S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos tudsz olvasni? Az 1.6.0.2-es verzióhoz kért magyarítást, az pedig a "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK" alatt van a lokalizáció menüpontnál. Logikusan ügye 😊

Más. Az hogy a frakciókkal milyen a viszonyom az hol látszik?
Megszeretnem kerdezni, mert a jatek heveben elfelejtettem kiprobalni ... szoval:

Elso varriacioban ugy volt, hogy a tudosokhoz tudtam elsutni a monilitosokat ... most viszont meg a monolitosokkal nem is talalkoztam es a szabadsag katonai mentek orkodni a tudos-bunkerhez. Aztan most jott el a pillanat, hogy osszefutottam ismet a tudatvesztett monolitos tarsasaggal, de mivel mar a kuldetest megcsinaltak a szabadsag katonai, igy a monolitosokkal nem is beszeltem, hanem legyilkoltam mindet.

Igen am, de most felmerul a kerdes ... ha a kuldetes ki lett masnak adva, akkor mi lett vonla a monolitosokkal a beszelgetes targya? Jo lenne tudni (persze ki fogom majd probalni, de ha veletlenul nem ugy alakulnak az esemenyek, hogy valakik mar elvegzik a tudosok vedelmet, akkor nem fogom tudni kiprobalni). Valaki?
Biztosan szukseged van ra? <#ravasz1> ... csak azert kerdezem, mert ha itt ezen az oldalon a bazi nagy kepnel, a bordo szoveg alatti fekete nagybetus szoveget nem tudod elolvasni "MAGYARITAS LETOLT", akkor kicsit ketelkedem benne, hogy tenyleg szukseges <#hehe>
Hali mindenkinek! Valaki tudja hol lehet letölteni a magyarítást az 1.6.02 verzióhoz?
lipovics
köszi
A mosodában (ami a katonaság "fõhadiszállása") ott kell lennie Gariknak (aki a tudósok állomásán volt) vele el tudsz menni és vissza is.
lipovics
Srácok! Most jutottam be Pripaty-ba, megpróbálom összeszedni a kalibrációs eszközt és mennék vissza Jupiterbe. Van rá mód? Van ember vagy újra végig kell mászni az alagutat?
Hali!

Az tetszik leginkább, hogy Jar bácsi ingyen javítja a csúzlikat Pripyatban.....
A végén nem mentem el a katonákkal, inkább felderítettem a terepet és szereztem 1 millió rubelt. Azt hittem ekkor történik valami, de neeeem.
Újrakezdtem a játékot mester fokozaton....nagyon brutál, az elején
egy golyó és satu....
Amúgy ez a legjobb játék a világon!!!
mcmoha
Koszi az infot.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tinman
Sajnos semmi sem megbízható...
Nekem eddig nagyjából 30 vásárlásból 2 csomag egyszerûen eltûnt a semmibe, erre volt jó a paypal, de nem árt, ha kened vágod az angolt.
Meg figyelj oda az item állapotára /én kizárólag "new" státuszút veszek, 99.5% felettire értékelt eladótól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mcmoha
Meg soha nem vasaroltam ebay-on. Teljesen megbizhato? Ma fel napig bongesztem, alkatreszek utan.😞

Tinman
Radiation pakkot még anno, mikor kijött a STALKER egy magyar sráctól, aki játékokat árul... rajta maradt, egész korrekt áron elhoztam tõle és nem bántam meg :-)

Clear Sky CE, az CD Galaxistól van.

A Call of Pripyat SE, pedig ebay.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mcmoha
Hol vetted?😊

Tinman
Nem tudom volt-e már, de végre megjött az idehaza nem kapható Stalker - Call of Pripyat Special Edition-öm:

Végre teljes a kollekció :-) Ez az elõzõ kettõ CE-m <#finom>

Miért linkeltem be?
2 oka van:

1. Imádom a STALKER hangulatát, szeretném, ha minél többen próbálnátok meg eredetiben tolni. Ez talán kicsit motiváló :-)
2. Hiába kérdeztem, senki nem tudta, hogy az itthoni kiadvány miben más mint a külföldi SE. Most már tudjuk... az itthoniban semmi extra.

