S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm a megtisztelõ segítõkész válaszokat.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Amúgy mindegy, mert az artifactok véletlenszerûen spawnolnak az anomáliákban.
Kell ugye egy shoti meg egy gépkarabély, némi lõszer meg medikitek/kötszer, meg egykét kifli. Gyógyszerbõl meg mindegyikbõl két darab. Ehhez még nekem a kezdetektõl volt egy fullra tuningolt Desert Eagle-öm, de ennyi.
A stalker ruha helyett erõsen javasolt a CS ruha, fõleg a gyógyító hatásai miatt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
SEVA-m még nincs, de olvastam hogy nem lehet hozzá éjjellátót fejleszteni, se külön sapit, így nálam a pripjatyi kötelezõ körön kívül sztem kimarad. Legfontosabb dolog az éjjellátó, nem kell parázni hogy jön az este, sõt, akkor jobban lehet sniperkedni. Ha észre se vesznek akkor ugye sebesülés sincs. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Topol osztagát sikerül végig hiánytalanul(?) életben tartani - az alagútban csak az Irányító ellen hadakozni (3-4 gránát), a 2 bemérõ küldetésbõl visszahozni õket (a zombis nem vészes, de az Áramlásnál egybõl az akció lözepén találjuk magunkat...), valamint az összes(?) tudományos küldetést véghezvinni, akkor "Szikra" osztaggá lépnek elõ (pl. újabb, jobb rucikat kapnak a Tudósoktól sikerességük miatt) és megjutalmaznak kitartásunkért - amibõl kijön legalább 1 Kitörés-túlélési "csomag". Igaz, így nem aktiválódik a "Keress kutató-csapatot a Tudósoknak" küldetés, mivel az végig megmarad!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Páncél téma: A Svadovskon Nimble árul ilyet is, méghozzá egy durván jó darabot, A Clear Sky armort. Ezzel felfejlesztve akár Pripyatig is kihúzhatod.
Valóban a high contrast szarta el a cuccot, az új IL86-om már tökéletesen éjjellátó kompatibilis.
Az éjjellátó 3. fejlesztése vmi automata célzást említ, ez hogy valósul meg a játékban? Autoaim mint konzolon? Vagy csak kiszámolja a távból a röppályát és annyival alá mutat a célkereszt?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Én is elkezdeném harmadszorra, ha nem tudnék már kívülrõl minden küldit.
És egy jótanács: érdemes beszerezni saját éjjellátóval ellátott távcsövet, mert lesz egy olyan hely a játékban, amikor egy darabig olyan ruhában kell menned, aminek nincs(és nem is lehet) éjjellátója. Természetesen ez a hely tök sötét lesz, úgyhogy hálát adsz majd az éjjellátós fegyvertávcsõért.
Éjjellátós fegyvertávcsövet úgy lehet szereni, ha Janovban jó viszonyt alakítasz ki a Szabadsággal vagy a Szolgálattal. Minél jobb a viszonyod velük, a Yanovi kereskedõ annál frankóbb cuccokat árul majd. Ha a szabadsággal haverkodsz össze, NATO cuccokat árul majd, ha a Szolgálattal, akkor orosz cuccokat. Természetesen a legjobb cuccokat akkor árulja majd, ha kimaxolod a viszonyodat az egyik frakcióval(és a pénzed egyszer a játék során meghaladja a 100.000 RUt), de ettõl kezdve a másik frakció ellenségnek tekint majd.
Amint kijön a végleges verzióhoz magyarítás, veszem is megfele Steam-en 2000-ért és nyomom is egybõl. 😊
Mind1, addig most elkezdem az alap játékot a Complete 2009-es mod-al, szerintem azzal is el leszek. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
betöltöttem egy régi mentést, ac96 volt nem il 😊
/kell nekem egyszerre nyomni mind a 3-at/ 😊
¥ xfire: kistekila
a fegyverre külön kellett az éjjellátó. de akkor meg úgyis alszol, egy-két küldetést kivéve.
¥ xfire: kistekila