S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TSL16b
A végén vártam, hogy valamelyik tízemeletes tetejérõl odacsördítenek az operatõrnek egyet, de semmi. <#buck>

hatalmas ez a gamma hetvegen ujra eloszedtem es arti huntot csinaltam par kort.

fullupgradelt Tide és Eliminator, szervomotoros exoval beadja
ja meg a Gauss fegyot is sikerult megcsinalni, poen
kurva nagy jatek!<#eljen><#eljen><#eljen>
nehol a zene, fuj a szel, cska forog az ember annyira fosatos tud lenni, aztan kozben nincs is senki a kornyeken..

anti hero

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

TSL16b
Az a lényege, így bizonyíthatod az állhatatosságodat. (Egyenesen minden oszlopsoron végigmenni, aztán a csillagesõk alatt, és meglesz.)

Na a kép az nem jött össze, de úgyis a link a lényeg. Ott vannak a térképek.

YouTube: 23Drazse

Lehetséges, hogy ott vannak az említett fegyverek, de mostanra már úgy sincs szükségem rájuk. Miután már háromszor kijátszottam, nincs sok kedvem ezek után nézelõdni. A fegyverek helye (nem mindegyiké) lehet, hogy patch függõ is, mert ilyenre láthattunk példát a SoC-ban is. Én térkép alapján keresgéltem, de nem mindegyik általotatok említett szerepelt ott. Na mind1 is, nem is kell pár fegyver helyén vitatkozni.

Gondoltam becsatolom, hátha van pár fórumozó, aki esetleg még nem látta õket. Aki mostanság kezdte a játékot, annak jelenthet egy kis segítséget. Csak szólok ez szerintem SPOILER-nek minõsül, tehát csak fél szemmel nézzen rá az, aki megküzdene a játékkal.

http://stalker.filefront.com/file/Detailed_and_Translated_COP_Maps_Package%3B106805

Ja, igen! Oroszul van, de azért ki lehet silabizálni, ha ismered a cirill betûket. Max online fordító, vagy elõkaparod fater régi orosz szótárát.

Bocs hogy ide írok de a shoc topic elég elhanyagolt
Nekem most lett meg ez az 1935 build, és nem indul el a program.
azt írja ki:
***assertion failed*** Expression: cnt>=3 P:\xrcore\LocatorAPI.cpp 345

Nem tudja valaki mire gondolhat?
köszi.
Nem csa SVD-t lehet szerezni a másik snipert is, az egyik egy híd alatt van ahol a monolitosokkal találkozol Jupiternél. A másik meg szintén híd alatt Jupiternél ahol a szerszámokat találod meg egy vonatban ahol egy ilyen kék cucc fut ide-oda, de van róla videó youtube-on!

Zatonban a bal felsõ sarokban (a zombitanyától felfelé), egy fa alatt figyel az SVD. Jupiterben meg a jobb szélen, egy szóló mozdony tetején. Sok értelme nincs, ugyanis Nimbletõl beszerezhetõ az advanced verzió (Lynx), ami mind pontosságban, mind sebzésben sokkal jobb, és mégcsak keresni se kell.
Mire elkezdi árulni, már rég megvan mind a 3. Arra nem lehet alapozni.
Kopachi Villageben, a markológépben van egy fixen, valamint Jupiterben random zombiknál is elõfordul. Ha exos duty zombit látsz, annál jó eséllyel lesz.
Ha csinálsz küldetéseket a tudósoknak a mobil laborban, a mogorvábbik fog árulni többek között velest is.

lpmaskmancick
Grrr már majdnem megtaláltam az oázist csak a játék aljas és visszadob. :@

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

A mod-okban is detto - ez akkor poénos, ha az egyetlen éjszakai Acog-ból lesz sima, mezei Acog, így a nehéz STALKER-ruha használhatatlanná válik (smrter mod). <#shakehead>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Kopacsi (Jupiter), a markológép fülkéjében (sugárzás!) is van egy. Legrosszabb esetben Bagolytól is lehet venni.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

mascarun
Rendelj a hajón! Lehet nem elsõre hozza de lesz!

jetblack
Óhhh igen plusz 1 kérdés FN-2000-es fegyvert honnan tudok beújítani ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Csak ajánlani tudom mert sokkalta jobb az az igazi ruszki akcentus mint az az angol-orosz valljuk be nekem szerencsém volt mert van ismerõs aki folyamatosan jár ki és õ szerezte be nekem ha neked nincs ilyen szerencséd akkor a warez-ben lévõ verziót próbáld ki anno amikor még nem volt hivatalosan megjelenve csak az az orosz én kipróbáltam és hááááát nah a szinkron klasszisokkal jobb

