S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Amúgy nem kell moddolgatni, modok nélkül is a legjobb.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- Jöjj stalker meg leled a jutalmadat. vagy Csak egy kaphat jutalmat. Lestem nagyott szinkronosan mondom 😄 a shocba...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Hidd el, bár az F3 tényleg nagyon gyenge volt, a New Vegast nagyon megéri kipróbálni.
Naszóval az a bibi, hogy fent állok a pálya talán legmagasabb pontján (lent látható keret árnyékányak a jobb felsõ felén) ennek a keretnek egy része látható bal oldalon. Keretnek és varjaknak és embereknek van árnyéka, de nekem nincs 😞 Egyébként nem használok mod-ot. Végigvittem, de maradtam tovább bóklászni, képzõdményt gyûjteni, szórakozgatni. Kitettem célnak, hogy 1000000 pénzt gyûjtsek össze tök legálisan képzõdményekkel és fegyverekkel. Kb ennyi, élvezem a játékot tét nélkül.
Kiborg
Amúgy ha a spawn moddal szórakozol könnyen leeshetsz a talajon keresztül a grafikai hibába, vagy beragadhatsz a falba. Nálam már elég sokszor elõfordult (fõleg a Clear Sky-ban).
Fiába jelenik meg a Fallout New Vegas, a Fallout 3 miatti csalódottságom miatt nem igen tudnak rávenni, hogy ezzel játszak. A Fallout-os haverom mondogatja mindig, hogy ebben már újabb fegyverek lesznek, több lehetõség is lesz és be lehet járni a még álló és mûködõ Las Vegast. Az igazság ,hogy nemigen hat meg, érdektelen számomra.
YouTube: 23Drazse
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Figyeld az árnyékokat és nézd meg, hogy hol állok és hogy mi hiányzik 😄
itt a magyar stalkeres oldal,ahol a modgyártók is vannak,érdemes regelni oda,nekem a stalkerekkel még az a bajom hogy amikor kijön a game akkor a modkészítõknek kell mindenféle jóval bõvíteni,mert a fejlesztõk nem rakták bele.
http://kephost.hu/image-64EB_4CED9DCD.jpg
Feltettem az új LURK modot a SoC-hez, de egy idõ után ilyen lett a játék. Ez mitõl van? És van e rá megoldás? Elõre is köszi!
A Stalker:COP egyértelmûen a stílus királya, és a Fallout:New Vegas tudja eddig a legjobban megközelíteni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ellenben néhány hete megjelent egy új rész, a Fallout:New Vegas, ami nagységrendekkel jobb lett a Fallout 3-nál, olyannyira, hogy egy STALKER fannak kihagyhatatlan(mert nagyon hasonló a két játék). Remek idõtöltés a következõ stalkerig, feltétlenül próbáld ki.
Újabb kép adag.
Elsõ: hogy a fenébe került a Monolitos a levegõbe ???
Második: egy kis pihenõ 😄DD
Harmadik: Aki megtalálja a hibát a képen, az kap egy smilet 😄
Üdv Mindenkinek és jó játékot.
ui: hiába van meg a szervó upgradem, mégse tudok futni a gépágyúval(Zulu féle). Ez miért van ? Azzal nem is lehet ?
Kiborg
Gondolom ilyesmire gontoltál:
S.T.A.L.K.E.R. 2 - amit eddig tudunk
"A sorozatra a Fallout és a Half-Life volt a legnagyobb hatással" - jelentette ki Nikolsky. "Az FPS-ek fejlõdésére azok a játékok vannak a legnagyobb befolyással, melyekben nem csak futni és lõni kell (lásd Medal of Honor és Call of Duy), hanem van bennük valami más, valami extra (például S.T.A.L.K.E.R., Fallout, BioShock). Ez a célunk a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel is."
Lényegében azért tettem fel e kérdést, hogy megnézhessem, hogy a többi STALKER fan is idegenkedik az úgyahogy hasonló, de mégis másmilyen játékoktól. Úgy látszik én túl konzervatív vagyok ezügyben. Úgy voltam vele, ha Sandbox FPS, akkor a STALKER a No1. Jó, elismerem vannak/voltak hibái, de egyedi és semmi máshoz (csak a Fallout-hoz) nem hasonlítható játék. Talán arra is visszavezethetõek a Fallout 3-mal szembeni ellenérzéseim, hogy azt PS3-mon játszottam (így a kezelés is kissé szokatlan volt), míg a STALKER-ek mindegyikét (nyilvánvalóan) PC-n. Illetve még az is célom volt, hogy "verhessem az asztalt" haveromnak, lám mások is azt mondják, a STALKER bizony jobb, hangulatosabb, magávalragadóbb (és talán realisztikusabb).
