S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Menj be a daru melletti kisházba ahol egy hulla is van!
Daru mellett van egy ház abban keresd õket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csinálom az eltünt Stalkerek melléküldetést a vérszopokat már kinyirtam mérgesgázzal azután egy nappal a Skadvosk-i csapoos Beard beadja nekem hogy találkozzak a egy Ghular nevû stalkerrel ( márha jól emlékszem a nevére ? ) aki ott van nem messze Skadvosk-tol egy kikötõbe a nagy daruknál . Igenám de én odamentem a darukhoz fel is másztam rájuk és se kép se hang senki sincsen ottan még a daru alatt sem ! Mi a baj ? Hol van ez az ember nem emlékszem hogy meghalt volna ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morgan PDA-at én úgy találtam meg hogy amikor Szultán szól hogy a banditák megtámadják a stalkereket, mentem és beköptem Szakálnak. Ezután Szakál megkér épüljek be majd támadjam hátba a banditákat. Gyilok után vissza Szakálhoz a jutalomért. Késõbb visszamegyek Szakálhoz, van olyan menü hogy segíthetek elintézni a banditákat. Fel az erdõgazdasághoz ott néhány stalkerrel egy kis hallgatozás után legyilkoltok mindenkit, majd az Evo ruhás szolgálatos csávótól felveheted Morgan PDA-at. (így az elején elég kemény csávó volt háromszor is kinyírt)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A stalker hangulat másik (kissé szomorkásabb) oldala meg az, hogy mászkálás közben összefutsz más stalkerekkel a terepen, elbeszélgetsz velük, aztán pár óra múlva arra járva már csak a holttestüket találod.
XXXXXXXXXD
annyira klappolt ott minden hangulat/hang/megjelenítés, hogy én még a monitor elõtt sem mozdultam meg levegõt is alig vettem addig XXXXXXXXD
annyira klappolt ott minden hangulat/hang/megjelenítés, hogy én még a monitor elõtt sem mozdultam meg levegõt is alig vettem addig XXXXXXXXD
azért beszaratós részek is vannak... kurva hangulatos volt nesz nélkül végigkúszni az alvó vérszopók mellett XD
Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Flinta maga szoroka. Állandóan menõzik olyan dolgokkal, amiket te csináltál meg, sokáig zivod a vérét akkor kibujik a szög a zsából. JAnovban álldogál. Aztán a tó szélén lévõ gép mellett az anomáliákközött találsz egy haldokló stalkert, beszélj vele hagyd meghalni aztán megint baszoktasd flintát. Ezekután már panaszkodhatsz a szbadság vezetõinek is, meg mindenfélének. Elõbb utób eljutsz oda hogy visszamenj a szkvadoszkra és mesélj ott is ennek anank flintáról. Majd valamikorra el fog tünni. Kinyírják
De nem a stalkereket nyírtam ki hanem a banditákat és végig csináltam a küldetést, egyébként befogatták a monolitisokat is morgan PDA-ja nékül is, de próbálom húzni halasztani a pripyatba való utazást mert nagyon kemény a játék<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>. Már csak Szokorát kéne valahogy megtalálni de nem nagyon akar sikerülni<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Mert az elején a másik hajon a stalkereket nyomtad le, vagy meg sem csináltad a küldetést. Különben ha folytatod azt a küldetés sort megtaláltad volna a PDA-at.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
na végig vittem és nagyon megvagyok elégedve, szerintem a legjobb stalker rész idáig, tényleg változatosak a küldik, hangulatosak a helyszínek, baromi jól sikerült.
Kossz szepen! Na de en talaltam azert http://logout.hu/bejegyzes/earl_007/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_terkepek/hsz_1-50.html azert ez is valami
A legjobb ha összegyûjtesz minél többet, és mindig azt adod el neki 18.000-ért amire éppen szüksége van. Mert egyébként nem adna annyit érte, ha nem pont azt keresi. Idõnként (legalább naponta 1x) meg kell kérdezni.
Képzõdményeket keresel detektor segítségével az anomáliákban és eladod pl.: a csaposnak a hajón.
Törölt felhasználó
A relikviákkal, de azokat csak rendes detektorral találod meg csak...
tényleg az. Én még az 1-el kezdtem, kinyomtam blue shift-et is. Aztán a kettõ és az összes episode 😄
Aki a Half-Life részeket ajánlgatja azzal én is egyet értek!
Kötelezõ darab szerintem mindegyik része!
Kötelezõ darab szerintem mindegyik része!
Törölt felhasználó
Csak😄
nyomom a játékot ezerrel szépen csinálgatom a küldetéseket de a Morgan gyerekkel nem találkoztam még. Miért neeeeeeeeeeem?
Törölt felhasználó
A relikviák szinte mindig ujra termelõdnek, és minden féle-fajta termelõdik az anomáliákba, lehetetlen lenne egy normális anomália térképet csinálni. Csak a nagyon érékes és megszerezhetetlen relikviáknak vannak ilyen speckó helyi ahova nem is termelõdnek. Sztem azoknak a helyeknek meg nem nagyon van még térképe.
Helo mindenkinek nem tudnatok egy terkepet hozza mondjuk olyat mint a clear skyhoz volt? amin jelzi a relikviakat!
koszi:-)
koszi:-)
Törölt felhasználó
Az hogy nálam se mûkszik😄
Nálam nem mûködik az F6 (külsõ nézet) gomb.
Mi ilyenkor a megoldás?
Mi ilyenkor a megoldás?