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

lpmaskmancick
Lehet a lumper Bütyök lopja le ról a távcsövet. 😄

mcmoha
Utananeztem, az angol verzioban is "atalakulnak" a tavcsovek. Megoldasnak masok is a kulon tarolast javasoljak.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Orosz verziot nem ismerem, szoval ez lehet egy bug.😞 A szinkron nekem se tetszett soha se ezert mar egy ideje orosz szoveg angol felirat parositast hasznalok. Az angol felirat nem nagykepuseg, hanem a modok miatt kell.😊

jetblack
Azt már próbáltam de akkor is megtörténik ugyanez történik. Lehet hülye feltételezés de nem lehet hogy azért mert az oroszban kiadott verzió ? O_o
Az európai verzió szerintem borzalmas lett szinkronilag amúgy ezt van aki osztja velem ? 😄

mcmoha
Probald meg kulon tarolni a fegyvert es a tavcsovet.😊 Ugy ertem szereld le mielott a ladaba teszed.

jetblack
Hali

Segítséget szeretnék kérni nemrég sikerült beújítani egy eredeti orosz példányt a COP-ból és folyton azzal szembesülök hogy az a fegyverem amelyikre éjjelátós optikát veszek felteszem és pár alkalom múlva sima optika van a fegyveren pedig hozzá se nyúltam csak pihen a ládában valakinek valami ötlete ?

Egy próbát megér, nem veszítesz vele semmit.
A zatoni kezdõpontnál én nem emlékeztem SVD-re, de lehet, hogy ott van. Amúgy nem messze onnan délre, egy kiégett ház padlásán vamn egy VSS is. Ettõl nyugatra pedig a fûrészüzemeben lenne még érdemes szétnézni.

Ha több izgalmat vagy új fegyvereket akarsz, akkor a SMRTER modot is megpróbálhatod, de ezügyben ne engem kérdezz, ezt soha nem használtam.

Hozzáfûznék még az #5731 üzenethez:
Szakáll is ad egy Velesz-t, ha kiírtod a BIS Circle alatt tanyázó vérszopókat.

Nem sértõdtem meg! Csak érdekelt érdemes e tolni azzal a mod-al a jatekot.
Lehet hogy kipróbálom, bár az elején is lehet szórakozni ha a jó rejtek helyeket megtalálod, néztem videókat, azt ahonnan indulsz kb 200 méterre ott van a SVD.

mascarun
Bunkerben a zsémbesebb prof árul egyet!

lpmaskmancick
Veles detektorokat honnan lehet összeszedni? Már kettõ van,egyet a hajón a Kardántól kaptam, másikat a bütyök rejtekhelyérõl szedtem össze, már csak egy kéne.

Nos, én pl. felraktam a spawn modot, de miután már kétszer tisztességesen végigvittem. Leginkább csak szórakozni volt jó. A fõszál küldetéseiben nem segít, mivel nem tartalmazza a fontos dokumentumokat, PDA-kat, ezeket neked kell megszerezni. Legalábbis amelyik változattal játszottam, abban nem voltak ilyenek. Néhány mellékküldetésben azért segítséget jelenthet, lp. swarog-detektor, mûtárgyak megszerzése, ezenkívül még lehetnek speckó fegyvereid, 1 tonna lõszered, meg egy rahedli pénzed. Megszerezhetõ vele a Gauss-puska is (Ismeretlen fegyver), de mikor odállítasz vele Kovalszkihoz, a játék meghülyül és nem enged továbblépni, amíg az úgymond valódi darabot is be nem gyûjtöd.

Egyébként a mod olykor kifagyást okozhat, vagy a sok pakolgatástól beragadhatsz tõle a falba. Ha már nincs más dolgod a Zónában és eleged van az unalmas stalker mindennapokból, akkor szórakozásnak jó. "Olcsó játék hülyegyerekeknek. <#nevetes1>" (Ne sértõdj meg, magamról beszéltem!)

