S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Na vegigtoltam masodszor is, sokkal pontosabban mint eloszor, annyi szepseghibaja volt, hogy Loveszt veletlenul tarkon lottem a kimenekiteskor...<#ejnye1> Ugyhogy nekem most egy ideig ennyi...
Herold
Ja én a vérszívós alagútra gondoltam.

Herold
A kijárata a mocsárban végzõdik, de onnan nem lehet bejutni.

Tib
Ha a térképre nézel, akkor a leégett falutól Észak-Keleti irányban, az úttól nem messze jobbra, egy "Mercedes-nyíl" (3 ágú csillag) alakú barlangban van az Irányító =)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Törölt felhasználó
Te hol van az a barlang? csak mert sehol se tlálom...
Tib
NoDVD törés... Ez szerintem nem egészséges megoldás a dologra. Ha nem menne a játék csak töréssel, akkor én visszavinném, a lóvét visszakérném és utána meg kalózkodnék!
Mert így gyakorlatilag pénzt adtál ki azért, ami eddig is ingyen volt =D ...na persze van egy magyar nyelvû könyved és serial-od, ami csak a multinál érdekes =)

Nem akarok tul nagy hulyeseget kerdezni, de nem ertek hozza ... szoval Nalam is elindult a nodvd crack-el ... de (!?) ... ugyebar a jatek gyari szama a telepiteskor felkerult a gepre ... igaz a crack kikeruli az indulashoz szukseges ellenorzest, de nem rizikos, hogy jatek kozben is ellenoriznek, kiszurjak a beleberhelest es letiltjak a kulcsot ???

Vagy csak a szorit lehet igy jatszani es a multira varjunk valami megoldast?

<#nemtudom>

Ugy latszik altalanos gond az eredeti jatekkal, hogy nem enged aktivizalni.

Ezzel a nodvd-vel muxik? Persze en is kiprobalom, de azert egy gyari jatektol legalabb annyi elvarhato volna, hogy egyaltalan elinduljon.
Chocho
Beszarok, most megy. Kösz a linket. 😊

Gaming is believing.

azért írtam egy emailt a forgalmazó supportjára, hátha van megoldás.
mcmoha
Nekem a Clear Sky-al volt ilyen problemam.😞 Letoltottem hozza nodvd-t es azota az eredeti jatekot tort valtozatban jatszom.😊 Ha a kocsog Sony-nak ez megfelelo, nekem 8.😄
Probalj meg a verziodnak megfelelo nodvd-t letolteni innet.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nem tudom,de ezt írja - az OTs-14 Groza orosz válzozata-, a lõszer is más(AK-hoz való),de szerintem nagy elõnye,hogy távcsövet is lehet rakni rá. nekem is az eggyik kedvencem.különben a jupiter pályán a szellõztetõnél a kapu-tól jobbra egy megbontott falrésznél ill.a teteje alatt találsz OTs-14 Groza-t lõszerrel.(ez nem távcsöves)
Chocho
Sajnos ma ilyen idõket élünk. Ha nem indul el, én is vissza fogom vinni.

Gaming is believing.

nálam is ez a probléma, ha nincs rá megoldás én is visszaviszem, ez elég elkeserítõ, hogy már az eredeti játékban sem lehet megbízni.
Tib
Amúgy tényleg tiszta szégyen, hogy egy több-kevesebb pénzért megvett játék vacakolva indul, ha egyáltalán teszi... És sajnos ez egyre több "über-tuti" védelemmel felszerelt játékra jellemzõ. <#shakehead>

Chocho
Oké, ez se megy, lassan kezdem feladni. Holnap visszaviszem a boltba ezt a rakás szart...

Gaming is believing.

Devv
én Herman doktortól vettem a detektorokat, sõt swarogot is tudtam venni tõle, még mielõtt megkaptam volna Szakálltól.
Chocho
Köszönöm, totya4, most szépen kipróbálom az általad írtakat, aztán reagálok, hogy mi a helyzet. A verzióm az általad említett.

Gaming is believing.

Ha a Bin/xrEngine.exe verziója (jobb egérgomb/tulajdonságok/részletek) kisebb mint 1.6.0.2, akkor érdemes a nyelvi verziódnak megfelelõ patch-et rátenni. A forgalmazó sok okosat nem fog tudni mondani, csak pl. olyat hogy használj cracket, amitõl a vérnyomásod még magasabb lesz, vagy szûz oprendszerre tedd a játékot mert elõfordulhat hogy már belematatott valaki a tudtodon kívül, és tényleg fut valami, aminek nem kéne, stb. Persze legjobb út a hivatalos út, fõleg ha ingyenes 😊 A (játék)védelmi rendszer is gyengélkedhet, ezért is ajánlottam patch-et, ha a verziód alacsonyabb... Bekavarhatott a víruskeresõd is, aminek ügye kell lennie, install idejére próbál kikapcsolni, és hát talán nem ártana a telepítõt rendszergazda módban futtatni...
Herold
A forgalmazónál próbálj reklamálni.

Chocho
" holott nincs fent semmilyen emuprogram "

Azaz nincs Daemon sem.

Gaming is believing.

