S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az hogy csak orosz verziót? Az amerikaiaknak van után gyártott verziója, vagy hogy? Ám ez volt a kedvenc fegyóm a korábbi részekben, nagyon meg voltam vele elégedve.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
csak a stalkernél produkált ilyet eddig.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Távcsövet is rakhatsz rá.
Az erre alkalmas antibiotikumból kellõ számú már Zaton-ban is fellelhetõ:
- 1db az Irányító barlangjában (leégett falutól északra)
- 2db annak a csõnek a végében, amibõl kijössz a vérszívók tanyájának megtalálásakor
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Silence! I keel you...
így néz ki
Ui: lehet jobb bármely tuningolt fegyó de ha ezt is tuningolod akkor már nem😛 Úgy tudom hogy pont az FN a legjobb karabély, de nekem valahogy a korábbi részekben ez a másik jött be, aminek pont nem tudom a nevét, csak a kinézetét.
A végigjátszási idõ több dolog függvénye, attól függ mennyit mászkálsz, hogy mire Pripyatba érsz, jó cuccaid legyenek. Nem olyan rövid, mint amilyennek tûnik.
Ez a 3 pályarész nagyon kicsinek, és rövidnek tûnik.
Egyébként van bármi tartalmi újítás a korábbi részekhez képest, új fegyverek, páncélok, relikviák stb?
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
WAREZ topik ITT! | MAGYARÍTÁS LETÖLT | Fákjú!<#duma>#duma>
Megj.: Végre most nem én vagyok az aktuális rossz fiú <#crazya>#crazya>
Fejlövésre kéne menned.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyreszrol egy teljesen atlagos ember vagyok, meg sem csak a levegobe beszelek. Amit Te itt probalsz csinalni az semmi mas csak okoskodas.
Olvasd mar vissza a 3320-as hozzaszolasodat (mert hogy arrol beszelunk) ... es ha kibirod rohoges nelkul, akkor mutasd mar meg nekem, hogy hol van benne az a tartalom amirol itt almodozol?
Laci82: Nem értek teljesen egyet, a CS például nagy élményt jelentett nekem képi világ tekintetében, nem vagyok benne biztos hogy más jobban megírta volna azt a programot. Arra tényleg panaszkodnak sokan hogy az ellenfelet pontosan kell eltalálni, dehát egy kis realizmus sem árt szerintem, a valóságban túlélni azt hogy többen lõnek rád...
Ez meg még el se síri magát,hanem meglõ vízipisztollyal és nekem meg attól végem.
Ergo az ukránoknak nem szabad játékot csinálni,egy jó orosz v ukrán játékot nemtudok mondani.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Masik temaval kapcsolatban ... a program keszitojenel kell panaszkodni, vagy jobbat csinalni. Amugy a altalad eloadottakbol latszik, hogy nem sok kozod van a tesztprogramok mukodesehez.
Amugy semmi bajom Veled ... de inkabb ne szoljunk egymashoz a bekesseg kedveert.
Szoval mehet a kekeckedes, de szemelyesen.
Érdekes hogy már másodszor illetsz valakit látatlanban kicsinylõ jelzéssel, ez egy fórumon nem illik. Mellesleg ha kiderül hogy én vagyok az idõsebb, akkor "apám"-nak szólítasz ezentúl?
ON:
A benchmark azért egy ökörség arra amire te írod, mert a játék nem arról szól hogy a levegõben repkedsz, hanem mész, mész és lõsz, több ellenség ront rád, esetleg vízban caplatva, és ahogy elõttem is elmondták valódi emberek, az fps szépen zuhan olyankor akár 20 alá is... és akkor még célozz meg lõj... Az a benchmark tehát egy reklámfogás, vevõcsalogató átverés, egyetlen haszna talán az, hogy a különbözõ konfigokat össze lehet vetni hogy hogyan teljesítene a játék motorja akkor, ha a játék arról szól, hogy a játékosok repkednek a levegõben.
Optimalizálatlan,belelövök két tárat az ellenfélbe nem hal meg,õ eltalál kétszer és nekem kampó.
Igénytelen ukrán trotty.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Tevedsz kispajtas ... a fogalmazasod tartalmatlan, indoklasod ures ... Te csak szeretsz nagypofajuskodni es beszologatni a masiknak. Szived joga ha ez kielegit, de akkor kivanom is, hogy ez legyen a legnagyobb orom az eletedben.
Herold:
Nem tudom mitol lett volna nagy az arcom ... bar ha belegondolok miert is ne? Kar belekibicelni az olyan dolgokba, ahol kotozkodest szimatolsz. Ha visszanezed a tobbi stalkeros topicot lathatod, hogy "hiresen optimalizalatlan" ide vagy oda ... erdekes modon a szarabb gepemen es rosszabb szemekkel sem panaszkodtam soha, hogy nem futna tokeletesen nalam. Hat ennyi. Lehet beletorodni.
nem a jatekot kell fikazni, ha nyamvadt vasakon nem akar mukodni rendesen
Amugy a holnapi megjelenes tartalma semmi ... egy magyar nyelvu kezikonyv ... talan egy zonaterkep (de ez nem biztos)
Gyujtoi kiadas is van (itthon meg nem lattam) ... femdobozos, van venne felvarrhato emblema, zonaterkep es egy stalkeros ongyujto ... 10 euroval dragabb lesz.
Amúgy semmi szellemes vagy semmi sértõ nem lett leírva, hidd el 😊