S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bacsobalint
flintát hogy tudom emgölni mert ott van janovba a bárba vagy mi az és enm akar onnan kijönni?:S
ÉS olyan ruhat ami kelél a pritytap-ba hol találok?:S
mert mondtak vmi fürge nevü embert de nem találom:S

mcmoha
A kuldetes nem bugos.😉 Tobb feltetele van es azt mind sorban teljesiteni kell.😊 Pl "Morgan" PDA-jat kinek adtad?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nagyszerû, akkor használjál 64 bitest. De nekünk ne kelljen, oké?

Mellesleg ahogy totya is írta, elég olvasgatni a fórumokat, és látni lehet, hogy sokak szívnak a 64 bitessel. Szóval nem véletlenül nem váltanak át rá az emberek.

Én is a Duty vezérnek adtam oda a PDA-t, és nekem sem voltak hajlandók utána befogadni a monolitosokat. Az a helyzet hogy az egy bugos küldetés, és a jelek szerint az angol verzióban sem javították ezt.

Chocho
Wait and see. 😉

De mondom, a 64 bitet csak példának hoztam fel arra, hogy ha nem gátolná a fejlõdést egy csomó program, sokkal gyorsabb és a gépeinket maximálisan kihasználó alkalmazások jelenhetnének meg. Jó példa erre az unalomig ismételt (és túlhypolt) Crysis, amiben van x64-es kód, így olyan oprendszeren szebben fut.

Vagyis ha pl. a DirecX-et is elkezdenék RENDESEN használni, nem csak szebb, de gyorsabb játékok is megjelenhetnének. A Stalker szép DX11-ben nagyon (láttam, de nekem csak DX10-es kártyám van, az sem túl erõs, így DX9-ben játszom), és nem baj, hogy beletették ezt a featuret.

Gaming is believing.

Ahová telepítetted, oda, szóval nem túl OS függõ. Ott van amúgy egy "SCOPMagyaritas-Telepites.txt" fájl, abban le van írva ugyanez 😊 Az v1.6.0.2 esetén kell pluszban egy magyarítás frissítés is.
Hát izé 😊 Te kezdte el ajnározni a 64 bitet, de "google" meg "össze vissza beszélsz, hülyeségeket"-eken kívül érveket nem nagyon tudtál felhozni mellette. Nem szégyen az ha valamihez egyálatalán nem értesz, nade nem is lehet programozó mindenki. Mellesleg hol vannak a screenshotok? 64 bites OS alatt nem lehet csinálni? 😊

vasziszdasz: elég csak az sg.hu-s fórumokat olvasni hogy lehessen látni mindig kinek van gondja leginkább... 😊
Valaki segítsen plz!
Win7-em van, hova kell betenni a magyarítást?

Fatboyz4ever!

Chocho
Hogy jön ide a 64 bit? Screenshotokat kértél a játékból dx11 vs dx9 módban... össze vissza beszélsz, hülyeségeket.

Gaming is believing.

Herold
Ja bocsi, te már azon túl vagy.
Lehet, hogy korábban Szolgálatosokra lõttél?

Herold
FAQ

Na én elvittem a PDA-t amit ott találtam az 5hullánál akik a semmibõl jöttek elõ a hûtõtoronynál és odaadtam a duty vezetõjének, és még így sem lettünk haverok. Az a baj h nincs mentésem hogy ugyanezt bepróbáljam a szabadságnál. És már csak a tudósoknál van küldetés? Ilyenkor nem tudom befogadtatni a monolitosokat vagy mi? 😄
A 64 bites csak arra jó (még mindig! 2010) hogy folyton inkompatibilitásba ütközz
Tényleg? Sose volt ilyen, pedig már a Vistám is az volt. Ez valami urban legend.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Herold
Fizettesd ki velük az árát. <#hehe>

Tenyleg lemezmeghajto avulast jelent a telepiteskor felmerulo emulator program error. Egyszeruen vettem egy ujat es minden mukodik. Kicsit furcsalom a dolgot, de hat vegul is nem volt nagy ervagas.
jetblack
ghost recon sorozat kilõve a gépem installnál megfagy tõle eredeti disc-ekkel próbáltam

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Pontosan mert nagyon sokan azt úgy vannak hogy régi a vas és inkább tolja dx9 max grafon mint dx10/dx11-be low grafon de még sorolhatnék indokokat . Tud valaki am valami jó 3-4 emberrel játszható coop-os játékot ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

grebber
Most néztem csak a steam-en csak 9.99Euró a game!

