S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy gõzöm sincs minek a lovécsít, mert állandóan tele vagyok pénzzel
¥ xfire: kistekila
Mondjuk a gránát sorozatlövõt nem látom a listában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.hát oda 3 vales detektor kell, de én hamarabb összeszedtem és nem kívánt annál jobbat. Nem lehet hogy az a baja hogy a tudósoktól vetted? Aztán ha azokat leattad, akor elvielg pár nap mulva megkapod a swarogot. ami az anomáliás feladathoz kell. Hát a pdát meg annak érdemes leadni akiket a laborhoz küldenél védésre elvileg, mert ez is az eggyik jó pont a frakciónál. Illetve bocs nem a laborhoz hanem hogy befogadják a mondolith katonákat is
Második kérdés : Bagolynak Skadvoskba kellenek valami detektorok amit egy Novik nevû fegyverjavito a jupiteri tudományos laborba készit el . Milyen detektorra van neki szüksége , mert amikor elmentem bagolyhoz 3 uj detektor prototipussal amit a tudostol vásároltam nem fogadta el ( az eltünt szolgálatosok misszióhoz kellet a vales-nél jobb detektor ) . Azt irta Novik még dolgozik rajta majd ha kész lesz megkapja ?
Harmadi kérdés az eltünt szolgálatos PDA-ját kinek érdemes leadni a szabadságiaknak vagy a szolgálatnak ( nem emlékszem de tán Bagolynak is le lehetett adni )? A szabadságiak egybõl belémszeretnek ha leadom nekik , ha meg nem akkor sárgára váltanak .
Így már jobb?😄 fáj még?😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
#4093: anyádat bannoltasd Herold!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
mind kettõnél fegyverrel oldottam meg. kimaradt így valami?
¥ xfire: kistekila
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Segítségeteket köszönöm!
Elõször nekem mindenki meghat, de neki ugrottam megint és akkor már az egész brigád vígan sétált vissza a bunkerhez =)
Csak gyors headshot-olni kellett a genyát és már meg is voltam vele!
Én ott három havert megmentettem...
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Ezután viszont csak Vadászt is be lehet ajánlani a tudósoknál.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
...max Neked nem megy <#crazya>#crazya>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Én veterán módban is megoldottam az 1 emberes védelmet.
A tónál amikor hallottam a csorda érkezését, akkor messzirõl 1-3 lényt leszedtem a megpiszkált géppityuval, aztán eléjük rohanva toltam a többinek az ólmot a 12 lõszeres (dobtáras) sörétesbõl =)
A zombiknál pedig a fent említett géppityu és egy szintén felpiszkált távcsöves volt a tettestársam, valamint sok apró csokigolyó (gránát)...
Viszont a cézium-137 izotóp felezési ideje - az az idõtartam, ami alatt atomjainak fele lebomlik - 30 év, a csernobili talajban azonban mégsem csökkent olyan mértékben a cézium mennyisége, mint ahogyan azt a kutatók remélték, mindezt pedig még megmagyarázni sem tudják. Így kb. 180 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy újra biztonságos életet lehessen élni a környéken, de a bomlási folyamat akár 320 évig is könnyen elhúzódhat...