S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Gratulálok! Pont 1 egész órával elõtted és pont ez elõtted lévõ hozzászólásban írtam le ugyan azt, amit te... <#taps>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

coolpet
hat mert idegesit hogy nem neztem meg honann ertem oda es ramentettem. Valami tuzes anomalias keriteses terulteten voltam es leugrottam a szelen. Noe utanna mar nem visz fel.

Battletag: coolpet#2467

Egymás után 3 szor csináltam meg a játékot az összes fokozatot elértem de most így nem vágom mirõl van szó mert nekem minden rejtekhelyet sikerült elérnem.
Herold
Miért akarsz visszamenni?

coolpet
felmentem noeval a helikopihoz. csak azt nem neztem hl kell beleugrani abba az anomaliaba ami felteleportal. Valaki el tudja magyarazni merre van?

bajgunar
Köszi a segítséget!!!
Azt nem is tudtam, hogy van benne sz@rszag is!!!
Megadnád legalább azt a parancssort amivel elõ lehet varázsolni? Ha már a kérdésemre nem tudtál értelmes választ adni?
Trópusi szelet meg tök egyszerüen létre lehet hozni a játék alatt.
Csak állíts magad mögé, úgy fejmagasságba egy hõlégfúvós ventillátort, és kapcsold be 1es fokozatba. A monitorod meg tedd az ablak elé, hogy szembe süssön a nap!
És már érzed is a trópusi szél csiklandós fuvallatait!
Csak vigyázz mert ha túl sokat ülsz a stalker elött, a bal oldalad bemohásodik! <#nyes><#bohoc>
a 3. szerszámfélébõl 2-t találhatsz Pripyat-ban az egyiket Nitronak vidd a másikat meg Cardannak és akkor tudsz sprintelni exo-ban.
ha a 3. szerszámfélét nem cardanhoz vittem hanem a yanovosoz, akkor az nem is fogja tudni beletenni a sprintelõs cuccot az exoskeletonba?
Herold
Jó helyen vagy, a fennsíkra dob a teleport. Ott nézz körül, de ne mássz le onnan amíg nincs meg a helikopter.

már rögtön a játék elején elakadtam, amikor egy faszi megmutatja, hol kell beleugrani egy anomáliában, hogy eljussak a lezuhant helikopterhez, akárhányszor próbálok beleugrani a sziklatetejérõl, sosem jön össze és mindig egy baromi messze lévõ pontra dob el. valamit rosszul csinálok vagy miért van ez?
Herold
Fasza. Én is ott próbáltam rá felugrani. Lehet, hogy kevesebb motyóval sikerült is volna.

Herold! A benzinkút tetején lévõ cache-rõl 1 video (ha még nem jöttél rá hogy kell felmenni akkor ez segít)

http://www.youtube.com/watch?v=TbpUu5grmh0
Törölt felhasználó
Majd tolok Szkríín sotot! Csak most megyek edzésre!😊
Benedek
Igen, biztonságos! Mindegyik pályán lesz egy egy saját tárolód. Nekem még sosem tünt el semmi...
Nagyon leamortizált fegyvereket nem vegyél fel (inkább csak tárazd ki a lõszert magadnak). Ami kb. 60%-os az még "gazdaságosan" javítható.

Silence! I keel you...

coolpet
sziasztok!

Van egy tarolodoboz azon a hajon, ami a kezdopalyan van. ott van a doki, fegyverfejleszto, kocsmaros megatobbi. na az a doboz biztonsagos?
A fegyokat amiket nem vesznek meg, azokkal mitcsinalltok? 890 rubelert javittattam meg egy akm 2u-t es 750et adott erte full jo allapotban 😊

Benedek
Ha arról a helyrõl beszélsz a Jupiter gyárnál, ahogy jössz és balra nyílik a terem átellenes sarkában a helivel), akkor ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... nem fent a csövön van, hanem alattad vagy kissé elõtted az eldõlt (asszem') konzol alatt. Kerüld meg jobbról egy negyed fordulattal - kissé azt a folyosót lásd, ahol jöttél - és gugolj vagy mélygugolj le hozzá. Én is fent kerestem...

Silence! I keel you...

Zatonban arra a hosszú hõvezetékre vagy mire gondoltál? Annak a tartó oszlopán van 1 rejtekhely, el kell menni a vezeték mentén, és ahol a földhöz közelebb lesz a vezeték ott fel lehet ugrani a beton tartó peremére nekifutásból, arról pedig a csõvezetékre fel tudsz mászni, innen már csak séte vissza a rejtekhelyig.