Tib
Pont tegnap kaptam meg egy Veles-t Szakálltól, majd nem sokkal utána a küldetést a 3 Veles megszerzésére. Felkocogtam Bagolyhoz és õ éppen 2 ilyet árut darabonként 2.000-ért =D
Megvettem, átkocogtam a tudósokhoz és ennyi. Lehet nekem mákom volt?! =)

Tib
Sok más játék mellett, lehet ez is a Daemon-Tools progira prüszköl =)

Chocho
Hello!

Most hoztam el a játékot a boltból és fel vagyok háborodva!

A telepítésig minden rendben volt, de elindulni nem akar. Kiírja, hogy "emulátor programot észlel", és hogy "tegyem be az eredeti lemezt", holott nincs fent semmilyen emuprogram és a játék a meghajtóban van. Mikor be akarom írni a kulcsot, nem fogadja el, mert szerinte hamis, vagy elírtam. Mát kétszer tettem újra de semmi.

A gépem hardvere messze meghaladja a követelményeket. Az oprendszerem Win 7 x64 Ultimate.

Valaki segítsen, mert kezdek kurva ideges lenni... kösz.

Gaming is believing.

Herold
Bíztam benne, hogy a 3 Veles-ért járó jutalom nagyobb lesz, mint amennyit beleinvesztáltam a 2 db-ba. <#vigyor3>

mcmoha
Furcsa mert akkor ez a kuldetes nagyon egyszeru lenne. <#fejvakaras> En ugy tudom hogy eleinte nem aruljak.

Herold
Hogyne árulna, én 2-t vettem valamelyiktõl. F...szom fogja keresgélni.

mcmoha
Amig meg nem csinalod ezt a kuldetest egyik kereskedo se arul "Veles-t".😉
A tudosoknak csinalj kuldeteseket az egyikert Veles-t adnak. Nem emlekszem melyik az a kuldi.😞

Nincs egyiknek se. Azt már megnéztem. Valahol olvastam hogy bagolynak is van eladó, de mikor nála jártam, nem volt.
Herold
Vegyél egyet Szakálltól vagy a janovi kereskedõtõl.

A markolót már megnéztem. :-(
Tib
Két napja az orosz v1.6.02-est feldobva, most 3. alkalommal is nekifeküdtem, hogy a legnehezebb szinten toljam végig a gamét. Itt már komolyabb páncélzattal is könnyen fûbe haraphatunk 1-1 közelharcban, fõleg ha egyszerre több ellenfél is van. Bár soha nem töltögettem ennyit vissza, igen tetszik a móka =)

Tib
Archicad >> Jupiter pályarész, zombikkal teli romos terület (asszem a térkép nyugati részén), ház elõtt egy sárga markoló, kezelõfülkébe kukk be =)

zuzu7 >> <#falbav><#wilting><#kuss> Légy oly' szíves nézd már át azt a fenti óriási bordó betûs linket... Tisztánlátás végett: GYIK
Mi a fenének csináltam meg, ha egy felmerülõ kérdés esetén is L.U.S.T.A. valaki átnézni?! Az ilyenektõl megint el fog gurulni a gyógyszerem...

Kinyirtam párat, de csak bear volt náluk.
REPS0L
és honnan szedjek le ilyen biost? :o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

mcmoha
Jupiter palyan az exos zombiknal neha szokott lenni. Probald oket irtani.😉

Az istenek nem találom azt a 3-dik veles detektort. Egyet találtam, egyet kaptam szakálltól, de bagolynál egy sincs. Hiába járkálok, nem találom...
mcmoha
Mindig is oda volt irva, hogy mi kell hozza.😉

mcmoha
Menj be a bodeba.😉

Facek
Boven elege, ha csak a vidkari volt huzva. foleg auto tuningal. soha tobbe ne hasznald, rakd vissza alapra, esetleg szedj le hozza alapbol tuningolt biost ha annyira huzni akarod.
TSL16b
Szerintem Gluhar behúzódott a faházba egy gyors konzultációra.

Devv
atyaúristen!
Benedek
Nagyon köszi az infót! (A GYIK-ben csak annyit írsz, hogy van ilyen Achievement, azt viszont nem, hogy mi kell hozzá. Szerintem kiegészíthetnéd!)

Silence! I keel you...

Hi all!

A technikusnak hol találom a legutolsó preciziós szerszámját?

Elöre is köcce.
Herold
Nincs ott a jel? Bár ha jól emlékszem elment onnan és szól, hogy menj utána.

Kezemben a magyar megjelenesu jatek ... tartalma: semmi ... egy lemez ... meg egy magyar nyelvu kezelesi kezikonyvnek csufolt, negyreszre hajtogatott papir. Nagyjabol ennyi.

Meg jo, hogy nem gyarilag magyaritottak, mert a doboz hatso oldalanak legelso sora mar mosolyfakaszto ... "PRYPIAT" 😊))
REPS0L
azoknal a daruknal, nem messze a hajótól

mcmoha
Milyen tornyoknal?

REPS0L
azt a guthert vagy kit hol találom a tornyoknál? :o

mcmoha
"Orosz" loszer hasznalatara van atalakitva.😉