S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a CS-t, most angol hangal, hátha...
Mert multkro elakadt a dolog ott, ahol elveszik a cuccaimat.
Mondjuk COP után annyira fáj nekem a CS valamiért... Lehet törlöm inkább
Szoval a CS 1.re ugyanezzel a hibával dobott ki ^^ aztán most jó... meg pár mod is durvítja...
4. de HOSSZÚ Stalkert akarok ! ='(
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
http://rapidshare.com/files/351374229/stalker_cop_1602_rus_xrcore-dll.zip.html
Remélem jó lesz =)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Kismadar fazosan es ehesen csipog, verdes a szarnyaval. Addig-addig hisztizik, mig kiesik a feszekbol. A foldon fekve meg jobban elkezdett fazni a madarka, ezert meg keservesebben csipogott tovabb.
Arra jott egy jambor marha ... nezi a szegeny atfazott kis leny ... megsajnalja es potty ... egy jo nagy adag meleg szart pottyantott a madarka fejere.
A jo meleg kulaban annyira felvidult a madar, hogy most meg jokedveben kezdett el csiporaszni ossze-vissza.
Arra jott az ordasfarkas. Latja es hallja a forro tehenlepenyben lubiclolo es vidaman dalolo madarat. Megfogta, lerazta rola a fekaliat es hamm bekapta.
Mese tanulsaga: nem mindig az akar rosszat aki eppen szarik a fejedre, kontra nem feltetlenul segit az, aki kiemel a szarbol.
<#hehe>#hehe> (hat ez a fegyverelvevos es utana elesztgetos segitseg egy ilyen segitseg)
(magaslatrol - jo fegyverrel a fel zonat ki lehet pucolni mindentol ... mondjuk neha csak korulnezni is tok jo)
Azt, hogy mit hol talalsz konkretan ne is kerdezd tobbet, mert pont az a jatek egyik lenyege, hogy felfedezd ezeket a rossz korulmenyek ellenere is, raadasul meg a megszerzest is nehezitik az ellenseges osszecsapasok. Lenyeg a lenyeg ha fejlesztettni akarsz, akkor szerszamot kell vinni a csavonak (harom vodka utan Kardan kifekszik 😊
Vagy raallsz a foszalra es idovel minden cuccot meg tudsz szerezni a palyak kulonbozo szakaszaiban, vagy nekifogsz a penzkeresetnek es egyszeruen megrendeled (en ezt az utat valasztottam ... par fordulo utan mar elpusztithatatlan voltam meg egeszen a jatek elejen)
Sokadikra nekiszaladva mar lehet egyfajta gondolatmenet szerint alakitani a tortenetet es ha nem hasznalunk semmifele segitseget (modokat), akkor igen is tud egyes akciok fejtorest okozni.
Jo kis jatek mind a harom resz !!!
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy a Swarog detektort hogy tudom megszerezni utólag, meg kellene vizsgálnom a "Rendellenes aktivítást" de enélkül nem tom, egyik kereskedõ sem ajánl fel olyan küldit ahol a 3 veles detektort kell leszállítani, vagy ez még nagyon az elején van? Illetve Pripjatyban szereztem egy PDA-t a közösségi házban lévõ hullától amiben a generátorról van szó, ez a PDA csak Baglyot érdekli, mit lehet még kezdeni vele? Tényleg, a közösségi házban mere vannak a szerszámok, le kell menni a liftel érte?
Elõre is köszi a válaszokat!
Papi
Amugy tényleg jó a játék, én is átmentem most Припйатъ-ba, de az idegesítõ h ennyit szórakoztam h a monolitosokat odavigyem Йанов-ba és sehogyse jött össze. Vmi bug lehet vagy nem tom. шпети43
Aztan ha valakinek ujra gusztusa tamadna nekivagni egy nehezebb fokozaton, csak tamogatni tudom az otletet.
Ha valaki pedig annyira akkuratus, akkor minden akcio elott csinaljon egy gyorsmentest ... majd kulonbozo oldalakon harcolva es a tortenetet tobb szalon futtatva: igen csak erdekes tud lenni a game.
En per pillanat mester fokozaton nyomom es a fobb taborhelyek kornyeket leszamitva (ha ott lovoldozol bezarjak az ajtot es kitores eseten gaz van) minden szembejovovel elobb beszelgetek, aztan eluzletelem a penzuket ... majd halomra lovok mindenkit es visszaveszem amit csak lehet 😊
Itt is mukodik mint a ClearSky-ban, hogy ha kiserovel utazol es elobb odahordod a labahoz a teherbirason feluli cuccokat, akkor az emberhez odaallva az osszes cumot fel lehet szedni es siman atviteted magad egy masik teruletre (ott apranket elhordhatod eladni, javittatni, vagy elraktarozni). Ilyen akcioknal csak arra kell figyelni, hogy a komolyabb fegyvereket sosem dobd el, mert egy kozelben levo akarki egybol felveszi, ha nala szarabb stukker van.
