S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fullupgradelt Tide és Eliminator, szervomotoros exoval beadja
ja meg a Gauss fegyot is sikerult megcsinalni, poen
kurva nagy jatek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
nehol a zene, fuj a szel, cska forog az ember annyira fosatos tud lenni, aztan kozben nincs is senki a kornyeken..
anti hero
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
YouTube: 23Drazse
Gondoltam becsatolom, hátha van pár fórumozó, aki esetleg még nem látta õket. Aki mostanság kezdte a játékot, annak jelenthet egy kis segítséget. Csak szólok ez szerintem SPOILER-nek minõsül, tehát csak fél szemmel nézzen rá az, aki megküzdene a játékkal.
http://stalker.filefront.com/file/Detailed_and_Translated_COP_Maps_Package%3B106805
Ja, igen! Oroszul van, de azért ki lehet silabizálni, ha ismered a cirill betûket. Max online fordító, vagy elõkaparod fater régi orosz szótárát.
Nekem most lett meg ez az 1935 build, és nem indul el a program.
azt írja ki:
***assertion failed*** Expression: cnt>=3 P:\xrcore\LocatorAPI.cpp 345
Nem tudja valaki mire gondolhat?
köszi.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az európai verzió szerintem borzalmas lett szinkronilag amúgy ezt van aki osztja velem ? 😄
Segítséget szeretnék kérni nemrég sikerült beújítani egy eredeti orosz példányt a COP-ból és folyton azzal szembesülök hogy az a fegyverem amelyikre éjjelátós optikát veszek felteszem és pár alkalom múlva sima optika van a fegyveren pedig hozzá se nyúltam csak pihen a ládában valakinek valami ötlete ?
A zatoni kezdõpontnál én nem emlékeztem SVD-re, de lehet, hogy ott van. Amúgy nem messze onnan délre, egy kiégett ház padlásán vamn egy VSS is. Ettõl nyugatra pedig a fûrészüzemeben lenne még érdemes szétnézni.
Ha több izgalmat vagy új fegyvereket akarsz, akkor a SMRTER modot is megpróbálhatod, de ezügyben ne engem kérdezz, ezt soha nem használtam.
Hozzáfûznék még az #5731 üzenethez:
Szakáll is ad egy Velesz-t, ha kiírtod a BIS Circle alatt tanyázó vérszopókat.
Lehet hogy kipróbálom, bár az elején is lehet szórakozni ha a jó rejtek helyeket megtalálod, néztem videókat, azt ahonnan indulsz kb 200 méterre ott van a SVD.
Egyébként a mod olykor kifagyást okozhat, vagy a sok pakolgatástól beragadhatsz tõle a falba. Ha már nincs más dolgod a Zónában és eleged van az unalmas stalker mindennapokból, akkor szórakozásnak jó. "Olcsó játék hülyegyerekeknek. <#nevetes1>#nevetes1>" (Ne sértõdj meg, magamról beszéltem!)
Ti kipróbáltátok már a "SPAWN MOD"-ot? Csak mert láttam videót youtube-on és nem tom érdemes-e használni! Ti mit mondtok?
Köcce<#hamm>#hamm>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A jutalmat, a Veles-detektort (+pénzt), Szakáll odaadja akkor is, ha egy-két tucat gránátot + SPAS12-t (HK G36C/AKSU+Cobra-t) használ az õrnagy gáz helyett. A kitûzõk is uú megszerezhetõek - viszont a gáztartályt nem szabad ezek után felvenni, csak az iratokat az autókból.
Több jútyúb vidi kellene, ahol összehasonlítva ingame scene-ek valós helyszínekkel. Van pár db, de kevés. 😞 Én nagyon kedvelem az ilyeneket.
CS-hoz a CS Reloaded mod-ot használtam, de kicseréltem az Absolute Nature ill. Absolute Structure mod-okkal az ide vágó textúra elemeket.
A CS Complete mod-ot is megnéztem. Mind2 változtat a játékmeneten is, de nem agyament módon.
Úgy tudom Complete mod már a COP-hoz is van. (talán)
Nekem most jöhet majd a STALKER utána a COP. 😊
Nézz be a Stalker Filefront-ra, rendezd le idõrendbe a mod-okat és kiderül, hogy melyek a legfrissebb mod-ok.
Jött ki valami új mod mostanában, ami miatt érdemes végigtolni még egyszer?
Herold: Má vót, de nem baj. 😊
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Miért remegnek ezek a exoskeletonos hullák? Tán beszart az elektronika? <#idiota>#idiota>
A többi kép itt (egymás után nézzétek és akkor látni fogjátok 😄):
http://www.imagebam.com/gallery/exewlq4ssmoalatex9d777t2sanz86an
Babinéni! Deszépnagyhabverõ hooonnaaan van? <#idiota>#idiota>