Császtok!
Ti kipróbáltátok már a "SPAWN MOD"-ot? Csak mert láttam videót youtube-on és nem tom érdemes-e használni! Ti mit mondtok?
Köcce<#hamm>

Törölt felhasználó
ÓÓÓ hát én meg 86 júliusi vagyok és "állítólag" akkor meg magyarország felett volt ez a "felhõ" és anyám ebben az idõszakban végig kint napozott, velem, meg mikor a hasába voltam. Még sincs semmi bajom és mennék is szivesen csernobilba, meg pripyatba.
mcmoha
Marokkobol jottunk vissza es a Fekete Tengeren jartunk amikor a radioaktiv felho is eppen arra sodrodott.😞 Persze maig se lehet biztosan tudni merre is tortent szennyezodes, akkor meg plane nem farasztottak a nepet a reszletekkel.

KranaZoli
Mi volt az a közelebb?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

<#confused><#fejvakaras>
A jutalmat, a Veles-detektort (+pénzt), Szakáll odaadja akkor is, ha egy-két tucat gránátot + SPAS12-t (HK G36C/AKSU+Cobra-t) használ az õrnagy gáz helyett. A kitûzõk is uú megszerezhetõek - viszont a gáztartályt nem szabad ezek után felvenni, csak az iratokat az autókból.

mcmoha
Koszi.😊 Nem hiszem, hogy a valosagban eljutok oda.😊 Kulonben is az eredeti csernobili baleset miatt kaptam eleg sugarat, tobb nem kell.😞 (Abban az idoben viszonylag "kozel" jartam a helyszinhez, talan azert is tetszik ennyire a STALKER sorozat.)

KranaZoli
Faszák ezek a képek, már rég nézegettem ezt az oldalt! <#worship>

Több jútyúb vidi kellene, ahol összehasonlítva ingame scene-ek valós helyszínekkel. Van pár db, de kevés. 😞 Én nagyon kedvelem az ilyeneket.

KranaZoli
I don't know! Most játszottam végig a CS-t több hónap alatt. <#idiota> COP mod-okat Én annyira nem nézegettem. SMARTER mod-ot próbáltam régebben, de az Szerintem ritka szar volt - akkor.

CS-hoz a CS Reloaded mod-ot használtam, de kicseréltem az Absolute Nature ill. Absolute Structure mod-okkal az ide vágó textúra elemeket.

A CS Complete mod-ot is megnéztem. Mind2 változtat a játékmeneten is, de nem agyament módon.

Úgy tudom Complete mod már a COP-hoz is van. (talán)

Nekem most jöhet majd a STALKER utána a COP. 😊

Nézz be a Stalker Filefront-ra, rendezd le idõrendbe a mod-okat és kiderül, hogy melyek a legfrissebb mod-ok.

Herold
Ja jó, ritkán járok erre mostanában.

Jött ki valami új mod mostanában, ami miatt érdemes végigtolni még egyszer?

TSL16b
Az életben meg erre.

lpmaskmancick
Én nagyon kíváncsi vagyok a sorozatra, tetszik hogy kicsit ilyen "gagyi amatõr" jellegû. Angol feliratosba ha ki fogják adni, akkor bódog leszek 😄

KranaZoli
Ez az érme 1ik oldala. A másik, hogy szerencsére ez STALKER és nem teljesen lineáris a játékmenet s akár így is meg lehet oldani. Ez meg az érme másik oldala. 😉

Herold: Má vót, de nem baj. 😊

Herold
mascarun
Gratulálok! Akkor nem kis jutalmaktól meg jó küldetésektõl estél el! xDD

lpmaskmancick
Gázt kellett rájuk engedni? Én szétlõttem sörétessel meg szétkéseltem az összeset. 😄

mcmoha
<#worship>

Tipp: Creek, ahol a gázt kellett a Vérszívókra engedni. 😊

mcmoha
A habvero merre van? Nem emlekszem ra.😊

Én néztem filefrontot az atmosfear modot,durva szép az ég,meg éjszaka a csillagok,csak most 2 giga ramom van és nem szedtem le.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

lpmaskmancick
Nagyon fajin laptop. Vajon mi van rajta? Windóz hét sztalker edisün? <#pias>

Miért remegnek ezek a exoskeletonos hullák? Tán beszart az elektronika? <#idiota>

A többi kép itt (egymás után nézzétek és akkor látni fogjátok 😄):
http://www.imagebam.com/gallery/exewlq4ssmoalatex9d777t2sanz86an
Babinéni! Deszépnagyhabverõ hooonnaaan van? <#idiota>

Ombika
Ilyen taj javito modra gondoltam esetleg! <#eljen>