S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kit küldtél a tudósoknak a méricskélõs feladatra? Szerintem akár a szabadság, akár a szolgálat küld, az több ember...
A könyvtárba egyedül mentem mert mire odaértem a találkozási pontra már a zombik meg a kutyák elintézték a 2 embert.Nem is figyeltem,hogy az egyik Vánó...
Na de majd most megkeresem....
Na de majd most megkeresem....
Törölt felhasználó
Hát én zuluval összefutotam nagy császkálásom közben, de igazából annyira ömlöttek a snorkok, hogy meguntam rájuk pazarolni a lõszert. Vánó meg elvileg segít a monolith harcosok legyõzésénél a könyvtárban. Hogy utána hova tûnik???
Egy kis körutazás csernobil környékén és Pripyatban. 2006 os felvétel, érdekes hogy a geiger mérõ mielyen erdményeket mutat:S
Chernobyl 2006
Egy kis körutazás csernobil környékén és Pripyatban. 2006 os felvétel, érdekes hogy a geiger mérõ mielyen erdményeket mutat:S
Chernobyl 2006
Vánót és Zulut meg lehet menteni?Olvastam itt valahol,hogy Zulu az iskola közelében van.De mikor van ott?
És Vánó?
Ottmaradtam a vége után de nem találtam senkit...lehet,hogy nem jó helyen kerestem?
És Vánó?
Ottmaradtam a vége után de nem találtam senkit...lehet,hogy nem jó helyen kerestem?
Törölt felhasználó
Nem baj valamit biztos elbasztál<#hehe>#hehe>
Törölt felhasználó
1?? Nekem legalább 4en voltak és mind1ik méregette a hülyeségeit... Ráadásul ha közelebb jöttek a mutánsok, akkor befejezték a méricskélést és elkezdtek tunkolni. Hova lett az a kis csapat, akikhez oda kellett menni és mondani nekik hova menjetek mérni elösször???
Ha egy maradt akkor bizony nem voltál valami ügyes. Ha többen lennétek, azok is tudnának lõni. Nálam 4-en maradtak az utolsó küldetés után.
Törölt felhasználó
Márpedig azt csak ugy lehet nekem minimumba 1 emberka mindig meghalt. Ez volt a legjobb amit ki tudtam hozni belöle...
van egy olyan feladat hogy relikvia keresés közben meg kell védeni az emberkét egy mocsárnál... hogy az anyámba kell azt megcsinálni??? kb a harmadik hullámnál rám ront vagy 10 mutáns meg rá is ugyanennyi... egyszerûen nem lehet megvédeni, nem tudok egyszerre 12 felé lõni....
msn meg myvip sose!<#boxer>#boxer>
nade péttyu! :-[
És ki mondta hogy most 64bites rendszer van most fent?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Volt 4GB ramom is 64bites rendszerrel, de eladtam egy 1GB-ot, mert fölöslegesnek találtam.<#smile>#smile>
És igen biztosan rózsaszín köd lebeg a szemem elõtt<#wow3>#wow3>
Egy programot sem tudok mondani ami nem futott volna 64bit alatt...és igen én biztosan egy vérpisti vagyok aki csak géémel meg msn meg myvip <#smile>#smile>
Volt 4GB ramom is 64bites rendszerrel, de eladtam egy 1GB-ot, mert fölöslegesnek találtam.<#smile>#smile>
És igen biztosan rózsaszín köd lebeg a szemem elõtt<#wow3>#wow3>
Egy programot sem tudok mondani ami nem futott volna 64bit alatt...és igen én biztosan egy vérpisti vagyok aki csak géémel meg msn meg myvip <#smile>#smile>
Sok minden, csak nyilván te ebbõl semmit sem fogsz fel mert rózsaszín köd lebeg a szemed elõtt, és te is azt hiszed hogy a 64 jobb, mert az 32x2 😊 3GB ramra sok értelme volt 64 bitest tenned de tényleg.
