven 😊