S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Freeman
A kímérákat utálom, nekem a 12db tárgyiasítású armel sterling vagy mi a fene van meg, és a spas 12 nem jobb, hanem szarabb nála: MERT 3 kilónál valamivel nehezebb
a spas12 és a armel vagy mi a fene pedig 3 kiló csak. Egyébként jó a játék annak ellenére hogy olvastam egy-két olyan kommentet, akik azt írták hogy " csak 2dés a növényzet" és akkor mi a fene van??? Jó a játék vagy nem?! FASZA A JÁTÉK! Játszatok vele sokat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A másik amit észrevettem vele kapcsolatban és ami lehet hülyeség, az hogy gyakrabban éhezek meg mint általában!
A clear sky páncélom elraktam ládába hátha még kell!
A jupiterben talált dokumentumokat eladhatom-e?
Bicskanyitogató,hogy mire végigverekeded magad az alagúton és életben tartod a csipet-csapatot már ott van a navigátor haverja és közli,hogy õ a felszínen jött....egyedül...
A pripyat-ba érkezés után volt egy csetepaté ahol sok fegyver meg cucc maradt hátra.Összeraktam a dolgokat:ingyen javítás+sok fegyver+kereskedõ=sok lové.
Lepakoltam mindent,gyakorlatilag alsógatyában mentem vissza,hogy minél többet el tudjak hozni.A sotit csak megszokásból vittem 40 lõszerrel.Hát nem a nyakamba ugrott egy kiméra?
Nekem sem volt még ruhám(SEVA) és még is megkaptam a toborzós küldetést.
Meg azt nem tudom miért de nekem sem kellett morgan pda-ja a monolitisok befogadásához sõt még nem is találkoztam morgan nevû stalkerrel ha valaki tudja merre van az írja már le mert sehol sem találkoztam vele. De még Vánó-val sem õt se találom sehol+ Szorokát se valaki segítsen
Válaszotokat elõre is köszönöm
Abból mazsolázgattam és láttam hogy a dokumentumok összegyûjtésénél neki az küldetésben mutatja hogy mi hol van pontosan. Nekem ilyet nem adtak biztos itt véreztem el.
Ilyen címen : végigjátszás
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De mivel nem beszélnek az átkelésrõl velem így belekapaszkodtam ebbe a segítségbe is.
Most megpróbálom a Jupiter-i gyárban lévõ helikopter átvizsgálásától újra játszani.
- Nem adnak, mint írtam hiába megyek oda bárkihez nem ad küldetést, még az egyszeri sztalkert is megkérdem. (se Zaton-ban se Jupiter-ben)
- Senki mivel se õ se a többiek (Vánó,Zulu,a pilóta) nem beszélnek errõl velem.
- A monolitnál pedig a szolgálat bennem nem bízik meg, a Szabadság meg bennük ( a hûtõtoronynál kieset katona PDA-t nekik adtam és Szoroka-t is náluk köptem be)
Tudósok nem adnak újabb küldetést?
Zulunál hány fõ gyûlt össze eddig?
Morgan PDA-ja nekem pl nem kellett a monolithos befogadáshoz.
Elértem a Tehetõs ügyfél, a Mutánsvadász, a Tudományos munkatárs, a Nyomozó és az Igazság hírnöke címet.
- Nem sérülök annyira a mutánsoktól és a lövésektõl.
- Könnyebb az anomáliákban mászkálni, a gyengébb ruha attól is sérült ha pl. a tûz közelében álltam, ezzel meg a tûz anomália Lángcsováján is átugrom anélkül hogy komolyabban sérülne.
- És mit nem értesz meg azon, hogy a történet szerint át kéne már menni Pripyat-ba de mivel nem tudok venni Seva ruhát így Zulu-nál nem tudom felvenni azt a küldetést hogy gyûjtsek csapatot.
De mindegy mert egy másik fórumon írták hogy próbáljak meg egy régebbi állást visszatölteni, amit meg is tetem de nem változott most megprobbálok még régebbrõl újra játszani.
Milyen küldetések lógnak a levegõben?
Végig csináltam annyi mellékküldetést amennyit csak találtam, sõt nem kevéset olvastam vissza fórumokon így találtam meg a Bügyök féle küldetést is. Már vagy negyedszer fosztom ki az anomáliákat úgy hogy nem egyszer jártam ott amikor nem volt benne semmi. Rejtekhelyeket is fosztogatom innen vannak a legjobb cuccaim, hat fegyverem van kimaxolva már ameddig lehet. Plusz Evo ruhában rohangálok régóta amit árustól vettem aminek szintén vannak elõfeltételei.
Mert egyedül Bügyköt kéne megtalálnom, meg Szakálnak hordhatom a reikviákat, de annál úgy érzem hogy öröké hordhatom, mert majd nulláról összeszedtem 150 ezer rubelt. De elég fárasztó hogy mászkálok anomáliáról anomáliára és még az Evo ruha miatt futni sem tudok.
Na még egyszer megpróbálom még régebbi mentésbõl végigjátszani csak egy idõ után ez is unalmas lesz hogy nem jutok tovább.
Amúgy Fürge tuti árul olyat. Persze, ha Fürgétõl megrendeled, és kifizeted, akkor már Bagoly is fog árulni 😛
Mert õ csak Evo páncélt, vagy test páncélként egy gyenge mellényt és egy külön sisakot ad.