S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor egy végigjátszás bõven elfér mellette. Úgy könnyû nagyokat mondani hogy már végigjátszotad és tudsz mindent. Míg nekem az istenért nem akar Seva ruhát adni Bagoly. Így hiába állok ott Zulu elõtt, elküld melegebb éghajlatra.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Elég jókat hoz.
Egyébként az átkeléshez nem lesz elég egy légzõmaszk? Feltétlenül egy teljesen zárt ruha kell majd hozzá?
Tib! Akkor már azt is ird fel, hogy a mai nappal bezárólag sikerült befejeznem elõsszõr a játék végigjátszását<#idiota>#idiota>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha úgy látod jónak kirakhatnád az oldaladra hogy mi az elõfeltétele a pripyati átkelésnek. Mert én elég sokat kínlódtam vele. (az öt dokumentum és a Seva ruha megléte, amit az a mocsok kereskedõ még mindig nem akar árulni, ahhoz hogy tudj beszélni Zuluval az átkelésrõl)
spoiler] a gaust a hajón lévõ szerelõ javítja meg. õ ad kártyát egy titkos laborhoz ahol a leírások vannak hozzá.Az alapján javít.A laborba sok lõszert vigyél nagy csúzlival... [/spoiler]
Amúgy hogy jutok át? Hiába botorkálok az üzemben nem tudok lemenni az átjáróba.
Már a monolithos küldetés megvolt, mikor meglett a PDA!
Késöbb kaptam is egy küldetést, hogy beszéljek vele, de hiába mentem oda hozzá, egy kukkot sem szólt 😊
A monolitos vezért keresd meg a beolvasztás után és veled tart.
Meg a Vánó vagy ki van még de azt elfelejtettem hol találod.
Szerintetek eladhatom-e a jupiterben talált dokumentumokat az átkeléssel kapcsolatban?
Válaszotokat elõre is köszönöm
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
És még egy színes kulcs kártyát sem találtam.
És van egy labor Zaton-ban ahol a Gauss van és oda sem tudok bemenni.
Most akkor mit hagytam ki?
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Gondom van a Swarog detektor megszerzésénél, ugyanis Bagoly nem adja nekem azt a küldetést ahol a Swarog detektort lehet megszerezni. Rá kérdezek van e valami munka, és azt mondja nincs több meló. Van valakinek ötlete miért? Kösz elõre is. Ráadásul már a tudósok megadták azt a küldetést (Rendellenes aktivitás), ahol a Swarog detektort kéne használni.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
köszi a segitséget
Nos akkor addig értem, hogy a "lapunk.hu" valszeg' törli az oldaladat. Azt tudom, hogy a TRY.HU csak átirányít, de arra van és jó is, hogy egy esetleges tárhelyköltözésnél a weboldal címe ne változzon =)
Az viszont nem világos, hogy mit értesz a "hogy tudsz weblap tartalmat létrehozni" alatt?! Regisztrálsz egy ingyen tárhelyet, azon meg létrehozol egy statikus (HTML) vagy dinamikus (PHP) oldalt. Az utóbbihoz az egyszerûség kedvéért használhatsz valami ingyenes CMS-t.
De az OFF-olás elkerülése végett, keress meg privátban és ott folytatjuk =)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Mert sajna a lapunk.hu nagytakarítást végez, és keresek egy alternatívát a honlapomhoz. És ha segítene hogy tudok weblap tartalmat létrehozni, elhelyezni amit a try.hu átírányit megköszöném.
Remélem ez nem spoiler.
Ne haragudj meg, semmi szemelyes. Amugy pedig nagyjabol olyan altalanos a kerdesed, mint ha azt kerdezned, hogy mikent kell a jatekot ugy megcsinalni, hogy kozben nem is csinalsz semmit. Maszkalj, beszelgess, harcolj es keress ... hidd el minden cucc a helyen van.