S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
srácok van olyan magyarítás amelyik a nálunk megjelent angol verzióhoz van? a bannerban lévõ nem jó hozzá, az gondolom még az oroszhoz készült annak meg egy picit más a fájlrendszere...

hello! van már végig játszás a játékhoz?
köszönöm szépen<#mf1>

dalmar
Köszönöm.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Herold
Nekem csak akkor jöttek mutánsok, mikor már félig benn voltam. De akkor szép kis tûzijátékot rendeztek, a vadkan csordával együtt. <#eplus2>

Persze a seggedben ket lihego verszopoval es egy ugrabugra kimeraval eleg nehez kereskelni a nyomokat <#ravasz1>
Helikopterrel szemben allva bal oldalon fal van, jobb oldalon kerites ... kerites menten a hulla vonalaig eleg biztonsagos ... onnan a hullahoz ... hullatol jol latszanak a foldon az aknak helyei.
Herold
Az aknamezõn át. Csak ki kell kerülni az aknákat. Ha jól megnézed, a talaj ott kissé más színû.

dalmar
Helló.Az aknamezõn parkoló helikopterhez,hogyan lehet eljutni?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Amugy is rosszul emlekszel, mert amirol beszelsz az a kulonleges kepzodmeny abban a valamilyen ligetben ... az oazis az a resz, amikor eljutsz a valhalaba 😊 ... ahol talalkozhatsz elvis-el, merilin monroo-val es Jimy-vel ... ott mutatja be Strelok az egesz sziciliai jellegu csaladjat, ahol az udvaron a kis Putyin eppen jatszik egy megszeliditett pseudo kutyaval ... kozben az udvaron kimera sult keszul nyarson .... emlekszel mar? <#bohoc>
Jajj maaaaar!!! Persze-persze ... de meg sokan vannak, akik nem porgettek ki tobbszor a jatekot ... gondoltam megviccelem Oket.

Poengyilkos. <#ravasz1>
Amugy nagyjabol 20 eves forma srac voltam, amikor ketpofara zabaltuk az akcios radioaktiv salatat egyenesen csernobil kornyekerol ... nem tudom, hogy ezert vagy csak tenyleg egy jols sikerult trilogia, de nagyon bejovos a jatek.
Varom mar nagyon a Metro2033 megjeleneset, amiben hasonlo vilagban maszkalhatunk majd ... de az 576-ra rakerdeztem es meg nem tudnak semmit.
Tib
Na akkor tisztázzuk mi, hol és hogy nincs a CoP-ban:
Az Oázisban lévõ relikvia (aminek a neve "Az Oázis szíve") használatával, semmi nem változik meg. Használni és megszerezni 2 külön dolog <#hehe>
Az Oázis szíve relikvia megszerzése nem a játék végén van <#hehe>
Az Oázis szíve relikviát nem az óriáskeréknél kell megszerezni... <#hehe>
Az óriáskerék a pálya határán, kidolgozatlan textúraként áll. Nem lehet ráállni, mert átmegy rajta az ember... <#hehe>

Tehát az óriáskerék a játék végén dolog emlékeim szerint a Clear Sky lesz <#crazya>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tudod akkor, amikor Strelok bemutatja a feleseget Natasat es a fiukat, a kis Putyint 😄DD
xblades
Igen de asszem egy kicsit túl összekutyultam. Köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Herold
Ha a következõ kérdése az lesz, hogy miért nem engedik be a Szkadovszkba, tökön szúrom magam.

Herold
Voltál már a Beállítások menüben?

az nem valtozott a korabbihoz kepest: 6 gomb
xblades
Kösz ja és a csavart mivel lehet dobni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hat ez van a jatek vegen, amikor azt az eletszeme, vagy mi a fene relikviat kellene megszerezni, az oriaskerek tetejerol ... mondom, ezt en mindig becumizom ... de latom Te is <#ravasz1><#hehe>
Clear Sky-hez kepest itt a relikviaszerzes csak b-vagany. Az anomaliak fix helyen vannak ... na jo a relikviafajtak valtoznak, de minden kitores utan megjelennek ujak az anomaliakban.

A legjobb detektor viszont most jobb mint korabban, mert az anomalihatasok pontos helyet es fajtajat is mutatja, igy mar tok konnyu a relikviakig eljutni. Meglehet szerezni egeszen a jatek elejen is, ha eleg harcias vagy (mar egeszen az elejen talaltam hullanal) ... de kapsz jutalmul is masodfeladatert ... tudosos kuldetes utan mar vasarolhatsz is es onnantol mar eleg sok hullanal lesz, ha gyilkolaszol rendesen.
mascarun
Köszönet

Benedek
FAQ >> Spoiler >> Rendellenes aktivitás

Silence! I keel you...

mascarun
HAIL!
A bunkeres dokik adnak egy küldetést miszerint valami továbbfejlesztett detektorral kellene megvizsgálni valami anomáliát! nem bírom bevizsgálni az anomáliát mert kb 10 méterrel a talaj felett jelöli a helyet amit vizsgálni kell! Nem tudom mi lehet a trükkje!
Ugyanitt fogok valami vészjelzést. Gondolom ha az egyiket nem tudom megoldani akkor bukó a másik is!