A helikopterek megvizsgálása a legeleje a játéknak, így én sem értem a kérdésed lényegét. Maradjunk annyiban, hogy a válasz: Teljes fõszál játékideje mínusz a megoldott fõszálad ideje...
...tehát Humor Heroldnak szerintem is igaza van, csak most Neki gurult el a pirulája (de én ma is bevettem!).
Komolyan mondva nincs konkrét játékidõ, mert túl sok az ezt befolyásoló tényezõ. A lényeg a fõ szál, de hogy mellette mennyi mellékszálat oldasz meg, mennyire ásod bele magad a történetbe, mennyire akarod megismerni a tényleges térképet/relikviákat/fegyvereket, és hogy milyen nehézségi szinten játszod a játékot, az csak rajtad múlik =)
(valakinek volt már benne 1 milló RU? 😛 most ez a célom már 636183 van 😄)
Köszönöm a többi hsz-t.
A lezuhant helikoptereket kell megvizsgálnom a játékban, de nem tudom, hogy lehet feljutni a fennsíkra. Tud valaki segíteni mégis mit csináljak?
Mennyi van még vissza a játékból?
Köszönöm
Semmi gond, ha bejon ez a fajta borzongas ... par het mulva kerul a boltokba (ha minden igaz): Metro 2003 cimu jatek, amiben hasonlo torteneseket elhetunk at.
Amugy egyben egesz kerek a tortenet ... mondjuk Strelokot nem kellett volna a vegen belekeverni ... bar ha belegondolok minden resz vegen volt valami hasonlo csattano (orosz humor).
Jo kis jatek ez a maga nemeben ... sok agyatlan FPS mellett igen is jol esik neha ilyen vizekre lapatolni. Pont ugy mint a jatekban eleinte zavaro volt a sok kitores ... most meg mar tudom, hogy az ilyen hatasszunetek azert voltak, hogy a begolyozott jatekos szusszanjon egy kicsit.
Nos ... most vegigpasztazom veteranban az egesz palyat keresztul-kasul ... mindent megnezek, mindenre felmaszok, mindent osszeszedek, mindenkit megolok <#vigyor2>#vigyor2> (el van a gyerek, ha jatszik <#hehe>#hehe>)
"A MOD esetenként instabillá teszi a játékot!"
Ne izgulj, majd újragyártják azt a modot és akkor végigtolhatod ötödjére is... 😊
Silence! I keel you...
SMRTER moddal Gaunthoz nem lehet beszélni a chimera vadászat után.
Másik bug, hogy ha 2 ellenfelet akarzs lesniperezni pripyatban, akkor amint hagy téged mozogni, failure a spawn miatt...
Aztán csak a vezetõt akarom lesniperezni, hirtelen felrobban a bagázs...
elküld a fõnökhöz, oszt kifagy már megint. Nemviccesss.
Ha könnyû, akkor ugorj neki a legnehezebb fokon =P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pripyati alagút nem egy nagy szám szerintem... Én speciel arra számítottam hogy lesz lent egy-két zsonglõr vagy több, Irányítók, meg ilyenek. Mi volt ott?! Ezekbõl lófasz se! Pár orrmányos, és patkányok, Monolitosok, és zombik. Az elsõ kettõvel könnyû elbánni sörétessel, de az utóbbi kettõvel már jócskán kellett az AK-m, és a SIG552K-m. De nem sok lõszer kellet volna vinnem: volt 1500-15000 AK páncéltörõ és sima 556-os Páncéltörõm, amibõl csak 400 golyót használtam el mindkettõbõl. Vittem még sörétest is, de az csak a mutánsokhoz kell. A többihez nem. Lényegében szerintem jobb lehetett volna ha betesznek egy-két vagy pár zsonglõrt, és még 1 darab irányítót. De ha könnyû volt, akkor könnyû volt. Jobb is lehetett volna.
Ennek érdemes utána nézni, mert ha nem fogadja el, akkor nincs kedvezmény CoP-ból.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
fery02 >> Teljesen igazad van! 600 Ft-os mákos! =)
Szerencse, hogy karácsonykor volt alkalmam 600 Ft-ért egy SoC-ra, így majd amint kijön ehhez a féle CoP-hoz magyarítás, meg is veszem...2700 Ft nem pénz egy S.T.A.L.K.E.R. játékért szerintem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Illetve találtam egy információs modult is egy lezuhant Raptor (asszem) felderítõ gépben, feltörés után +3 rejtek hely lett, de tartozik ez valakihez konkrétan, érdekel valakit?