S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Nah figyelj.... Ahhoz hogy cuccban szaladgálj ahhoz kell az S.M.R.T.E.R. mód (1.), ha beraktad ÚJ! JÁTÉKOT! kell kezdened mert hiszen akkor élesíted a dobozokat....alapból a Cop-ba nem tudsz ilyet szerezni!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

oneal1
pontosan hová kell felmenni?
mert feljutottam de csak egy szoba van kis orvossággal meg egy fegyverrel.

a ruhát nem találom.

köszi

!Forza Ferrari!

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Nos látom, nagyon felcsigázott benneteket ez a Duty-s Exoskeleton 😊
A hely ahol találod: Pripyat -> 2 Nagy épület közötti zöld láng mászkál ide-oda...azon az ág szerûség felmész és ott lesz fent egy ládában.....(ui:kivettem a ládából és úgy fotóztam le!)

Most akkor az ember a szolgálat vagy a szabadság haverja legyen ?? Melyik éri meg jobban ?? Az ex monolitosokat felveszi a szolgálat is !
Törölt felhasználó
Vagy ha a seva ruhára gondolsz, akkor meg arra hszre válaszolj. AM ha elég sok jót tettél már a stalkerek megsegítésére külömbözõ hirnveket szerzel és a tehetõs ügyfél vagy a stalkerek barátja vagy valamelyik hirnév után már bagolynál is tudsz majd szerezni seva rucit. Am meg a rendelõs srácnál lehet rendelni.
Törölt felhasználó
Most csak szivatsz???? Most irta le ebben a szent percben! Felrakod smarter modot és ahol a pkm van, ott lessz egy ládában. Nem kínaiul irta le basszus... Nem tudom hol van a pkm, de akkor arra kérdezz rá, ne arra amit már leírt!
oneal1
win7 et használok és a legújabb verzióm van fennt a játékból

!Forza Ferrari!

Akkor hogy tudom megszerezni azt a ruhát?

TOMSILENT
Alapból nem tudsz szerezni a CoP-ban de ha S.M.R.T.E.R. módban vagy akkor fent ahol van a pkm ott van egy ládában és kész....

Sziasztok! A pripyat-i átkeléshez a SEVA ruhát kell megvenni vagy melyiket? Picit elakadtam ennél a résznél!

oneal1
hogy lehet megoldani azt a problémát, hogy mentse a játék a grafikai beállításokat?
minden indítás elõtt törölni kell az user file-t, így be sem tudja állítani amit szeretnék.

köszi

!Forza Ferrari!

Törölt felhasználó
Gecc, most irta... A smarter modban, gondolom.

De tomi: az árnyék problémát miért nem írod át?? Sztem nagyon zavaró, pedig én aztán nem vagyok oda az árnyékokért és az apróságokért..
Ilyen rucit hol tudok szerezni?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

TOMSILENT
S.M.R.T.E.R. de ezt már egyszer leírtam....

jetblack
Mien modot használsz ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

TOMSILENT

TOMSILENT
JólLLLLLLvan-õ....

Herold
De ha az alaksorban nem találod, az alagsorban is nézd meg. <#hehe>

TOMSILENT
Igen, az egyik az áruház alaksorában van. A másik pedig a színház melletti épületben van!

w77d
3.generációs eszközt csak Pripyatban lehet szerezni??

Gauss nekem már a Crysisban is bejött... van benne kakaó.<#smile>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Törölt felhasználó
Hát így most télleg sokkla elõrébb vagyunk hogy cipelhetünk egy ruhát még magunkall, kb szarnak adsz egy pofont😊
Az exo nem zárkörû mert nincs oxigéntartálya csak 1 szimpla gázmaszkja.😊
mcmoha
Ugy tudom lehet hasznalni exot a foldalatti palyan, de a Sevanak is nallad kell lenni.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Törölt felhasználó
Fel se tûnt hogy dutys pedig télleg😄

Ezt a zártkörüt meg arra irom hogy a küldetés srán csak a seva ruha fekszik nekik mint zárt rendszeres ruci. Tudom hogy lehet benne sprintelni és is beleszereltem a plussz szervomotorokat.
TOMSILENT
A mód nélküli CoP-ban találsz Duty-s Exo-t? 😊 Amúgy sztem igen, ja és lehet exo-ban sprintelni! Kardánnak viszel 3. generációs eszközt azt meg csinálja.....

