S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen MOD-okat érdemes feltenni a játékhoz, amik alapvetõen nem módosítják a játékmenetet? Én kinéztem egy párat:
AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (v1.3)
Better Lighting and Shadows (v1)
Realistics Weapons (1.2) /nem tudom ez mennyire lehet jó/
C.O.P. Variation Mod (1.0 Pre-Release)
S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) /itt lenne továbbá ez is, az egyik legnépszerûbb MOD, de alapvetõen üti azt amit a játékmenettel írtam az elején, és minden bizonnyal a magyarítással is lennének ennek feltelepítését követõen gondok/
érdemes
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pripyatban az X8as laborba vezetõ lift generátorához hogy lehet lejutni?
Mindenhol lezárt vaskapukba, rácsokba ütközök.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
/hogy ki mivel égeti magát nyilvánosan lesz@rom/ 😉
¥ xfire: kistekila
Mindenki politizál? (Fidesz és kész). Nyugodtan lehet szedni az általam feltöltött dolgokat.... 😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Dögöljek meg ha értem, de ha köze van a politikához akkor ne is fáradjatok a magyarázattal...
nagy stalker fan vagyok, mindegyik részt végigjátszottam többször. egy kérdésem lenne a forumtársakhoz: a jupiter pályán a "find Grouse" mellékküldetésnél a darus dokokknál jelzi a térkép az eltünt stalkert de odamegyek és nics ott senki. van egy kis ház ott de be van zárva és sehogy sem tudom kinyitni. valaki tud valami megoldást? vagy valami bug lehet?
Politikát hanyagoljuk inkább szerintem.
És maga a játék sokkal érdekesebb és hangulatosabb mint bármelyik Crysis.
Kérem Bassza Szét Készülékét Egy Kalapáccsal. <#nyes>#nyes>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ez egyáltalán nem bugos, simán rámegy a magyarítás is talán egyszer fagyott és már 3x végigjátszottam...
komolyan mondom Palik szokott ilyen baromságokat mondani: endzsinfüst, ródtartás ...
Melyik országban élsz? jaa, aláírás. Akkor az MK és a VG csókoltasson ezért! <#hehe>#hehe>
A problémára: talán dobjál fel javítást, mert ezekkel a hibákkal rég nem találkoztam én sem.
¥ xfire: kistekila
Nem tudom elhinni hogy ennyi rész után is ugyan azokba a bugokba futok,mint az alap stalker játék alap változatánál...
Loadolás....Kapásból lõnek rám,pedig úgy mentettem hogy nyugi volt...
Mögém teleportáló enemy...Leírtottam 20 zombit,elfordulok lövöm az utolsót erre elkezdenek rám lõni hátulról...Visszafordulok és megint ott a 20 zombi (nem ujjáéledés volt,mert a lelõtt 20 ott feküdt körülöttük)....
Ez egész egyszerûen szánalmas,ennyi idõ után sem tudtak mit kezdeni az ostoba fos bugokkal amitõl az egész játék egy rakás szar kategóriába kerül nálam...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az elsõt mindenképpen meg kell mert adnak a tudósok cserébe valamit.
A második felét csak a quest-ért kell de nem kötelezõ.
amikor a letapogatókat kell elhyelezni az anomáliákban, elakadtam kicsit.
2õt sikerült rendesen letenni, viszont a hamukupac anomáliánál nem teszi le rendesen, illetve nem írja hogy sikerült letenni csak hogy elveszített tárgy: letapogató.
esetleg máshová kell letenni?
gyors segítség kéne😊
köszönöm!
!Forza Ferrari!