S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bal oldaláról állj mikor megszólítod, és ne legyen bekapcsoplva az éjjellátó..

nem tudom van-e összefüggés, engem így engedett tovább..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A gauss puska javítás nem kötelezõ része a játéknak, egy bug nekem miatt nem hagyta megcsinálni... Pripyat-ban ha beszéltem a fõnökkel a titkos labort kutatókról, a beszélgetés után simán beragadt a kép, nem lehetett csinálni semmit... 😊
mcmoha
A francba! Most jutott eszembe Garik nem monolithrol hanem zsoldosokrol mesel!<#falbav>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tib
A Monolith-osok befogadása nem kötelezõ része a játéknak, viszont a Gauss puska javításra leadása igen. Ezek a szálon indulj el... <#eljen>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Itt lesz valahol a kutya elásva.
Eddig bárkit kérdeztem, senki sem tudott mit kezdeni a puskával. Találtam Monolitosokat a Jupiter D-NY-i részén. Sajna senki nem hajlandó õket befogadni. Akkor ez lesz a dolog nyitja. Meg kell még oldanom pár küldetést, hogy valaki befogadja õket és talán majd mesélnek a puskáról.
Sziasztok valaki ajánlana nekem egy modot grafikára illetve amit feltétlenül ki kell probálni !Tudom vannak oldalak ahol leirják részletesen ,de gyenge vagyok angolból nézzétek el nekem.Én ezt a S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) nézegettem amint látom új fegyok meg szörnyek is vannak benne stb. ez bekavar a magyar verziomnak ?köszi a segitséget

mcmoha
Nem emlekszem pontosan, ezert csak talalgatok.😊 Garikkal beszeltel? A gaus puskat elvitted javittatni? Garik monolithosokrol mesel, szoltal errol a parancsnoknak?

Lehet, hogy belefutottam egy bug-ba.
Nem! Semmit!
mascarun
Nem jelez semmit a térkép?

Üdv!

Lehet, hogy már volt, ezért félve kérdezem.
Nemrég jutottam el Pripyat-ba. Kifüstöltem a monolitosok búvóhelyét, megvizsgáltam a "radarnak" nevezett építményt. Innentõl nem kapok új küldetéseket. Az volt az utolsó, hogy miután megvizsgáltam, azt mondta a katonák vezetõje rádión, hogy majd beszélünk és azóta semmi.
Bárhova megyek, bárkivel beszélek, semmi.
Mi a teendõ?
mcmoha
Nem probaltam de lehet, hogy lehetsz haver a stalkerekkel is es meg egy frakcioval (duty vagy freedom), ebben az esetben persze megoldhatod a monolith befogadasat. (De csak a duty-ba vagy a freedom-ba.)
Rengeteg variacio van, erdemes tobbszor jatszani.😉

Afranc! Ettõl féltem! Tehát, ha semleges akarok maradni, akkor le kell mondanom a monolithosokról. Pedig mintha olvastam volna valahol, hogy lehet, illetve, hogy azok védik a tudósokat. Kellemetlen! Akkor meghalnak a múltban elkövetett bûneikért! 😄

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

mcmoha
A stalkerekhez nem lehet beallitani a monolithosokat.😉

Nos, hmmmm... Én nem haragszom, a gyikot többször is átolvastam (szerintem ez azért lejön a hsz-ból), a kedvedért becopyzom az idevágó részt!

"Feladat megoldása: A Szolgálat alapítójának a PDA-ját add oda a tetszõleges frakció vezetõjének

Feladat részletes megoldása:
1. Swarog detektor megszerzése
2. A rendellenes aktivitás után maradó egyik hullától elvenni a PDA-t
3. Morgan PDA-jának megszerzése
4. Beszélni a Monolith vezetõvel
5. Beszélni az egyik frakció vezetõjével és odaadni neki a PDA-kat

Fontos: Ha a Szoroka-s küldetést már megcsináltad, akkor csak azokhoz tudnak beállni a Monolith-osok, akiknek beköpted a Szoroka-t."

Egyébként pedig mi bajod azzal, hogy "HA NEM TALÁLJA OTT ITT TESZI FEL KÉRDÉSÉT"? Szerintem erre való a fórum! Na mindegy.

Szóval a #4341-re valaki?
Az értelmes válaszokat elõre is köszönöm!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

BOCS TTOMI, DE NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT VAN AZ HOGY NEM NÉZI MEG SENKI A GYIKOT ELÕBB, ÉS HA NEM TALÁLJA OTT ITT TESZI FEL KÉRDÉSÉT! JAVASLOM A 72-es BETÛMÉRETET A GYIK FELIRATHOZ!
Hali! Valaki megmondaná, hogy kivel kell beszélnem Janovban, ha a sztalkerekhez szeretném beállítani a monolitosokat? Morgan és a tábornok PDA-it Bagolynak adtam, Szorokát pedig a hajón lévõ vadászoknál nyomtam fel. A labort is sztalkerek védik.

