S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy is be a FAQ-ba =P
Nekem anno a 2. végigjátszásom után volt az, hogy trainer-el lebegtem a Jupiter pályarész egy félre esõ (bokros, fás, füves) részén és egyszer csak betöltötte Zaton-t, Azt hittem, hogy valamelyik "Load Position Slot" gombot nyomtam meg. Ezek szerint nem és van több ilyen láthatatlan teleport is =)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Most ki se tudom probalni a klf variaciokat mert meghalt a gepem.😞 Egy fos laptoppal netezek😞
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Gaming is believing.
A kezdetekben v1.6.00-ásként kiadott orosz verzióhoz meg már van 01-es és 02-es patch is, így szerintem már fel van zárkóztatva az európai kiadáshoz.
Persze erdemes mindet atvinni. Menj elol es vedd oket, szerintem nem valami nagy harcosok.😊
Veled egyutt 5-en lehettek: Zulu, a monolitos, a pilota aki a tudosok bunkereben uldogel es az a ficko akinek kifizeted a tartozasat a banditaknak.(nem jut eszembe a neve)
1, Az összeögytött Pripyatba induló csapatra gondolom azért van szükség mert ott kemény harcok lesznek, ha meghal néhány társ az gondot jelent? Kell rájuk vigyázni?
2, Hányan és kik lehetnek a csapatban összesen, illetve merre vannak? (pl a monolit vezér eltûnt a janovból pl, tippem sincs hova) Beszéltem Zuluval 5 nevet lehetett megemlíteni neki, nem tudom lehetûe több.
Na ne szórakozzál már, biztosan nem jelent még meg, tudnom kéne róla, elvégre akkora stalker-fan vagyok mint elég kevés ember 😄 nemár<#idiota>#idiota>
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Gaming is believing.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Hogy lehet Morgannal lenni??
thx
Sot olvastam egy harmadik megoldasrol is. Meg nem probaltam de lehetsz Morgannal is.
Majd teszek 1 kört Jupiterben is és meglesem mennyi lesz a bevétel azon a pályarészen =)
Viszont más kérdésem lenne.
A játék elején orosz hangokat telepítettem, mert úgy sokkal autentikusabb a végeredmény. Az átvezetõk alatt viszont nincs felirat és ehhez nem találtam beállítást sem. Valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban? Vagy telepítsem fel MEGINT? :-/
Gaming is believing.
Gaming is believing.