S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...korábbi mentés visszatöltése =)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Az egyik küldivel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget.
A Jupiter pályarészen a tudósoktól kaptam egy második küldit, fel kéne kutatni valami spec anomáliát, ahogy odaérek rádión segítséget kérnek ismeretlenek, gondolom be kéne hatolni abba a betonépítménybe de hogy?
A külsõ nézetrõl:
1. Mit nyavajogsz a külsõ nézetért, amikor egy FPS és nem TPS... Ergó nem lehet a játék hibájának felróni!
2. Nálam konzolosan beírva mûködik, utána pedig indul a program. A kamera nézeteket törli, de indul. Lehet én vagyok különleges? =D
3. Ha nehéz gépelned, akkor jó ha tudod: a játék alatt is van CTRL+C és CTRL+V =P
4. A FAQ még a FAQ v1.6.02-es verzió elõtt lett összedobva.
5. "...a faq szerint ideális ööö "kikísérletezett" hely..." >> maradjunk a "Ezek között tesztelve és mûködik rendesen!" kijelentésnél. Amúgy ez azóta pontosítva lett 02-esre is.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fontos volna, mert rendelés elõtt állok és nem tudom, hogy kintrõl hozassam-e meg mert a kinti verzióban ezek vannak:
* Art Cards x 4
* Zone Map
* Soundtrack CD
Elõre is köszönet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Silence! I keel you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem inkább az zavar hogy iszonyat ocsmány a grafika, de tényleg. Annó a CS kifejezetten szép volt, nem tudom mi történt de ez így elég visszatetszõ. A DX10 módú "minõség" pedig játszhatatlanul lassú (ATI 4850), legalábbis egy fps játékhoz képest, így aztán persze élsimításról ne is álmodjak, amit ügye csak ez a mód adna. Így maradt az eggyel alatta levõ minõség, ezzel szabadban az fps is megvan (80 körül) viszont ha megyek, akadozik a kép idõnként, elég rendesen.
A külsõ nézet módok nem mûködnek (1.6.0.2) Még konzolból beírva is majd save (ekkor odateszi az iniben ami a faq szerint ideális ööö "kikísérletezett" hely), a progi egyszerûen nem indul utána. Persze konzolból történõ beírás után mûködik, de kinek van kedve mindig beírni...
Akinek az eddigi reszek is megvannak, azoknak ez sem hianyozhat a sorozatbol, az otezer koruli ar pedig egeszen elfogadhato.
Lehet még ilyen bizalomra épülõ trükkökre számítani?
Silence! I keel you...
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
feladat+relikvia
sose volt gondom a lovéval, még az elején sem 😊
¥ xfire: kistekila
Mondjuk én eleinte a javított fegyvereket mindig az NPC-knek adtam el, mert minimálisan többet adtak érte, mint a kereskedõk. A baj viszont, hogy az õ pénzük véges...
Royal relikvia gyûjtése nem volt butaság, persze alap ruha és alap detektor mellett nehezebb, mint egy kihegyezett Exo + Swarog párosítással. Na de szerinted mire van benne a csavar?!
Nagyobb kockázat, nagyobb nyereség! =)
Eleinte pénzt küldetése
Artifactok anomáliákban vannak, de még az elején vagyok, ezzel a ruhával nem igazán lehet még a közelükben garázdálkodni.
Elvileg a fegyók alapból jó állapotban vannak, kivéve ha találat éri õket. Legalábbis sose láttam NPC-t besüléssel szórakozni...
Artifactokat gyûjts, végigjárod a mapot vagy 100k leesik neked.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.