S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Vigyél helyette sok lõszert, egy jobb sörétest és egy jó puskát. Mivel az alagútban a gáz miatt a SEVA ruhát kell majd viselni, aminek nincs éjjellátója, erõsen javasolt egy éjjellátós fegyvertávcsõ beszerzése is. Mondanom se kell hogy odalent sötét lesz. 😄
Én nemrég játszottam újra, elõször végig nagyon részletesen.
Azonban szerintem a COP-os grafikát nem hozza. Clear Sky-t lehet a leginkább kipofozni. Igaz; COP Reloaded mod-ot még nem próbáltam.
SHoC motor hiánya a napsugarak; nincs AA és fõképp a terep textúrák sok helyen fõképp a Kordon-ban nagyon élesek, túl fényesek. Kicsit giccsesek.
De naggyon sokat dob rajta az egyértelmû!!! <#eljen>#eljen>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem tudom hogy csinálták a modderek, de amellett hogy felhozták a Shoc grafikáját legalább a CoP szintjére, a játék akadás nélkül(!) fut full grafikán. Tehát azon a gépen ahol az alap COP dx9-ben döcög, a complete modos Shoc fullon megy akadás nélkül.
Érdemes kipróbálni, mert nagyon megéri. Gondolom ti is szembesültetek már azzal a problémával, hogy kell valami Stalker játék a Stalker2 elkészültéig, és a COP-ot már sokszor végigtoltátok. Annyit még hogy ha kipóbáljátok, az 1.06-os patchet tegyétek fel a Complete mod telepítése elõtt a Shocra.
Olyan jól sikerült a cucc, hogy én a GSC helyében azonnal alkalmaznám a Complete modok készítõit. 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
A film ebbõl lett átírva, egy költõ meg egy filozófus nyomul egy stalkerral elõre a Zóna közepébe, és inkább a filozofáláson van a hangsúly, semmi CC meg mutánsok.
link...
SZTALKER film
Sztalker
(Stalker, 1979)
A fantasztikus történet a Földet egykor meglátogató jövevényekrõl szól. Távozásuk után hátrahagynak egy zónát, amirõl úgy gondolják, hogy az emberi létre káros hatással van, ezért senki nem lépheti át. De mint minden, ami tilos, rendkívüli érdeklõdést vált ki. Különféle emberek igyekeznek behatolni és létrejön egy új foglalkozás is, amit sztalkernek neveznek.
Nemzet: orosz
Stílus: sci-fi
Hossz: 155 perc
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Valami Stalker-es filmet csináltak-e már, vagy fognak csinálni? Csak mert nagyon érdekelne.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van másik (mellék)küldetés, aminél dokumentumokat kell keresned ott, a Jupiter üzem BEJÁRATÁNÁL(nem a kapunál, hanem a beengedõkapuknál) jutsz be. Utána meg jön a kis zsoldos meglepetés <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy eddig töbször is végigtoltam, és mindig alkonyatkor jutottam a Jupiter gyárba, és este értem ki. Komolyan mondom, szerintem ez a hely a legfélelmetesebb a játékban. A kutyákkal meg minden...
Így nekem nem mond semmit.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Amúgy nekem olyan volt hogy elinditottam az ikont, bejött egy kis ablak, egy zöld csik végigfutott, majd kiírta ezt:
An attempt to use emulation software is detected. Please insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.
Jól megszívtam ezzel a Stalker call of prypat -tal
Elõször is olvasom a kézikönyvében hogy a játékot deaktíválni kell, mert különben csak 1-2 szer lehet aktiválni utána. De arról egy szó sincs hogy hogyan kell deaktiválni.
Inditásnál meg bejön securoom vagy starforces ablak, és nem indul el a játék, hanem valami kódot kér, beírom a serialt / a kézikönyv szerint viszont multiplayer key/,de nem fogadja el.
Leszedtem a securoom removal toolt, de már egy fél órája nem csinál semmit, csak tölt valamit.
Remélem nem feleslegesen adtam ki érte 6 ezret.
Valaki tud segíteni?
Szóval szerintem tedd fel a legutóbbi patchet, és próbáld újra.
Egyébként pedig és se szeretem annyira a keleti játékokat, de EZ speciel egy nagyon jól sikerült játék. Az ukrán fejlesztõ srácokat se kell szidni, mert nem semmi hogy itt a szomszédos ukrajnában valakik töredék annyi pénzbõl és töredék annyi emberrel jobb FPS-t csinálnak, mint az Electronic Arts.
A #6252-ben levo terkep nekem nem tetszik mert Jupitert es Zatont teljesen rosz helyre teszi. Eleve nem egymas mellett helyezkednek el es Jupiter-bol latszik az eromu is.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Más:
COP és a többi map.
Nézegettem a COP-os mod-okat. Dátumra és méretre rendeztem csökkenõ listában. (FileFront) Ill. gondolkoztam is. 😊
Én 1ik mod leírásában sem láttam olyat, hogy megnövelt MAP. Amin meg filóztam az annyi, ha csak bejárható területrõl lenne szó már az is nehézségekbe ütközik az eltérõ X-Ray motor miatt. SHoC DX9; CS DX9-10.1; COP DX9-11
Akkor milyen API lenne az egyes map-ek alatt?! Nem tudom, hogy a belink-elt képek csak illusztrációk - fõképp a COP-os térkép(!) vagy ez most igaz?! Ill. a mod-ok méretének is tükröznie kellene ezt a tényt. De ahhoz több GB fölötti mod méretek kellenének.
<#nemtudom>#nemtudom>
Hm?!
Viszont Nekem ilyen kivág az asztalra, stb... ilyen nem volt. BUG-ok vannak, ezt mindenki elismeri. COP-ban a legkevesebb. 😊