S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jupiter Map-nál a B205-ös kivonási pontra Volhov rakétatelep-nél kitõl tudom megszerezni az ajto kodod ?
Pénz csít helyett ott a cap csít 😛

Yan
a 170 kg-t is sokallom.
amúgy gõzöm sincs minek a lovécsít, mert állandóan tele vagyok pénzzel

¥ xfire: kistekila

Akkor nem ezzel a játékkal játszol szerintem, vagy nem jártál be sok mindent, hiába játszol jó ideje 😊 Mondjuk én csodálkozom kinek van annyi türelme hogy 100kg körüli súlymaximummal játsszon, nálam ez kb. a 20x-osa 😊 Futkosson oda-vissza a kereskedõhöz az akinek hét anyja van, nálam az nem élvezet 😊
Mondjuk a gránát sorozatlövõt nem látom a listában.
Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.Flintát én a skvadovska nyomtam fel, de állítólag a szabadságnál is fellehet és lehet hogy érdemesebb lenne azt tenni.
2.hát oda 3 vales detektor kell, de én hamarabb összeszedtem és nem kívánt annál jobbat. Nem lehet hogy az a baja hogy a tudósoktól vetted? Aztán ha azokat leattad, akor elvielg pár nap mulva megkapod a swarogot. ami az anomáliás feladathoz kell. Hát a pdát meg annak érdemes leadni akiket a laborhoz küldenél védésre elvileg, mert ez is az eggyik jó pont a frakciónál. Illetve bocs nem a laborhoz hanem hogy befogadják a mondolith katonákat is
Mit csináljak ezzel a Flinta ( Szoroka ) nevû stalkerrel kinek nyomjam fel ? Szabadságiaknak , Szolgálatnak , vagy a Skadvosk-ba levõ stalkernek aki kiadta a körözését ?
Második kérdés : Bagolynak Skadvoskba kellenek valami detektorok amit egy Novik nevû fegyverjavito a jupiteri tudományos laborba készit el . Milyen detektorra van neki szüksége , mert amikor elmentem bagolyhoz 3 uj detektor prototipussal amit a tudostol vásároltam nem fogadta el ( az eltünt szolgálatosok misszióhoz kellet a vales-nél jobb detektor ) . Azt irta Novik még dolgozik rajta majd ha kész lesz megkapja ?
Harmadi kérdés az eltünt szolgálatos PDA-ját kinek érdemes leadni a szabadságiaknak vagy a szolgálatnak ( nem emlékszem de tán Bagolynak is le lehetett adni )? A szabadságiak egybõl belémszeretnek ha leadom nekik , ha meg nem akkor sárgára váltanak .
w77d
báázd ezekenek a fegyóknak a felével nem találkoztam még pedig már játszok egy ideje <#wow2> honnan lehet ilyeneket bugázni??

xblades
Azt hiszem elfogott a gyûjtögetési láz <#nyes>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Herold
Hogy?

TOMSILENT
Életkor: 14-18 között

Piszkos  Fred
<#banplz><#banplz><#banplz>
Így már jobb?😄 fáj még?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Törölt felhasználó
Én azt se értem hogy lehet ezt a vicces és aranyos ban figurát komolyan venni...
Tib
Hehe, neki i elgurult <#vigyor2>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Herold
<#mf1><#levele>

TOMSILENT
#4092: ne azt nézd, Smrter módban mennyi skeleton cucc van 😄
#4093: anyádat bannoltasd Herold!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Herold
<#lama><#banplz>

w77d
azé egy kis pénz cheat befigyel XXXD

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT

w77d
amúgy hogys kell elképzelni ezt a free game opciót? tehát végigviszem a küldetésszálat és onnan csak mászkálhatok a zónában? mellékküldiket nem fogok kapni?

Yan
😊
attól független megkaptam 😉

&#165; xfire: kistekila

Törölt felhasználó
Hát ez az archivment: 12. Diplomata: Oldd meg Mityaj és Vánó ügyet békés úton.
Yan
eddig még sose fizettem 😊
mind kettõnél fegyverrel oldottam meg. kimaradt így valami?

xblades
Hát valószínû én ott még túl gyenge voltam szembõl szembe.<#idiota>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

w77d
igen, én is megörültem amikor átkutattam a hullát és ott volt a +12 kilós arti 😊

mcmoha
Sot elfogad artifactot is, amit utanna mikor kinyirod siman visszaveszel tole.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy én nem kaptam meg a Swarog detektoros küldit:S. Erre csak msot jöttem rá, mikor a monolitosokat kell segítenem. Visszamentem a hajóra és nincs több munkája a kereskedõnek... Hogy lehet ez?
Segítségeteket köszönöm!
w77d
vááárjá a csávó csak 3000-et vett volna el??? én azthittem hogy úgy mint a Clear Sky egy részénél, buksz mindent..