Amúgy meg jut eszembe, vannak a lövész dokumentumai, link itt az utolsónál ha odamegyek a csõhöz, megjelenik hogy nyomja F-et, nyomok, de a rejtekhely üres 😊 Mellette nem sokkal van egy halott csávó, de annál sincs a doksi. Akkor hol van? 😊
Amúgy meg jut eszembe, vannak a lövész dokumentumai, link itt az utolsónál ha odamegyek a csõhöz, megjelenik hogy nyomja F-et, nyomok, de a rejtekhely üres 😊 Mellette nem sokkal van egy halott csávó, de annál sincs a doksi. Akkor hol van? 😊
Hát valami nálad nem stimmel én játszottam 64bites és 32bites Windows 7 alatt is a játékkal és tök jól futott!
enhanced dynamic lightning(dx10) - nálam is ez volt a max mivel nem dx11-es a kártyám <#smile>#smile>
enhanced dynamic lightning(dx10) - nálam is ez volt a max mivel nem dx11-es a kártyám <#smile>#smile>
XP alatt nem volt semmi gáz, de akkor DX9 módban futott, a DX10-et én se használom mert a kártya nem bírja (4850) egy fps-hez illõ fps-ekkel, és a töltési idõk is jelentõsen megnõnek. Amúgy nekem XP-n is akad, a Szkadovszk-on pl ha sok ember van ott, az fps akár 15-re is lemegy, de menéskor is akadozik, futáskor meg egyértelmûen. Egyéb esetekben viszont egész elviselhetõ. Nekem 4GB ramom van, de emiatt nem rakok 64bites oprendszert, vesztek fél gigát, nyerek kompatibilitást 😊
kösz a "segítséget" bazmeg <#action>#action>
mer a 4 gb memóriát csak a 64 bites oprendszer tudja kezelni
a 32bites XP csak 3gigát "látott" a 4-bõl.
és valóban ez a trendi
az oviban ezzel meg a lila-rózsaszín ájpodommal én vagyok a legmenõbb
a 32bites XP csak 3gigát "látott" a 4-bõl.
és valóban ez a trendi
az oviban ezzel meg a lila-rózsaszín ájpodommal én vagyok a legmenõbb
ha minden jobb xp-n /ez igaz/, minek használsz "béta" oprendszert?
kinéznek az isibõl hogy nem vagy trendi?
kinéznek az isibõl hogy nem vagy trendi?
¥ xfire: kistekila
Mi a jóannyjáért szaggat mint állat 3,4Ghz core2 és HD4870 mellett? <#wow2>#wow2>
XP alatt semmi gáz nem volt win7 64bit alatt meg töxar.
A grafikai beállításoknál csak arra a kurva enhanced dynamic lightning(dx10)-re lehet állítani, ha más beállítást próbálok, a köv. indításnál xray engine baszik elindulni. <#bdead>#bdead>

XP alatt semmi gáz nem volt win7 64bit alatt meg töxar.
A grafikai beállításoknál csak arra a kurva enhanced dynamic lightning(dx10)-re lehet állítani, ha más beállítást próbálok, a köv. indításnál xray engine baszik elindulni. <#bdead>#bdead>

Törölt felhasználó
Persze én is ugy nyomtam, nem kell hülyének nézni<#wink>#wink>
Törölt felhasználó
Minek? Félsz hogy lejár a személyid???<#hehe>#hehe> Sztem semmi baj nincs az idõvel, meg ahogy telik. Sõt mikor rendelsz valamit és csak arra vársz, akkor kifejezetten lassan telik!
