S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Lenne egy kis probléma! Az, hogy a játék majdnem max grafikán fut és ammikor játszom akkor azt veszem észre, hogy egy jó nagy területen körülöttem árnyék van és ahogy mozgok úgy jön velem együtt, láttam már ilyet youtube-on videókon rákérdeztem de a csávó se tudta miért. Kissebb grafikai beállításoknál viszont nincs ott az árnyék tudja valaki miért van? Elõre is köszi!!
Röviden: Ha semleges maradsz, a legdurvább fegyókat és kiegészítõket nem fogod tudni megvenni.
Szal nem kötelezõ egyikbse se belépni.
Azaz 1 ésszerû bónusz talán mégis van: több lesz a "zöld" haver, ezzel több vevõd lesz az összegyûjtött szajrédra (gránát/skuló), de az már mindegy melyik veszi meg.
Mi értelme van választani a két frakció között? Miben lesz másabb a játékmenet?
Kiborg
http://cdgalaxis.hu/PC/17379/stalker-call-of-pripyat.html
nna mindegy, szerintem van annyira jó, hogy elférjen kétszer 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
<#finom>#finom>
Mire elkészül, esetleg letesztelik páran, addigra talán végére érek a SHoC-nak. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én maradtam a zónában tovább bóklászni. Pripjatyban.Amikor jön néhány zombi és összeakaszkodnak a helyi stalkerekkel vagy zsoldosokkal és tisztán, messzirõl ki lehet venni a géppuska hangját 😄 Nagyon frankó. Viszont ahhoz kevés a lõszer 😞
cserébe eszméletlenül pusztít az ellen közt. Mutánsok ellen fenomenális. Bár tényleg csak fun szerepe van nálam is.
Kiborg
anti hero
CS-ben frankó volt még az SVU, COP-ban viszont a mezei SVD-vel is lehet futni, így az SVU elõnye elveszett, valamint sebzése és pontossága is szarabb, a beépített hangtompító meg csak 3. szintû fejlesztés, tehát majdnem az egész játékban elérhetetlen (Pripjaty már nagyon a vége).
Egy ideig az IL86-ot kedveltem, de aztán rájöttem hogy az amortizációval együtt nagyon leromlik a pontossága, úgy meg szart se ér, inkább AC96. Még most is sokszor inkább azzal megyek GP37 helyett. Nem kell figyelnem a lõszerre, mindig van utánpótlás.
A shoti az alap váltófegyver, végre a COP-ban eszükbe jutott hogy pisztoly helyre is lehessen berakni, kényelmetlen volt váltogatni. A SHOC-ban még nem használtam, ezért utáltam a mutánsokat, aztán CS-ben rászoktam, és rájöttem mennyivel egyszerûbb így az élet. A shoti vitathatatlanul kötelezõ elem az egyik fegyverslotba.
Mostanában kezdek rászokni arra hogy kitörések utáni artifact runokhoz Lynxet viszek magammal, chimerát és controllert jobb kilométerekrõl irtani (bár 1-2 tár elmegy ezekre headshottal is). Viszont lakott területre nem jó, átnéz a távcsõ az ellenfelek közt. 3. fegyvert (golyószóró) vinni meg luxus, túl sok súly. Ezért ezt is ritkán használom, inkább csak érdekességképp.
Nálam Eliminator + AC96 az állandó felszerelés.
amugy is a VSS a sztalkerstukker 😄
de amugy jo osszefoglalo
anti hero
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Új hangefekktek: AJTÓ
Kirázott a hideg, ahogy visszhangzott a folyosó <#vigyor>#vigyor>
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Olyan mint a ppsh, csaj úgy hullanak tõle 😄
Meglepõ módon az FN 2000 az AK-val van egy szinten, az IL86 viszont a Stormmal, pedig mindkettõnél ahol csak lehetett megbízhatóságot tuningoltam (anélkül mégszarabb lenne).
