7720
  • ntex
    Én sem tudtam hozzájuk belépni sehogy sem. Mintha olyasmit hallottam volna hogy mikor Bagoly elküld a notebookért a víztisztító telephez ott nem szabad megölni senkit sem különben nem léphetsz be később a frakcióhoz (meg egyetlen zsoldost sem). de ez egyáltalán nem biztos hogy így van, lehet én értelmeztem félre az angol szöveget amit írtak róla :)
  • cs1rk3
    Zsoldosokhoz hogy lehet belépni az sgm be ? :D mert már kifizettem a 35k rubelt de akkor is szitává lőnek vagy lehet azért mert van már frakcióm?
  • ntex
    Sajnos mint utólag kiderült az Rulix AI hibás. Próbáld meg az AI addon nélküli verziót:

töröld a gamedata mappát, ismételd meg a lépéseket amit [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239899944&no=6952]#6952[/URL] -ben írtam, csak a 7. lépést hagyd ki, helyette ezt másold be a gamedata\scripts\ mappába:

http://www.mediafire.com/?2b742eyccrhtvcg
  • malercoo
    feltelepitettem abban a sorrendben a sgm 2.1 modot, müködik is csak ha mentek s elhalálozom akkor az utolso mentés vagy a mentett játék betöltésénél kifagy.az 1.7-es verzionál tökéletesen müködött a gyors mentés meg a mentés funkció.
  • ntex
    Nem hinném :)
  • tutituti
    rájöttem aztán a hibára.Atmosfear kellett neki:)
    Azt elfelejtettem!
  • cs1rk3
    Köszi :)
    Gondolom az 1.7 es mentések nem működnek?

• ntex
    Ezek után még felrakhatod az Absolute textúra csomagokat ha akarod
  • ntex
    Itt egy telepítési sorrend ahogy én csináltam, nálam így működik teljesen jól:

1) SGM_COP_v2.1_Full.exe
    2) SGM_COP_v2.1_FIX_22.rar
    3) Patch 2.
    4) AtmosFear 3.
    5) AtmosFear 3 alap Merge Patch
    6) Angol fordítás (hacsak nem akarsz oroszul játszani)
    7) 2.1 Af3, AI, and Dynamic news patch
  • tutituti
    letöltöttem mindent ami le volt írva.
    Feltelepítettem majd egyenként bemásoltam a régitől az újig minden patch-et.
    és amikro elindítom x-ray 1.6 bugreport-tal kidob az asztalra.

Bár előtte felraktam a Misery modot,de uninstalláltam és steamen lecsekkoltam hogy minden rendben van e a játék mappájában.És mégse megy.
    valakinek valami ötlet?
  • ntex
    van 2.0 és 2.1, új tartalmakkal és sokkal jobban fut mint az 1.7 (optimalizáltabb). Magyarítást nem ajánlom hozzá mert sok helyen nem lesz szöveg a játékban egyáltalán

SGM 2.0 és 2.1 letöltések
  • cs1rk3
    Sigerous Mod még 1.7 a legfrissebb verzió vagy van fisebb?
    Ha van működik hozzá a magyarítás? :D
  • Tib
    Amúgy ha olvastad a FAQ-ot, akkor gondolom láttad a "Rendellenes aktivitás" menüpontot is...
  • Tib
    Na itt egy kis gebasz van a beszámolódban...
    Az első végigjátszásod alkalmával: "azt a küldit nem csináltam meg hogy a monolitosoknak elinzéztem h befogadják őket a stalkerek". Ehhez többek között a rendellenes aktivitás után maradó egyik hullától (a Szolgálat alapítójától) el kell venni a PDA-t.
    És most azt kérdezed hol az anomália és hol a hulla?!
  • winky1993
    Nos, morgan PDA-ja az zatonban van mikor Szakáll adja azt a küldit hogy hiúsíts meg egy találkozót a banditák és a zsoldosok között (árut cserélnek)!! A rendellenes aktivitás pedig a tudósok adják jupiterben! De mindenképpen csináld meg bagoly küldiét hogy vigyél három detektort a tudósoknak mert utána kapod meg a tovább fejlesztett detektort, és azzal tudod átvizsgálni!!
  • w77d
    elsőre hogy toltad ki, ha az ilyen továbbjutáshoz fontos kérdésekre nem tudod a választ?
  • deestroy
    Hali!

Az lenne a kérdésem... most tolom másodjára a játékot... és anno azt a küldit nem csináltam meg hogy a monolitosoknak elinzéztem h befogadják őket a stalkerek. Pedig most meg akarom, mert elkelne a vezetőjük az átkeléshez... a Svarong detektor meg van. A FAQ oldalon olvastam hogy A rendellenes aktivitás után maradó egyik hullától elvenni a PDA-t, és Morgan PD-ja is kell. és ezeket kell elvinni annak a frakció vezetőnek ahova ....................... értitek. Na most az a rendellenes aktivitás mikor van, és hol a hulla, meg hol van Morgan????? :D Ez nekem nem tiszta.....
  • Nesu
    Kössz
    megnézem angolul ,mert mod nincs ,vagy ha van azt mod switchel aktiválom

• totya4
    Helló, úgy általában gondolkodva, egyrészt használsz valami modot, illetve steam-nél nem árt átállítani a nyelvet angolra.
  • Nesu

