S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Nos ahogy ígértem.Letöltés
#4202: Lehetséges, de ha én rászánnám magam 3 hónap. Scriptek meg egyéb faszságok miatt....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Konkrétan az ellenségek háromszor akkora távolságról lõdözik egymást a SMRTER modban, mint az alapjátékban. 😄

A magyarítás angol és orosz verziónál is mûködik?
Herold
Nem biztos, hogy az ellenség is tudja, hogy neked fel van téve az a mod. <#hehe>

Nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne a SMRTER modból kizárólag a fegyókat kiszedni? Csak a modelleket, textúrákat, upgradejeiket meg a hangokat. Az újfajta lõszereket használó fegyók nem kellenek.

Kellene egy olyan modot csinálni, ami nem változtat semmit a játékon, csak berak jónéhány új fegyvert, amik az alap játékban lévõ lõszereket tüzelik.

Én annak örülnék ha ebbõl a SMRTER modból kiszednék a fegyverekek és a hozzájuk tartozó hangokat és upgradeket, és elérhetõvé tennék önállóan.
A többi felesleges.

Sajnos mindíg ez van a modokkal. Hiába vannak tesznek bele jó dolgokat(lást a SMRTER fegyói), szinte mindegyik alkotója fejébe vesz még valami marhaságot is, amit aztán feltétlenül beletesz a modjába. Pl:SMRTER-ben hiányzik a célkereszt, a modder ezzel akarja jobbgombos célzásra kényszeríteni a játékosokat. Hát én nem szeretem ha kényszerítenek. Szerintem egy mod csak hozzátegyen az alapjátékhoz, ne alakítsa át vagy vegyen el belõle. Azt is megfigyeltem, hogy a SMRTER-ben háromszor akkora távolságra lehet lõdözni a fegyverekkel. Marha jó lesz néhány pixelnyi ellenségeket keresni a monitoron, miközben õk lõnek rám.

A vaserdõnél meg a cirkusz anomáliánál nem szabad futni.Ha nem futsz és nem lõsz rá garantáltan nem vesz észre.A képernyõ átmegy kékes árnyalatba ha lát.
Én is felraktam azt az SMRTER modot de nem tetszett mert rengeteg lett a mutáns és már az elején beadja azt a disznóarcú csirkét ami topog a lábával.A benzinkútnál kifejezetten tömeg volt.Nekem jobban bejött a kihalt puszta.A mutánsmészárlást kiélveztem a free run-ban.
De majd biztos lesz más is csak kicsit várni kell még...
Az nagyon jó lenne, mert a magyarítás szükségképpen felülírja a SMRTER mod összes szövegfileját, így a SMRTER modban szereplõ összes új tárgynak hiányzik majd a leírása a játékban.

Egyes esetekben persze egyszerû a megoldás, hiszen az új fegyók leírásait egyszerûen oda kell illeszteni a magyarítás st_items_weapons.xml fileja végére még a záró rész( </string_table> ) elé, és kész. De számos olyan tárgy van a SMRTER modban(új novice armor,eldobható zseblámpa), amirõl lövésem sincs hogy a leírásukat vajon hol tárolja a program.

TOMSILENT
Néha szikrázik....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

mcmoha
Mozdulatlanul kell maradnod, mert csak a mozgast erzekeli, es lonod kell azt a kek "lidercfenyt" ami fel ala maszkal.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

w77d
nna de az láthatalan, honnan a faszból tudjam mire kell lõni?? elõször én anomáliának gondoltam, bár lehet az is. Én arra gondolok ami az egyik lezuhant heli helyszínén is volt. Bemegyek a telepre és elkezdenek tárgyak repülni felém...

Herold
Ami a vaserdõnél is van? Azt is meg lehet ölni, nekem már sikerült.

Herold
Az az irányító (Controller) és az a titka, hogy ha nem lát akkor nem tud irányítani. Fedezék mögül kell lõni.

TOMSILENT
De ez a Shoc utáni agyas....mellesleg ha érdekel titeket akkor össze dobhatom a módot (S.M.R.T.E.R.) + magyar felirat + skinek + és a Duty-s EXo 😊.....

Yan
és ha meghal utána a shoc-ot már el sem tudod indítani,
mert ott te vagy strelock
<#awink>

&#165; xfire: kistekila

mcmoha
Ha megkerdezed a vadaszt (az allomas pincejeben) megmondja mi a teendo.😉
Egyebkent minden mutans vadaszatahoz ad tanacsot.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

w77d
vagy pedig a rád tárgyakat dobáló láthatalan erõre gondolsz? az elõl csak futni lehet...

w77d
megölhetelen??? olyan nincs... nem arra az izére gondolsz amelyik a földet ütve lökéshullámokat tud kelteni?? az is emgölhetõ csk sok kell bele 😊

Vki segitsen.Elakadtam egy fegyverlaborba kell menni és mutatja is a nyíl de van egy megölhetetlen vmi lent.elõre is köszi
Törölt felhasználó
Te vagy béna😄
mascarun
Lövész(Strelok) mindenképpen meghal a kivonásnál vagy én vagyok a béna?

TOMSILENT
Ugyan az! Na ez a képet lessétek ez durva....

