S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg van már...lejutottam, a x8asba...erre megölt az irányító vagy mi...ami a dokumentumoknál van
Herold
Ne legyél már ilyen tehetetlen, nem olyan nehéz az. <#lama>

Most csak egy ilyet találtam, ez nem a legjobb, de szerintem mire végignéznéd, addigra a játékban is eljutnál a felsõ szintre a generátorhoz:

60.STALKER Call of Pripyat - Getting into Lab X8

A tetõre érdemes kilátogatni a detektorral a kezünkben.
A lépcsõt a 2.-3. emelet után váltani kell - asszem ott már emeletemként, de ez nem biztos. Annyival segítettek a fejlesztõk, hogy a felsõ 2(?) szinten már korlátozták a bejárható rész területét.
Amúgy nem egy (túl)bonyolult dolog - ha vmelyiknél nem tudsz szintet váltani, akkor odébb mész 90 fokot és ott megint ellenõrzöd a lépcsõ állapotát -> max 10 perc a lövöldözéssel együtt (a zsákmány összehordása a bejárathoz és onnan a bázisra elszállítása meg fél óra volt).

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

melyik lesz a jó?a hátul lévõ kettõ vagy ami elõl van?
4 lépcsõ vezet fel mindegyik sérült de azért fel lehet jutni ha nekem sikerült neked is menni fog 😉 kitartás

x8-ban ha otthagytam véletlen 1 doksit lesz valami gondom vele? amúgy azokat kinek kell adni?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tuningolt pizsama😄
Yan
azzal a sérült pizsamával inkább ne 😉

&#165; xfire: kistekila

fery02
Lépcsõn...valamelyik felsõ emeleten lesz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

a generátorra vagyok kiváncsi,hogy hogy lehet oda felmenni,mer eddig sehogyse jött össze
fery02
A földszinten találsz egy liftet nem messze a fõbejárattól. Ki is van világítva, miután beinddul a generátor.

Ez a video nagyon sokat segített köszönöm szépen<#worship>

Van egy küldetés ahol,pripyatba egy sok emeletes épületbe kell menni,az X8as kártya vagy mi miatt,alul a kép,fel kell menni vmerre a generátorhoz,meg le kell menni a dokumentumokért...
Merre kell menni?mer arra nem sikerült rá jönnöm<#nemtudom>
Grafikailag szép nem?<#nevetes1>
IMG]http://imagerz.com/QEMVWEtvAwJWX10eEwVR[/img]
kivagyok én hogy megmondjam eztet neked? 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ti milyen cracket használtok az angol verzióhoz a másolásvédelmi gyíkságok(üres Skadovsk, nem nyíló ajtók) kikerülésére?

Yan
már hová nõjek? 😄D

Yan
pedig az alap feladat az hogy iccaka várd meg a stalkereket, mert velük mécc kocsmázni a banditákhoz 😉

Köszönöm, Mester! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Így van, és ne feledkezzünk meg a gránátvetõkrõl sem. Szolgálattal barátkozva GP-25, Szabadsággal M203 lesz hawaiinál, meg annyi gránát, hogy bátran lövöldözhetünk velük, nem kell spórolni velük mint a régi stalkerekben.

A szerszámok megtalálásának pontos menetét a YouTube-on megnézheted:
All tools (STALKER Call of Pripyat) - címke alatt pl.

(Ilyet még nem csináltam, elõre is bocsi, ha nem jön össze, de akkor keress rá a címke alapján...)

Nekem sikerült az ott talált készlettel kicsinálni a tákolmányt és Vánóék nem "zombultak" meg. <#nemtudom> (Esetleg egy tár a Striker-bõl az adóba, vagy hasonló, ha benyitsz és a Monolithosok már fekszenek. Mást nem tudok javasolni...)
A szerszámokra - idáig - mindig könnyedén rábukkantam, annyira azért nincsenek elrejtve -> nem kell úgy rohanni.

Más:
Az 5. végigjátszásban a 11. napon, egy bandita hullájától Zlatonban, visszakerült hozzám a Gejzírnél, még az elsõ percekben Petruhától elvett, majd tuningolt és a 2. napon, egy találkozás alkalmával neki visszaadott HK MP5-söm! <#wow1> (Az MP5 ugyan jobb (lenne), mint a rövid AK-74U, de lõszer, az nincs hozzá -> a lopakodás mívelõi veszik talán hasznát, ha már gyûjtöttek/vettek hozzá elegendõ muníciót! 😞 )