TSL16b
Ha az üzenetek idõrendjére (vagyis éppen annak hiányára) érted, akkor annak a feliratozás az oka. A játékmotor valamiért összevissza teszi be a hozzáadott feliratok egy részét.

Hát tekintve hogy a fõszereplõ szövetséges a katonasággal(sõt neki is magas katonai rangja van), az elég hülyén venné ki magát.

Nazgul1980
Kösz az infót Blades X, így már menni fog<#circling>

Yan
állítsd legerõsebb fokozatra, majd köss bele a szolgálatba 😉
nem gyõzöd az újra töltést 😊

&#165; xfire: kistekila

Vállalom a kockázatokat! 😊 Tudod hogy kell megoldani? 😊

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

w77d
omg 30-50db??? biztos hogy ezt akarod????? ásodperc alatt szétszednek ha egyedül vagy.... nna meg szerintem eléggé akadozna is a game amikor 50-en lõnek rád...

xblades
Ez : link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nazgul1980
Sziasztok. Mi a Pripyat ba vezetõ küldetés pontos, nagyon részletes menete? Tehát ez az irat itt a Jupiter üzemben stb stb

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy átlehet-e írni valamelyik konfigurációs állományt olyan célból hogy rengeteg ellenfél legyen a pályán? Elsõsorban katonai ellenfeleket keveslem. Mondjuk bandázzon 30-50db.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Danecay
Köszönöm!

Herold
Keresgélni kell, semmilyen támpontod nincs, hogy merrefelé találhatóak.
A FAQ-ban viszont benne van.

Danecay
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vannak olyan teljesítendõ küldetések amiknek a helyét nem jelöli a térkép. Ilyen pl. a hajó végén található "fegyvermesternek" leszállítandó szerszámok és kalibrációs eszközök. Ezeket mi alapján lehet megcsinálni, vagy ezeket a cuccokat bizonyos rejtekhelyekrõl lehet megszerezni, vagy netalán valamilyen más küldetést kell teljesíteni elõtte, hogy késõbb megjelenjenek a térképen?

Törölt felhasználó
Én megvette mikor 2ezer lett😄
Amúgy nálatok is szar az üzenetnapló?
Szerintem nem jön magyar, a clear skyt sem vette senki.
adamfesto
Nem tudjátok hogy mikor jön a gyüjtõi változat Magyar felirattal?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Például a S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) módosítja a fegyverek és a páncélok filejait is, így kapásból ütközik a Realistics Weapons-al és a C.O.P. Variation Mod-al.

Ezzel az a gond, hogy sok mod nem kompatibilis egymással. Például ha felrakod a magyarítást, utána meg a SMRTER modot, akkor részben ugyanazokat a fileokat módosítják, és ahogy az egyik módosítja, az nem jó a másiknak stb.

Devv
nagyon gyengén kattog, úgyhogy jó lesz! <#eljen>
Herold
Azért egy GM-számlálóval én rápillantanék, biztos ami biztos... <#hehe>

Devv
Na megjött a game egyenesen Ukrajnából!
w77d
nekem a kezdetektõl mindent elfogadtak....

Herold
Szerintem a státusztól is függ (achievement).

w77d
pedig ha megjavíttatod õket, akkor mindent átvesznek kivétel nélkül..

Danecay
Egyébként a játékban kereskedõfüggõ, hogy ki milyen fegyvert vesz át? Összeszedtem egy nagyobb csihi-puhi után a hulláktól a fegyvereket, gondolván arra, hogy majd pénzé teszem, de egy kereskedõnek sem stalkernek sem kellett. Eszembe jutott, hogy biztos azért mert rossz állapotban vannak, ezért megjavítattam, de így sem vevõk rá.

Danecay
Köszönöm a fáradozást!

mcmoha
Utanaolvastam a hivatalos forumon.😉 Nem lehet valtoztatni rajta, bele van kodolva az engine-be.😞

Danecay
Nem olyan rossz az csak más mûfaj, tegnap végeztem vele 😊

Törölt felhasználó
Hát én ezt a bemutató videó alapján meg tudtam volna mondani😄 Engem a biosocra emlékeztetett a videó alapján.
Tib
OFF
A STALKER fejlesztõk neveltjeként kiadott Metro 2033-al játszok, de meg kell hogy mondjam:
- bármelyik STALKER rész jobban tetszett
- egyszer végigjátszós gamma lesz
/OFF

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Danecay
Köszönöm, de önárnyékom van, engem az érdekelne, hogy a növényzetet hogy lehetne nagyobb sugarú körben megjeleníteni.

xblades
#4230-ra a válasz azt hiszem ez : GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (ide kattint); Ön-árnyék menü <#idiota>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Danecay
Köszönöm a választ! Igaz a http://stalker.filefront.com oldalon is le vannak írva a dolgok, esetenként képpel illusztrálva, de én inkább arra lettem volnakíváncsi, hogy Ti mit ajánlotok. Végül is mind1, a lentebb felsorolt MOD-ok-ból raktam fel egy párat. Egyébként erre: #4230 nincs valami megoldás, mert tényleg kicsit kiábrándító, hogy elõttem nõ a fû?