S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy, ha úgy érzed, hogy (már) túl könnyû, akkor növeld a nehézségi fokozatot -> a legnehezebben a kiméra 1-1,5 harapással végez az õrnaggyal a 2. szintig húzott stalker-páncélban. 😄
#4656:
Akkor azért még maradt legalább egy megoldatlan feladat... 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha csak vizsgálódtam, akkor Vánóék mindig "megzombultak"! (De mivel náluk is az volt a helyzet, mint Topolékkal az alagútban - ellenségnek jelölt, de nem zombi! - , ezért gondoltam, hogy lehet ott tenni vmit -> megrongálni az "adót", ami bejött nálam.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
(Script! <#eplus2>#eplus2> )
Második kisérletre körülnéztem, hogy mit is lehetne csinálni!
Fel az ajtó melletti lépcsõn és ott vannak kis "ablakok", amiken keresztül azért be lehet vágni a gránátot, ha nem is elsõre, de egy kis gyakorlással biztos, hogy össze fog az jönni. 😊
(Közben az ajtó mellett megbúvó hadnagyot folyamatosan sorozták az ajtó túloldaláról a bent felébredt ellenfelek, de annak semmi baja sem eset ettõl! <#wow1>#wow1> )
Alternatív megoldásként gránátvetõt, vagy RPG-t tudok javasolni eme célra. <#hehe>#hehe>
Aztán kiírná, hogy "game over, átálltál a sötét oldalra és ez már így lesz, míg meg nem halsz". 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Mielõtt bemész abba a helyiségbe, azelõtt felfutsz egy fél emeletet és gránátok behajigálásával elõre elpusztítod a tákolmányt, majd csak ez után nyitsz be az ajtón.
- Ha a társaid már ellenséggé váltak, mert nem pusztítottad el elõre a tákolmányt, akkor azt semmisítsd meg elõbb és ne lõjj a "volt" társaidra, mert ha már nincs tákolmány, akkor õk is "visszaváltoznak".
Célszerûbb és könnyebb az elsõ verziót kivitelezni. (Megfelelõ mennyiségû gránátot akár az épületet védõ Monolithosoktól is szerezhetsz, ha elõbb érsz a hullájukhoz, mint a 2 kísérõd!)
A jó hír, hogy visszaszerezheted a ládád tartalmát.
Egy kis HELP kellene! A könyvtárban vagyok, (Pripyat pálya elején) és miután kinyitom az ajtót, ami mögött az a furcsa összetákolt antenna van, az addigi kísérõim ellenséggé válnak, pedig külön figyeltem (többszöri próba után), hogy még az irányukba se lõjek semmivel.
Kénytelen vagyok lelõni õket, de nem kapok több feladatot, mindössze annyi az aktív küldetésem, hogy keressek egy technikust, aki megvizsgálja az ismeretlen fegyvert.
Miért lesz ellenség az eddigi csapat?
Merre keressek megfelelõ technikust?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
nálam olyan is volt, hogy nem tudtam sehogysem leszedni õket egy fáról. a fára fölmászási lehetõség nem volt persze, fél órát próbálkoztam...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Minden scope képes puskára így kell felszerelni a távcsövet, így strelok SGI-jére is.
Mellesleg az alap SGI-re és a Grozára csak a fejlesztõk marhaságai miatt nem lehet a játékban szkópot szerelni. Egyetlen 0-át kell 1-esre átírni egy-egy txt fileban, hogy lehessen rájuk szkópot szerelni.
És igen, én anno ezeket átírtam magamnak, úgyhogy nálam lehetett.
De nálam az is alap volt, hogy a SMRTER modból kivett hi-res fegyvertextúrákat használtam az ezeréves gyáriak helyett.
Legalábbis nekem.
Ráhúzol bármilyen SUSAT távcsövet az inventoryban, miközben a kezedben van a puska. Gránátvetõ ugyanígy megy rá.