Sziasztok '''
    lehet már volt ,de mégis megkérdezem .
    tud valaki segíteni mert nem tudok online csatlakozni a steames játékkal .
    A hibaüzenete a következő :
    *** Csatlakozási hiba : Verzió-eltérés ***
  • istvan1990
    köszönöm jó lett!
    upsz most láttam hogy már ki volt írva a megoldás,pedig nem először néztem át az oldalt,bocsesz
  • ntex
    Lehet hogy a localization.ltx rossz helyen van nézd meg a "\Gamedata\configs\" mappában van-e, ha nincs akkor a text mappából húzd át oda. Angol mondat egyetlen egy van benne abban a verzióban. Ha jól csináltál mindent akkor teljesen magyar feliratozással kéne mennie a játéknak.
  • istvan1990
    Üdv !
    Lenne egy kis gondom:
    Felraktam a Sigerous modot és a hozzávaló honosítást,de az ékezetes betűk helyett orosz betűk vannak és néhol teljesen angol szöveg jelenik meg.

Mi lehet a hiba ?
  • ntex
    Have fun :)
  • zmok

@ntex, Neked szántam!
  • zmok
    Köszönet a magyarosításért!!!
  • fery02
    Azzal a géppel nyomnám igen. Végülis fut szépen, de érződik akkor is, hogy erősen lassabb, mint mod-ok nélkül és én finnyás vagyok picit ilyen téren.
    Max grafot akarok, 60 fps-el. :D
  • ntex
    Mármint Sigerous mod 2.0 :)
  • ntex
    Ha az a géped van ami az aláírásodban van nem kell várnod vele mert nekem sokkal rosszabb gépem van és megy rajta, igaz sok helyen nincs meg a zökkenőmentes játékhoz az fps szám de a 2.0 már jobb :D
  • fery02
    Köszi!
    De ha tapasztalatod szerint nagyon hozzá ad a játékélményhez, akkor inkább várok, míg erősebb gépem nem lesz és akkor majd szólhat minden egybe. :)
  • ntex
    Az időjárást és mint a neve is mutatja a játék atmoszféráját javítja fel jelentős mértékben, számtalan időjárásfajtát és időjárás effektusokat ad a játékhoz, PSI-Storm valamint kémiai és radiaktív kitöréseket is.

Bővebben itt olvashatod el a feature listát
  • fery02
    Az érdekelne, hogy az Atmosfear mod az sokat hozzátesz-e a játékélményhez?
    Mert rájöttem, hogy az nálam nagyon gépigényes egy mod. Szóval érdekelne, hogy megléte nélkül miről maradok le.
    Mert azért gondolom csak komoly lehet, ha magát a Sigerous mod-ot, meg a magyarítást is hozzá kell igazítani.
  • Herold
    STALKER 2 topic
  • ntex
    Ha GSC be is csukja a boltot, a STALKER 2 szerintem akkor is meg fog jelenni
  • Drazse23
    Gyerekek!
    Most olvasom az elmúlt pár nap híreit és több helyütt azzal sokkolják a játékosokat, hogy a GSC-nek vége és a STALKER 2 kiadása is bizonytalanná vállt.
    Persze a storyban még igen nagy a kavarc, még nem tudni mi igaz és mi nem.

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/toroltek_a_s_t_a_l_k_e_r_2_t
    http://www.gamestar.hu/bezar-a-gsc-nem-lesz-stalker-2.html
    http://www.thesource.hu/hir/s_t_a_l_k_e_r_2/mi_all_a_s_t_a_l_k_e_r_2_ugy_hattereben/15809?&PL=1

A GSC hétfőre igér hivatalos sajtótájékoztatót ezügyben.
  • fery02
    Értettük! :)
    Alig vártam már, hogy valami más formájában is játsszam ezt a S.T.A.L.K.E.R. részt, ráadásul magyarul...erre tessék! :D
    Tényleg nagyon köszi!
  • ntex
    Szívesen!

A játékban furán jelennek meg az ékezetes betűk a magyarítás felrakása miatt. :)

Ez azért van mert a localization.ltx rossz helyen van :S egy mappával kijjebb kell rakni, nem a text mappában kell lennie mert az eredeti a \gamedata\configs\ mappában van. Oda másoljátok át, írjátok felül és lesznek ékezetek :D
  • fery02
    Nagyon szépen köszönöm!
  • ntex
    Noh. Elvileg [ITT] a Sigerous Mod v1.7 magyarosítás, használjátok egészséggel, olvassátok el a mellékelt Olvass_el.txt -t ha lehet, benne van minden amit tudni kell (csak saját felelősségre :D)
    Elöljáróban annyit hogy:

Íme az általam használt MOD lista a magyarosítás garantált működéséhez és a maximális élvezethez, linkekkel, telepítési sorrendben (a textúra pakkok opcionálisak természetesen és az AtmosFear 3 is, a mod magyarosítása ezek nélkül is megy:

1, S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
    2, Sigerous Mod v1.7 Repack by Davideverett (GSC-forum) : [LINK]
    3, (opcionális) AtmosFear 3 - [LINK]
    4, Magyarosítás - [LINK]
    5, (Opcionális) Absolute Nature 2 Texture pack: [LINK]
    6, (Opcionális) Absolute Structures for Call of Pripyat: [LINK]

Ha mindent feltesztek számoljatok azzal hogy a gépigény picit megnő az alapjátékhoz képest és elég sokat tölt minden első betöltésnél, akár 1 percet is. De az élvezet garantált :D

Have Fun!
  • totya4
    Kösz :)