Az AK-nak így eltûnt a legnagyobb vonzereje, anélkül meg csak egy közepes kezdõfegyvernek jó. Egyeslövésben még pontos, sorozatra a nagy recoil miatt felejtõs. (3. szintû tuningot nem vizsgálok, mert mire az megvan, majdnem vége a játéknak, így kb. semmit nem jelent.)
Az IL86 bár jó kezdõ parasztsnipernek, de csak amíg nincs meghajtva, utána nagyon pontatlan, épp az értelmét veszíti el elég hamar. Arra mondjuk jó hogy összekalapozzon vele az ember egy AC96-ot vmi zombitól. Az egyetlen fegyver ami a teszt során (10 tár ellövése) beragadt.
A Storm legnagyobb hibája nem is a nagyon gyors amortizáció, hanem hogy lepottyan a golyója mint a Vintarnak, így a messzi célpontot már el se éri. Lényegesen kisebb a hatótávja mint egy AK/AC96-nak. A tûzgyorsasága és kis recoilja miatt viszont épületen belüli harcokra kiváló. A legnagyobb elõnye hogy az olcsó AK skulót eszi, amibõl minden ellenfélnél van utánpótlás. Legjobb alkalmazási területe a telepata törpék kiirtása Yanovban. Sajnos ezen kívül másra nem ideális, túl hamar beszarik, és a kis hatótáv, potyogós skuló miatt terepre is karcsú.
Az AC96 sztem a legjobb kezdõfegyver. elõnye az olcsó AK skuló, valamint a dupla lövés (sztem csak ebben az üzemmódban érdemes használni). Viszonylag pontos, a dupla lövéssel a sebzés se problémás (mindkettõ nagyjából ugyanoda megy), valamint a teljes hatótáv (már amennyi egy ilyen fegyvertõl elvárható). Közepesen rongálódik, ezzel együtt a pontosság is csökken, ezt ellensúlyozza a dupla lövés (az egyik valszeg így is talál). Sorozatlövésre az AK-hoz hasonlóan alkalmatlan, a 3 golyótól kezdve itt is csak a levegõt lõjük.
A Tide/Vintorez nagyjából hasonló a Stormhoz. A lõtávja persze nagyobb, kb. az AK-nak felel meg, viszont hiéba az 5x szkóp, távoli ellenfeleknél itt is csak azt látni hogy leesik elõtte a golyó, szart se ér a 100%-ra kitolható pontosság. Emellett a skulója is nehéz, vagy 2-3x kevesebbet lehet belõle cipelni mint AK-ból vagy NATO-ból. És hát utánpótlás is csak a boltban van belõle gyakorlatilag.
A GP37 statok alapján egyételmûen a bestof cucc. Pontos (már majdnem sniper minõségû), sokat kibír - de a legnagyobb hátránya az elég ritka NATO skuló. Igaz, nem kezdõfegyver, mire megkapja az ember (vagy rendeli), addigra lesz lóvé skulóra is. Viszont arra kell is költeni, mert még Yanovban is az AK az egyeduralkodó lõszer, kevés ellenféltõl gyûjthetõ be. Ebbõl a szempontból az AC96 igen sokáig elõnyben van a rosszabb statjai mellett is.
Összefoglalva: kezdésnek AC96, késõbb GP37. A többi inkább csak érdekesség.
facebookon csináltam egy alkalmazást.benne van a legtöbb zóna tipp magyarul.
Hátha valakit érdekel.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Kicsit meglepõdtem hogy az elõzõ részek legtartósabb fegyója, az AK mennyire gagyi lett. A GP37 meg nagyon überalles, kellemes csalódás. Hát eddig tartott az AK-k "legendás" megbízhatósága.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
The third and final entry in the Stalker Complete series is currently being developed (80% done).
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat mod
<#finom>#finom>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ennél is elég csak a legutolsó javítást feltenni? (1.6.02)
Köszönöm a válaszokat!
Papa
Ezen felül Strelok papírjait nem szabad még odaadni Owlnak (Yanovban találod), a többi mehet.