S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60.STALKER Call of Pripyat - Getting into Lab X8
A tetõre érdemes kilátogatni a detektorral a kezünkben.
A lépcsõt a 2.-3. emelet után váltani kell - asszem ott már emeletemként, de ez nem biztos. Annyival segítettek a fejlesztõk, hogy a felsõ 2(?) szinten már korlátozták a bejárható rész területét.
Amúgy nem egy (túl)bonyolult dolog - ha vmelyiknél nem tudsz szintet váltani, akkor odébb mész 90 fokot és ott megint ellenõrzöd a lépcsõ állapotát -> max 10 perc a lövöldözéssel együtt (a zsákmány összehordása a bejárathoz és onnan a bázisra elszállítása meg fél óra volt).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
x8-ban ha otthagytam véletlen 1 doksit lesz valami gondom vele? amúgy azokat kinek kell adni?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Van egy küldetés ahol,pripyatba egy sok emeletes épületbe kell menni,az X8as kártya vagy mi miatt,alul a kép,fel kell menni vmerre a generátorhoz,meg le kell menni a dokumentumokért...
Merre kell menni?mer arra nem sikerült rá jönnöm<#nemtudom>#nemtudom>
Grafikailag szép nem?<#nevetes1>#nevetes1>
IMG]http://imagerz.com/QEMVWEtvAwJWX10eEwVR[/img]
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
¥ xfire: kistekila
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
All tools (STALKER Call of Pripyat) - címke alatt pl.
(Ilyet még nem csináltam, elõre is bocsi, ha nem jön össze, de akkor keress rá a címke alapján...)
A szerszámokra - idáig - mindig könnyedén rábukkantam, annyira azért nincsenek elrejtve -> nem kell úgy rohanni.
Más:
Az 5. végigjátszásban a 11. napon, egy bandita hullájától Zlatonban, visszakerült hozzám a Gejzírnél, még az elsõ percekben Petruhától elvett, majd tuningolt és a 2. napon, egy találkozás alkalmával neki visszaadott HK MP5-söm! <#wow1>#wow1> (Az MP5 ugyan jobb (lenne), mint a rövid AK-74U, de lõszer, az nincs hozzá -> a lopakodás mívelõi veszik talán hasznát, ha már gyûjtöttek/vettek hozzá elegendõ muníciót! 😞 )
Egyéb érdekesség:
Próbálgattam, hogy hogyan változik a megítélésem, ha Yanovban beállok a 2 frakció valamelyikéhez (A "Diplomata" kitûzõm megvan -> Hawaii és Nitró is a "barátaim" voltak a csatlakozás elõtt és maradtak azután is, bárhova álltam! Mivel nem ölök nyílt színen öntudatánál lévõ és minimum semleges humanoidot, meg ha van nálam, akkor mindenkinek adok elsõsegélycsomagot, ezért mindenki semleges maradt - kivéve a Stalkereket, mert "A Stalkerek barátja" és "Az igazi haver" kitûzõ már megvolt eddigre, így õk végig a barátaim voltak! A Pripyatban megkapható "Kutató" archi. után is semlegesek maradtak a banditák és sohasem támadtak meg! A "Tehetõs Ügyfél" is aktív volt eddigre.):
- A Szolgálathoz csatlakozva Hawaii ugyan barát maradt, de a Seva 27,5k-ba került már nála az addigi 22,5k helyett - a többi termék ára is hasonlóan emelkedett nála, de nem vészes mértékben. A piros, Abakan-ra és AS VAL-ra való, lényegében a távcsövünkben is már meglévõ "élõlény-felfedezõ" funkciót hasznosnak ítéltem meg -> a bozót takarása mögül és teljes sötétségben is megmutatja, hogy "ki" és hol is van abban az irányban. Az árukínálatában a géppuska, a nehéz 9mm-es lõszert tüzelõ Orosz fegyverek és az ezekhez való lõszerek jelentek meg.
A Duty-páncélok a 2. szintig csak és kizárólag harcra jók, anomáliákban kutatni és cipekedni nem (arti helyeik nincsenek - kellõ számban legalábbis).
