S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak 1 hónap... =)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
de pl. fsp-t lehet nyerni azzal, hogy az object deatils-t lehúzod, az egyetlen különbség az lesz, hogy a távoli fák lombkoronája egy kicsit elmosódottabb lesz...egyébként ilyen szempontból valóban nem tökéletes az optimalizáltság, mivel a beállításoknál sokkal határozottabb különbségeknek kellene lennie.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
na mindegy, ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy még ha nem is tökéletes a motor, azért nagyon szépen futtatható.
az a baj, hogy sokan hozzá vannak szokva a konzolport játékokhoz. nem sok játék van, ami pc exkluzív (stalker, arma, crysis). a konzolport játékok (hacsak nincs annyira elbaxva a port, mint pl. gta4 esetében) a konzolok hardveres limitjei miatt nem bírnak kifogni egy mai átlag pc-n. több mint 3 éves a gépem, azóta nem nyúltam hozzá, és minden játék (dx9-ben) maximális beállításokkal, röccmentesen fut. pc-s játéknál szerencsére megpróbálnak többet kihozni ebbõl ennek a platformnak a lehetõségeibõl, pontosabban megpróbálják kihasználni a mai hardverek lehetõségeit.
Biztosan sokan ismerik a virtualis drogokat, amivel kulonbozo frekvenciakon gerjesztett hangokkal probaljak stimulalni az agy bizonyos kozpontjait. Hat a STALKER-ban is dolgozhat valami a hatterben, mert a hangok nagyon ott vannak hatasilag. Sajnos a jatek maga tenyleg eleg eroforras zabalo egy darab, de a keves szerencses akiknek fullos beallitason is roccenes mentesen fut minden ... Ok biztosan nem panaszkodnak meg a 2D-s grafikai elemek bokrositasara sem ... velemenyem szerint ebben a stilusban nem annyira a konkret vizualis elmeny a lenyeg, mint az okozni kivant borzongas ... ami ebben a jatekban ismet jora sikeredett.
(alapbol utalom ha jatek kozben megszolal a mobilom ... STALKER-nal kimondottan orulok, mert ilyenkor szoktam csak pislogni) <#nevetes1>#nevetes1>
Ha valaki az eredeti jatek elinditasanal elakadt, de a sajtkukac a seggeben van es mar problema ide, vagy gyari hiba oda de mindenki jatszani szeretne (valoban meglehet crackelni) ... viszont akkor a telepitesnel amikor a nevunket es a jatek kulcsat keri a program, akkor a kod helyet szabadon hagyva fejezzuk be a telepitest.
Akik viszont mar reges-regen bejartak a zonat, azok kezdhetnek kutakodni a :
Metro 2033 Hands-On - cimu jatek utan, amiben hasonlo hangulatra szamithatnak, mint azt a S.T.A.L.K.E.R.-ban megszerethettunk.
Tojjál a modokra.
Csõ.
Mindazonáltal a kihalt világ megmagyarázható azzal is, hogy kevesebb a stalker, lévén az agyperzselõ pusztulása óta több a veszély a Zónában.
Az A-life mindig kamu volt, most is az, de szvsz igen hihetõ, és tetszik, hogy több mutáns van. A kontrollerek meg a kedvenceim.
A grafika valóban nem túl szép dx9-ben, de a fejlesztõk már az új technológiák felé fordultak, ahogy azt illik is 2010-ben. DX11-ben pedig a megfelelõ hardver mellett lenyûgözõsen fest a COP.
Gaming is believing.
Na ennyi, azért az összkép nem olyan gáz, de fõleg azoknak tetszhet nagyon, akik kihagyták a moddolt SOC-ot.
Mert végülis mi az ami új a játékmenetben? Kb. a fegyverek fejlesztgetése.
Véletlen blowoutok: 2007 nyara óta van a SOC-hoz is - jobb is mint a COP-ban.
Alvás: a játék megjelenése után pár héten belül már betették a SOC-ba.
Burer, chimera: 2007-ben már visszatették a SOC-ba.
Stalkerek lootolnak: AMK modban már volt ilyen 2007-2008-ban.
Sztorivonal, 5 lezuhant helikopter és doksik keresgélése: Priboi Story mod 2008 elején dettó ugyanez.
Mozgó anomáliák: na jó, nem pont így, de AMK és OL mod-ban volt ilyen.
Irányító ("controller") zombifikálja a stalkereket: láttuk, van ilyen, AMK és OL, uncsi, next.
Néhány kódot fel is használtak a GSC-sek a modokból, szinte változatlanul.
Optimalizáció? Ne röhögtess, sose értettek hozzá, laggol mint mindig, ez csak a régi engine ráncfelvarrása dx10-11-es grafikával. Grafika? A COP Dx 9-ben undorítóan néz ki, össze se lehet hasonlítani a SOC modokkal feltuningolt grafikájával, hangulatával.
Egyébként ugyanazt kapjuk a most megjelent WW verzióval, mint a ruszki 1.6.02-es patch-el. De ezúttal legalább egy alapjában stabil engine született, 2 patch elég volt a nagyobb bugok kijavításához.
Ez a rész is szétmoddolásra van ítéltetve - remélem lesz SDK és belehackelik az összes pályát. <#hehe>#hehe>
Gaming is believing.