Yan
nem a cop-ra gondol, hanem a bencsmárkra 😊

&#165; xfire: kistekila

Feltekenykedtek mi? <#ravasz1> ... mennyivel nehezebb fokozat a zoldcsikos kiadasu <#hehe>
Devv
Akkor nézz be a SoC topikba ott mit nyomott legutóbb...
Persze, ez a "szar" játékprogram tette tönkre a videókártyád. Úgy látom te sem konyítasz sokat az informatikához.

Yan
nézd meg, mûködik-e még a venti rajta.
ha igen, a driver beállításnál is kukkold meg mennyi a fordulatszám és nincs-e lekorlátozva

Herold
Szoftveresen legfeljebb úgy teheti tönkre, ha nem elég hatékony a hûtése a karinak, és túlmelegszik.

Felraktam a benchmarkot. Futott, futott, de behalt egy töltésnél, ilyen zöld csíkok jelentek meg a képernyõn és lefagyott a gép. Azóta minden játéknál ezt csinálja 5 perc után. Lehetséges, hogy ez a szar baszta tönkre az 55000 forintos videokártyám (ami most kb. 5000et ér de akkor is annyit dobtam ki rá)? Nagyon remélem abbahagyja...

Vagy esetleg más okozhatja? De hát akkor történt elõször ilyen 😞
Múlt héten vettem meg a játékot, 5-6 órát játszottam eddig vele, nagyon jó!
Az elsõ két részt is marha jónak tartom, ebben azonban méginkább benne van az, amit szeretek: a marha jó pályák.
Szerintem magasan a világ legjobb játékai.

Menj el a Practiker-be <#hehe>
Herold
Mond neked az a szó valamit, hogy FAQ?

Sziasztok.Nekem az lenne a problémám, hogy nemigen találok szerszámkészleteket. Az elsõ pályán megtaláltam az alapszintût, azt odaadtam Kardánnak. A második részen megleltem a precíziós készletet, azt meg eladtam Jarnak, de az nem megy vele semmire, mert nincs meg neki az alapszintû készlet.

Kellene mindkét fajtából egy-egy darab, ha valaki tudna azt segíteni,azt megköszönném.
Yan
köszi nektek 😊 kipróba,
mert eddig inkább lelõdöztem

coolpet
kitores meg zonatban volt az utazas elott. de pihentetem, hatha csak berozsdasodott 😊

Battletag: coolpet#2467

Herold
Jó, az Janov. Nem volt kitörés, és beragadt véletlenül? Próbáltad már újraindítani a játékot?

coolpet
bal also terkep, ja ott, ahova a isero vitt. zsoldosok orzik a tetejet, es egy heli pilotaja van benn, meg egy tudos, kinn meg stalkerek.

Herold
Én úgy emlékszem, a labor Janovban van, a vasútállomás közelében. Nem a Jupiternél.

Jó az a ruha amit a katonaság ad Pripyat-ban?
Vissza lehet benne menni Janovba?
coolpet
herold ez nem megoldas hogy odabaszok egy fegyvert 😊

coolpet
jaki88 csak jo allapotban alig serult fegyokat vesznek meg.
Vagy feljavitod, es ugy adod el, de inkabb buksz ajta mint joljarsz, vagy hagyod ami olyan.

Herold
FAQ, Zárt ajtók feltörése.

coolpet
Na erre varjatok gombot. Jupiternel van egy kutato labol, dupla legzsilippel. Befele bejutottam rajta rendesen, kifele meg nem nyilik az ajto, csak visszafele tudok menni. Na ezt a bugot hogy oldjam meg ha mar ramentetem es csak quicksavem van?

kinek és hol lehet eladni a játékban felvett fegyvereket, meg ilyesmiket? eddig mindegyik kereskedõ csak ételt meg gyógyszert akart venni, de fegyvert egyik sem
TOMSILENT
Rég jártam erre... 😊 egy kép tõlem...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ma Janovot probaltam meg kiirtani kivulrol a zart ajton keresztul ... es tobb kevesebb sikerrel sikerult is 😊 Egyszer basztam csak ra, mert kitores volt es nem tudtam fedezekbe vonulni ... vagy hat vegul is nem is csesztem ra, mert volt kitores atveszelesere valo kapszulam.

