7720
-
szeki80 #4147 Sziasztok! A pripyat-i átkeléshez a SEVA ruhát kell megvenni vagy melyiket? Picit elakadtam ennél a résznél! -
#4146 hogy lehet megoldani azt a problémát, hogy mentse a játék a grafikai beállításokat?
minden indítás előtt törölni kell az user file-t, így be sem tudja állítani amit szeretnék.
köszi -
#4145 Gecc, most irta... A smarter modban, gondolom.
De tomi: az árnyék problémát miért nem írod át?? Sztem nagyon zavaró, pedig én aztán nem vagyok oda az árnyékokért és az apróságokért.. -
G18XM8 #4144 Ilyen rucit hol tudok szerezni? -
#4143 S.M.R.T.E.R. de ezt már egyszer leírtam.... -
#4142 Mien modot használsz ? -
#4141 -
#4140 JólLLLLLLvan-ő.... -
#4139 De ha az alaksorban nem találod, az alagsorban is nézd meg. -
#4138 Igen, az egyik az áruház alaksorában van. A másik pedig a színház melletti épületben van! -
#4137 3.generációs eszközt csak Pripyatban lehet szerezni?? -
hiper KOCKA #4136 Gauss nekem már a Crysisban is bejött... van benne kakaó. -
#4135 Hát így most télleg sokkla előrébb vagyunk hogy cipelhetünk egy ruhát még magunkall, kb szarnak adsz egy pofont:) -
kbence11 #4134 Az exo nem zárkörű mert nincs oxigéntartálya csak 1 szimpla gázmaszkja.:) -
#4133 Ugy tudom lehet hasznalni exot a foldalatti palyan, de a Sevanak is nallad kell lenni.:) -
#4132 Fel se tűnt hogy dutys pedig télleg:D
Ezt a zártkörüt meg arra irom hogy a küldetés srán csak a seva ruha fekszik nekik mint zárt rendszeres ruci. Tudom hogy lehet benne sprintelni és is beleszereltem a plussz szervomotorokat. -
#4131 A mód nélküli CoP-ban találsz Duty-s Exo-t? :) Amúgy sztem igen, ja és lehet exo-ban sprintelni! Kardánnak viszel 3. generációs eszközt azt meg csinálja..... -
#4130 Ezen mit kéne nézni azon kívül hogy a játékoson rajta van a exzo sisakja, mig valójában nekem nem volt???
Mellesleg az exo nem zárt körű légzőrendszeres?? Csak mert nekem nagyon ugy tűnik, hogy igen... -
Gaben001 #4129 Pripyat-ban nem lehet eladni a freeplay során sem de bármikor visszamehetsz bárhová. -
#4128 még nem tartok ott, de úgy hallottam hogy visszalehet. Már csak a free play rendszer miatt is nyitott marad minden rész... -
#4127 Peipyat-ban később lesz kinek eladni a cuccokat vagy feleslegesen gyűjtögetek? Még most értem oda és nem találkoztam ilyennel!
Vagy vissza lehet utazni a korábbi pályarészekre...... -
#4126 -
bgabor #4125 Nincs, de lazán meg lehet csinálni hogy egyikőjük se haljon meg, csak vigyázni kell rájuk, és távoltartani tőlük a potenciális veszélyforrásokat. -
#4124 Van jelentősége hogy hányan maradnak életben az alagúton átkelés után? -
bgabor #4123 Mondjuk a Striker dobtáras shotgun, full automatára átalakíttatva. Az a király. :D -
bgabor #4122 A sztori része lesz a Gauss fegyver megszerzése. Miután megszerezted, elviszed a részeges fegyvermesternek, aki kijavítja, majd visszaadja neked. Töltényt is lehet tőle venni hozzá. -
totya4 #4121 Akkor mégiscsak vissza kéne emlékezzek honnan van, mert nekem kettő van :) -
#4120 Kösz nekem ennyi is elég tudnom. -
Gaben001 #4119 Prypyatban van a folyami kikötőben 2 helyen meg a hajón lévő szerelő(Kardán)is csinál neked.Meg később is kapsz még de nem mondom meg kitől :D
Látom nem csak én cipeltem az rpg-t...
A végső harca tartogattam mert ott kell majd a tűzerő de olyan jól spóroltam,hogy a végén kutyákra lőttem el a free run-ban :)
Mellesleg szerintem gauss mellé csak egy fegyver kell amivel az apraját irtod.Zombik,kutyák meg a többi. -
#4118 Amúgy a Gauss-hoz hol lehet szerezni akkut?
Mert eddig én csak két rejtekhelyen találtam hozzá gyári minőségűt. -
#4117 De-de! Pripyat, első küldetés, öcsit lekongatva ejti el...
Elvben az egyetlen Gauss a játék során =) -
totya4 #4116 Megvolt az hamarabb is, de nem jut eszembe hol :) -
#4115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik Zulu, akit az állomás melletti toronyban találsz, a másik Vánó, aki az egyik asztalnál könyököl a "kocsmában", a harmadikat ott találod a tudósok bunkerében, az a másodpilóta katona és a 4. ember az ex-monolitopsok vezére, miután sikerül elérni, hogy beengedjék őket Janovba. -
#4114 Pripyatba az első küldetésben. -
Antraxka #4113 Valaki megtudja mondani hol a francba lehet megszerezni a Gauss fegyvert? -
#4112 Pripyatba készülődök, hány embert szedjek össze az útra? már 4-en vagyunk... -
#4111 Itt a Zaton-i ládám (az egyik Winchester az a Preved Vadásztól)
-
#4110 a talált doksiban van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1421 -
#4109 Szerintem olvasd el a "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK" alatti oldalt mert ott a "Monolithosok befogadása" és a "Swarog detektor" menü alatt ezek le vannak írva. -
#4108 Ezeket a lelőtt zombiktól, banditáktól és a rejtekhelyekről szedtem össze.
És nem kellet nagyobb súly plafon, mivel ezeket az egész játék során szedtem össze, így egyszerre egy-két fegyver volt nálam. Ami pénz kellet azt a relikviákból gyűjtöttem.
Gránátvetővel meg még nem találkoztam azért nincs.
Meg egy-két fegyver még van a Zaton-i ládámban is.