S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. Az hogy a frakciókkal milyen a viszonyom az hol látszik?
Elso varriacioban ugy volt, hogy a tudosokhoz tudtam elsutni a monilitosokat ... most viszont meg a monolitosokkal nem is talalkoztam es a szabadsag katonai mentek orkodni a tudos-bunkerhez. Aztan most jott el a pillanat, hogy osszefutottam ismet a tudatvesztett monolitos tarsasaggal, de mivel mar a kuldetest megcsinaltak a szabadsag katonai, igy a monolitosokkal nem is beszeltem, hanem legyilkoltam mindet.
Igen am, de most felmerul a kerdes ... ha a kuldetes ki lett masnak adva, akkor mi lett vonla a monolitosokkal a beszelgetes targya? Jo lenne tudni (persze ki fogom majd probalni, de ha veletlenul nem ugy alakulnak az esemenyek, hogy valakik mar elvegzik a tudosok vedelmet, akkor nem fogom tudni kiprobalni). Valaki?
Az tetszik leginkább, hogy Jar bácsi ingyen javítja a csúzlikat Pripyatban.....
A végén nem mentem el a katonákkal, inkább felderítettem a terepet és szereztem 1 millió rubelt. Azt hittem ekkor történik valami, de neeeem.
Újrakezdtem a játékot mester fokozaton....nagyon brutál, az elején
egy golyó és satu....
Amúgy ez a legjobb játék a világon!!!
Nekem eddig nagyjából 30 vásárlásból 2 csomag egyszerûen eltûnt a semmibe, erre volt jó a paypal, de nem árt, ha kened vágod az angolt.
Meg figyelj oda az item állapotára /én kizárólag "new" státuszút veszek, 99.5% felettire értékelt eladótól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Clear Sky CE, az CD Galaxistól van.
A Call of Pripyat SE, pedig ebay.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Végre teljes a kollekció :-) Ez az elõzõ kettõ CE-m <#finom>#finom>
Miért linkeltem be?
2 oka van:
1. Imádom a STALKER hangulatát, szeretném, ha minél többen próbálnátok meg eredetiben tolni. Ez talán kicsit motiváló :-)
2. Hiába kérdeztem, senki nem tudta, hogy az itthoni kiadvány miben más mint a külföldi SE. Most már tudjuk... az itthoniban semmi extra.
ha igen, a driver beállításnál is kukkold meg mennyi a fordulatszám és nincs-e lekorlátozva
¥ xfire: kistekila
Vagy esetleg más okozhatja? De hát akkor történt elõször ilyen 😞
Az elsõ két részt is marha jónak tartom, ebben azonban méginkább benne van az, amit szeretek: a marha jó pályák.
Szerintem magasan a világ legjobb játékai.
Kellene mindkét fajtából egy-egy darab, ha valaki tudna azt segíteni,azt megköszönném.
Battletag: coolpet#2467
Vissza lehet benne menni Janovba?
Vagy feljavitod, es ugy adod el, de inkabb buksz ajta mint joljarsz, vagy hagyod ami olyan.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Mar sokadikra csinalgatom vegig, mindig maskent dontok es mindig mas is a tortenet.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Am a rejtekhelyet megtaláltam. A kapcsoló szekrények kupaca alatt volt kis zug, ami eddig nem tünt fel. Most hogy visszamentem, olyan oldalról közelítettem meg, hogy észre vettem.😊
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogy lehet kitolni az árnyék részletességét 2m-nél távolabb a játékban, mert így eléggé ocsmány!
Hogy mész elõre, és úgy gyógyul az árnyék!
Ilyen SoC meg CS ben nem volt!
És még azt, hogy a füvet még messzeb is kirajzolja a játék, ne csak addig ameddig a csuszkát tod huzni menuben, mert eléggé bénán néz az is ki.
Csipesz
Amugy eszre vettetek, hogy az egyik javito emberke maga Putyin elnok ... Vano pedig a "3.antikrisztus": Mahmound Ahmadinejad?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU