S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Wáháhá! <#hehe>
...korábbi mentés visszatöltése =)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

REPS0L
mikor nyitják ki a hajót az egyik stalker leölése után? (Yobla)

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Üdv.
Az egyik küldivel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget.
A Jupiter pályarészen a tudósoktól kaptam egy második küldit, fel kéne kutatni valami spec anomáliát, ahogy odaérek rádión segítséget kérnek ismeretlenek, gondolom be kéne hatolni abba a betonépítménybe de hogy?
Tib
Korábbi mentés visszatöltése. A "kormánykerék" megszerzése után a hajóból nem kell kijönni, hanem csak kihajolni. Így nem kezdõdik el a párbeszéd és lehet egy gyönyörû fejessel fogadni az ott állót =D

A külsõ nézetrõl:
1. Mit nyavajogsz a külsõ nézetért, amikor egy FPS és nem TPS... Ergó nem lehet a játék hibájának felróni!
2. Nálam konzolosan beírva mûködik, utána pedig indul a program. A kamera nézeteket törli, de indul. Lehet én vagyok különleges? =D
3. Ha nehéz gépelned, akkor jó ha tudod: a játék alatt is van CTRL+C és CTRL+V =P
4. A FAQ még a FAQ v1.6.02-es verzió elõtt lett összedobva.
5. "...a faq szerint ideális ööö "kikísérletezett" hely..." >> maradjunk a "Ezek között tesztelve és mûködik rendesen!" kijelentésnél. Amúgy ez azóta pontosítva lett 02-esre is.

REPS0L
én lelõttem a picsába miután eljátszotta a bizalmam 😊

Tinman
... hogy küldjenek képet a kibontott "magyar" verzióról? Háááááát, szerintem nem teszik meg :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Herold
Nem egyszerûbb, ha felhívod a boltot?

Tinman
Kérem, aki megvette az 576-ban vagy a CDGalaxisban árult példányt egy képet vagy részletes infót írjon, hogy miket tartalmat a kiadvány! Jöhet p.ü.-ben is!

Fontos volna, mert rendelés elõtt állok és nem tudom, hogy kintrõl hozassam-e meg mert a kinti verzióban ezek vannak:
* Art Cards x 4
* Zone Map
* Soundtrack CD

Elõre is köszönet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Herold
És? Kerget valaki? Nem ráérsz? Abban mi a jó, hogy egy játékot 3 nap alatt lezavarsz?

berczely
Én így is tettem!<#hehe>

Herold
TAB

mcmoha
Megprobaltad azt a kuldetest ugy befejezni ahogy kell?😊 Aki adta a feladatot annak vidd el a cuccot.😉 Mint a valosagban.😉 Ha barki akadajoz ebben nyird ki.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Herold
Jah, én is bedõltem neki. <#vigyor3>

Benedek
Gondoltam, mert ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... láttam a háttérben a másik kettõt. Így viszont tudtam segíteni az egyiknek, mikor majdnem megpusztult a tûzben és tõle meg kaptam egy tûzgolyót, amit eladtam 😊

Silence! I keel you...

Na ez az, honnan tudjam hogy mikor, hova kell menni. Most is elmentem egy rakás pénzért fölöslegesen Janovba.
Nyugi, ha nem adod oda, akkor meg

hárman kényszerítenek fegyverrel hogy átadd, sok esélyed nincs ellenük, fõleg ha az elején vagy...

Engem inkább az zavar hogy iszonyat ocsmány a grafika, de tényleg. Annó a CS kifejezetten szép volt, nem tudom mi történt de ez így elég visszatetszõ. A DX10 módú "minõség" pedig játszhatatlanul lassú (ATI 4850), legalábbis egy fps játékhoz képest, így aztán persze élsimításról ne is álmodjak, amit ügye csak ez a mód adna. Így maradt az eggyel alatta levõ minõség, ezzel szabadban az fps is megvan (80 körül) viszont ha megyek, akadozik a kép idõnként, elég rendesen.
A külsõ nézet módok nem mûködnek (1.6.0.2) Még konzolból beírva is majd save (ekkor odateszi az iniben ami a faq szerint ideális ööö "kikísérletezett" hely), a progi egyszerûen nem indul utána. Persze konzolból történõ beírás után mûködik, de kinek van kedve mindig beírni...
mcmoha
Igen.😛

mcmoha
Ha elrepulsz a helikopterekkel akkor sehogy.😄 Ha a "freeplay"-t valasztod es visszamegy a mosodaba ott talalod es el is mondja hogy kerult oda.😉 Szoval csak a fo sztori vegigjatszasa utan lesz ott.😊

Mar itthon van a jatek ... holnap kora delutantol kikerul a boltok polcaira !!!

Akinek az eddigi reszek is megvannak, azoknak ez sem hianyozhat a sorozatbol, az otezer koruli ar pedig egeszen elfogadhato.
Benedek
Sziasztok! Most kezdtem a COP-ot és csinálgatom a zatoni küldetéseket. Az a szemét Yobla jól megszívatott azzal, hogy elkérte a hajóról szerzett "kormánykereket" a tesója meggyógyításához, erre látom, hogy Skvadoskban nagyban árulja. Legközelebb legyakom a fickót... késsel 😊

Lehet még ilyen bizalomra épülõ trükkökre számítani?

Silence! I keel you...

Herold
Nincs konkrét végigjátszás, nem is lehet. Szabadon mászkálhatsz a Zónában, csak a fõszálat kell mindenképp követni.

