S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi az infót, már csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Mi az hogy csak orosz verziót? Az amerikaiaknak van után gyártott verziója, vagy hogy? Ám ez volt a kedvenc fegyóm a korábbi részekben, nagyon meg voltam vele elégedve.
REPS0L
nincs tuningolva, csak a videókártya lett húzva, az is auto-tuneal

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bon
Ne tuningold a gépet, hátha úgy jó lesz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

REPS0L
mi lehet a baj? játék közbe egyszer csak fogja magát, és leáll a gép :c
csak a stalkernél produkált ilyet eddig.

Zaton-ban,a hajón Fürgénél tudsz rendelni rohamfegyvereket,elõbb-utóbb ezt is meghozza,de csak az orosz verziót (VIHAR = Thunder groza oc 14.
Távcsövet is rakhatsz rá.
Sziasztok lenne egy hatalmas kérdésem, lenn egy kis problémám aki tud az légyszives segitsen szóval: a gépem intel core 2 quad q9400, 4gb ram, 512 ddr as kártya geofrce 9800GT.. és akad a játék.. de mitöl lehet am meg a többi része is clear sky meg a shadow of chernobyl is akadt win7 em van 32 bit razor 1911 es verzió... irjatok vagy vegyetek fel: [email protected] köszönöm elõre is....
Tib
GYIK >> GYIK/FAQ >> Achievement-ek >> 19-es

Az erre alkalmas antibiotikumból kellõ számú már Zaton-ban is fellelhetõ:
- 1db az Irányító barlangjában (leégett falutól északra)
- 2db annak a csõnek a végében, amibõl kijössz a vérszívók tanyájának megtalálásakor

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Benedek
Hogy lehet a kitörést túlélni a szabadban? Pirulákból, injekciókból és elsõsegélycsomagokból bõven feltankoltam, de nem jöttem rá, hogy mit, mikor, hogyan kell adagolni. (Az SG keresõje, a Google és a GYIK sajnos nem volt a legjobb barátom...)

Silence! I keel you...

RoyalPredator
Jah, az AK Famas xd

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Nem az, csak szintén rosszul emlékeztem, rég volt már hogy a clear skyal játszottam de már megvan ez a neve amit mondtam Thunder eredeti neve groza oc 14

így néz ki

Herold
Az mióta forgótáras?

Herold
Ha az Armsel Strikerre gondolsz, az nem gépkarabély, hanem shotgun (sörétes). A SPAS jobb nála.

Megvan a Thunder OC-14 az amire gondoltam, na azt a fegyót merre lehet találni, venni?
Köszi, de nem arra a fegyverre gondoltam, rosszul emlékeztem tudtam hogy van benne ilyen fegyver csak más ugrott be, de megnéztem nem az érdekel hanem egy másik viszont így annak nem tudom a nevét csak a küllemét az is gépkarabély szürkés árnyalatú és forgótáras, vagy legalábbis úgy néz ki egyébként a Jupiter pályarészen a kezdeti épületben ahol van a szolgálatosok fõnöke és a szabadság pártiak fõnöke na és az egyikük szobájának a falán van.

Ui: lehet jobb bármely tuningolt fegyó de ha ezt is tuningolod akkor már nem😛 Úgy tudom hogy pont az FN a legjobb karabély, de nekem valahogy a korábbi részekben ez a másik jött be, aminek pont nem tudom a nevét, csak a kinézetét.
Herold
Én egyszer a Szkadovszkon találtam egy halott Szolgálatos katonánál. Az emeleti fedélzeten volt (kívül), nem jött be a kitöréskor és úgy halt meg. Egyébként nem nagy szám, bármelyik maxra tuningolt fegyver jobb nála.
A végigjátszási idõ több dolog függvénye, attól függ mennyit mászkálsz, hogy mire Pripyatba érsz, jó cuccaid legyenek. Nem olyan rövid, mint amilyennek tûnik.