Tehát kijelenthetem, hogy nem született eredmény. Bár vannak eltérések és hasonlóságok, végülis mindkét játék egyformán jó. A hasonló érdeklõdésû gamerek egyikben vagy másikban megtalálhatják a számukra legszimpatikusabb játékot (világot).
Azért én továbbra is kitartok a STALKER mellett. Ha minden jól megy, akkor két év múlva egy újabb résszel gazdagodunk, melyben már javítják az elõzõ részek kisebb-nagyobb hibáit is.
De az elsõ pályaszakasznál keresd a fenyõtölgy anomáliában!
Vagy ha van vegyél Szakál nál!
Gondolom a katonának vinnéd!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A csõvezetékre az alsó(bb) szikla volna a tippem, de mivel kimaradt az összes Lara-s játék, ezért nem tudok vele mit kezdeni. A Szervizállomáson ugyan volnának cipelhetõ dolgok, de ne mintha nem onnan kéne ugrani, mint azt én elképzeltem. 😞
A Fallout 3-nak a fílingje már messze nem olyan magával ragadó, mint az 1.-2. részé volt. Az FPS-kreálás belõle az nem volt jó ötlet, lásd a FoT (az "igazi" 3. rész) gyenge sikerét. A S.T.A.L.K.E.R.-t FPS-ként kaptuk, arra 5 rész múlva is úgy fogunk emlékezni - ha addig el nem szabják azt is.
A fegyverkopás a v1.0000-n még nem volt - , se alvás, se kitörés: elsõ rész, "gyárilag" lecsupaszítva - , ott csak a (kevéssé?) különbözõ fegyver-tulajdonságok - és a jól összerakott beszerezhetõségi lépcsõk - miatt, váltott az egyén egyre jobb és jobb típusra, míg a CoP-nál már nem érzek akkora különbségeket a tulajdonságokban sem - a kopás is inkább csak a tuningolt vs. tuningolatlan között érezhetõ, számottevõen, ill. már a legelején lehet nagyon "ütõs" fegyvereket találni-venni. (JA2, B:E5 és 7.62 rendszerét jobbnak találom -> a fizikai, tényleges kopást megelõzi a koszolódás: ha nem takarítod ki a fegyvered, akkor koszosan hamar kopik.)
A S.M.R.T.E.R. Mod 5-6 db "új" 5.56-s fegyvere szinte ua - jó, az FNC valóban használhatatlan, a többihez képest (Kopachi) - , így akár be se tették volna õket. A tulajdonságaik már, az adatlapjukat összehasonlítva a "régiekkel", meggyõzõek. De a AKSU+Cobra se olyan pontatlan, mint az az adatlapjáról leolvasható -> 0 a pontosság értéke, de középtávig fejlövések, rövid sorozattal. A SIG 551-552 és a HK G36C szinte ua, mesterlövészkedni lehet velük az Acog-gal, nagyobb távolságokra is...<#confused>#confused>. Inkább legyen csak 3-4-féle, de érezhetõen különbözõ tulajdonságú fegyver, mint 15 uo, amik csak a nevükben, és a hozzá használandó lõszer-típusokban különböznek egymástól - az MP5-nél azért érezhetõ, hogy páncélos alakok ellen szinte hatástalan, de a tulajdonságai a "lapon" szinte megegyeznek a többi gépkarabélyéval. 😞
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azért sem 1xerû a kérdés, mert mind1ik mögött nagy számú fan tábor van. Mind1ik mod-olható, stb...
Én megértem, ha vkinek bejön a Fallout 3 világa. Aztán ott vannak hozzá a szép számú kiegek is.
Az sokkal inkább RPG, mint a STALKER. Viszont sokkal kevésbé FPS, mint a STALKER. 😊 Mivel jobban RPG, ezért több lehetõséged van a karaktered formálására. (nem csak külsõségekre gondolok)
Egy haverom korábban nagy STALKER fan volt, nagyban tolta az elsõ és második résszel is, de a tavaji évben átpártolt a Fallout 3-hoz. A csernobili Zóna eseményeit feldolgozó harmadik rész (ugye itt vagyunk most) már nem is érdekli és a korábbiakkal sem játszik már. Nekem a Fallout 3 nem igazán jött be. Kissé furcsán homályos kép, eltúlzott fegyverek, mutánsok és számomra átláthatatlan történet tarkítja, továbbá benne van az engem irrittáló idõbefagyasztás. A hangulata egyátalán nem fogott meg. Persze izlések és pofonok.