Törölt felhasználó
Én az archivment miatt izettemérte is meg váno tartozását is kifizettem. Aztán mikor mindenki ki lett fizetve, mint egy maffia leszámolás során visszamentem és letunkoltam mindenkit<#gun><#violent> Am Matyiniért ha jól emlékszek kérnek 15000 plusz kifele menet még egy köcsög kizsebel 3000el és ennyi. Nem nagy vérveszteség, fõleg ha utána meg is bosszulod a geciségüket akkor simán belefér<#eplus2>
Herold
Mi vagy te, pacifista, vazze? Le kell õket lõni egytõl egyik és nincs gond.

mascarun
Matyin-t akarod kihozni a banditáktól? Én azoknak adtam xy összeget és elengedték! Kicsit rá kellett tán fenyíteni a vezérre de elengedte olyan 10-20ezerért!

Simán lelõsz minden banditát, annyi 😊
w77d
de bazz most jövök rá hogy nem jó, mert valszeg a pénzem is nyúlják a gecik :S

w77d
hát gyerkek az is kemény feladat hogy a bandita teleprõl hozd ki a stalkert... vagy minen cuccom ugrik, vagy kõkemény harc :S lehet emgcsinálom, hogy kipakolok minden cuccost a telepen kívül, majd engedem hogy elvegyen tõlem mondjuk 1 db medkitet 😊

Dehogy csinál egybõl. Gyorsan kinyírod és mindenki megmenekül.

Tib
Zombit csinál a stalker-ekbõl és idõvel lelövik egymást... persze ha elõtte megölöd az irányítót, akkor visszakapják a tudatukat.
Elõször nekem mindenki meghat, de neki ugrottam megint és akkor már az egész brigád vígan sétált vissza a bunkerhez =)

Nekem csak egy tuning géppityum volt akkor.Elrohantam az akkor még csak guggoló társak mellett folyamatosan lõve az irányítót.Aztán elfutottam mellette is ki a szabad ég alá ahol lehet mozogni és van fedezék.Ott nem ellenfél az irányító.
3-4 fejlövésre nem biztos hogy van idõ, viszont a gauss puskát nem komázza 😊
Törölt felhasználó
Jaja én is nyomattam neki SVD vel 3-4 headshoot-ot, azt se tudta merre kammillázzon a nyamvadék<#hehe>
mascarun
Én megmentettem ott mindenkit!
Csak gyors headshot-olni kellett a genyát és már meg is voltam vele!

MBP Schaefer
Hello!

Én ott három havert megmentettem...

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

xblades
Hát a szpi mezõ rendellenesség küldiben szerintem mindenki meghal, mert az irányító egybõl zombit csinál a sztalkerekbõl.
Ezután viszont csak Vadászt is be lehet ajánlani a tudósoknál.

Tib
De megoldható akár a legnehezebb szinten is... >> #4062
...max Neked nem megy <#crazya>

w77d
hát ezt a relikvia keresõ fedezõst nem lehet így megcsinálni hogy csak egy ember van... visszatöltöttem régebbi mentést de akkor is csak ez az egy muksó van ott.... mit vesztek ha ezt a feladatot nem csinálom meg??

mcmoha
A legrosszabbak a plutonium izotopjai amik 24000 ev alatt felezodnek es ugy tudom az atombombakban van belole boven.😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Törölt felhasználó
Aha. Az oké, mondjuk énugy tudtam, hogy atomerõmûvekben és atom bombáknál használt anyagok legrosszabikának is 100év a felezési ideje, szal legalább 200 évig szopó van.
Tib
Azért ücsörög 1 csávó a bunker elõtt, mert több mint valószínû csak õ maradt élve a korábban a csapatból a tudósok által adott irányítós küldetésnél...
Én veterán módban is megoldottam az 1 emberes védelmet.
A tónál amikor hallottam a csorda érkezését, akkor messzirõl 1-3 lényt leszedtem a megpiszkált géppityuval, aztán eléjük rohanva toltam a többinek az ólmot a 12 lõszeres (dobtáras) sörétesbõl =)
A zombiknál pedig a fent említett géppityu és egy szintén felpiszkált távcsöves volt a tettestársam, valamint sok apró csokigolyó (gránát)...

Tib
Asszem levegõbe kikerült radioaktív izotópok közül van ami gyorsan lebomlott (Te-132, I-132, I-131, Ba-140, La-140, és Cs-136).
Viszont a cézium-137 izotóp felezési ideje - az az idõtartam, ami alatt atomjainak fele lebomlik - 30 év, a csernobili talajban azonban mégsem csökkent olyan mértékben a cézium mennyisége, mint ahogyan azt a kutatók remélték, mindezt pedig még megmagyarázni sem tudják. Így kb. 180 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy újra biztonságos életet lehessen élni a környéken, de a bomlási folyamat akár 320 évig is könnyen elhúzódhat...

Yan
hivatalosan csak kisérõvel

Nemrég kezdtem a játékot .Vanak-e átkelési pontok a térképeken vagy csak kisérõvel az egyik térképrõl a másikba menni ( mondjuk zaton-ból jupiter-re ) ? Olvastam rejtett teleportokról is a FAQ-n de én valami másra gondoltam ahol gyalog is átmehetek !
Yan
20 éve volt /2006-ban/, persze hogy ugyan annyit mér mér a mûszer, mint akkor.
majd 25* ennyi idõ után kevesebb lesz.