Next PC upgrade: 2022

A játékra visszatérve... nem nagyon találom a különbözõ frakciókkal milyen a viszonyom, ne is keressem?
Nekem nem kell google, látszik hogy nem sokat tudsz arról, mi az a 64 bit 😊
Tib
A fejlõdéssel csak annyi a baj, hogy fordított: PC-t kell fejlesztened egy új játékhoz és nem a PC-dhez fejlesztik az új játékot.
És ezt miért mondom? Mert egy rakás kihasználatlan terület rejlik az "elavultnak" kikiáltott (pl. DirectX) technológiában, de az üzlet miatt át kell térni az újabbra. Ezeket persze még alig ismernek a hardware és szoftware fejlesztõk, vagyis mire megismernék, át lehet térni a korszerûbbre...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Chocho
Azért van "még elõtérben még", mert sokan nem váltanak, mondván, hogy minek...

De a 64 bitet csak példának hoztam fel.

Nem arról van szó, hogy én ne tisztelném vagy szeretném a régi vasakat, sõt, nagyon sokáig olyanom volt. Csak azt mondom, hogy szidni sem kell azokat, akik újítani akarnak, mert ez hajtja elõre a játékok fejlõdését. A konzolok épp eléggé lassítják így is a folyamatot.

Gaming is believing.

Herold
A Stalker sorozat esetében nem, mivel 32 bites rendszeren is alig melegszik tõle a proci.

jetblack
Az tény hogy az erõforrások már a 64 bitet indokolják de csak kicsit gondolj bele hogy vajon miért van még mindig a 32 bit elõtérben még ?

Chocho
Esetleg patch... ? Már ha nem a legfrissebb verza van.

Gaming is believing.

Chocho
Mit bizonyítsak neked? Ott a Google wazze, keress! Ember esze megáll... Ha meg zavar a véleményem, hát így jártál, a 32 bit akkor is felejtõs kéne hogy legyen 2010-ben.

Gaming is believing.

jetblack
Gyerekek ne kezdjük ezt az Nvidia VS ATI témát egyik annak való akinek szûk a pénztárcálya a másik meg annak akinek nem mint az Intel VS AMD esetében tény hogy most le van maradva az Nvidia de amint piacra kerülnek a fermis karik megint az ár lesz a domináló szerintem

TOMSILENT
10 éves gép és megy rajta a Crysis...kisebb arc? Ugyan már el bújhat az Nvidia....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Köszi a válaszokat ,tehát nincs orvosság....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nem fog ki, csak éppen ennek a játékhoz sok köze nincs. Két okból indulhat újra a gép, vagy kék halál, vagy táp. Elõbbi szoftveres, utóbbi hardveres probléma. Ha kiveszed a hibát az automatikus újraindulás elõl, és az láthatóan tényleg kék halál, akkor ki lehet analizálni mi okozta azt, pl WhoCrashed-el, látatlanban elsõ körben egy másik VGA driver kéne, és kicsit kisebb arc 😊
Static lighting-ot megnéztem, és hát ööö, na az aztán tényleg ocsmány volt úgy, a világítás igen sokat ad ám a képhez...
De, képzeld, kurva sokat változnak, mert mások a shaderek rajtuk. Amúgy meg miért is baj, hogy a DX11 új? Épp az a jó, a 9-bõl már kezd nagyon elegem lenni. Dínókori technológia, olyan, mint a sok 32 bites oprendszer...