Igen azt elfelejtettem hozzátenni, hogy aki 1.6.02-t használ annál lesz ilyen probléma, mert ahogy nézem a modok többsége nem ehhez a verzióhoz készült.
Amúgy rájöttem mi a baja a játéknak. Modoktól lesz BugTrap hibás, szal nem javaslom senkinek a modok használatát. Nálam legalábbis ez a baja, ha bármilyen modot berakok kidob, ha nem használok simán megy. Lehet, csak nálam szar, nem tudom.
Tib
Azt ne mondd, hogy megvársz egy magyar végigjátszásról szóló leírást és az alapján lépésrõl lépésre lemásolod a cselekményt... Annak nem sok értelme lenne. Mert akkor inkább kérdezd meg mi a vége, oszt' jól van...

Devv
Azt szeretném kérdezni, hogy Jar Bácsi hogy kerül Pripyat-ba, mint technikus? Mert én csináltam neki egy küldetést, de nem akart velem jönni... A faq oldalon pedig ott van, mint technikus Pripyat-ban.
jetblack
Én nekem a végére maradt vagy 1500 rubel más kérdés hogy minden fegyó fullra felfejlesztve folyamatosan 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Én megvárom amíg valaki csinál egy végigjátszást. Már megint összevissza rohangálok, és megint lemaradok a lényegrõl.
Herold
Nekem a végére maradt vagy 200 ezer, nem tudtam mire elkölteni.

Yan
ha 2kért javít, akkor 2200 adnak érte.
feladat+relikvia
sose volt gondom a lovéval, még az elején sem 😊

&#165; xfire: kistekila

Yan
nem is áruljuk el 😊
csak annyit, gyakran ments 😉

&#165; xfire: kistekila

Tib
Mint írta, még a játék elején van =D

Tib
Ha a fegyver rossz kondícióban van és javításuk gazdaságtalan (többbe kerül maga a javíttatás, mint az azutáni eladási érték), akkor ezekbõl pénzt sehogy nem tudsz csinálni.
Mondjuk én eleinte a javított fegyvereket mindig az NPC-knek adtam el, mert minimálisan többet adtak érte, mint a kereskedõk. A baj viszont, hogy az õ pénzük véges...

Royal relikvia gyûjtése nem volt butaság, persze alap ruha és alap detektor mellett nehezebb, mint egy kihegyezett Exo + Swarog párosítással. Na de szerinted mire van benne a csavar?!
Nagyobb kockázat, nagyobb nyereség! =)
Eleinte pénzt küldetése

Herold
Küldetésekbõl leesik néhány ezer alkalmanként, abból tudsz gyûjteni egy jobb öltözékre.

Kösz 😊
Herold
Pripyatban a hadsereg bázisán ingyen megjavítják neked.

Nem értjük egymást...szóval a hulláktól elszedem a fegyvereket, a kereskedõ alapból egyiket sem veszi meg, a javíttatás mondjuk 2000 de a kereskedõ utána adna érte 1200-at, ami nem igazán gazdaságos 😊
Artifactok anomáliákban vannak, de még az elején vagyok, ezzel a ruhával nem igazán lehet még a közelükben garázdálkodni.
RoyalPredator
Bizonyos kondíció alatt fel se veszed, v csak kitárazás erejéig...
Elvileg a fegyók alapból jó állapotban vannak, kivéve ha találat éri õket. Legalábbis sose láttam NPC-t besüléssel szórakozni...

Artifactokat gyûjts, végigjárod a mapot vagy 100k leesik neked.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

A fegyverek közül csak azokat veszik meg a kereskedõk amik jó állapotban vannak. Viszont a javíttatás drága. Hogyan lehet akkor pénzt szerezni ezekbõl a fegyverekbõl? A CS-t végigtoltam annó, de nem emlékszem 😊
RoyalPredator
Félsz a cúnya monolithoktól, mi?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

REPS0L
aztak.va 😊

Herold
Hát azon a valóságban nem mennék végig egyedül, az biztos. <#buck>

Herold
Devv
Hat tenyleg nem egy leanyalom az utazas, en most jatszom masodszorra es most mar 4 embert vittem magammal, szerencsere mindenki tulelte...
Tib
Elérési cím nem szükséges, hisz' van itt privát üzenet is =)

Pripyatba az út... Nem tudom milyen, de gondolom nem leány álom, már csak 1-2 ember kell és indulok oda. Már nagyon várom azt hogy milyen lehet az a föld alatti alagút Pripyatba... :-D
mcmoha
Majd ha eljutsz Pripyatba kapsz egy olyan feladatot ami visszavezet az elso palyara es akkor ott valaki ad hozza kartyat.😉

Hello emberek, mondja meg valaki, hogy honnan lehet szerezni belépõ kártyát vagy kódokat egyes ajtókhoz? Például Zatonban van az a hely, ami tele van Áram anomáliával, oda hogyan lehet bejutni? Mert ott van egy lejáró egy laborhoz.
REPS0L
azaz 😊

Herold
Kurva jó lenne ám, ha a warez ügyeket a warez topikban tárgyalnátok!

TSL16b
A localization\xenglish.db fájlt tedd (vagy nevezd) át valahova, hogy ne lássa, akkor minden (legalábbis a hangok és az írott szöveg) visszaáll oroszra. Ha a frissített magyarítás is fenn van, akkor orosz hanggal és magyar írott szöveggel élvezheted a játékot. Ezek után az összképet már csak az intro és outro idõzítési pontatlanságai zavarják, amiket az xefis_movies.db hatástalanításával próbálnék meg orvosolni.