7720
-
#4827 a biosokkot? :o
szerintem is ;) -
#4826 Szerintem fejezzétek be! -
#4825 nem, csak beszóltak. és erre reagáltam, am tök jól el vagyok a bioshockal. -
#4824 ha nem jön be, miért vagy itt?
miattunk? ;)) -
#4823 őket az nem érdekli, hogy esetleg oka is van annak hogy az van a profilomban, ami, őket csak az érdekli, h vmivel belé lehessen kötni a másikba. -
#4822 mért ne bántanának? a fórumozás arról szól h minnél többet beszóljál vkinek aki nem tetszik. de rólam lepereg szal kurvára nem izgat mit írnak. idióták sora és ennyi -
#4821 Nyugodságot szippancsá barátom, szerinted minek raktam ki a ":D" jelzést. Meg am is:) -
bgabor #4820 Ki beszélt itt rólad?
Croftmanorról beszéltünk. Az meg egy érdekes kérdés, hogy egy huszonéves férfi miért jelöli meg nőként magát az adatlapján, de ez talán legyen az ő problémája. -
#4819 Fúú akkor most puzi vagy gáz vagyok? Esetleg gyökér? Leszarom:D(mármint hogy ő mi:D) -
n003 #4818 kb nekem is jött le -
bgabor #4817 Nem valószínű, hogy nő lenne. -
#4816 Most miért bántjátok??? Csak olyan, mint egy igazi nő: Egyszerű mint egy szál virág:) -
bgabor #4815 Játszad a prince of persia:prodigyt, ott nem lehet meghalni. Az lesz a te stílusod. -
idos #4814 Termeszetesen! -
#4813 Clear Sky megvolt? -
idos #4812 Sziasztok!Vegigtoltam maxon es nagyon orulok!Koszonet a GYIK szerkesztoinek,nelkuluk nem lett volna teljes az elmeny(bar erdkelne,mi a szerepe a folyami kikotonek)Rajongok az FPSert,de jelenleg nem talalok ennel jobbat sehol-a NOLF2 volt szamomra eddig a legerdekesebb(orok szerelem).Nincs mas hatra,varom a kovetkezo reszt es remenykedem,hogy 1.minnel hamarabb!2.meg izgalamasabb!!!3.nem lesz tul nagy a gepigenye(a laptopom itt angolban eleg gyenge)Eddig ez a legertelmesebb forum,amit talaltam,ezert koszonet MINDENKINEK! -
#4811 na nem kell itt a kacsingatás... neked bejön a stalker, nekem meg annyira nem. ennyi -
#4810 Életkor: 18-25 között
Neme: lány
-
#4809 ha 5 percen belül lelőnek, azt is törlöd? :) -
#4808 majd újból felrakom, most nagyon megtetszett a Bioshock 2 bár nem annyira az én stílusom... -
#4807 Teljesen jól működik!Köszönöm szépen!
Nagyon jók vagytok! -
Kotomicuki #4806 No igen, ez nem egy végigmegyek az egyirányú utcán és térdig gázolok nekem ártani amúgy sem nem tudó ellenfelek hulláiban típusú shooter...
Itt egy kis Thief-es stílust is vegyíteni kell bele, mert nem mi vagyunk az istenek a játék kezdetén. No, de a végére... -
#4805 Sajnos nincs olyan trainer, ami egyoldalúan csak a játékost teszi kevésbé sebezhetővé. Bár olyan van, hogy abszolút sebezhetetlenné tesz, de annak semmi értelme. -
Kotomicuki #4804 Szerintem tedd föl megint, nem fogod megbánni! -
#4803 kösz de már letöröltem, miután azt a választ kaptam hogy a golyók márcsak ilyenek... Amúgy meg nem mondom milyen fokozat volt, de nem állítottam semmit, csak new game.... de gondolom akkor Normál lehetett, de már mind1 -
#4802 Igen, v1.6.02-es steames játékon, Win7x64-en (is) kipróbálva. -
#4801 És ez működik a Steam-en megvásárolt verzióval is? -
#4800 Csak szólok, hogy ha valaki a hivatalos angol kiadás alapján újrafordított magyarításra vár, az ne várjon tovább, mert megjelent. -
Kotomicuki #4799 ...Ja, és használj elsősegély-csomagot és kötszert, ha mégis harcba keveredsz -> F1 és F2 billentyűk. Ez is "segít(het)" életben maradni... -
Kotomicuki #4798 Ha a Banditák oldalán nyomulsz, akkor a Tudósok bázisának védelmére is felhasználhatod őket.
Mivel én is leölöm őket, így nem tudom, hogy a Gauss-dokumentumok megszerzésekor rajtad ütnének e, ha még életben vannak, mert a Tudósok bázisánál posztolókat is hasonló feladattal külte a vezetőségük Yanovba...
CroftManor:
Alap, még fejlesztetlen páncélban "természetes", hogy padlót fogsz 1-2 találattól - ha nehezebb szinten nyomod, akkor elég 1 is.
Ezen játékban - főleg a legelején - nem működik a "mindekit leölök, de én halhatatlan vok"-FPS módszer...
Rendelj páncélt Nimble-től és azt fejleszd Kardánnál. De leginkább kerüld el a fölösleges fegyverhasználatot és az agresszív helyzeteket, mert úgy drasztikusan megnő az életbenmaradásod esélye!
(Bele fogsz jönni, ha kitartó vagy és még élvezni is fogod!!!) -
Archicad #4797 Milyen nehézségi fokon játszol? -
#4796 Probald a technikusoknal fejleszteni a ruhazatot.;) -
#4795 na de egy lövéstől apukám? áh hagyom a picsába amilyen rendes segítőkész társaság van itt... -
Avpfan #4794 Szerintem ne vedd meg.
Lehet, hogy jó játék, de nem fogsz vele annyi időt eltölteni mint a Stalkerral. Egyszer végigviszed azt kész (mivel lineáris fps és sok fele nem tudsz kalandozni).. rakod a polcra. Ezt a tört verzióval is megtudod tenni és azért fizetni sem kell.
A Stalkerral azért jóval több időt lehet játszani + a Stalkerhez számtalan mod készül, szal ha végig vitted az alapot ráhúzol egy új modot és már tolhatod is újra. -
#4793 Én nemhasonlítanám össze a stalker-el. Két nagyon eltérő játék. a Metro2033 teljesen lineáris sima lövöldözős játék szép grafikával (csúnya gépigénnyel), nekem tetszik, de közel se olyan élvezetes mint a stalker sokkal szabadabb játékmenete. Én vásárlás előtt kipróbálnám a helyedben -
#4792 Szerintem nagyon jó lett. Nekem jobban tetszik, mint a STALKER. -
#4791 Apukám, a gólyók már csak ilyenek, ha eltalálak vele, meghalsz...... -
#4790 Szerintem szedd le azt nézd meg mert nekem egyszer volt csak türelmem végigjátszani! Nem olyan jó játék az! -
#4789 Szerintem jó játék! Grafikában mindenképp jobb a Stalkernél, ennek ellenére valamiért nekem is jobban bejött a Stalker sorozat. -
#4788 Állítólag szar.