Screenshotot kértem, illetve még mindig 😊 Nem azt mondom hogy baj a DX11, csak kicsit túl nagy ugrás hirtelen. A 32 bites OS-ekkel mi bajod? A 64 bites csak arra jó (még mindig! 2010) hogy folyton inkompatibilitásba ütközz. Sebességnövekedést nem könnyû velük elérni, mert eddig is voltak 64 bitnél nagyobb regiszterek is a kiegészítõ utasításkészletekkel, tehát aki sebeséget akart, az út nyitva állt eddig is. Egyedül a megcímezhetõ memóriamennyiség az, ami miatt elõbb-utóbb váltani kell, de ahogy látni más windows OS-nél, 32bitesnél is meg lehetett volna oldani a 4GB feletti memória kezelést...
jetblack
Én meg amondo vagyok hogy elég nekem a dx9-es ajánlott követelmény által nyújtott grafika nem fogok venni új karit mert hogy jaaaj DX11 hát most hova szarjak ? Inkább azt a pénzt más értelmesebb dologra költöm . Nincs nekem most 35k venni egy 5770-es radeont pl

TOMSILENT
Heh, semmi... ugyan úgy van minden : 1.9 Ghz proci, 2gb mem ,512mb ati x1650 pro -> 8.9-es driver, DirectX 9.0c,VC++ 2005, VC++2008, NET.framework 3.5....

Herold
Eddig ment, és hirtelen meggondolta magát? Mi változott?

TOMSILENT
Na mi van ez kifog rajtatok?

Herold
Ez baromság. Akinek régi gépe van, az nem azért van, mert kurvára tetszik neki a 800x600-as felbontáson játszani, hanem mert nincs pénze újabbat venni.

Herold
Na jah, gondolom a ruszkik se dõzsölnek pc-konfigok terén, azért hagyták benne.

És nem vagy ezzel egyedül. De tudod sokan vannak, akiknek mindíg a legújabb gyökérségek jelentik az élet értelmét. Õk nem tudnak meglenni DX11 és 64 bit nélkül.

TOMSILENT
Hali,rég óta nem jártam erre. Látom van honosítás -> fasza! De a problémám a következõ régóta nem toltam a CoP-al, fent volt a gépen(még van) és tegnap el akartam indítani, elindul csak a hiba következõ: betölti a mapot kijön a "nyomj egy gombot" és pakk újra indul a gép...valami orvosság? (pls help!)

Lol, én annak örülök hogy még benne van a játékban a static lighting opció, másként nem nagyon tudnék vele játszani. 😊
Chocho
Válaszolt a forgalmazó!

Azt írják, tudnak a hibáról, és segítséget kértek a saját forrásuktól.

Meglátjuk...

Gaming is believing.

Chocho
De, képzeld, kurva sokat változnak, mert mások a shaderek rajtuk. Amúgy meg miért is baj, hogy a DX11 új? Épp az a jó, a 9-bõl már kezd nagyon elegem lenni. Dínókori technológia, olyan, mint a sok 32 bites oprendszer...

Gaming is believing.

Herold

Azt hogyan lehet megszerezni?
Herold
Rendelhetsz, de asszem ha megvan az "Igazi haver" státuszod, a kereskedõtõl is tudsz venni, olcsóbban mint Fürgétõl.

Exot lehet valahol kapni küldetés teljesítésével, vagy rendelni kell fürgétõl?
Hat nem a IV.Metro epitkezesrol van szo ... az is horror ami ott tortenik ... de tortenetesen a STALKER kiagyalojanak egy masik jatekarol van szo.
Stalker ugyben belazadtam az 576-nal ... es ha mar arra jartam rakerdeztem erre az uj jatekra. Meg egyik temaban sincs konkret valasz ... de eddig mindig visszahivtak. Ha lesz valami info, szolni fogok.
Ez melyik játék?
mcmoha
Tuti, hogy ehhez a jatekhoz is a barna alsomat kell majd felvennem.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"