Az tény és való, hogy a Fallout 3 méltó vetélytársa a STALKER-nek, már maga a posztapokaliptikus téma miatt is. Na meg persze az is Sandbox rendszerû FPS.
Szóval, mi annyira jó a Fallout 3-ban? Miben jobb, mint akármelyik STALKER?
A kérdést ezen a topicon feltéve nem biztos hogy elfogulazlan válaszok születnek.
De igaz a COP-ban túlzás ahogyan használódik a fegyver<#wink>#wink>.
...bár utána javítani kell... <#nyes>#nyes>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
A Modban ezt simán veri, mindenben az általam leírt G36C (<#confused>#confused> - igazán megközelíthették volna a valóságot...), vagy a SIG551-552...
A Kobrás AKSU-t sörétes helyett használom, középtávig amúgy is csak azt (Az AK sorozat 30-45-75 tárakat használ, míg az Abakan 40-60-st, a valóságban...). A G43 meg a Dragunov lõszerét eszi - ez ugyan ritka a játékban (Monolith és Freedoom használja csak), de nem is kell horror áron beszerezni, mint a Knight/HK-417-20"-ét, ami csak boltban kapható. 😄
Köszi az infót, én is így gondoltam, de a kerítésrõl mindig leestem, így azt gondoltam, hogy nem lehet rajta végigmenni.G36 nézõpont kérdése 😛 100%pontosra fel lehet tuningolni, viszont az FN200-nak nagyobb a sebzése 90%pontosság mellett és ami nem hátrány, hogy célfelismerõ rendszer van a távcsövében(upgrade után).Én személy szerint FN200 és Predatorral(sorozattûz mód után) nyomom (vagy a kezemben levõ stukival) meg persze egy gaussal 😄 Ûbereltem ? 😄DD Alapjáték mod nélkül.
Kiborg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem meg a G36E kéne a csõvezetékrõl, ill. a Szervizállomás különálló, nagy tartályának tetejére való elérés pontos leírása. Bár a G36C/AKSU+Cobra/G43 kombót nehéz ûberelni, azt meg a hídon és a végén lévõ bódéban összeszedem már a legelejénelején...(S.M.R.T.E.R. Mod)<#worship>#worship>
Zatonban kaptam egy rejtekhelyet de egyszerûen nem jövök rá, hogy hogyan tudok oda feljutni, hogyan tudom felfedezni. Tudtok segíteni ?
Üdv és köszi: Kiborg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán szerzel 3 azaz három veles detektort!
Azt elviszed a bunkerbe a tudosoknak!
Vársz valamennyit és akkor szól Bagoly hogy vissza kell menned hozzá a jutalomért! Ott még megy egy kis szüttyögés és hozzájutsz a játék legjobb detektorához! Ez a detektor kell majd a mittomén melyik anomália kivizsgálásához is!
Ha megcsinálod ezt a küldetést akkor megkapod a Swarog-ot és az a továbbfejlesztett Veles! Kápis?
LINK
Egy szó sincs róla hol találom meg!<#nezze>#nezze>
A feladat fajtája: Mellék küldetés
A feladatot adja: Bagoly
Megoldás: A hajóban a kereskedõnél a küldetés felvétele, hogy szállítsd le a 3 db Veles detektort a tudós labor technikusának. Ha ez teljesítve, akkor majd jelezni fogják, hogy mikor lehet visszamenni a hajóba a SWAROG detektorért.
Tipp:
- A három Veles általában már a hajón begyûjthetõ, hiszem Szakáll ad 1-et, valamit Bagolynál van 2 eladó példány.
- Ha szeretnél sok pénzre szert tenni, ezt könnyen megteheted az eladott relikviákkal! Ezzel a detektor a legkisebb az seélye egy esetleges sérülésnek, miközben egy anomála mezõn kell átkelni!
Neked itt hol van hogy hol találom meg?
Ebbe amúgy sem az van, hogy hol van a TOVÁBB FEJLESZTETT VELES DETEKTOR!!!!!!!!!!!!
Meg tudnátok mindani honnan szerezzem meg a tovább fejlesztett veles detektor-t? Mert nem emléxem hol szereztem meg multkor<#help>#help>
PL az Éjjeli / nappali õrség filmek is furcsák voltak (bár nem 100% hogy oroszok csinálták, a könyv amire épül az az)