S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
Hol találom az oázist?
Hol találom szokorát?
Hogy tudom megmenteni a bunkerben ragadt stalkereket?
És hol találok szerszámokat mert már voltam a fûrészgyárban ott találtam, voltam a vonatban ott is megtaláltam, de a többit nemtudom hogy hol van.
Válaszotokat elõre is köszönöm
Herold
Nálam se volt a beállításokban, elvileg manuálisan be lehet írni valahogy a konfig fájlba.

Janovnál a bunkerben profnál lehet vásárolni Vels detektort
Nálam a ctrl a guggolás és shift a mély guggolás de együtt nyomva.
Köszi a tippeket.
Remélem vissza lehet majd jönni pripyat-ból akkor megkeresem.Meg azt a csávót is amelyik az én tetteimmel dicsekedett de nem mert kijönni Janov-ból...
Törölt felhasználó
ctrl+shit azt hiszem
hogyan kell mélygugolást csinálni, melyik gombbal? tudom hülye kérdés, de nem találom😊
Törölt felhasználó
THX😊
mcmoha
Janovban van.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Törölt felhasználó
Attól még ott is lehet gempózni ergó lehet hajó is<#vigyor> Tehát janovban van ezek szerint??
Herold
A Szkadovszk az nem állomás, hanem hajó.

Törölt felhasználó
Melyiken? A Skvadovszkon vagy Janovban?
Ne engedd oket elore menni (ne te segits nekik) hanem menj elore es harcolj (inkabb ok segitsenek neked) ... igy mindenki megmarad.
mcmoha
Az allomason van.😉

Valójában nem is tudom merre van ez a Morgan.De már nem is fontos,egyben a nagy csapat elindultuk az alagúton át.
Most a legnagyobb gondom,hogy életben tartsam õket.
mcmoha
Ugy tudom csak akkor arusitja ha mar osszeszedtel 100 000 rubelt es elerted a "Tehetos ugyfel" achievement-et.

mcmoha

mascarun
A bunkerben a dokitól is lehet venni! Oda is érdemes vissza vissza nézni!

Lesz majd nála.Én is tõle vettem.Csak többször vissza kell nézni hozzá.
módosítok, most vettem fel bagolynál a küldit, de nála nincsen 2 db eladó példány veles-bõl, ha nem tõle akkor honnan tudnék még szerezni?
olvastam faq-ot, de a veles detektoros küldit biztos bagoly adja? ha igen akkor mikor?
Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásokat és a FAQ-ot kételyeim lettek.
Morgan túlélte,hogy megvédtem.Beszélnem kell vele,hogy megszerezzem a pda-ját vagy meg kell ölnöm?Vagy elbuktam azzal,hogy túlélte a tárgyalást?A másikat sem szereztem még meg,most adtam oda a tudósoknak a 3 veles-t.De az sima ügy lesz remélem.
mcmoha
Tapasztalatom nincs de kb ez tortenik: te zsarolni fogod o tobbszor is zsoldosokat kuld ellened, persze te kinyirod oket, a vegen feladja a dolgot es talalkozora hiv...

Helo
Valaki tudja hogy ha a fegyvercsempészes küldiben Morganek vagyok a testõre és túléli annak lesz e valami hatása a késõbiekben mert valahol azt olvastam a stalkerwikin hogy zsoldosokat fog rámküldeni.Errõl valami tapasztalat?
Thx
TOMSILENT
Lehet, az biztos! 😉
Nekem valahogy sikerült....egyszer a game-be 1:45(este)-kor jöttek 5-en (banditák) aztán késõbb egy Chimera 😄.....elkezdtek pustulni úgy 5-rõl 3-ra aztán lenyomtam azt a "fost" utána mentem kicsit tovább a 3 pali meg jött utánam nem kamu...nem futottak csak sétáltak, de jöttek 😄!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

mcmoha
Venni kell!😛

az kár pedig a játékban igérték a leírásokban hogy lehet csapatot készíteni... hát itt a nagy csapat!😊
lehet valahol szerezni ilyen zárt légzõrendszeres védõruhát valami küldetéssel vagy meg kell venni? a pripyat-ba való átmenéshez kell
Herold
Csak akkor lehet, mielõtt átmész Pripyatba.

Herold
Nem, csak nem freeplayeztem, és már le is töröltem a játékot.

