S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm szépen<#mf1>#mf1>
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Poengyilkos. <#ravasz1>#ravasz1>
Varom mar nagyon a Metro2033 megjeleneset, amiben hasonlo vilagban maszkalhatunk majd ... de az 576-ra rakerdeztem es meg nem tudnak semmit.
Az Oázisban lévõ relikvia (aminek a neve "Az Oázis szíve") használatával, semmi nem változik meg. Használni és megszerezni 2 külön dolog <#hehe>#hehe>
Az Oázis szíve relikvia megszerzése nem a játék végén van <#hehe>#hehe>
Az Oázis szíve relikviát nem az óriáskeréknél kell megszerezni... <#hehe>#hehe>
Az óriáskerék a pálya határán, kidolgozatlan textúraként áll. Nem lehet ráállni, mert átmegy rajta az ember... <#hehe>#hehe>
Tehát az óriáskerék a játék végén dolog emlékeim szerint a Clear Sky lesz <#crazya>#crazya>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A legjobb detektor viszont most jobb mint korabban, mert az anomalihatasok pontos helyet es fajtajat is mutatja, igy mar tok konnyu a relikviakig eljutni. Meglehet szerezni egeszen a jatek elejen is, ha eleg harcias vagy (mar egeszen az elejen talaltam hullanal) ... de kapsz jutalmul is masodfeladatert ... tudosos kuldetes utan mar vasarolhatsz is es onnantol mar eleg sok hullanal lesz, ha gyilkolaszol rendesen.
A bunkeres dokik adnak egy küldetést miszerint valami továbbfejlesztett detektorral kellene megvizsgálni valami anomáliát! nem bírom bevizsgálni az anomáliát mert kb 10 méterrel a talaj felett jelöli a helyet amit vizsgálni kell! Nem tudom mi lehet a trükkje!
Ugyanitt fogok valami vészjelzést. Gondolom ha az egyiket nem tudom megoldani akkor bukó a másik is!
Valami ötlet?
"relikvia pedig minden kitöres után van ujra es ujra"
Bocs még csak most kezdtem el, de ez mit jelent miben más a relikviák megtalálása a Clear Sky-hoz képest?
Ja és a legjobb detectort hogy lehet a játék elején könnyen megszerezni?
Ez melyik játék? <#conf>#conf>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Talan a videokartya hazatajan kellene egy kicsit korulnezni ... frissiteni mondjuk a drivert (?)
Veszel par meter "tyukbelet" oszt nehol a lakas kulonbozo pontjain siman szogeld az ajtofelfahoz ... mutter meg teregetheti ra a mosott ruhat 😊
YouTube: 23Drazse
egy olyan problémám lenne hogy minden indításnál kifagy a játék, de ha törlöm a user file-t akkor elindul, de minden indítás után be kell állítani a grafikát meg minden. Vannak olyan beállítások ugye amik újraindítás után lépnek csak mûködésbe ami ugye igy értelmét veszti mivel kitörlöm a file-t.
ezzel kapcsolatban tud segíteni valaki?
!Forza Ferrari!
elõre is köszi!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"