S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom van-e összefüggés, engem így engedett tovább..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Eddig bárkit kérdeztem, senki sem tudott mit kezdeni a puskával. Találtam Monolitosokat a Jupiter D-NY-i részén. Sajna senki nem hajlandó õket befogadni. Akkor ez lesz a dolog nyitja. Meg kell még oldanom pár küldetést, hogy valaki befogadja õket és talán majd mesélnek a puskáról.
Lehet, hogy már volt, ezért félve kérdezem.
Nemrég jutottam el Pripyat-ba. Kifüstöltem a monolitosok búvóhelyét, megvizsgáltam a "radarnak" nevezett építményt. Innentõl nem kapok új küldetéseket. Az volt az utolsó, hogy miután megvizsgáltam, azt mondta a katonák vezetõje rádión, hogy majd beszélünk és azóta semmi.
Bárhova megyek, bárkivel beszélek, semmi.
Mi a teendõ?
Rengeteg variacio van, erdemes tobbszor jatszani.😉
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
"Feladat megoldása: A Szolgálat alapítójának a PDA-ját add oda a tetszõleges frakció vezetõjének
Feladat részletes megoldása:
1. Swarog detektor megszerzése
2. A rendellenes aktivitás után maradó egyik hullától elvenni a PDA-t
3. Morgan PDA-jának megszerzése
4. Beszélni a Monolith vezetõvel
5. Beszélni az egyik frakció vezetõjével és odaadni neki a PDA-kat
Fontos: Ha a Szoroka-s küldetést már megcsináltad, akkor csak azokhoz tudnak beállni a Monolith-osok, akiknek beköpted a Szoroka-t."
Egyébként pedig mi bajod azzal, hogy "HA NEM TALÁLJA OTT ITT TESZI FEL KÉRDÉSÉT"? Szerintem erre való a fórum! Na mindegy.
Szóval a #4341-re valaki?
Az értelmes válaszokat elõre is köszönöm!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
nem gyõzöd az újra töltést 😊
¥ xfire: kistekila
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Olyan kérdésem lenne hogy átlehet-e írni valamelyik konfigurációs állományt olyan célból hogy rengeteg ellenfél legyen a pályán? Elsõsorban katonai ellenfeleket keveslem. Mondjuk bandázzon 30-50db.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
A FAQ-ban viszont benne van.
Az lenne a kérdésem, hogy vannak olyan teljesítendõ küldetések amiknek a helyét nem jelöli a térkép. Ilyen pl. a hajó végén található "fegyvermesternek" leszállítandó szerszámok és kalibrációs eszközök. Ezeket mi alapján lehet megcsinálni, vagy ezeket a cuccokat bizonyos rejtekhelyekrõl lehet megszerezni, vagy netalán valamilyen más küldetést kell teljesíteni elõtte, hogy késõbb megjelenjenek a térképen?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
A STALKER fejlesztõk neveltjeként kiadott Metro 2033-al játszok, de meg kell hogy mondjam:
- bármelyik STALKER rész jobban tetszett
- egyszer végigjátszós gamma lesz
/OFF
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...