Törölt felhasználó
Ezen mit kéne nézni azon kívül hogy a játékoson rajta van a exzo sisakja, mig valójában nekem nem volt???

Mellesleg az exo nem zárt körû légzõrendszeres?? Csak mert nekem nagyon ugy tûnik, hogy igen...
Pripyat-ban nem lehet eladni a freeplay során sem de bármikor visszamehetsz bárhová.
w77d
még nem tartok ott, de úgy hallottam hogy visszalehet. Már csak a free play rendszer miatt is nyitott marad minden rész...

mascarun
Peipyat-ban késõbb lesz kinek eladni a cuccokat vagy feleslegesen gyûjtögetek? Még most értem oda és nem találkoztam ilyennel!
Vagy vissza lehet utazni a korábbi pályarészekre......

TOMSILENT

Nincs, de lazán meg lehet csinálni hogy egyikõjük se haljon meg, csak vigyázni kell rájuk, és távoltartani tõlük a potenciális veszélyforrásokat.

mascarun
Van jelentõsége hogy hányan maradnak életben az alagúton átkelés után?

Mondjuk a Striker dobtáras shotgun, full automatára átalakíttatva. Az a király. 😄

A sztori része lesz a Gauss fegyver megszerzése. Miután megszerezted, elviszed a részeges fegyvermesternek, aki kijavítja, majd visszaadja neked. Töltényt is lehet tõle venni hozzá.

Akkor mégiscsak vissza kéne emlékezzek honnan van, mert nekem kettõ van 😊
xblades
Kösz nekem ennyi is elég tudnom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Prypyatban van a folyami kikötõben 2 helyen meg a hajón lévõ szerelõ(Kardán)is csinál neked.Meg késõbb is kapsz még de nem mondom meg kitõl 😄
Látom nem csak én cipeltem az rpg-t...
A végsõ harca tartogattam mert ott kell majd a tûzerõ de olyan jól spóroltam,hogy a végén kutyákra lõttem el a free run-ban 😊
Mellesleg szerintem gauss mellé csak egy fegyver kell amivel az apraját irtod.Zombik,kutyák meg a többi.
xblades
Amúgy a Gauss-hoz hol lehet szerezni akkut?
Mert eddig én csak két rejtekhelyen találtam hozzá gyári minõségût.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tib
De-de! Pripyat, elsõ küldetés, öcsit lekongatva ejti el...
Elvben az egyetlen Gauss a játék során =)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Megvolt az hamarabb is, de nem jut eszembe hol 😊
xblades
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik Zulu, akit az állomás melletti toronyban találsz, a másik Vánó, aki az egyik asztalnál könyököl a "kocsmában", a harmadikat ott találod a tudósok bunkerében, az a másodpilóta katona és a 4. ember az ex-monolitopsok vezére, miután sikerül elérni, hogy beengedjék õket Janovba.

xblades
Pripyatba az elsõ küldetésben.

Valaki megtudja mondani hol a francba lehet megszerezni a Gauss fegyvert?
w77d
Pripyatba készülõdök, hány embert szedjek össze az útra? már 4-en vagyunk...

xblades
Itt a Zaton-i ládám (az egyik Winchester az a Preved Vadásztól)

Yan
a talált doksiban van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1421

&#165; xfire: kistekila

xblades
Szerintem olvasd el a "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK" alatti oldalt mert ott a "Monolithosok befogadása" és a "Swarog detektor" menü alatt ezek le vannak írva.

xblades
Ezeket a lelõtt zombiktól, banditáktól és a rejtekhelyekrõl szedtem össze.
És nem kellet nagyobb súly plafon, mivel ezeket az egész játék során szedtem össze, így egyszerre egy-két fegyver volt nálam. Ami pénz kellet azt a relikviákból gyûjtöttem.
Gránátvetõvel meg még nem találkoztam azért nincs.
Meg egy-két fegyver még van a Zaton-i ládámban is. <#zavart1>