Egyéb érdekesség:
Próbálgattam, hogy hogyan változik a megítélésem, ha Yanovban beállok a 2 frakció valamelyikéhez (A "Diplomata" kitûzõm megvan -> Hawaii és Nitró is a "barátaim" voltak a csatlakozás elõtt és maradtak azután is, bárhova álltam! Mivel nem ölök nyílt színen öntudatánál lévõ és minimum semleges humanoidot, meg ha van nálam, akkor mindenkinek adok elsõsegélycsomagot, ezért mindenki semleges maradt - kivéve a Stalkereket, mert "A Stalkerek barátja" és "Az igazi haver" kitûzõ már megvolt eddigre, így õk végig a barátaim voltak! A Pripyatban megkapható "Kutató" archi. után is semlegesek maradtak a banditák és sohasem támadtak meg! A "Tehetõs Ügyfél" is aktív volt eddigre.):

- A Szolgálathoz csatlakozva Hawaii ugyan barát maradt, de a Seva 27,5k-ba került már nála az addigi 22,5k helyett - a többi termék ára is hasonlóan emelkedett nála, de nem vészes mértékben. A piros, Abakan-ra és AS VAL-ra való, lényegében a távcsövünkben is már meglévõ "élõlény-felfedezõ" funkciót hasznosnak ítéltem meg -> a bozót takarása mögül és teljes sötétségben is megmutatja, hogy "ki" és hol is van abban az irányban. Az árukínálatában a géppuska, a nehéz 9mm-es lõszert tüzelõ Orosz fegyverek és az ezekhez való lõszerek jelentek meg.
A Duty-páncélok a 2. szintig csak és kizárólag harcra jók, anomáliákban kutatni és cipekedni nem (arti helyeik nincsenek - kellõ számban legalábbis).
Nitró árain nem vettem észre változást...

A Szabadsághoz csatlakozva Hawaii a SEVA-ért már csak 20k-t kér (Bagoly 22,5k-t, Nimble a szokásos 30k-ért hozza)...
A változó nagyítású SUSAT nem hatott meg (Ahogy a "normál" 1,6x-os optikákat is fölöslegesnek érzem, mert annyit nagyít a sima jobb-klikk is!), ellenben a nagy kontrasztú ment fel egybõl a Striker-re, pöpec! (Bagoly szállítja továbbra is mindkét "oldal" éjjellátó-, "normál" és kisnagyítású optikáit!)
A szabadság ad mindkét ruhájából: a "kisebb" a játék elején még elmenne, ha az esõkabátban indulnánk, ellenben a "nagyobb" golyó- és ütésállóságban jobb a Stalker-ruhánál, a többi tulajdonsága kb. ua -> ezek már jobban használhatóak a Zónában, mint a "csak" a harcra tervezett Szolgálatos párjaik.
Az SVD és SVU mellett a NATO-fegyverek jelennek meg és a hozzájuk való lõszerek -> a géppuska szerelmesei a Duty-t, a szájperek pedig a Freedoom-ot válasszák (Bagoly "mindenkinek" szállít lõszert!). <#nyes>
Nitró nem emelt érezhetõen az árain, de helyette még ott van Novikov, igaz kicsit távolabb - viszont Jar Bácsi így barát maradt.

Összességében talán a Szabadsághoz éri meg "jobban" a csatlakozás - pláne akkor, ha az evakuálás után is kalandozunk még a Zónában...
Ha "semlegesek" maradunk, akkor sem veszítünk sokat, legfeljebb Bagolyhoz járunk bevásárolni. <#smile>

#4644-et olvasva elgondolkodtam..
mennyi gránát lenne jó?mer 10nem volt elég...<#szomoru1><#falbav><#fejvakaras>

meg,míg el nem felejtem,felül van a GYIK amit el is olvastam meg néztem meg minden,DE,van egy térkép ahol rajt az összes szerszám,ami jó ha fegyvert akarsz tuningolni,megnéztem a képeket,elmentem prypiat-i két helyre,de semmit nem találtam,az írja hogy a bolt alagsorában,oda hogy tok eljutni?mer végig néztem semmi<#szomoru1>
megköszönném ha tudnátok segíteni<#worship>
Én bementem Mityajhoz, aztán feltuningolt Desert Eagle-el elkezdtem fejbelövöldözgetni a banditákat. 😄

A maradék meg kapott a SIG-bõl meg az M203-asból.

mcmoha
Elfogad artifactot is. Keseles utan azt vissza lehet venni.<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mascarun
Én legutóbb úgy oldottam meg a Mityáj válságot hogy bementem kifizettem, kifelé jövet még megvámolt valami figura azt is kifizettem hogy épségben kijussunk! Mondtam Mityájnak hogy menjen vissza az állomásra aztán majd ott beszélünk! Én meg visszamentem és amikor senki nem figyelt, a kifelé vámolós arcot hátulról megkéseltem majd gond nélkül távoztam! <#wave><#wave><#vigyor3>