Sziasztok ,hogy kell csapatot toborozni??
mert olvastam hogy lehet ,.
egyszer tudtam amikor le kellet menni a ... nemjut eszembe egy üzem alá és ott elmenni prypjatba .én csak itt tudtam. valaki pls segítsen hogy kell?.!
mcmoha
Kilotted a fickot?<#ravasz1>

sziasztok,
a játék végén amikor már minden meg van csinálva egy stalker beszél a mosodában arról hogy a város alatt alagutak vannak (artifact-ek után érdeklõdtem), ilyet talált már valaki? Én napok óta bolyongok de semmi...
Solid Snake
nekem indításnál azt írja hogy hiányzik a system.ltx. tud valaki segíteni ezen?
Tib
Igen, normális dolog.
A janovi állomáson meg lõszereket kapsz, ha a mutáns vadászatokat megoldod =)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Ha nagyon zavar, akkor hagyd nyitva a ladad ... kulcs a labtorlo alatt <#ravasz1>
Devv
persze
mascarun
Egyébként az normális hogy kb kétnaponta kapok a privát ládámba jutalmul gyógyszereket az eltûnt stalkerek ügyének megoldásáért???

Devv
Nalam az egyetlen nagy bug (es nagyon idegesito), amikor Jar bacsi elkezd tancolni, miutan kinyirtuk a zsoldosokat, es nem tudok vele beszelni...
Herold
Nemá bazdmeg és ezt csak most mondod? <#idiota>

mcmoha
Jarnak igen jelentos szerepe van a freeplay soran.😊 Arra a falura gondolok ahol Jarral lodoztetek a zsoldosokat.

TOMSILENT
S.M.R.T.E.R. módot valaki próbálta már? 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Piszkos  Fred
😄😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

xblades
Miért Jar szerepet kap késõbb is?
Ja és a falu alatt melyik részt érted, ahova az elején érkeztél?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

mcmoha
Ha Jart kinyirod es a vegen nem hagyod el a Zonat komoly problemaid lesznek a freeplay soran.😛 Ha a Jupiter palya faluval ellentetes oldalara atmegy (majdnem szemben a faluval) egy elhagyatott mozdony tetejen talalsz mesterlovesz puskat es csak mutansokat kell lelonod erte.😊
Ezt a jatekot ha igazan elvezni akarod kicsit maskeppen kell jatszani mint pl a Doom-t.😊 Ha esz nelkul kiirtod a fobb alakokat a vegen sirni fogsz, hogy rovid a jatek es szar is.😛 Pedig nem.😊

xblades
Amúgy királyul ki lehet használni a játékot, pl az elején amikor a másik hajót segítettem elfoglalni, egy lövést se kellet leadnom csak összeszedni a halottaktól a cuccot.
Vagy ahol az egyik szerszám készletet kell összeszedni ott a banditák amikor véletlenül elõvettem a kést szépen lekaszaboltak. Visszatölt majd keresgélek tovább mikor jön egy kitörés, az összes bandita beszaladt a jobb felsõ sarokban lévõ kis házba, na ekkor véletlenül kicsúszott három kézigránát a kezembõl egyenest a kis házba <#eplus2> el is intézte mind, eztán csak összekellet gyûjteni a jobb dolgokat.
Ja és Jar bácsi kis agyag galamb lövészete is jó kis gyûjtõ hely, fõleg ha a végén õt is kinyírod akkor megszerezheted a jó kis flintáját. <#hehe>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hali én a banner-at használom az angol verzióhoz és mûködik.
Csak azóta amióta feltettem, a következõ indításkor állandóan kilép X-ray hibával amivel az a baj ha törlöm a megadott fájlt akkor elvesznek a beállítások így ha olyan beállítást akarok változtatni amihez a játék újra indítása szükséges azt buktam.
De készül itt egy másik is : link

Bocsi nem Te kerdezted hanem Antraxka ... lenyeg a lenyeg: kiveseztuk mar korabban.

(szerintem hasznald nyugodtan a bannerosat)
persze, hogy van ... ha ott ulsz es tolod <#mf2>
En a bannerban levot hasznaltam vegig es csak egyetlen egy helyen eszleltem idoeltolodast, amikor Pripyatban atveszed a parancsnoksagot. Addig semmi gondom nem volt soha es ott sem okoz valos gondot, csak eppen szemet szur.
Egyebekben korabban is valaszoltunk mar ugyan erre a kerdesedre, igaz kicsit maskent fogalmaztad meg.