S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Itt el tudod olvasni melyik mod pontosan mit csinal.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

TOMSILENT
Nekem sikerült az smerter + felirat (^^,)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Csáó hogyan tudom leszedni Pripyatba a banditáknak a vezérét (azt már sikerült ) és a 3 dokit mert abból mindig csak 1 sikerül
Danecay
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen MOD-okat érdemes feltenni a játékhoz, amik alapvetõen nem módosítják a játékmenetet? Én kinéztem egy párat:

AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (v1.3)
Better Lighting and Shadows (v1)
Realistics Weapons (1.2) /nem tudom ez mennyire lehet jó/
C.O.P. Variation Mod (1.0 Pre-Release)
S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) /itt lenne továbbá ez is, az egyik legnépszerûbb MOD, de alapvetõen üti azt amit a játékmenettel írtam az elején, és minden bizonnyal a magyarítással is lennének ennek feltelepítését követõen gondok/

menj fel teljesen...

érdemes

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hopp megvan, egyel lentebbi emeleten próbáltam átjutni. ( azt hittem egy emelettel kisebb a ház ) Köszi.
Na igen fent vagyok de zárva a rácsos ajtó. szemben meg szintén egy nem nyitható fa ajtó van:S
Yan
/sry, már nem tudtam törölni/

¥ xfire: kistekila

Yan
a generátorhoz feljutni kell, majd ha elindítottad, akkor le.

berczely
Fel kell jutnod a legfelsõ emeletre a lépcsõkön!

Üdv.
Pripyatban az X8as laborba vezetõ lift generátorához hogy lehet lejutni?
Mindenhol lezárt vaskapukba, rácsokba ütközök.
TOMSILENT
Jaja...Xdxd

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Yan
Shoc, Yantar, és mindig szerez magának embert 😊))

w77d
bááázd elképzeltem a zónában narancssárga ruciban mászkáló emberkéket, akik minden alkalommal hoznak magukkal még egy embert XXXXXXXXXXXD

Yan
a játékban nincs is ilyen frakció <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Yan
inkább a magyartalansága 😊

/hogy ki mivel égeti magát nyilvánosan lesz@rom/ 😉

Pripyatban hol a generátor, vagy hogy jutok oda, ami a liftet indítja be? (ifjúsági házban)
mascarun
HAHAHA! (Sajnos nem volt nagyobb betûméret!)

TOMSILENT
Gyerekek, mi van itt? :X
Mindenki politizál? (Fidesz és kész). Nyugodtan lehet szedni az általam feltöltött dolgokat.... 😄

w77d
politika, mert látványosan érzékenyen érintett az aláírása XD

xblades
Addig zárva van az ajtó amíg nem vagy egyedül.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Yan
politika lenne hogy nem tud magyarul?
ok, ha te mondod 😊

mcmoha
Pedig a kishazban van a megoldas.😉 Mindenkeppen be kell menned.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

w77d
köze van XD

rosszul irtam nem jupiter hanem Zatont akartam irni, elnézést 😊
Vágó Úr! Vásárolnék egy magánhangzót...

Dögöljek meg ha értem, de ha köze van a politikához akkor ne is fáradjatok a magyarázattal...

sziasztok!

nagy stalker fan vagyok, mindegyik részt végigjátszottam többször. egy kérdésem lenne a forumtársakhoz: a jupiter pályán a "find Grouse" mellékküldetésnél a darus dokokknál jelzi a térkép az eltünt stalkert de odamegyek és nics ott senki. van egy kis ház ott de be van zárva és sehogy sem tudom kinyitni. valaki tud valami megoldást? vagy valami bug lehet?
w77d
ííígy van 😄

Maradjunk annyiban hogy inkább száz MK és VG mint egy GyF, BG, DG vagy KJ.
Politikát hanyagoljuk inkább szerintem.

