S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bacsobalint
a Szerszámokat kérded?😮
sajnos nem tudom de a szkat 4-hez a ház alatt egy aladut féle van és onan lehet odajutni😄

bacsobalint
már nem kell emgvan cask azoka fránya szerszémok nincsenek meg és igy enmt udok tovább menni:S

Herold
Az hol van?

bacsobalint
😄 jaja
am még anyni lenne a kérdésem hoyg a szkat 4-re meik animálon keresztül tudok feljutni?😮
mert sehogy enm tudok átjutni:S

Herold
Azt, hogy mi hol van, neked kell megkeresned. Ha mindent elmondunk, abban mi a poén?

Hát igen. Ehez a ruszki passzol szeréntem is!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

jetblack
Én próbáltam mennek a mentések de valami förtelmesen pocsék az angol hang

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

A gamedata mappát bemásolod a játék teleítési könyvtárába majd a user.ltx fájlt megnyitod jegyzettömbel és a gamedatára vonatkozó sort átírod false-ról true-ra majd elmented és már készen is vagy. A user.ltx-et azthiszem a doc&settings/dokumentumaidhoz pakolja ha jól emléxem.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A ruszkival (legesõ rilíz) készült mentések mûködnek ezzel az új razorossal? Valaki próbálta már esetleg?

Tatyla
ööö ezt nem teljesen értem akkor a telepítõt nem is kell elindítanom csak bemásolom a gamedata mappát és az hol van amit át kell írnom?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bacsobalint
még annyi hogy nitro ideadja a fekete dobozt szereztem neki elektronikai dolgokat... de msot meg szerszámokat kér.... azokat hol tudom megtalálni?

Yan
a gamedata könyvtárat bemásolod,
majd a user.ltx átírod true-ra az elérését

¥ xfire: kistekila

Tatyla
magyarosítást hogy a kígyóba kell felrakni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az új rilízbõl dobhatna be valaki néhány eksön képet
( csak azért hogy változott e valami az elõzõekhez képest látványban )

Pl. azok a csíkok a földön még mindig megvannak xp alatt? stb stb...

bacsobalint
ja jo nem kérdeztem semit hülywe vagyok😄

bacsobalint
am mikor megkell vizsgálnom a b25-ös pontot meg a b28-as pontot elvileg egy hajon van mindkét pont de miért csak a 205-öst tudom emgvizsgálni?😮

Herold
Azt hogy mitõl zuhantak le, meg fogod tudni. De ez csak jóval késõbb lesz, egyelõre a lezuhant helikoptereket kell megvizsgálnod.

jetblack
Nincs kérdésem <#nevetes1> Nem kérdõjeleztem meg hogy neked megvan de feb24-ikén lesz a szülinapom és elküldheted nekem ajándékba <#nevetes1>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

bacsobalint
bocs enm szkat 1 hanem szkat 5

bacsobalint
na már megvan rosz helyen votlam!
Uhhh nem tudom nagyon bejön a játék de már emgint nem tudom hogy a szkat 1-elvileg vmi áramkörtöör zuhant le.... azt hol tudom megtalálni az áramforrást?

Herold
Muszáj, ha másképp nem sikerül. A szakadék szélén ugorj az anomáliába de ne a tüzesbe. Vidd el Noét, õ megmutatja.

Tib
Jah, az hogy "Ár: 29,-Ft" lemaradt... <#taps>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib
Egyéb kérdés? =)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

bacsobalint
hát én odamegyek ahoz a lyukhoz(cirkusanomália)néven van a térképen ott ugrabugrálok a közepén vannak ien feltörõ láncsóvák a földböl és enyni emghalok ha sokáig ott vagyok...

bacsobalint
ez az égõ falu az anomália nem?

TSL16b
Nem kell hozzá Noé. Odamégy az égõ faluhoz, a hiányzó kerítésnél kilépsz a téridõbõl a szakadék felé (a levegõben látszik is az anomália által okozott fénytörés), és a fennsíkon találod magad. Legalábbis így kellene történnie.

bacsobalint
hát ahogy beugrok ien lángok járkálnak........ és megy lefele az életem...
csak áljak ott kész?
Meg muszály magammal vinnem NEO-ot mármint nélküle nem tudm megcsinálni?

Herold
Elvileg nem lenne szabad meghalnod. Látsz fehérséget miután beleugrottál?

berczely
Én azt néztem, nézegettem igaz normális magyar felirat nem volt hozzá szóval hamar ki is kapcsoltam.

