7720
-
ntex #6920 Kibővíti, megváltoztatja pár helyen, de főként nehezíti a játékot -
totya4 #6919 Hali, mire jó ez a mod? -
ntex #6918 Ha valakit érdekel, holnap ha minden igaz befejezem a Sigerous Mod 1.7-es verziójának magyarosítását. -
#6917 steamen jó akció van a stalker játékokra -
#6916 complete mod ra rátehetem az atmosfear 3-at? -
ntex #6915 Sima játékban nem. Max a nem teljesített mellékküldetéseket teljesítheted -
#6914 A kivonás után, ha maradok Pripyatban, lehet még találni valahol valami kihívást? Pl. 50 monolitos vagy ehhez hasonló... -
winky1993 #6913 Sajna szerintem túl korán lőttem le őket és nem volt egyiknél sem a piros kártya!! Majd máskor megcsinálom most inkább kinyomtam a játékot mégegyszer!! -
#6912 ne má h ennyi lenne.XD köszi meg nézem -
#6911 Nem tudok nemetul, de szerintem az a baj, hogy angol verziora nemethez valo patch-et akarsz telepiteni. -
#6910 helló most ezt mért írja ki?pedig ez a verzióm van meg.
valaki tudna segíteni? -
#6909 Piros kártyát ott ne felejtsd!;) -
winky1993 #6908 Igen, pont miután írtam utána jártam még egyszer a dolognak, és kicsináltam a mocskos rohadékokat!! Köszi!! -
xFreex #6907 Ezzel az infoval látogasd meg az Ezredest az emeleten. Ott majd agyal egy kicsit és megkapod az "Egy lövés" küldetést pontos hellyel meg egy Dragunovval. -
winky1993 #6906 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy pripyat-ban a vezető azt mondja, hogy zsoldosokat látott, vagy hallott és tudja hogy valahol azt hiszem az iskolánál találkoznak éjjel, ott portyáztam de nem találtam senkit. Valaki találkozott velük???? -
#6905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akit érdekel a mod, szóljon...
-
#6904 Köszi. Rendes vagy. -
#6903 A GYIK-ba is benezhetsz.;) Ott magyarul van.:) -
RAMyMamy #6902 tessék
ha nem tudsz angolul, van róluk videó is -
#6901 Hahó "Bajtársak"!
Zsír a játék.
Egy kis probléma: nem tudom hol találok "kalibráló" szerszámkészletet, pedig keresztül kasul jártam már mindent kb 1 éve, de sehol nem találtak ilyet.
Ha tud, segítsen valaki.
Köszi.
Zogu -
ntex #6900 Az alap mod egy-két fontos javítását tartalmazza, meg a srác aki kijavította a hibákat önszorgalomból belerakott 1-2 új cuccot. Asszem van benne fegyver is új -
RAMyMamy #6899 beírtam, de nem történik semmi :( 678, f6-8 gombokat nyomogattam, de akkor sem -
#6898 beirod a konzolba hogy
bind cam_1 kf6
bind cam_2 kf7
bind cam_3 kf8 -
bgabor #6897 Én már négyszer végigvittem a játékot(kicsit rabul ejtett a világa), de az Oasis puzzle megoldását minden alkalommal elfelejtem. :D -
RAMyMamy #6896 láttam videókban, hogy kívülről is lehet nézni a karaktert, ezt hogy lehet megtenni? -
#6895 Csak új ruhákat meg fegyókat raktak bele? :) -
ntex #6894 GSC fórumról:
SGM Repacked v2
This link is for the SGM Repack update that includes a fix that was missed before and some new weapons and suits.
For anyone wishing to use Atmosfear 3 with this a new patch is included with it as the one posted for version 1 will not work with version 2 due to some new changes.
http://www.megaupload.com/?d=RN50H20C
Saves from version 1 do work with version 2 so a new game is not required. -
#6893 oasisnál mire rájöttem hogy kell te atya ég :D -
sanya200 #6892 Ja igen már akartam mondani tegnap hogy rosz detektor van nálatok azért nem megy.Asszem azt a kis bárkán lévő öreg fószernál kell beszerezni.De az oasis rész se egyszerű, ha nem megy nézzetek róla vidit mert nagyon nem mindegy merre mentek mert visszadob az elejére :( -
sanya200 #6891 Köszi én vhogy nem leltem rá :)
Remélem csak ez a gondja. -
#6890 Igen valószínűleg azért fagy le mert rossz a verziószáma a játéknak! -
#6889 http://www.private-servers.info/stalker-call-pripyat-patch-1602
Erre gondoltál? -
sanya200 #6888 Csak mert leszedtem én is ezt a complete modot hozzá meg a magyarítást is de ahogy új játékot kezdenék a nehézségi szintnél megfagy :(
Másnál nem volt ilyen gond? -
sanya200 #6887 Sziasztok.
Van 1.6.02-es english patch, mert én nem találok sehol :( -
RAMyMamy #6886 azt csináltam, de megvan már a hiba
nem a svarog, hanem a veles van nálam és nem tűnt fel eddig, mert ha jól látom, a festésen kívül semmi különbség nincs köztük (a veles matt, kopott, a svarog meg fényes és sötétebb) -.- -
#6885 Svarog detektor megvan akkor elő kell venni és működik :)) -
RAMyMamy #6884 ez engem is érdekelne. megvan a detektor, oda is állok, ahova kell (ahogy ezen a videón látszik), de nem történik semmi :C lehet az a baj, hogy este 9 van a játékban? -
#6883 Sziasztok!
Én a complete modot használom az 1.6.02-verzióval és fönt van a magyarítás is és nincs vele probléma idáig! Mondjuk annyit észre vettem hogy amikor a rádión jönnek üzenetek akkor nem ír ki semmit a bal alsó sarokban, hiába be van kapcsolva a feliratozás. -
#6882 A Complete modhoz illeszteni fogjuk a magyarítást, talán még az idén kész is lesz. -
bgabor #6881 De igen, SEVÁt, mert ennek a closed-izé-respirátor leírásnak csak az felel meg a játékban.
A Wealthy Client Achievementhez a pénzdnek egyszer meg kell haladnia a 100.000RU-t. Ezek után a kereskedőknél elérhetővé válnak a legdurvább termékek is.