Valami ötlet?

Herold
Van annak a térképnek egy olyan változata, ahol van alatta angol szöveg magyarázatként.

xblades
Na találtam térképet de sajna orosz felírattal van angol is?

"relikvia pedig minden kitöres után van ujra es ujra"

Bocs még csak most kezdtem el, de ez mit jelent miben más a relikviák megtalálása a Clear Sky-hoz képest?

Ja és a legjobb detectort hogy lehet a játék elején könnyen megszerezni?

Törölt felhasználó
Oázis és oriáskerékbõl itélve a COP<#hehe>
Tib
Oázis használata? <#fejvakaras> Oázisnál megáll az óriáskerék és a szerkezeten kellene továbbugrálni<#fejvakaras>
Ez melyik játék? <#conf>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Azt hogyan kell megcsinalni, amikor Oazisnal megall az oriaskerek es a szerkezeten kellene tovabbugralni? En ezt a reszt mindig benyalom <#ravasz1>
Nagyon nagy ez az "Oazis" resz ... jahh, meg az ott talalhato anomalia hasznalata utan, hogy megvaltozik minden. <#ravasz1>
Herold
Gugli valóban a barátod, de itt is volt linkelve korábban, olvass vissza.

Van (Google a Mi baratunk) ... de tortenetesen nem sok jelentosege van, hiszen a jatekban Te magad fogsz telepiteni anomaliadetektorokat ... relikvia pedig minden kitores utan van ujra es ujra.
xblades
Hali van már olyan térkép ahol jelölve vannak a jó dolgok, rejtekhelyek, relikvia helyek?

Herold
Ha se azt nem írod le, milyen oprendszert használsz, se a játék "eredetét" és verziószámát, akkor ne várj választ.

oneal1
erre valaki?

!Forza Ferrari!

Amugy komolyra forditva a szot: olyan problemarol mar volt szo, hogy inditaskor emulator program hibara hivatkozik, kozben pedig csak a lemezmeghajtonk elavult ... de ilyen se kep, se hangrol meg nem beszelt senki.
Talan a videokartya hazatajan kellene egy kicsit korulnezni ... frissiteni mondjuk a drivert (?)
Fizessetek be a villanyszamlat es az elmu majd megoldja a gondod <#hehe>
Csinalj legvezeteket ... az olyan olaszos 😛
Veszel par meter "tyukbelet" oszt nehol a lakas kulonbozo pontjain siman szogeld az ajtofelfahoz ... mutter meg teregetheti ra a mosott ruhat 😊
😊)) igen! ez nekem is jol esne 😊)) ... kicsit szabadon atultetve: igazan megelolegezhetne a bizalmat ez a nagybetus elet, hiszen "tudvalevo", hogy egy sikeres ember leszek ... csak most nincs idom bebizonyitani ... pedig mar ugy elnem a gondtalan eletet 😄DD
A magam reszerol egyaltalan nem vagyok benne biztos, bar statisztikailag feltetlenul a trottyos kategoriahoz tartozom 😊
Köszi, hogy mind ilyen segítõkészek vagytok. vezeték nélkülit azért nem akarok, mert szeretnék a jelenlegihez hasonlóan gyors netet. Igen a kábeles megoldás körvonalazódott az én fejemben is, de amilyen elszánt vagyok ebben a témában lassan fog összejönni.

YouTube: 23Drazse

RoyalPredator
Az öngyújtós kiadással mivan? Nekem az kéne😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

w77d
Gyerekek ma vettem emg a játékot, erre a következõ van telepítés után: elsötétedik a képernyõm és egy nagy semmi.. nem megy.. kaputt...

oneal1
hali!

egy olyan problémám lenne hogy minden indításnál kifagy a játék, de ha törlöm a user file-t akkor elindul, de minden indítás után be kell állítani a grafikát meg minden. Vannak olyan beállítások ugye amik újraindítás után lépnek csak mûködésbe ami ugye igy értelmét veszti mivel kitörlöm a file-t.

ezzel kapcsolatban tud segíteni valaki?

!Forza Ferrari!

RoyalPredator
Na és azt hogy mit deakkor nem ?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

A gyerekkorból már kinõttem, na és te? 😊
a térképen nekem csak beard felett van jel. esetleg akkor lesznek megjelölve ha találtak vmi relikviát amit éppen visznek eladni?
Meg vannak jelölve a portyázó sztalkerek között ( kör alakú jel mint ahogy a feladatok helyén is van ) a térképen is lehet követni ahogy mozognak. Az elsõ pályán vannak csak , 2 fütyinél , a harmadikat te kaptad.
Pepsi Twist
Srácok valaki tudna nekem küldeni 1 olyan mentett játékot amibe már van free roam? mert eléggé elfoglalt vagyok most és nincs idõm végigjátszani viszont kipróbálnám a free roamot...

elõre is köszi!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mcmoha
Az exoruhas csavoknal szokott lenni. Persze nem mindig.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

azt értem h le kéne lõni a detektoros stalkereket, de van vmi módja h rájöjjek kiknél van, v lõjek le szépen minden stalkert a térképen.