Bár a pénzt nem bírtam visszaszerezni!

war never changes 😊

Törölt felhasználó
Ennyi😄😄
Herold
Jah, valami battlefiled vagy hogyishívják. <#hehe>

Törölt felhasználó
Am meg ha tisztességesen mindkettõ normálisan lehúzna annyival amennyivel illik és nem kamatoznának meg szopatnának pluszba akkor én se mentem volna vissza legyakni õket. De mivel buzik voltak lássák a kárukat. A lelki ismeretem tiszta!😄
wesker24
Hogy milyen ! Jó munkás ember ! <#nyes>
széép ezeket az erõszakos megoldásokat biztos abban a sok eszetlen lövöldözõs játékban tanultátok el .. hát mien ember lesz így belõletek ha felnõtök 😄

fery02
De Mityajnál mekkopasztanak nullára. 😛
Csávónknál meg mindig nála van az összes pénze.

Törölt felhasználó
Én mindig békeésen kifizetem a pénzt, amugy is van dögivel. Aztán visszatérek és booom Headshoot😄
fery02
😄

Yan
miért? lehet úgyis? <#wow1>
😉
/már a kanyarból dobom a gránátot/

fery02
Van tippem, hogy te Mityaj és Vénó ügyét se békés úton oldod meg. 😊

Yan
az úgy túl békés 😊
marad a jupitergyár 😉

Nimbletõl kell rendelni assault weapont. Vagy elõtte mentesz és reload ha nem azt hozza, vagy megveszed mind a 3-at, és közte lesz.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Yan
szüksége lenne arra a fájlra, de nem tudja megnyitni.
nézd meg, van-e

fery02
Érdekes. 😊

Hello! kén egy kis segítség felraktam a játékot és amikor indítanám ezt írja ki : Cannot open file ''fsgame.ltx".Check your working folder !! mit kell csinálni ilyenkor vmi patch segít e rajta?
Nem, szerintem nem! 😊
Nekem egyszer jött egy "felmentõ" rablóbanda, a 3 hamiskás stalker meg megindult feléjük, nyugati irányba. Mindezt a parancsnoki hídról figyeltem (ott nincs sugárzás), és amikor eltávolodtak a NY-DNY-i domboldal felé, akkor leléceltem és leadtam Szakállnak az artit. <#eplus2>
Amikor késõbb visszatértem, akkor még mindig ott álltak rám várva.
Ha odamentem a "fõnökhöz" és azt mondtam, hogy "Itt van, vigyed!", akkor elszelelt a semmivel a kölök, ha azt mondtam, hogy nem adom, akkor "rendesen" rajtam ütöttek! <#hehe>

Yan
jaa, tényleg az exosnál.
meg 1* az állomásnál halt meg vki a kitörésben

Yan
látom 1 ember figyelt 😉)
jövõre lesz a negyed évszázados 😊

fery02
Az amúgy nagy köcsögség, hogy a Szakállnak szállítandó egyik különleges artifactot úgy szerzem meg a stalkerektõl, hogy rájuk uszítottam egy csapatni mutáns vadkant? <#idiota>
Mert én amúgy szívesen tárgyaltam volna velük békésen is, volt nálam egy elég jól feltuningolt Abakan, de nem felelt meg neki. A Nimbe által frissen szerzett fegyveremet meg csak nem adom holmi akárkinek.<#ravasz1>

fery02
Eddig is sejtettem dolgokat ezzel kapcsolatban, de akkor msot már mindent értek. Lesz miért harmadjára is játszani a játékot. 😊

Amúgy jellemzõen már haladósabban megy az ember a játékban másodjára, mert már ugye nincs nagyon új felfedezni való a pályákon, sokkal célirányosabban megy már az ember.
De azért jobb érzés, hogy már teljesen el tudok igazodni a térképen. Elsõre nagyon szokatlan volt az elõzõ részektõl teljesen elütõ pálya szerkezet, meg ugye méret.

R.I.P.
Törölt felhasználó
Da! Egy perces néma csend a kiskatonák, kamionosok emlékére!
mascarun
Ma van a katasztrófa évfordulója.....

A hajónál nem is lesz soha Morgan, de a hajós küldetésen keresztül lehet eljutni hozzá - attól függõen, hogy kivel beszélsz közvetlenül a hajós csetepaté után ELÕSZÖR, úgy pozicionálod magad a 3 oldal valamelyikén az Erdõgazdaságos(Morganos) küldetésnél.

Ezen küldetések - Zlatoni - befejezése után ajánlja fel Bagoly, hogy vigyünk 3 Veles-detektort a tudósoknak, addig nem hozakodik elõ ilyesmivel.