Stalker
A színes, feliratos szovjet sci-fi 1979-ben készült.
Rendezte: Andrej Tarkovszkij
Szereplõk: Alisa Freindlich, Nyikolaj Grinyko, Alexandr Kajdanovszkij, Anatolij Szolonyicin
Játékidõ: 165 perc

Pár kapcsolódó link a filmhez:
imdb 8.1/10
Történet

mcmoha
Szerintem a film is nagyon jo.😉 Nem a novellabol keszult, ezert teljesen mas. A SoC-nak egy nagyon fontos "eleme" a filmbol szarmazik.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

jetblack

Szívesen van egy film is de azt hallottam sok embertõl hogy a film nem lett annyira jó én azt speciel még nem láttam

berczely
Szólhatok a moddiknak ha kell... 😊

Amúgy nagyon köszönöm a könyvet!Régóta kerestem!

jetblack
Amondo vagyok hogy a linket tegyük be a bannerba <#nevetes1>

mcmoha
Le se merem irni mikor olvastam eloszor.

bacsobalint
A SZKAT3. as helikoptert hoyg lehet megnézni hiába megkérdem NEO-t elvisz az animálba azt irja hogy ugorjak bele de beleugrok meghalok mit csináljak?😮
HELP PLS

jetblack
Egy könyv amit egy igazi S.T.A.L.K.E.R. rajongónak kötelezõ elolvasnia

Törölt felhasználó
Kedves gesztus, de addig tuti nem szedem le amig valaki meg nem irja hogy mi a szar ez😄
bacsobalint
jo már megvan

jetblack
Köszönöm szépen ás hálám jeléül adok neked és a többieknek is valamit 😊
Meglepi 😊

bacsobalint
Na még annyit kérdeznék hogy a navigátort melyik részen találom hogy eladjam neki a térképet...?

jetblack!!
A predator repülõs küldit nem megkapni lehet hanem meg kell találni a lezuhant predatort és kivenni a memóriamodulját amit az 1ik technikusal fel kell töretni stb
A repcsit a jupiter pályarészen a kopachi falu feletti anomáliamezõn hamu vagy mi a neve túlmész a anomáliákon és lessz 1 ösvény ami a térkép
legsarkához vezet és ott a predator.
Remélem megleled<#alien2>
Törölt felhasználó
Ez engem is érdekelne!<#taps>
Köszönöm a választ! <#smile>

mcmoha
Menj el Noe-hoz, segiteni fog.😉

bacsobalint
Az elsõ küldetésnél ahol a helikoptert kell megvizsgálnom ott hogy menjek doa fel mert nem lehet sehogy......
PLS

jetblack
Royal pls leirnád hogy kaptad meg a predator repcsis küldetést ? Végigvittem a játékot és sehol se volt nekem ez a küldetés

TSL16b
Kis ügyeskedéssel (a beállítás-ablakkal kapcsolatos részek törlésével) a mostani is használható, csak nem lehet a feliratozást menet közben ki-be kapcsolgatni. Az itthoni megjelenés környékén (ami feb. 18-ra várható) szeretnénk kiadni az újrafordított szöveget, addigra a kompatibilitást is megpróbáljuk valahogy megoldani.

Mennyi idõbe telik ez, azaz kb. mikorra lesz kész az angol verzióval kompatibilis magyarítás? <#confused> Félre ne érts, nem sürgõs és nem követelõzök, csak kérdezem. <#worship>

TSL16b
Jól mondod, átdolgozzuk a hivatalos angol alapján. A szinkronfeliratozott hangok köre is bõvült, mert a lengyel változatból pár héttel ezelõtt kiszivárogtak az angol hangok. Kb. mindent újra kell fordítani.

A magyarítás tartalmazza a feliratozó modot, ami jelenleg csak a játék 1.6.01-es változatáig mûködik jól. A v1.6.02-essel is használható, a feliratok megjelennek, de a Beállítások ablak körül biztosan gondok lesznek. Igyekszünk a végleges változatot verziófüggetlenre fejleszteni. Ha van rá igény, megpróbálhatunk egy feliratozás nélküli változatot is kiadni, ami nem piszkál bele a szkriptekbe, és ezért lényegesen kevesebb kompatibilitási probléma várható vele.

RoyalPredator
Dede, Béta ruszkim van.
Nagyon elcseszte nekem a gamet.
Mind1, visszaállítottam.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.