Azt valaki meg tudja mondani hogy hol találni ,azt hiszem FN 2000 a neve illetve kb. mennyi a végigjátszási idõ?
Ez a 3 pályarész nagyon kicsinek, és rövidnek tûnik.
Egyébként van bármi tartalmi újítás a korábbi részekhez képest, új fegyverek, páncélok, relikviák stb?
Nalad a batorsag izomagybol es ervekbol all? Biztosan egy nyelvet beszelunk csaje?
Herold
Sõt. <#hehe>

REPS0L
Lock On, IL-2

Herold
Te jó gyerek vagy mer csinyátá honlapot. <#taps><#worship>

Tib
<#vigyor> A kialakulóban lévõ instabil és agresszív helyzetre való tekintettel, javaslatot terjesztenék a Tisztelt Moderátori kör felé, valamint kérvényezném a fenti menüpontok kiegészítését az alábbiak szerint:
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
WAREZ topik ITT! | MAGYARÍTÁS LETÖLT | Fákjú!<#duma>

Megj.: Végre most nem én vagyok az aktuális rossz fiú <#crazya>

Herold
Nahát... Akkor se érveid, se izomagyad? Hogyan akarsz akkor érvényt szerezni a mondandódnak személyes találkozással? Várj, kitalálom! Berettád van, attól vagy ilyen bátor.

Herold
Na jó, azért ha 2-3x mellbelõnélek egy Dragunovval, hiába van rajtad bõrkabát, megfeküdnél rögtön. Nem úgy, mint a CS-ben a fosztogatók.

Amugy ez a 3331-es sem piti ... es meg mondja azt valaki, hogy nem lehet tudni a kicsinyito jelzo okat ... gyerekes vagy ... mondhatni dedos ... kvazi eleg ciki 😊
Tinman
Tudomásul kellene venni, hogy eleinte lószar sincs rajtad nem, hogy használható páncél. Rajtuk viszont van...
Fejlövésre kéne menned.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Latod-latod ... fingot sem tudsz rolam:
Egyreszrol egy teljesen atlagos ember vagyok, meg sem csak a levegobe beszelek. Amit Te itt probalsz csinalni az semmi mas csak okoskodas.

Olvasd mar vissza a 3320-as hozzaszolasodat (mert hogy arrol beszelunk) ... es ha kibirod rohoges nelkul, akkor mutasd mar meg nekem, hogy hol van benne az a tartalom amirol itt almodozol?
Miért, személyesen mi változik? Valami baromarcú izomagy vagy, aki erõvel akar érvényt szerezni az igazának? Fórumokon általában az emberek érvelnek, ami a te elõzõ hozzászólásodból láthatóan kimaradt. Az "érvelés" szóra keress rá valami értelmezõ kéziszótárban. A súlyzó feletti polcon lesz talán, a fehérjekészítményektõl balra. Könyv alakja lesz. De állítólag interneten is lehet keresni...

Laci82: Nem értek teljesen egyet, a CS például nagy élményt jelentett nekem képi világ tekintetében, nem vagyok benne biztos hogy más jobban megírta volna azt a programot. Arra tényleg panaszkodnak sokan hogy az ellenfelet pontosan kell eltalálni, dehát egy kis realizmus sem árt szerintem, a valóságban túlélni azt hogy többen lõnek rád...
Ééénn nemmmmttom ha az ember fejbelövi AK-val felebarátját ,akko az meghó mint a coca.
Ez meg még el se síri magát,hanem meglõ vízipisztollyal és nekem meg attól végem.
Ergo az ukránoknak nem szabad játékot csinálni,egy jó orosz v ukrán játékot nemtudok mondani.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Tinman
Vagy béna vagy :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem kell tudnom a korod ... a stilusod es a hianyos regisztracios lapod mindent elarul, de nem is ez itt a lenyeg.

Masik temaval kapcsolatban ... a program keszitojenel kell panaszkodni, vagy jobbat csinalni. Amugy a altalad eloadottakbol latszik, hogy nem sok kozod van a tesztprogramok mukodesehez.

Amugy semmi bajom Veled ... de inkabb ne szoljunk egymashoz a bekesseg kedveert.
Jaaaa! Es meg mielott elkezdodne egy baromarcu veszekedes ... nem itt kell a topikot megbontani a hulye dumaval, hanem lehet felvallalni a kicsi avagy nagy arcunkat ... es a vitas ugyeket szemelyesen keretik elintezni. En szivesen talalkozom barkivel ... erdekes legtobb ilyen nagyhangu talalkozni mar nem mer.

Szoval mehet a kekeckedes, de szemelyesen.
OFF:
Érdekes hogy már másodszor illetsz valakit látatlanban kicsinylõ jelzéssel, ez egy fórumon nem illik. Mellesleg ha kiderül hogy én vagyok az idõsebb, akkor "apám"-nak szólítasz ezentúl?