Nitró árain nem vettem észre változást...
A Szabadsághoz csatlakozva Hawaii a SEVA-ért már csak 20k-t kér (Bagoly 22,5k-t, Nimble a szokásos 30k-ért hozza)...
A változó nagyítású SUSAT nem hatott meg (Ahogy a "normál" 1,6x-os optikákat is fölöslegesnek érzem, mert annyit nagyít a sima jobb-klikk is!), ellenben a nagy kontrasztú ment fel egybõl a Striker-re, pöpec! (Bagoly szállítja továbbra is mindkét "oldal" éjjellátó-, "normál" és kisnagyítású optikáit!)
A szabadság ad mindkét ruhájából: a "kisebb" a játék elején még elmenne, ha az esõkabátban indulnánk, ellenben a "nagyobb" golyó- és ütésállóságban jobb a Stalker-ruhánál, a többi tulajdonsága kb. ua -> ezek már jobban használhatóak a Zónában, mint a "csak" a harcra tervezett Szolgálatos párjaik.
Az SVD és SVU mellett a NATO-fegyverek jelennek meg és a hozzájuk való lõszerek -> a géppuska szerelmesei a Duty-t, a szájperek pedig a Freedoom-ot válasszák (Bagoly "mindenkinek" szállít lõszert!). <#nyes>#nyes>
Nitró nem emelt érezhetõen az árain, de helyette még ott van Novikov, igaz kicsit távolabb - viszont Jar Bácsi így barát maradt.
Összességében talán a Szabadsághoz éri meg "jobban" a csatlakozás - pláne akkor, ha az evakuálás után is kalandozunk még a Zónában...
Ha "semlegesek" maradunk, akkor sem veszítünk sokat, legfeljebb Bagolyhoz járunk bevásárolni. <#smile>#smile>
mennyi gránát lenne jó?mer 10nem volt elég...<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
meg,míg el nem felejtem,felül van a GYIK amit el is olvastam meg néztem meg minden,DE,van egy térkép ahol rajt az összes szerszám,ami jó ha fegyvert akarsz tuningolni,megnéztem a képeket,elmentem prypiat-i két helyre,de semmit nem találtam,az írja hogy a bolt alagsorában,oda hogy tok eljutni?mer végig néztem semmi<#szomoru1>#szomoru1>
megköszönném ha tudnátok segíteni<#worship>#worship>
A maradék meg kapott a SIG-bõl meg az M203-asból.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Bár a pénzt nem bírtam visszaszerezni!
Csávónknál meg mindig nála van az összes pénze.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Nekem egyszer jött egy "felmentõ" rablóbanda, a 3 hamiskás stalker meg megindult feléjük, nyugati irányba. Mindezt a parancsnoki hídról figyeltem (ott nincs sugárzás), és amikor eltávolodtak a NY-DNY-i domboldal felé, akkor leléceltem és leadtam Szakállnak az artit. <#eplus2>#eplus2>
Amikor késõbb visszatértem, akkor még mindig ott álltak rám várva.
Ha odamentem a "fõnökhöz" és azt mondtam, hogy "Itt van, vigyed!", akkor elszelelt a semmivel a kölök, ha azt mondtam, hogy nem adom, akkor "rendesen" rajtam ütöttek! <#hehe>#hehe>
Mert én amúgy szívesen tárgyaltam volna velük békésen is, volt nálam egy elég jól feltuningolt Abakan, de nem felelt meg neki. A Nimbe által frissen szerzett fegyveremet meg csak nem adom holmi akárkinek.<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy jellemzõen már haladósabban megy az ember a játékban másodjára, mert már ugye nincs nagyon új felfedezni való a pályákon, sokkal célirányosabban megy már az ember.
De azért jobb érzés, hogy már teljesen el tudok igazodni a térképen. Elsõre nagyon szokatlan volt az elõzõ részektõl teljesen elütõ pálya szerkezet, meg ugye méret.
Ezen küldetések - Zlatoni - befejezése után ajánlja fel Bagoly, hogy vigyünk 3 Veles-detektort a tudósoknak, addig nem hozakodik elõ ilyesmivel.