Tib
mulli86 >> Nem tom' hol az a csõ, egy képet pls dobjál már be.

Yan >> A leégett farm közelében a csöveken lévõt simán fel lehet szedni: Az út felõl rá kell ugrani a tartó oszlop szélére és fel a csõre =)

Törölt felhasználó
Arról a fáról beszélsz, ami zatonban van az eggyik lezuhant helikoptertõl nem messze? Azt én is úgy szedtem le😄 Jupiter gyárban viszont van egy olyan rejtekhelyamit nem találtam sehogyse. Mikor a jupiter gyárban lévõ helikopterhez kell menni, akkor abban a teremben elvileg van egy rejtekhely amit sehogyse találok. Elvileg nincs ott semmi csak vagy 4-5 méter magasban egy hatalams átmérõjû csõ amibe sehogyan se lehet bemászni, a tetejére se lehet feljutni, a földön meg nincs más csak néhány kapcsoló szekrény. Ha valaki tudja hogy mirõl beszélek és mi a megoldás, akkor azt szivesen meghalgatom😊
Yan
vagy a csöveken lévõt még zetonban

&#165; xfire: kistekila

Yan
amúgy mind a három részben nyugaton kell fel a nap 😊

&#165; xfire: kistekila

Tib
Én a tartály legtetejérõl nekifutásból átugrottam simán, bár 4-5 próbálkozás és így pár radioaktivitás elleni szer kellett =)
Van 1-2 ilyen trükkös rejtekhely. Egyiknél például a fa ágain van a motyó és nem lehet elérni. A megoldás az, hogy lelövöldözöd azokat =D

Herold
Ott ahol a kerítés összeér a tetõvel, a tetõ pereme túl magas, nem lehet felugrani rá.

Jól mondja mcmoha, fel a tartályra (én ott F5) és jump kerítésre onnan végig lehet menni a tetõig és fel tudsz ugrani.
mcmoha
Nem tudtam megcsinalni de ugyes emberek irjak: a kut mogott a tartaly tetejerol allitolag at lehet kozvetlenul ugrani. Ha megse akkor a tartalyrol a keritesre kell ugrani, ovatosan vegigegyensulyozni rajta es a vegen felugrani a tetore.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Herold
Ott van egy rejtekhely, de én se jöttem rá, hogy hogyan lehet felmenni a tetõre.

Hogy a búbánatba lehet át ugrani a benzinkútnál (zatonban) arról a tartályról a tetõre?!
Egyebekben igaza van bajgunarnak ... legyunk maximalistak ... monjuk azt eszrevettetek, hogy a jatekban vannak szagok is?

Mesz a nagy budos ejszakaban, rohadtul nincs semmi kotszered de persze verzel, messze meg a segitseg es termeszetesen egy osszevont mutans csapat rad ront a bozotbol ... eszrevettetek, hogy ilyenkor sz@rszag van? (bekulaltatok) <#taps><#nevetes1>
Ha nem zavar, nem neked válaszoltam!
Nem lehet, hogy csak le kellene torolnod a monitorod? <#ravasz1>
bajgunar!

Engem meg az zavar az arnyekok reszletessegevel szemben, hogy mindig eszaki szel fuj a jatekban (sajnos kepet a levegorol nem tudok mellekelni, mert olyan jol megcsinaltak, hogy egyszeruen olyan mint a levego: nem latszik) ... pedig mennyivel kellemesebb lenne ha tropuis szel is lenne <#vigyor2><#bohoc><#crazya>
Elsosorban jelentkezz a keszitoknel jelezven, hogy mekkora kardinalis problemat talaltal es adjanak ra modot es Te megoldod. <#hehe>

Amugy eddig minegyik reszben sikerult kiakasztanom a jatek agyat <#nevetes1> ... valojaban ha akkora faszsagot csinalsz, hogy az mar semmilyen logikaval nem lekovetheto, akkor az xrEngine kiakad.
Tortenetesen most eppen duhongok a jatekban ... annal a kuldetesnel, ahol az alagutban kell megszerezni a kulonos kepzodmenyt ... szoval megyek a csapattal, szepen elvegzunk mindent ... kifelemenet levo ellenallast is sikeresen lekuzdottuk ... menni kellene vissza a tudoshoz ... igen am, de elobb kinyirtam a tarsaimat: innen egyszeruen nem enged tovabb a jatek, mert amikor a tudosnak atadom a cuccost, a jatek rendre kilep ... gondoltam megyek es megcsinalok mas kuldiket elobb es csak utana megyek vissza a tudos-bunkerba, de azon a ponton nem tud mit kezdeni a dologgal a jatek.
Törölt felhasználó
Nekem meg nitronál maradt. Írta pár óra mulva hogy mehetek a cuccért. Mikor odamentem átadta és csá.
Herold
Egyébként ha szóba elegyedsz a stalkerekkel (nem is kell minden szembejövõvel, csak a bázisokon levõkkel), akkor magától megoldódnak a dolgok úgyis.