Másodszor tolom végig az angol verziót, soha nem találkoztam ilyennel. Van néhány bug a játékban, de korántsem súlyosak, és maga a játék sokkal jobban fut és élvezetesebb mint a korábbi stalkerek.

És maga a játék sokkal érdekesebb és hangulatosabb mint bármelyik Crysis.

jetblack
A Hiba Az Ön Készülékében Van.
Kérem Bassza Szét Készülékét Egy Kalapáccsal. <#nyes>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

szerintem a clear sky t nyomod..

ez egyáltalán nem bugos, simán rámegy a magyarítás is talán egyszer fagyott és már 3x végigjátszottam...

w77d
-.-

Yan
loadolás?? <#fejvakaras>
komolyan mondom Palik szokott ilyen baromságokat mondani: endzsinfüst, ródtartás ...
Melyik országban élsz? jaa, aláírás. Akkor az MK és a VG csókoltasson ezért! <#hehe>

A problémára: talán dobjál fel javítást, mert ezekkel a hibákkal rég nem találkoztam én sem.

w77d
hehe XXXD

Törölt felhasználó
Left for dead 2<#idiota>
w77d
hát hallod a leírásod alapján ez nem a Stalker... légyszi nézd már meg mit ír kia program amikor indítod XXD

berczely
Te biztos hogy ezzel a játékkal játszottál?<#fejvakaras>

Herold
Hmmm... Érdekes, ilyesmire eddig még senki nem panaszkodott.

Na ma eljutottam oda hogy kipróbáljam ezt a Stalker részt is a véleményem nem változott. Ez is egy szar...😊
Nem tudom elhinni hogy ennyi rész után is ugyan azokba a bugokba futok,mint az alap stalker játék alap változatánál...
Loadolás....Kapásból lõnek rám,pedig úgy mentettem hogy nyugi volt...
Mögém teleportáló enemy...Leírtottam 20 zombit,elfordulok lövöm az utolsót erre elkezdenek rám lõni hátulról...Visszafordulok és megint ott a 20 zombi (nem ujjáéledés volt,mert a lelõtt 20 ott feküdt körülöttük)....
Ez egész egyszerûen szánalmas,ennyi idõ után sem tudtak mit kezdeni az ostoba fos bugokkal amitõl az egész játék egy rakás szar kategóriába kerül nálam...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mascarun
Én ugyanezt láttam csak a vérszívót vonszolta! <#vigyor2><#vigyor2>

2 részletben adja be.
Az elsõt mindenképpen meg kell mert adnak a tudósok cserébe valamit.
A második felét csak a quest-ért kell de nem kötelezõ.
oneal1
ezt a küldetést mindenképp meg kell csinálni?

!Forza Ferrari!

Törölt felhasználó
Nem tudom mi baja lehet, valszeg valami bug. Vedd fel ujra a küldit valami régebbi mentés segítségével. ELég gyors volt?<#wow3>
oneal1
hali!

amikor a letapogatókat kell elhyelezni az anomáliákban, elakadtam kicsit.
2õt sikerült rendesen letenni, viszont a hamukupac anomáliánál nem teszi le rendesen, illetve nem írja hogy sikerült letenni csak hogy elveszített tárgy: letapogató.
esetleg máshová kell letenni?

gyors segítség kéne😊
köszönöm!

!Forza Ferrari!

Herold
Mikor távcsõvel figyeled a messzi tájat, láthatod, ahogy a pszeudokutya egy vadkan tetemét vonszolja a nádas partján, majd egy számára alkalmas helyen elkezd enni belõle.

TOMSILENT
<#rolleyes>

w77d
amúgy gyerekek mesteri ennek a játéknak a hangulata pár helyen 😊

w77d
az az amirõl beszéltem pár napja, hogy amikor kijött, én bementem a szobába és vonzotta magához a gránátokat a dög XD

xblades
Vedd fel a dokumentumot az asztalról és hidd el kijön az.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...