ON:
A benchmark azért egy ökörség arra amire te írod, mert a játék nem arról szól hogy a levegõben repkedsz, hanem mész, mész és lõsz, több ellenség ront rád, esetleg vízban caplatva, és ahogy elõttem is elmondták valódi emberek, az fps szépen zuhan olyankor akár 20 alá is... és akkor még célozz meg lõj... Az a benchmark tehát egy reklámfogás, vevõcsalogató átverés, egyetlen haszna talán az, hogy a különbözõ konfigokat össze lehet vetni hogy hogyan teljesítene a játék motorja akkor, ha a játék arról szól, hogy a játékosok repkednek a levegõben.
SZTÓKER pfff,ugyanolyan .... minden rész.
Optimalizálatlan,belelövök két tárat az ellenfélbe nem hal meg,õ eltalál kétszer és nekem kampó.
Igénytelen ukrán trotty.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

totya4:
Tevedsz kispajtas ... a fogalmazasod tartalmatlan, indoklasod ures ... Te csak szeretsz nagypofajuskodni es beszologatni a masiknak. Szived joga ha ez kielegit, de akkor kivanom is, hogy ez legyen a legnagyobb orom az eletedben.

Herold:
Nem tudom mitol lett volna nagy az arcom ... bar ha belegondolok miert is ne? Kar belekibicelni az olyan dolgokba, ahol kotozkodest szimatolsz. Ha visszanezed a tobbi stalkeros topicot lathatod, hogy "hiresen optimalizalatlan" ide vagy oda ... erdekes modon a szarabb gepemen es rosszabb szemekkel sem panaszkodtam soha, hogy nem futna tokeletesen nalam. Hat ennyi. Lehet beletorodni.
Herold
Hiába nagy az arcod, a hülye is tudja, hogy az összes S.T.A.L.K.E.R. híresen optimalizálatlan.

Ez egy fórum, amit írtál mindenkinek írtad. Én felvilágosítottalak hogy tulajdonképpen baromságot írtál, csak finoman megfogalmazva, indoklással 😊
Nem Hozzad szoltam kispubi ... altalanos hozzaszolas volt ... ha magadra vetted, inkabb szakemberhez kellene fordulnod ... egyebekben azt beszelsz amit akarsz ... csak mondjuk engem pont nem erdekel. <#hehe>
Szart se ér az a benchmark, max elhiteti veled milyen jól fut majd a játék, a valóság az amit játék közben tapasztalsz. A nyamvadt vasad meg lehet rosszabb mint az enyém, csak lehet hogy a szemed ezzel arányosan még rosszabb 😊
fejkendo kimaradt a gyujtoi kiadasbol <#dumcsi>
az elobbi Benchmarkot hagyjatok vegigfutni (~4x) ... utana megadja az adatokat (ezt minden egyes beallitasra megcsinalhatjatok) ... oszt lehet kivalasztani a legmegfelelobbet

nem a jatekot kell fikazni, ha nyamvadt vasakon nem akar mukodni rendesen
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark ... ezzel leprobalhatjatok, hogy a kulonbozo beallitasokon mit produkal a gepetek FPS szinteken.

Amugy a holnapi megjelenes tartalma semmi ... egy magyar nyelvu kezikonyv ... talan egy zonaterkep (de ez nem biztos)

Gyujtoi kiadas is van (itthon meg nem lattam) ... femdobozos, van venne felvarrhato emblema, zonaterkep es egy stalkeros ongyujto ... 10 euroval dragabb lesz.
Tib
Az külön ruha lesz. 50-60.000 pénz a hajó legfelsõ szintjén lévõ seftes faszinál =)

oké és melyikbõl fejleszti az exot?vagy külön ruha?
Herold
A külsõ nézet arra jó, hogy az ember megcsodálhassa a frissen szerzett exo-ját.

Herold
Én is le akartam, de az istennek se volt hajlandó kimenni a Szkadovszkból.

Tib
Akinek szüksége van külsõ nézetre, az beírja. Aki csak alkalmanként használná, annak meg még egyszerûbb a helyzete.
Amúgy semmi szellemes vagy semmi sértõ nem lett leírva, hidd el 😊

Yan
simán lelõttem õket 😊

@Repsol,
tedd el a fegyvert

&#165; xfire: kistekila

A külsõ nézet éppenséggel azért kellett mert fel kellett ugranom valahova, ami nem jött össze, kívûlrõl látva a helyzetet ez könnyebben ment. A szellemességeidre neked jobb ha nem reagálok, hidd el 😊
REPS0L
ez komoly? sose nyitják ki?

Tib
DeDy >> Nem nyert a behatolási terved =)
A fórum logója alatt, nagy, bordó betûkkel egy felirat díszeleg. Na erre klikk rá, és keresd ki a listából <#nezze>