S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg egy telepítõs játéktól nem azt várnám, hogy install után "X-Ray 1.6 Engine mûködése leállt" üzenettel fogadjon. De legalább ezzel a hiba+megoldás kombinációval is bõvült a FAQ <#vigyor2>#vigyor2>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
All User/dokumentumok/ STALKER Call of Prypat helyre menti az új játék a régi meg aza játék könyvtárába mentette le
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
amúgy a fennsíkra h kell feljutni? meg kell kérdeznem a sztalkereket wtf?<#idiota>#idiota>
A magyarítás készítõi az oldalukon már hónapokkal ezelõtt leírták, hogy majd ha kijön az angol verzió, akkor hozzá igazítják a magyarításukat. Más szóval jelenleg a kettõ nem kompatibilis.
Ha te ennek ellenére olyan barom voltál, hogy mégis felraktad, a józan ész és a készítõk ezirányú nyilatkozatai ellenére, akkor magadra vess, és a készítõk helyett magadat szidjad.
És a továbbiakban kímélj meg bennünket a TAHÓ-PARASZT NAGYBETÛIDTÕL.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
régebben is azt mondtam hogy minek kettõ
este bfbc2? 😉
¥ xfire: kistekila
A warez topity tök kihalt azért írtam ide.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amíg nem jelent meg, igen elbírtátok hajtani az embert 😊
¥ xfire: kistekila
Csak mert a legelsõ ruszki rilízt már végigtoltam és elég sok cuccom bánná ha nem passzolna ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én hajnal óta játszom vele 1.6.0.2-es verzió, jobban van optimalizálva mint az elõzõ buhera verzió"
Next PC upgrade: 2022
Integrálni + korongot préselni kellõ számban + dobozolni + szállítani nem pár napos procedúra. Vagy lehet elhaladt mellettem a kor? =)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
magyar felirat nélkül jelenik meg nálunk?
Inkább olyat súgj meg, milyen verziószámmal van (1.6.00-01-02)?<#conf>#conf>
Más nincs.Vagy letöltöd akármelyikhez külön a magyarítást!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Angolosításnál meg azért ritkábban...
Vagy mégis milyen segítséget vársz?! <#fejvakaras>#fejvakaras> Hozd el a gépedet és megcsinálom <#nevetes1>#nevetes1>
na olvastam a FAQ-t mit irnak a peccs problémárol, szoval ujra raktam a játékot orosz még nem angolosítottam le és úgy próbáltam meg felrakni az 1.6.01.es peccset amit szintén a FAQ oldalrol szettem le és az oroszt.
megpróbáltam így is de ugyanazt kaptam ami a FAQ oldalon lévõ másik info volt hogy mit kell átirni meg hol és hogy hozzá nem értõk inkább ne próbálkozzanak, azt meg inkább nem mert hülye vagyok én ezekhez xD
szoval ha valaki tudna segiteni azt megköszönném
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A predátor repcsi az elvileg alapból bennevan, mert magyarosítva lett azis.