RoyalPredator
Ha ennyitõl megsértõdsz, elgondolkoznék a helyedben a jövõmrõl...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Ez egy kicsit sértõ volt, azt hiazem ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a fórumban. Az én hozzászólásom kicsit jobban körûlírta a megoldást.

Amugy azt a csodadetektort egy csomo helyen meglehet szerezni: kaphatsz a tudosoktol, szerezhetsz utkozben csataban, kapsz a bagoly-szakal konfliktusban es vegul ha lebratyizol a banditak vezerevel, akkor feladatkent kapod a megszerzeset.

Mar sokadikra csinalgatom vegig, mindig maskent dontok es mindig mas is a tortenet.
mcmoha
Morgan a fegyvercsempesz szolgalatos akit meg az elso palyan nyirsz ki vagy a banditakkal vagy a stalkerekkel (attol fuggoen kiknek segitesz a hajo elleni tamadasban).😊 Nem emlekszem a hely nevere ahol az akcio jatszodik de a hid Skadovsk-hoz kozelebbi oldalan levo "telephely"-rol van szo. Tehat osszesen 2 PDA-t kell adni a szolgalatnak vagy a szabadsagnak.

Törölt felhasználó
Okés, tehát morgan az a halott szolgálatos hadnagy aki leesik az anomáliából. Eztmár leadtam a szolgálatos csókának, még se vagyok haver vele. A szolgálatos szrácok is ott melóznak a labornál. Még se vagyok barátságba. Mint irtam, hamarabb passzoltam le a pda-t minthogy beszéltem volna a monolithosokkal. Szóval akkor miért nincs barátság? Am az "UFO" rejti strelok 3 jegyzetének a helyét😉 Ez a Spoilerekhez be is kerülhetne... Én meg azokat is eladtam😄😄
Herold
Megy az oldal.

Törölt felhasználó
Na mivel a FAQ Éppen karbanatartás miatt nem megy, ezért megkérdezem, hogy morgan pdája hol van? Ha morgan a Szolgálatos hulla aki kiesik az anomáliából, akkor azt már azelõtt leadtam, mielõtt össze futottam volna a monolithos fiukkal. Mégse szeretnek eléggé a szolgálatosok😞 Mi kéne még a befogadáshoz??

Am a rejtekhelyet megtaláltam. A kapcsoló szekrények kupaca alatt volt kis zug, ami eddig nem tünt fel. Most hogy visszamentem, olyan oldalról közelítettem meg, hogy észre vettem.😊
bajgunar
Az önárnyék eltüntetése utána azzal a parancssorral ilyen lesz a kép!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogy lehet kitolni az árnyék részletességét 2m-nél távolabb a játékban, mert így eléggé ocsmány!
Hogy mész elõre, és úgy gyógyul az árnyék!
Ilyen SoC meg CS ben nem volt!
És még azt, hogy a füvet még messzeb is kirajzolja a játék, ne csak addig ameddig a csuszkát tod huzni menuben, mert eléggé bénán néz az is ki.

Csipesz
Herold
Jaja, a Putyinra hasonlító figura nekem is feltûnt.

Hol lehet szerezni azt a hirhedt mutansriaszto spayt? (valami krasznaja moszkva a neve) <#ravasz1>

Amugy eszre vettetek, hogy az egyik javito emberke maga Putyin elnok ... Vano pedig a "3.antikrisztus": Mahmound Ahmadinejad?
jetblack
Ez a kupon baromi nagy <#idiota>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Herold
A leéget falunál van az anomália, egy kisebb szakadék peremén.