Törölt felhasználó
És milyen teljesítményre? A többihez képest? Képt!😄
TOMSILENT
Nah én besokaltam ebben az S.M.R.T.E.R. módban xd....Monolitos Exom van kész vagyok....xdxd

w77d
a szemét 😄

lehet az én esetemben azért maradt nála, mert nem látott, mivel én egy szobában voltam...

Yan
nekem visszadobja, és pont fejbe Qr vele 😊

&#165; xfire: kistekila

mascarun
Majd ha találkozom még ilyen lénnyel vagy újrakezdem akkor majd megnézem!

w77d
hehe XD nem, ez teljesen átlag gránát volt, csak angyon szerette a lényt XXXXD

TOMSILENT
Wanted filmben 😄 2m-en pisztoly csõ kanyarodó golyóval fhúúúúúú az milyen faxa XDXD.....

mascarun
Nem lehet hogy valami speciális gránát volt? Emlékszem volt régen valami film amiben volt ilyen célpontkövetõs gránát ami repült és ment a célszemély után! <#guluszem1><#hehe><#hehe><#vigyor2><#vigyor1>

w77d
hát kb úgy néz ki XXD

TOMSILENT
Azt úgy hívják hogy " Yoda" xD....

Devv
ez erdekes...mennyi titkot rejthet meg a jatek?
w77d
Van az a mutáns, amelyik ilyen dagadt és képes kitépni mágnese erõvel a kezedbõl a fegyvert. Naggyon poén, mert pryiatban rájöttem egy gyengéjére. Én beszaladtam elõle egy szobába és a szobából kihajítottam vaktában egy gránátot. A gránát a szobából kiérve azonnal nekirohant a mutánsnak. Az a dög úgy vonza a gránátot, mint a mágnes (valszeg mert az). poén volt nézni a levegõben bekanyarodó gránátokat és azt hogy a harmadik után murdelt úgy meg, hogy nem is látott és én sem láttam XD

oneal1
köszi

!Forza Ferrari!

De elõbb a bunkerból kifelé jövet az ablak mögötti muki adja oda a letapogatókat.
Odamész az anomáliához amit a térkép jelöl.Bemész addig ahol a radar jelzi a kívánt helyet akkor megjelenik egy "F" ,hogy "detektor elhelyezése".Megnyomod, és onnantól ha a közelébe mész a detektor jelzi,hogy van-e benne relikvia.
Ha a térkép nem jelöli a helyet ahova menned kell akkor nem tudom...
oneal1
erre valaki?
köszi

!Forza Ferrari!

Törölt felhasználó
Hát vagy a szabadságnak vagy a dutynak viszel mindent. Ez a két lehetõség van . A 2 megoldással arra jutsz hogy senki se fog igazán szeretni és nem lessz hova küldeni a srácokat.
Ha a Duty-hoz csatlakoztatom a az ex monolitosokat akkor is felvehetem a monolit vezért amikor megyünk pripyat-ba ?? Azért kérdeztem hogy hosszabtávon a szolgálat vagy szabadságiak barátsággal jár-e jobban az ember mert még középutat nem láttam . Vagy az egyik lesz sárga vagy a másik . Vagy Bagoly kap meg minden infot skadvosk-ba stb !
xblades
Válaszoltak : " Vagy ha a seva ruhára gondolsz, akkor meg arra hszre válaszolj. AM ha elég sok jót tettél már a stalkerek megsegítésére külömbözõ hirnveket szerzel és a tehetõs ügyfél vagy a stalkerek barátja vagy valamelyik hirnév után már bagolynál is tudsz majd szerezni seva rucit. Am meg a rendelõs srácnál lehet rendelni."

Tehát ha eljutottál a küldetésben odáig tudsz majd venni valamelyik árustól.
Ha dekódolták a helikopter fekete dobozát és elküldenek a átkeléshez szükséges dokumentumokért, már mehetsz is az árushoz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nem magyarul volt?😊 A ruhát ami kell pripyat-hoz csak smarter édességgel lehet?😊 Én normálisan akarok játszani nem fisi-fosi modokkal?😊 Érthetõ? Ne hozzátok ki belõlem a Debil modot!😄

oneal1
a tudósok kérik, hogy helyezzük el a letapogatókat, anomáliákban...

ez rendben van, de hová és hogyan?😄

köszi

!Forza Ferrari!

TOMSILENT
Nah gyerekek végig toltam másodszorra is! Stalkerban mentem....(majd irjátok pénz hack xd)de jó volt a vége kicsit <#rolleyes>
Az alábbi webhelyen megtekinthetitek a képeket....
Link

Tib
Nem mód, hanem MOD <#crazya>
MOD = Modification
mód = mode

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

TOMSILENT
Nem smarter hanem smrter és igen lehet!

A Smarter módban ha olyan páncélokat találsz, amit csak a smarterben, akkor lehet õket fejleszteni? Ugyan az a kérdésem a fegyverekkel kapcsolatban. Válaszodat elõre is kösz!
TOMSILENT
Úgy kompatibilis hogy....beraktam a módot aztán a magyarosítási fáljlokat és így mûködik....

Közben rájöttem hogy nyilván igen, hiszen a képeiden magyarul van a szöveg.

Ez a mod kompatibilis a magyarítással?