7720
-
#6600 nno akkor valaki a legújabb patchel kisegítene a multi 5 verzióhoz?? -
#6599 Igyekszünk beszorítani a többi munka közé, de nem tudom, sikerül-e. Jelezni fogom itt, ha kész, vagy bétatesztelhető állapotba fejlődik. Ha valaki szeretné tesztelni, dobjon egy privit nekem. -
#6598 Angol hang pocsék csak orosszal told -
#6597 itthon vettem DVD tokos... van rajta orosz hang is, de angolul telepítettem... -
#6596 Verzió? orosz? multi5? -
#6595 srácok légyszi linkeljetek nekem egy legújabb patchet a játékhoz, kösz -
#6594 Hogy ez egy milyen jó pálya, AK-nak a skinje tetszik akinek meglenne a "BUILD 2571" az passzolja már át ezt a skint...köszi
-
szoftveer #6593 És mikorra várható a "békített" fordítás?
A windows 7 es variálást nem beleszámítva? -
#6592 Egy ekkora játék több együttműködő alrendszerből épül fel. Egyes modok itt, mások ott avatkoznak be, és amíg nem – vagy csak egy kicsit – lépnek egymás tyúkszemére, addig a közös működés nem okoz látványos gondot. Elvileg. A STALKER-ekben azonban nemigen van olyan, hogy "apró szépséghiba", mert a játékmotor elég érzékeny, azonnali kilépéssel reagál a legkisebb hibára is. Ráadásul eleve nem hibátlan a gyári játék sem, a Complete mod sem, és talán még a magyarítás sem. :) Ezért kell összebékíteni és együtt tesztelni őket, ami a STALKER-ek esetében eléggé időigényes, és sokszor meg lehet csodálni a kis zöld bogarat, mire összeáll egy viszonylag stabilan működő módosítás a játékhoz. -
szoftveer #6591 Még egy kérdés, a print sceen eket(játékban fényképezéseket) hova menti? -
szoftveer #6590 bgabor ,mert csak a magyar felirat miatt bugosodik a complete mod?
Most olvastam, hogy a magyarítás is mod. Szal akkor elvileg ,nekem nem lehetne magyarítás, meg Complete ,egyszerre ?
Mellesleg ,ha valaki tud ,válaszolhatna a (#6584) lenti kérdéseimre.
-
kiborg #6589 Láttam már bent Jupiteren rohangáló patkányokat is :D Igaz, nem támadtak meg senkit sem, de senki sem lőtte le őket. Viszont ki akartak menni a külvilágba :D -
#6588 Engem egyszer haldokló bandita, máskor haldokló szolgálatos fogadott a főterem közepén. :D Na mondom ez hogy kerül ide Janov állomásra. :D -
kissssss #6587 gyakorolnak az éjszakai tánc show-ra -
#6586 Ma játék közben jupiterben ez a kép fogadott
-
bgabor #6585 Látom nem érted. Olyan mintha megpróbálnád a Suzuki Swifthez tervezett fékpofákat egy Land Rover terekpjáróra felrakni. Lehet hogy működni fog, de valószínűbb hogy nem fogod tudni felrakni rá, mert nem illeszkedik, és ha fel is tudod rakni rá, nem fogja jól fékezni, mert nem egy terepjáróhoz tervezték.
Pont ezért mondta Tsl16b a #6544-esben (aki mellesleg a magyarító team tagja), hogy még várni kell a Complete modhoz készített magyarításra. Mellesleg az olyan nagy modok, mint a Complete készítői mindig azzal kezdik a telepítés leírását, hogy kizárólag tiszta(modoktól mentes) játékra telepítsük fel a modjukat. -
szoftveer #6584 Amúgy a Complete tömören miben javítja a játékot?
Van benne új fegyver vagy küldi?
Új tárgyak ,helyszínek lehetőségek?
Új textúra?Javított környezet?
És miért bugosodik be a játék ,amikor csak ez az egy mod van fennt mikor írnak a bug fix -ről ,hogy javították őket?
-
Angel309 #6583 érdekes másoknak müködik =/ -
szoftveer #6582 Köszi, amúgy asszem az F12 vel lehet ,nem? -
#6581 Amúgy ti hogy csináltok képet a játékban? Nekem a Print Screen nem működik... -
#6580 Itt van, ez működik -
szoftveer #6579 Áhh, ez se jó, tudna valaki CoP hoz Complete letöltési linket adni? -
szoftveer #6578 köszi, amúgy innen jó ,ha letöltöm a Complete -t??
http://artistpavel.blogspot.com/2010/04/mod-call-of-pripyat-complete.html -
#6577 Ez a COP-os: Absolute Structures Texture Pack for SCoP (1.0) -
#6576 Saját MOD...szedek egy kicsit innen is meg onnan is... -
szoftveer #6575 Még régebben ezt írta valaki ,hog yez is egy jó MOD ,de én úgy látom ,hogy ez a SoC hoz való, vagy mind 2 vel működik? :
http://stalker.filefront.com/file/Absolute_Structures_Texture_Pack;117932 -
#6574 Pl.: Én SHoC-ban így fotózgattam:
-
Vmi mod is van ebben?! Távcső mod biztos. :)
Notice: Szerintem hangulatosabb lenne, ha a fegyókat elrejtenéd fotózás közben, ha csak nem a fegyót akarod hangsúlyozni. ;) -
#6572 -
-
#6570 Igen?!
#6561: Igen, COP-hoz készül mind1-ik de eléggé faszák lesznek! -
vato loco #6569 Én nem akarom, tomsilent linkelt képei voltak, csak azokat akartam berendezni képnek. Dolgozni nem fogok vele. ^^ -
#6568 Na majd most.:)
-
#6567 Korán van még. -
#6566 Vaze. -
#6565 -
Töltsd fel Őket ide: klikk... -
vato loco #6563 Vagy inkább mégse így. :D Ezt a buzi thumnailes konvertálást mitől rakja rá az sg? -
vato loco #6562 Inkább így:
-
#6561 Ezek a CoP-hez készülnek? Mert az alsó kép a katonai bázis a Kordonban, de az a helyszín a CoP-ben nem szerepel.