7720
-
#4187 Lövész(Strelok) mindenképpen meghal a kivonásnál vagy én vagyok a béna? -
#4186 Ugyan az! Na ez a képet lessétek ez durva....
-
#4185 És milyen teljesítményre? A többihez képest? Képt!:D -
#4184 Nah én besokaltam ebben az S.M.R.T.E.R. módban xd....Monolitos Exom van kész vagyok....xdxd -
#4183 a szemét :D
lehet az én esetemben azért maradt nála, mert nem látott, mivel én egy szobában voltam... -
#4182 nekem visszadobja, és pont fejbe Qr vele :) -
#4181 Majd ha találkozom még ilyen lénnyel vagy újrakezdem akkor majd megnézem!
-
#4180 hehe XD nem, ez teljesen átlag gránát volt, csak angyon szerette a lényt XXXXD -
#4179 Wanted filmben :D 2m-en pisztoly cső kanyarodó golyóval fhúúúúúú az milyen faxa XDXD..... -
#4178 Nem lehet hogy valami speciális gránát volt? Emlékszem volt régen valami film amiben volt ilyen célpontkövetős gránát ami repült és ment a célszemély után! -
#4177 hát kb úgy néz ki XXD -
#4176 Azt úgy hívják hogy " Yoda" xD.... -
#4175 ez erdekes...mennyi titkot rejthet meg a jatek? -
#4174 Van az a mutáns, amelyik ilyen dagadt és képes kitépni mágnese erővel a kezedből a fegyvert. Naggyon poén, mert pryiatban rájöttem egy gyengéjére. Én beszaladtam előle egy szobába és a szobából kihajítottam vaktában egy gránátot. A gránát a szobából kiérve azonnal nekirohant a mutánsnak. Az a dög úgy vonza a gránátot, mint a mágnes (valszeg mert az). poén volt nézni a levegőben bekanyarodó gránátokat és azt hogy a harmadik után murdelt úgy meg, hogy nem is látott és én sem láttam XD -
#4173 köszi -
Gaben001 #4172 De előbb a bunkerból kifelé jövet az ablak mögötti muki adja oda a letapogatókat. -
Gaben001 #4171 Odamész az anomáliához amit a térkép jelöl.Bemész addig ahol a radar jelzi a kívánt helyet akkor megjelenik egy "F" ,hogy "detektor elhelyezése".Megnyomod, és onnantól ha a közelébe mész a detektor jelzi,hogy van-e benne relikvia.
Ha a térkép nem jelöli a helyet ahova menned kell akkor nem tudom... -
#4170 erre valaki?
köszi -
#4169 Hát vagy a szabadságnak vagy a dutynak viszel mindent. Ez a két lehetőség van . A 2 megoldással arra jutsz hogy senki se fog igazán szeretni és nem lessz hova küldeni a srácokat. -
horthy #4168 Ha a Duty-hoz csatlakoztatom a az ex monolitosokat akkor is felvehetem a monolit vezért amikor megyünk pripyat-ba ?? Azért kérdeztem hogy hosszabtávon a szolgálat vagy szabadságiak barátsággal jár-e jobban az ember mert még középutat nem láttam . Vagy az egyik lesz sárga vagy a másik . Vagy Bagoly kap meg minden infot skadvosk-ba stb ! -
#4167 Válaszoltak : " Vagy ha a seva ruhára gondolsz, akkor meg arra hszre válaszolj. AM ha elég sok jót tettél már a stalkerek megsegítésére külömböző hirnveket szerzel és a tehetős ügyfél vagy a stalkerek barátja vagy valamelyik hirnév után már bagolynál is tudsz majd szerezni seva rucit. Am meg a rendelős srácnál lehet rendelni."
Tehát ha eljutottál a küldetésben odáig tudsz majd venni valamelyik árustól.
Ha dekódolták a helikopter fekete dobozát és elküldenek a átkeléshez szükséges dokumentumokért, már mehetsz is az árushoz. -
szeki80 #4166 Nem magyarul volt?:) A ruhát ami kell pripyat-hoz csak smarter édességgel lehet?:) Én normálisan akarok játszani nem fisi-fosi modokkal?:) Érthető? Ne hozzátok ki belőlem a Debil modot!:D -
#4165 a tudósok kérik, hogy helyezzük el a letapogatókat, anomáliákban...
ez rendben van, de hová és hogyan?:D
köszi -
#4164 Nah gyerekek végig toltam másodszorra is! Stalkerban mentem....(majd irjátok pénz hack xd)de jó volt a vége kicsit
Az alábbi webhelyen megtekinthetitek a képeket....
Link -
#4163 Nem mód, hanem MOD
MOD = Modification
mód = mode -
#4162 Nem smarter hanem smrter és igen lehet!
-
Antraxka #4161 A Smarter módban ha olyan páncélokat találsz, amit csak a smarterben, akkor lehet őket fejleszteni? Ugyan az a kérdésem a fegyverekkel kapcsolatban. Válaszodat előre is kösz! -
#4160 Úgy kompatibilis hogy....beraktam a módot aztán a magyarosítási fáljlokat és így működik.... -
bgabor #4159 Közben rájöttem hogy nyilván igen, hiszen a képeiden magyarul van a szöveg. -
bgabor #4158 Ez a mod kompatibilis a magyarítással? -
#4157 Nah figyelj.... Ahhoz hogy cuccban szaladgálj ahhoz kell az S.M.R.T.E.R. mód (1.), ha beraktad ÚJ! JÁTÉKOT! kell kezdened mert hiszen akkor élesíted a dobozokat....alapból a Cop-ba nem tudsz ilyet szerezni! -
#4156 pontosan hová kell felmenni?
mert feljutottam de csak egy szoba van kis orvossággal meg egy fegyverrel.
a ruhát nem találom.
köszi -
#4155 -
#4154 Nos látom, nagyon felcsigázott benneteket ez a Duty-s Exoskeleton :)
A hely ahol találod: Pripyat -> 2 Nagy épület közötti zöld láng mászkál ide-oda...azon az ág szerűség felmész és ott lesz fent egy ládában.....(ui:kivettem a ládából és úgy fotóztam le!)
-
horthy #4153 Most akkor az ember a szolgálat vagy a szabadság haverja legyen ?? Melyik éri meg jobban ?? Az ex monolitosokat felveszi a szolgálat is ! -
#4152 Vagy ha a seva ruhára gondolsz, akkor meg arra hszre válaszolj. AM ha elég sok jót tettél már a stalkerek megsegítésére külömböző hirnveket szerzel és a tehetős ügyfél vagy a stalkerek barátja vagy valamelyik hirnév után már bagolynál is tudsz majd szerezni seva rucit. Am meg a rendelős srácnál lehet rendelni. -
#4151 Most csak szivatsz???? Most irta le ebben a szent percben! Felrakod smarter modot és ahol a pkm van, ott lessz egy ládában. Nem kínaiul irta le basszus... Nem tudom hol van a pkm, de akkor arra kérdezz rá, ne arra amit már leírt! -
#4150 win7 et használok és a legújabb verzióm van fennt a játékból -
szeki80 #4149 Akkor hogy tudom megszerezni azt a ruhát? -
#4148 Alapból nem tudsz szerezni a CoP-ban de ha S.M.R.T.E.R. módban vagy akkor fent ahol van a pkm ott van egy ládában és kész....