komolyan ha megtalálom azt a hírt beszélgetésnél a stalkerekkel ami az uforól szól akkor nyomok printscreen-t és felpakolom ide valahogy 😊
Herold
Ez nekem fel se tûnt, hogy a stalkerek ufo-nak hívják.

REPS0L
én Mi-24nek hívom, ízlések és pofonok 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DE LOL MÁR!! UFO=unidentified flying object Ezt a stalker is elmondja amikor ezt a hírt hallod tõle hogy az ufo nem azt jelenti h csészealj alakú repülõ cucc és marslakók vannak benne hanem hogy azonsítatlan repülõ tárgy! Szóval hogy Predator az a repülõgép avagy nem, igazából lesz@rom, de a stalkerek is ufot-t mondanak rá! na ne idegesíccsetek már fel 😛

Ja és nem utolsó sorban köszönöm a megoldásokat! 😊
Herold
Nem UFO hanem Predator. Én úgy emlékszem, késõbb elõkerült a pali, vagy valahogy másképp megoldódott az ügy.

Törölt felhasználó
FAQ/Spoiler/Vérszívók, gáz, láda...
FAQ/Spoiler/Szerszámok...
<#lama>
bajgunar
xD Nem mondod!!!
Copy-zd má be azt a sort!
Me én már 3x átolvastam, de NEM találom.
REPS0L
a vicc hogy majdnem elkezdtem anyázni, hogy miért nem lehet spoilerezni.

REPS0L
sírok.

Tib
A fekete dobozt Nitró átadta Scully-nak. Sajnos egy kitörés alkalmával Scully nem érte el a menedéket és az elméje elborult. Ezek után amit a társa ki tudott belõle szedni, az az volt, hogy egy másik UFO utasai ellopták tõle míg õ eszméletlen volt. De nó para, mert Mulder a nyomukban van! <#idiota>

UFO bazze... Te aztán nem vagy semmi! Szerinted így néz ki egy UFO?! :-/
És igen, elgurult már megint... =D

Hali! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a lezuhant UFO-t mikor megvizsgáltam elvittem Nitro-nak a dobozt és ó dekódolta vagy mi és amikor visszamentem akkor azt mondta hogy elküldte nekem S.. valakivel és az a valaki nem nagyon érkezett meg hozzám. Ja és a Flint-es probléma megvan már oldva, így õ nincs Janovban a bárban. Szóval ezt a fekete dobozt hol találhatom meg?
Herold
Hát öregem ez katasztrófa, szerintem add el a géped és a bevételt fordítsd jótékony célokra.

A bannerban a GYIK-ban megtalálod.
bajgunar
A képen pont úgy álltam meg, hogy a kék vonal a határvonal, ahogy közeledek a fal felé, a vonal úgy tolódik elõre (felfelé) és ahol most pirossal bekarikáztam, ott is gyönyörüen körvonalazódik az árnyék, nem pedig elmosódott.
Nem akarom szemmel követni azt a kék határ vonalat, akár merre megyek.
Kiszúrtam, és azóta nem tudok másra figyelni <#idiota> és idegesít <#falbav>.
Minden max-on van, csak élsimítás nincs.
bajgunar
Árnyékot meik parancssorral lehet változtatni?
Értem itt azt, hogy kicsit messzebb is szépek legyenek az árnyék körvonalai, ne pedig 5m röl kezdje el kirajzolni.
Mint pl itt:

Valaki segítsen pls, mert ez nagyon nem tetszik a játékban, és erre sehol se találok semmit. És nem jjövök rá.
Köszi elõre is.
Sziasztok!

2 kérdéesm lenne:

1. Hol találom a második kulcsot a ládához?
(Az egyiket megtaláltam a híd alatti kocsiban + egy doksit is)

2. Hol találok szerszámokat a Juiter és Pripyat pályákon ?

Köszi

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |