7720
-
ntex #6960 Én sem tudtam hozzájuk belépni sehogy sem. Mintha olyasmit hallottam volna hogy mikor Bagoly elküld a notebookért a víztisztító telephez ott nem szabad megölni senkit sem különben nem léphetsz be később a frakcióhoz (meg egyetlen zsoldost sem). de ez egyáltalán nem biztos hogy így van, lehet én értelmeztem félre az angol szöveget amit írtak róla :) -
#6959 Zsoldosokhoz hogy lehet belépni az sgm be ? :D mert már kifizettem a 35k rubelt de akkor is szitává lőnek vagy lehet azért mert van már frakcióm? -
ntex #6958 Sajnos mint utólag kiderült az Rulix AI hibás. Próbáld meg az AI addon nélküli verziót:
töröld a gamedata mappát, ismételd meg a lépéseket amit [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239899944&no=6952]#6952[/URL] -ben írtam, csak a 7. lépést hagyd ki, helyette ezt másold be a gamedata\scripts\ mappába:
http://www.mediafire.com/?2b742eyccrhtvcg
-
malercoo #6957 feltelepitettem abban a sorrendben a sgm 2.1 modot, müködik is csak ha mentek s elhalálozom akkor az utolso mentés vagy a mentett játék betöltésénél kifagy.az 1.7-es verzionál tökéletesen müködött a gyors mentés meg a mentés funkció. -
ntex #6956 Nem hinném :) -
#6955 rájöttem aztán a hibára.Atmosfear kellett neki:)
Azt elfelejtettem! -
#6954 Köszi :)
Gondolom az 1.7 es mentések nem működnek?
-
ntex #6953 Ezek után még felrakhatod az Absolute textúra csomagokat ha akarod -
ntex #6952 Itt egy telepítési sorrend ahogy én csináltam, nálam így működik teljesen jól:
1) SGM_COP_v2.1_Full.exe
2) SGM_COP_v2.1_FIX_22.rar
3) Patch 2.
4) AtmosFear 3.
5) AtmosFear 3 alap Merge Patch
6) Angol fordítás (hacsak nem akarsz oroszul játszani)
7) 2.1 Af3, AI, and Dynamic news patch -
#6951 letöltöttem mindent ami le volt írva.
Feltelepítettem majd egyenként bemásoltam a régitől az újig minden patch-et.
és amikro elindítom x-ray 1.6 bugreport-tal kidob az asztalra.
Bár előtte felraktam a Misery modot,de uninstalláltam és steamen lecsekkoltam hogy minden rendben van e a játék mappájában.És mégse megy.
valakinek valami ötlet? -
ntex #6950 van 2.0 és 2.1, új tartalmakkal és sokkal jobban fut mint az 1.7 (optimalizáltabb). Magyarítást nem ajánlom hozzá mert sok helyen nem lesz szöveg a játékban egyáltalán
SGM 2.0 és 2.1 letöltések -
#6949 Sigerous Mod még 1.7 a legfrissebb verzió vagy van fisebb?
Ha van működik hozzá a magyarítás? :D -
#6948 Amúgy ha olvastad a FAQ-ot, akkor gondolom láttad a "Rendellenes aktivitás" menüpontot is... -
#6947 Na itt egy kis gebasz van a beszámolódban...
Az első végigjátszásod alkalmával: "azt a küldit nem csináltam meg hogy a monolitosoknak elinzéztem h befogadják őket a stalkerek". Ehhez többek között a rendellenes aktivitás után maradó egyik hullától (a Szolgálat alapítójától) el kell venni a PDA-t.
És most azt kérdezed hol az anomália és hol a hulla?! -
winky1993 #6946 Nos, morgan PDA-ja az zatonban van mikor Szakáll adja azt a küldit hogy hiúsíts meg egy találkozót a banditák és a zsoldosok között (árut cserélnek)!! A rendellenes aktivitás pedig a tudósok adják jupiterben! De mindenképpen csináld meg bagoly küldiét hogy vigyél három detektort a tudósoknak mert utána kapod meg a tovább fejlesztett detektort, és azzal tudod átvizsgálni!! -
#6945 elsőre hogy toltad ki, ha az ilyen továbbjutáshoz fontos kérdésekre nem tudod a választ? -
#6944 Hali!
Az lenne a kérdésem... most tolom másodjára a játékot... és anno azt a küldit nem csináltam meg hogy a monolitosoknak elinzéztem h befogadják őket a stalkerek. Pedig most meg akarom, mert elkelne a vezetőjük az átkeléshez... a Svarong detektor meg van. A FAQ oldalon olvastam hogy A rendellenes aktivitás után maradó egyik hullától elvenni a PDA-t, és Morgan PD-ja is kell. és ezeket kell elvinni annak a frakció vezetőnek ahova ....................... értitek. Na most az a rendellenes aktivitás mikor van, és hol a hulla, meg hol van Morgan????? :D Ez nekem nem tiszta..... -
#6943 Kössz
megnézem angolul ,mert mod nincs ,vagy ha van azt mod switchel aktiválom
-
totya4 #6942 Helló, úgy általában gondolkodva, egyrészt használsz valami modot, illetve steam-nél nem árt átállítani a nyelvet angolra. -
Sziasztok '''
lehet már volt ,de mégis megkérdezem .
tud valaki segíteni mert nem tudok online csatlakozni a steames játékkal .
A hibaüzenete a következő :
*** Csatlakozási hiba : Verzió-eltérés *** -
istvan1990 #6940 köszönöm jó lett!
upsz most láttam hogy már ki volt írva a megoldás,pedig nem először néztem át az oldalt,bocsesz -
ntex #6939 Lehet hogy a localization.ltx rossz helyen van nézd meg a "\Gamedata\configs\" mappában van-e, ha nincs akkor a text mappából húzd át oda. Angol mondat egyetlen egy van benne abban a verzióban. Ha jól csináltál mindent akkor teljesen magyar feliratozással kéne mennie a játéknak. -
istvan1990 #6938 Üdv !
Lenne egy kis gondom:
Felraktam a Sigerous modot és a hozzávaló honosítást,de az ékezetes betűk helyett orosz betűk vannak és néhol teljesen angol szöveg jelenik meg.
Mi lehet a hiba ?
-
ntex #6937 Have fun :) -
zmok #6936
@ntex, Neked szántam! -
zmok #6935 Köszönet a magyarosításért!!! -
#6934 Azzal a géppel nyomnám igen. Végülis fut szépen, de érződik akkor is, hogy erősen lassabb, mint mod-ok nélkül és én finnyás vagyok picit ilyen téren.
Max grafot akarok, 60 fps-el. :D -
ntex #6933 Mármint Sigerous mod 2.0 :) -
ntex #6932 Ha az a géped van ami az aláírásodban van nem kell várnod vele mert nekem sokkal rosszabb gépem van és megy rajta, igaz sok helyen nincs meg a zökkenőmentes játékhoz az fps szám de a 2.0 már jobb :D -
#6931 Köszi!
De ha tapasztalatod szerint nagyon hozzá ad a játékélményhez, akkor inkább várok, míg erősebb gépem nem lesz és akkor majd szólhat minden egybe. :) -
ntex #6930 Az időjárást és mint a neve is mutatja a játék atmoszféráját javítja fel jelentős mértékben, számtalan időjárásfajtát és időjárás effektusokat ad a játékhoz, PSI-Storm valamint kémiai és radiaktív kitöréseket is.
Bővebben itt olvashatod el a feature listát -
#6929 Az érdekelne, hogy az Atmosfear mod az sokat hozzátesz-e a játékélményhez?
Mert rájöttem, hogy az nálam nagyon gépigényes egy mod. Szóval érdekelne, hogy megléte nélkül miről maradok le.
Mert azért gondolom csak komoly lehet, ha magát a Sigerous mod-ot, meg a magyarítást is hozzá kell igazítani. -
#6928 STALKER 2 topic -
ntex #6927 Ha GSC be is csukja a boltot, a STALKER 2 szerintem akkor is meg fog jelenni -
Drazse23 #6926 Gyerekek!
Most olvasom az elmúlt pár nap híreit és több helyütt azzal sokkolják a játékosokat, hogy a GSC-nek vége és a STALKER 2 kiadása is bizonytalanná vállt.
Persze a storyban még igen nagy a kavarc, még nem tudni mi igaz és mi nem.
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/toroltek_a_s_t_a_l_k_e_r_2_t
http://www.gamestar.hu/bezar-a-gsc-nem-lesz-stalker-2.html
http://www.thesource.hu/hir/s_t_a_l_k_e_r_2/mi_all_a_s_t_a_l_k_e_r_2_ugy_hattereben/15809?&PL=1
A GSC hétfőre igér hivatalos sajtótájékoztatót ezügyben. -
#6925 Értettük! :)
Alig vártam már, hogy valami más formájában is játsszam ezt a S.T.A.L.K.E.R. részt, ráadásul magyarul...erre tessék! :D
Tényleg nagyon köszi! -
ntex #6924 Szívesen!
A játékban furán jelennek meg az ékezetes betűk a magyarítás felrakása miatt. :)
Ez azért van mert a localization.ltx rossz helyen van :S egy mappával kijjebb kell rakni, nem a text mappában kell lennie mert az eredeti a \gamedata\configs\ mappában van. Oda másoljátok át, írjátok felül és lesznek ékezetek :D -
#6923 Nagyon szépen köszönöm! -
ntex #6922 Noh. Elvileg [ITT] a Sigerous Mod v1.7 magyarosítás, használjátok egészséggel, olvassátok el a mellékelt Olvass_el.txt -t ha lehet, benne van minden amit tudni kell (csak saját felelősségre :D)
Elöljáróban annyit hogy:
Íme az általam használt MOD lista a magyarosítás garantált működéséhez és a maximális élvezethez, linkekkel, telepítési sorrendben (a textúra pakkok opcionálisak természetesen és az AtmosFear 3 is, a mod magyarosítása ezek nélkül is megy:
1, S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
2, Sigerous Mod v1.7 Repack by Davideverett (GSC-forum) : [LINK]
3, (opcionális) AtmosFear 3 - [LINK]
4, Magyarosítás - [LINK]
5, (Opcionális) Absolute Nature 2 Texture pack: [LINK]
6, (Opcionális) Absolute Structures for Call of Pripyat: [LINK]
Ha mindent feltesztek számoljatok azzal hogy a gépigény picit megnő az alapjátékhoz képest és elég sokat tölt minden első betöltésnél, akár 1 percet is. De az élvezet garantált :D
Have Fun! -
totya4 #6921 Kösz :)