7720
-
vasziszdasz #5027 Zatonban szedd össze a 3 fekete gyógyszert onnantól nem kell fosni a kitörésektől. -
#5026 Elejen vagyok elso helikopter lezuhanasat vizsgaltam, ott ugye sugarzas van stb, mikor leesel vmi barlangba,h kitores elol vedd magad azok a rohadt geci szornyek gyorsan kinyirnak, ha nem tudsz elmenekulni! -
vasziszdasz #5025 Minden új játékkal így van ez. -
#5024 Hihetetlenek tudnak lenni ezek az elkúrt engine-ek. 100ezer és fölötti VGA kell hogy maxon tudjál játszani.NEVETSÉGES! -
vasziszdasz #5023 Ja és 1920x1200, nem 1080. -
vasziszdasz #5022 Nekem ez lett:
Ugyanúgy max minden beállítás, csak DX10 render helyett DX11. -
vasziszdasz #5021 Az se kell, az 1. pályán van 3 fekete gyógyszer, megvársz 3 kitörést a szabadban és már immunis leszel rá. Csak arra kell utána figyelni hogy a HP maxon legyen. -
vasziszdasz #5020 Csak trainerrel kivitelezhető. Vkit érdkel a dolog?
Értelemszerűen: nem. -
#5019 szerintem kurva könnyű egy game.... amúgy mi a nehéz a kitörésekben? amikor jelzik hogy jön, mész fedezékbe... bőven van időd odaérni még akkor is ha sétálgatsz és gyűjtögetsz még az úton... -
#5018 hali mindenki.
Felfedeztem 1 bugot amivel el lehet jutni Pripyat 1 es alagutba bármikor a játék folyamán. Csak trainerrel kivitelezhető. Vkit érdkel a dolog? -
#5017 Detto nalam is ezen a felbontason elsimitassal! DE eleg nehez a game, ahogy elkezdtem tolni, ez a kitores megorit!! -
vasziszdasz #5016 Az enyémen jól fut DX11-ben, 1920x1200-on, minden maxon. -
HUmanHunter #5015 nem ide akartad de mégis sikerült 2x beírni -
szivuka2 #5014 sziasztok nekem van 1 nagy problémám én felsem tom rakni a stalker call of pripyatot mivel mikor a setup ikonra kattintok a .net framework hibát érzékel és leállitja a telepités többi részét ha vki tudja hogy lehetne megoldani az irjon léci!!köszi elöre is:D:D -
szivuka2 #5013 hopp ezt nem ide akartam:D:D -
szivuka2 #5012 sziasztok van 1 problémám én még felsem tom rakni a stalkel call of pripyatot mert mikor a s etup ikonra katintok vmit hibát érzékel a .net framework és nem megy továb a telepités vki nem tudja hogy mi lehet az oka?elöre is kösz -
#5011 Ennyit a Phenom II-ről meg az 5770-ről!Így nálam is fut simán... -
Hellsing47 #5010 hát nálam így futott:
különbség az van, bár a folyamatostól azért távol áll, erősebb gép kell ide :D
igaz én 1680x1050-ben és dx10.1-ben futtattam -
totya4 #5009 Nvidia 8800GT-vel DX10-ben? Ráadásul ultra presettel? :)
Én 4850-el inkább DX9-ben nyomtam, mert DX10-ben az élsimítást bekapcsolva már nem volt megfelelő számomra a sebesség, abban viszont játszható volt, ami nem 5 fps-t jelent. Persze így is voltak olyan esetek amikor leesett a megjelenítési sebesség (fps). Ráadásul DX10 módban jelentősen megnőtt a játékbetöltési sebesség is. -
#5008 A jobb géppel rendelkezők csinálnának benchmarkot full hdbe maxon??
Kíváncsi vagyok milyen gép kell ahhoz dx10be hogy jól fusson a game!
Nekem elég szarul megy
-
#5007 Sokan végigvitték oroszul is! -
#5006 Jó, mert ez a játék év elején volt sláger, a legtöbben már végigjátszották akkor. -
#5005 Látszódik...nálam játékba...xd....mind1.....az a másik bajom hogy kurvára kihalt ez a fórum.....hsz-ra az ember napokkal később kap választ..... -
vasziszdasz #5004 Hol van itt csík? -
#5003 De rohadtul idegesít hogy HD 5770-esen és ilyenek csinál bassza meg..... -
HUmanHunter #5002 öhm, júj nekem nem volt ilyen úgy emlékszem :D -
#5001 Azt nem tudjátok miért csíkozza így be a földet? A textúrát nagy nehezen elfogadtam hogy nem engedi maxra, de ezt már nem bírom.....
-
HUmanHunter #5000 ték -
#4999 Lehet hogy Oleg csaja DXXDXD -
#4998 Eléggé tüttyedt segge van.:D -
#4997 Íme... :D
-
#4996 muti a csajt XXD -
#4995 Már megvan....de azért kösz....egy szexy csajt találtam a COP .db fájlai közt....van ott minden szutyok.... :D -
totya4 #4994 Ahogy a többi plugint, entert nyomsz total commanderen belül a letöltött plugin fájlon, erre felajánlja a telepítést... -
#4993 Azt meg tudod mondani hogy hogyan tudom beletenni a total commander-be?...thx... -
#4992 Jah.....jöhetne már egy újabb....kicsit unalmas :S
#4984: Lenne pár fegyver módosításom ami lehetővé teszi minden kieg.et a fegyverre....ha érdekel a dolog, az oldalra helyezés ügyben....írj nyugodtan.... -
#4991 Esetleg más CD/DVD emulátor nem fut a gépen? Ezalatt egyes CD/DVD író programok opcionálisan feltelepíthető emulátorát értem, ami akár deaktiválva is lehet. -
GregMaui #4990 Sziasztok!
Megvettem a játékot eredetiben,de telepités után mikor elinditanám
a játékot egy olyan hibaüzenetet kapok hogy állitsam le az emulátor
programot tegyem be a "licensed" discet és retry..
A daemon toolst kikapcsoltam,és más program szerintem nem lehet a
gépen.A hivatalos fórumon nem találtam ilyen topicot,nektek van vmi
ötletetek? -
Drazse23 #4989 Előbb Ozerszkivel, majd Hermannal kell beszélned. Meg kell szerezni nekik egy növényt, majd adnak Szokolovnak egy védőruhát, aztán mehettek Zuluhoz. Ha esetleg nem adja be a missziót, akkor előtte csináld meg nekik a rendellenes aktivitás felderítését, talán utána engedni fogja. Ahhoz kell egy SEVA ruha és egy Swarog detektor. Vagy esetleg szerezz új őröket a tudósoknak, már amennyiben a Jupiter üzemben kinyírtad a zsoldosokat.
A Pripjatyba induló csapatba amúgy még be lehet szervezni Vanót és a Monolitosok vezetőjét, Kószát is (mindkettőjük ügye hasonlóan kalandos lesz). -
kormika360 #4988 Sziasztok. Annál a résznél járok mikor csapatot kell szervezni Prypiatyba
. MIkor a tudos bunkerbe elhivom a faszikat akkor kiderül hogy kell nekik védöruha.
Na most ugye azt egy küldetés adja az egyik tudostol fel is veszem de folyton csak azt irja hogy vegyem fel..
mi lehet a baj?