S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Sokat segítettél. Természetesen van netem, de az a régebbi, gagyibbik gépen (a winyó koppanásig tele), az újon pedig még egy jó darabig nem lesz. Két téglafal és egy köztes szoba nehezíti jelenleg az áthúzást.<#vigyor0>#vigyor0>
YouTube: 23Drazse
Az elso Kimeram egyetlen granattol dobott egy hatast ... az otodik-hatodik talakozasnal viszont mar megizzasztottak a dogok.
Emulator problema pedig az elso inditaskor valoban akkor jelentkezik, ha regi tipusu lemezmeghajtonk van. Sajnos invesztalni kell, szerencsere manapsag mar fillerekbe kerulnek ezek az alkatreszek.
NO-DVD crack-el is felrakhato a jatek es ilyenkor a szerialt sem kell megadni a telepites befejezesekor de evidens, hogy a jatek multi resze ezzel kilove.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Egy webáruház honlapján olvastam, hogy "az aktiváláshoz internet szükséges", míg két másiknál ilyen nem szerepelt. Az elõbbinél rá is kérdeztem e-mailban, hogy ez mit takar, de õk adtak egy linket és egy e-mailt a magyarországi forgalmazóhól, hogy ott próbálkozzak technikai kérdésekkel. A Fórumozók sokkal segítõkészebbek.
Még egy kérdés a Fórumozókhoz: Akkor a telepítés után semmilyen internetes hülyeséget sem kért a játék?
Köszi!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, tisztelt Fórumozók, hogy pontosan mit takar a Call of Pripyat-nál az, hogy internet kapcsolat követelmény?
Az aktiváláshoz van szükség a netre, tehát akkor nélküle el sem megy? (úgy mint pl. Battlefield 2142)
Esetleg csak a multyplayerhez kell az internetes kapcsolat és a játék nélküle single-ben ugyan úgy használható, mint a korábbi STALKER részek?
Nálatok ez, hogy volt?
Elõre is köszi válaszotokat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahol olvastam, hogy Zulu-t meg lehet találni Pripyatban az iskola melett. Menekítés elõtt jóval korábban amikor próbáltam megkeresni, akkor Zulu nem volt ott. A menekítéskor sem találtam. Mettõl meddig érhetõ el élve Zulu az iskola melett? Mikor keressem?
Silence! I keel you...
Újratelepítettem a winfost felraktam a játékot és emulation software detected hiba fogad.
Daemon kilõve, játék eredeti, oprendszer win 7 ultimate.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
A csapatunk siman eletben marad, ha nem Oket kuldjuk elore harcolni, hanem mi magunk megyunk elol es rendre mindent kipucolunk a tobbiek elott.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A kincsvadászról letölthetõ csomag (ami a topik fejlécében van linkelve) jól mûködik a v1.6.02-es játékon is, csak a beállításokban egy új funkció (a felbontásváltás utáni automatikus visszaállítás) nincs meg. A GYIK oldalról tölthetõ gyorsjavítás beteszi ezt a funkciót, kb. ennyi a különbség.
TSL16b szerint az v1.6.02-es patch számos dolgot megváltoztat(kihagy, felcserél, elcsúsztat) és a feliratozó script is bakizhat az 02-es újításai miatt. De a pontos infóért inkább Õt zaklassátok =D
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Köszi a segítséget, majd jelentkezem.
Egyébként ez szerintem bekerülhetne a FAQ-ba, hogy nem kérdezgessük sokszor!
Megvan a szervo ruha és a kalibráló szerszám is, ellenben nem tudom fejleszteni a futást. Van erre valami gyógymód? FAQ-ban nem találtam semmi infót 😞
Szoval azt szeretnem kerdezni, hogy valaki szembetalakozott mar ezzel a csordaval, avagy megkuzdott veluk? En bevallom mindig tavol tartom magam ettol a falkatol, de azert piszkalja a csorom, hogy egyszer nekikmegyek. Valaki?