<#eljen>#eljen>
A HL1 mindenféle képen kötelezõ darab kellene, hogy legyen, még most is!
Ott valóban kellett gondolkodni, és nem mindenkire lõni, akit meglátsz.
A HL1 mindenféle képen kötelezõ darab kellene, hogy legyen, még most is!
Ott valóban kellett gondolkodni, és nem mindenkire lõni, akit meglátsz.
Törölt felhasználó
Elszalad vele szakálhoz és odaadja neki mintha õ találta volna. Aztán dumáláskor közli veled, hogy ez a zóna apám...😄 Te meg nem tudsz semmit se csinálni, mert ugye a hajón nincs fegyverkezés😄
Törölt felhasználó
Én jótékony voltam, elmentettem, aztán visszatöltöttem és még szaladt a paraszt, addig hátulról kapott egy golyót😄 Ja meg csak én rám hozot szívrohamot az a stalker, mikor kiléptetek az ajtón és ott állt veletek szembe?😄
Törölt felhasználó
Jaja, de ha jobban belegondolsz az elég régi keletû játék, aki még anno pentium 1esen nem játszott a HL-el azt velszeg nem nagyon indítota be a 2-sem, ami szintúgy nem egy mai gyerek... Szóval szerintem sokaknak kimaradt. De pld, vannak olyan játékok, amik elkerülték az én figyelmemetis. Vagy fél éve ilyen volt a Fallout3 meg a Two words és gothic3 is. Mindegyikhez voltak már pöcsök, magyarítás és egyéb vackok. Mégis irták kommentben hogy pedig ez istenkirály 5ször játszottam vele, meg hasonlók, és gondoltam megnézem. Hát eggyiket se bántam meg😊 Ezért szoktam én is tapasztalatot megosztani kommentben😄
A Half Life-ot meg a HL2-t kötelezõvé tenném azoknak akik ilyen mászkálós FPS-t játszanak. Aki ezeket végigvitte, az már nemigen fog így elakadni sehol.
nah jo, így napközben melómegszakítással ilyen 5-5 perceket tudtam játszogatni, majd estefelé kreatívabb leszek XD amúgy thx 😉
Úgy kell bemenni a hajóba, hogy hátracsapod a fegyvered, kinyitod az ajtót, és belépsz.
Becsukni majd a huzat fogja.
xdDDDdDdDddDDDdD
Becsukni majd a huzat fogja.
xdDDDdDdDddDDDdD
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Törölt felhasználó
Kicsit legyél kreatívabb barátom ,mert ha már itt elakadsz, nem tudom hogy akarsz ezzel a játékkal játszani... Simán be lehet jutni a hajóba, minden megerõltetés nélkül. A hátuljánál van a bajárat a hajótestbe😉
Srácok a Stalker hajóhoz közel van egy kisebb hajó tele anomáliákkal. Kaptam egy feladatot is oda de nem ez a lényeg, hanem hogy a hajón belül a felsõ szinten jelez egy relikviát de sehogy sem tudok bemenni érte... valaki tudja hogy kell???
Nem minden kitörés után termelõdik újra.
A csõnél lévõ rejtekhely (már ha az, amire gondolok), akkor az a csõ támasztópillérjén van. Ha ügyes vagy, akkor fel tudsz mászni a csõre, vagy le is lõheted a motyót a csúzliddal.
A csõnél lévõ rejtekhely (már ha az, amire gondolok), akkor az a csõ támasztópillérjén van. Ha ügyes vagy, akkor fel tudsz mászni a csõre, vagy le is lõheted a motyót a csúzliddal.
Ezek az Anomáliákban lévõ relikviák ujraképzõdnek . Mert azt olvastam ezen a forumon hogy minden kitörés után található uj relikvia azon a helyen ( anomáliában ) ahonnan már felszedtem . Érdekes modon kitõrés után üresnek találtam az anomáliát ! Ezek szerint csak nem képzõdik ujra .
Másik kérdés az elsõ térképen a játék elején Skadvosk-ba Beard ad egy titkos hely koordinátát zöldel jelölve Skadvosk-tól keletre egy csõre mutatva miútán megszereztem neki egy kis hajorol egy kormányrelikviát . Ez a csövõn van vagy a csõ allatt valami barlangba ez a titkos hely mert nem találtam meg pedig bemásztam a csõ környéki repedésekbe is összeszedve a relikviákat ?
Másik kérdés az elsõ térképen a játék elején Skadvosk-ba Beard ad egy titkos hely koordinátát zöldel jelölve Skadvosk-tól keletre egy csõre mutatva miútán megszereztem neki egy kis hajorol egy kormányrelikviát . Ez a csövõn van vagy a csõ allatt valami barlangba ez a titkos hely mert nem találtam meg pedig bemásztam a csõ környéki repedésekbe is összeszedve a relikviákat ?
onnan gondolom hogy valami kutya vagy hasonló dög, mert akkor jelent meg amikor emgtámadtam egy csapat ilyen rohadt dögöt 😄
Törölt felhasználó
OTT A KUTYA NIKKEDBEN!!! ÚRISTEN!!!! MENEKÜLJ!!<#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#wow1>#wow1>
A sisak, az armor, és a fegyver állapotát jelzi, illetve az éhséget. A piros állapotban az elsõ 3 már használhatatlan.
Törölt felhasználó
A sugár jel az hogy éppen besugároz valami. A szin pedig a behatás mértékétõl függ. A sisak, az az jeletni hogy leromlot a sityakod állípota. És a kutya? Hát ha az vörös, akkor szerencsétlen dögöt már csak elhantolni fogod...