Végigjátszás után elmentem mégegyszer Noéhoz és adott még egy Iránytû képzõdményt (egyet ugye korábban adott már, amit elvittem Szakállnak).
patch,?optimalizáció ? stb.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az 1.6.02-es hozott vmi érezhetõ javulást?! Mikre is gondolok:
- A sok laggolás futás közben;
- Vízben FPS esés, fõleg ha még egyéb karakterek is voltak;
- Bizonyos helyszíneken belül ha túl sok karakter volt, szintén FPS esés;
Hirtelen most ennyi jutott eszembe. (biztos volt még több is, csak az most nem ugrik be 😊 DX11-ben játszottam végig többször is. Így csak a DX11-es mód érdekelne, ha van innen vki aki szintén abban tolja. 1.6.01-es javítás Nálam is megvolt.
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
tehát ahol vagy épp 😊
sárgára amortizáltat csak akkor vegyél fel, ha a drágábbikból van
¥ xfire: kistekila
Az indok nélküli lövöldözést is lehetne valahogy korlátozni, pl. lenne egy helyõrség brutál erõs katonákkal, és aki megöl egy stalkert, az a térképen láthatóan is körözött lenne, a helyõrség levadászná, vagy ha játékos tenné, akkor jutalmat kapna érte.
Az lenne a kérdésem azoktól akiknek már esetleg megvan az eredeti STALKER
hogy az alapból orosz de magyarított játék mentései mennek e az eredeti angol verzón?
Ja és van rajta gyári magyarítás?
THX
Szerintem baromi fun lenne, ha olyan multiplayer lehetõség lenne benne, hogy minden pálya egy-egy szerver lenne (persze mindegyikbõl több, mert az összes player nem férne el egy pályán), de nem TDM meg hasonló játékmódokkal, hanem az NPC stalkerek helyett onine játékosok lennének, és mindenki ott csinálná a saját küldetéseit amit kell. Ezeket nyilván NPC-kkel kommunikálva, mint pl. a tudósok, kereskedõk stb. A játékosok egymás közt cserélhetnének/eladhatnak fegyvereket, relikviákat stb., sõt összeállhatnának egy-egy nehezebb küldetés erejéig.
Am meg ezt akartam mondani, hogy a multiplayer-es része nagyon nem jó a játékhzo képest. De nem csak itt a clear skyba sem. Nagyon nem arra számítottam egyiknél se. Ezért meg se éri megvenni mellesleg...
Warezról meg annyit, hogy én preferálom a warez és az eredeti játékok megszerzését. De istenem, egy ilyen takony országba mint ez vagy a többi szerencsétlen keleti államban ne várják már el hogy egy játékot 8-10e forintért vegyek meg baszzus. Én rosszabb hónapokban ennyit tudok magamra költeni a sport és buli terén. Szóval engem csak ne izélgessen senki hogy milyen egy f*sz vagyok mert warezolok. Ha ki lennék tömve lóvéval akkor én is megvenném. És mikor már 60-70%os akció van, akkor meg is szoktam venni õket. Kb ennyi😊
Ui: nemcsináltad fölöslegesen, nagyon is szakos!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Clear Sky-ért lazán kiadok 8at is akár. Az játék volt.
bár nincsenek illúzióim.
Gaming is believing.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Arrafelé szinte senki sem vesz játékot.
"De amint elérhetõ a szép fémdobozos változat, bezony meg kéne venni."
Én is agyaltam rajta, de a sors közbeszólt 😊
Gaming is believing.
Anno amikor kijött az orosz Tetris, tudod mekkora vita és perhegy volt pl amerikával? Még a KGB is beindult erõsen ^^
Ugyhogy aki eddig warezolt, azt megértem, énis ezt tettem.
De amint elérhetõ a szép fémdobozos változat, bezony meg kéne venni.
Hagy költésk Kozák vodkára, meg prorgramozásra.
Én a kívánságlistámat rá fogom írni minden egyes bankjegyre amit kiadok érte 😄DDD
Megértem õket valahol, mert PC-n indokolatlanul nagy a warez, és mivel keleten élnek, sokkal veszélyeztetettebbek, mint az amerikai programok gazdái. Én nem viszem vissza, mert ha csak egy mód van rá, ellenállok a wareznek. (Persze ez csak az én véleményem.)
Gaming is believing.
1.: Azért nem megy, mert az új SecuRom nagyon érzékeny a régi DVD-olvasókra. Nekem egy szétnyúzott LG van 2005-bõl, ami elég régi, ráadásul író, azaz az olvasói teljesítménye és tûrõképessége alacsonyabb a megszokottnál.
2.: A multiplayerhez csak kulcs kell... hogy megy-e, még nem próbáltam ki, de ha ez megnyugtat, akkor elárulom, hogy a többjátékos mód itt csak afféle kitöltés, mert amúgy semmi értelme. Gagyi.
Gaming is believing.
xFire már látja a cop-ot. Vki tudja, h vigyem át a fényképeimet?
Am nekem a flintás küldiben az nem tetszett hogy más intézi el helyettem, pedig jól eset volna késsel levágni<#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Beszéltem vele hogy hazudik az Oázisról erre mondja kopjak le és ennyi, semmi nem történt.