Skacok! Gondolom ti is észre vettétek hogy a játékban az idõ kurva gyorsan telik...a kérdésem a következõ lenne: - valamelyest módon meg lehet-e hosszabbítani? ... válaszokat elõre is kösz!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Hát én elsõ végigjátszásnál, simán beszaladtam a Keleti alagúti kocsiszínben lévõ két jedi medvébe, hát jól megizzasztottak, kikapták a fegyvert a kezembõl, meg baszott nagy gázpalackokkal csépeltek. Tovább bírták a levegõben tartani mint Yoda. :C De másodszor már késsel gyilkoltam le õket (láttam a You Tube-on hogy egy srácnak sikerült)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Kettõt is linkeltem be, egy angolt képekkel, és egy You Tube-ost videó végigjátszást.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Helo na ma en is elkezdtem jatszani vele az elso kettot talan minden fokozaton vegigjatszottam es eleg sokat idoztem rajtuk:-) Na de ez a 3. resz egesz masnak nezem hatalmas terulet van nem tudnatok egy vegigjatszast valahol? nem akarok vegigfutni rajta de azert jol johet! Koszi tovabbi jo jatekot:-)
hello! pripyatban a szerszámot hanyadik emeleten lehet megtalálni a müv házban? mert már egy orája keresem
köszönöm szépen
köszönöm szépen
Biztos csak az eredetivel van gond <#idiota>#idiota>
Az jó, ezek valószínûleg a feltételei a hibának, nem biztos, hogy mindig elõfordul. Én inkább hívnám a Kulcskészítõt (a Cheat modot). <#hehe>#hehe>
Én is.
Törölt felhasználó
Én mikor megtaláltam a kulcsot gondoltam egybõl bedugom, nehogy elhagygam már😄 ÉS ennek ellenére is megtaláltam a másikat is és tudtam használni is😊
Esetleg ki lehetne egészíteni, hogy ha a jelzett helyen nem található, az lehet gyári hiba miatt is: ha túl sok idõ telik el a két kulcs megtalálása között, vagy ha az egyiket már használtad, mikor a másikat még nem vetted fel.
smrtphoneusr (a S.M.R.T.E.R. Pripyat mod szerzõje) írja a stalker.filefront.com-on:
"The key thing is a vanilla bug that sometimes happens when there is too much time between finding them both or if you already used one key before you grabbed the other. You can go and kill the bloodsuckers without using the gas though (it's easiest if you jump on one of those machines while they are still asleep and fire from above with a shotgun)"
smrtphoneusr (a S.M.R.T.E.R. Pripyat mod szerzõje) írja a stalker.filefront.com-on:
"The key thing is a vanilla bug that sometimes happens when there is too much time between finding them both or if you already used one key before you grabbed the other. You can go and kill the bloodsuckers without using the gas though (it's easiest if you jump on one of those machines while they are still asleep and fire from above with a shotgun)"
Törölt felhasználó
Meg a FAQBan ibenne van😉
Csak el kéne olvasni a jegyzeteket, amik a kocsikon van.
nna engedjetek meg nekem két kérdést:
1. a csapos mondta hogy szerezzek neki egy gravi anomáliát. A térképen a jelölés egy másik Stalkerhez vezetett. Nála van a cucc, de csak valami hiperszuper fegyverért hajlandó odaadni. Milyen stuki kell neki? az én felupgradelt cuccom nem jó neki, de nem is adnám 😄 lelövés nem játszik mert a Stalkerek berágnak rám....
2. A vérszopókat elpusztító gázt tartalmazó ládát hogy nyissam ki? semmi erre utaló dolgot nem találtam a térképen sem meg a környéken sem...
1. a csapos mondta hogy szerezzek neki egy gravi anomáliát. A térképen a jelölés egy másik Stalkerhez vezetett. Nála van a cucc, de csak valami hiperszuper fegyverért hajlandó odaadni. Milyen stuki kell neki? az én felupgradelt cuccom nem jó neki, de nem is adnám 😄 lelövés nem játszik mert a Stalkerek berágnak rám....
2. A vérszopókat elpusztító gázt tartalmazó ládát hogy nyissam ki? semmi erre utaló dolgot nem találtam a térképen sem meg a környéken sem...
Lehet kicsi betûmérettel van kiírva <#nevetes1>#nevetes1>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
FAQ a bráner alatt!
Kardan-nak a Skadvosk-i fegyverjavitonak kitõl tudok szerezni szerszámokat vagy honnan ? Vagy milyen misszióba ?