S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Melyik modot tegyem rá a Call of Pripjaty-ra szeritetek?
Complete mod? Vagy van szerintetek jobb?
SoC-ot most OL moddal játszom és elkapott a gépszíj megint. 😄
Köszi!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
radeon x1950 pro
Sempron + 9600pro? ^^
A gépemrõl annyit hogy 5 éve még a haverok azt mondták rá hogy egy "atomerõmû" csak én azóta nem fejlesztettem mert azért elment rajta eddig minden. Most hogy ba......ik velem a S.T.A.L.K.E.R. hát nem esek kétségbe. Mindenesetre letöröltem és újrarakom az egészet mert egyrészt kifagyott egy párszor valami bug miatt, másrészt meg a grafikában van egy hiba amit nem tudok hová tenni...jobbára a különbözõ objektumokból kiindulva keresztül-kasul vonalak jelennek meg a képen és rohadtul idegesítõ. Nem emlékszek rá hogy régen ilyen bajom lett volna vele.
Érdekesség: Bár szerintem sokan megjátszottátok ezt a kis zsiványságot.
Elsõ játék. A helyszín Yantar. Egy idõ után kezdett idegesíteni a pofája a légi-szállítású laboratóriumban fészkelõ tudósnak mert úgy néz ki mint valami idegbeteg. Így hát...döntöttem a sorsáról. A laboratórium mellet van pár üzemanyagos hordó...odagörgettem a bunkerjának az oldalához õket. Ledobtam vagy 15-20 kézigránátot a hordók mellé. Szépen felmásztam egy betonfalra úgy 100 méter távolságban a laboratóriumtól egy RPG-7 társaságában. Szépet szólt...az a gnóm pedig egybõl begubózott tõle hiába volt a fene nagy atombiztos kalickája. HE...hehe.
Amugy a reload 0.7 is nagyon jo szerintem, a jatekmenetet nem befolyasolja.
Csak texture, hdr, fenyek, feltuningolt fegyver skinek, absolute nature 2 mod is benne van, es idojaras is kellen meg van tuningolva (nagyon durva, fosok mikor jon a vihar XD). magyaritas is mukodik vele.
Nemtudom milyen geped van, de nalam maxon dx11ben nagyon szepen nez ki es gyors is.
De van benne még egy csomó újítás.
- Ha eltalálnak úgy rendesen akkor "megszédül" az emberünk.
- Lehet hálózsákot venni vagy találni.
- A hanghatások is lettek újítva. Ami nagyon jó szerintem az a KITÖRÉS.
Az alap verzióéhoz képest ez szabályosan IJESZTÕRE sikerült. Nem semmi
az a " dübörgés-morajlás".
Biztos van még rengeteg minden de még alig játszottam vele valamit
( meg amilyen idegesítõen szaggat...nekem vissza kell "butítanom" a
grafikát hátha úgy menni fog. )
Az automata telepítésû verziót raktam fel. Minden gond nélkül települt és indult.
Magyarítás van még rajta egyéb modot nem raktam még mellé.
Még talán ez a mod lehet érdekes. Én szeretem ha ki van bõvítve a fegyverválaszték.
http://www.moddb.com/mods/stalker-call-of-pripyat-complete-mod-weapon-addon
Ez a reloaded milyen mod, honnan lehet letölteni?
Jut eszembe...HOGY AZ ÖRDÖGBE LEHET KÉPEKET KIMENTENI A JÁTÉKBÓL???!
Nem megy se F12 se Print Screen. Pedig ez utóbbi sok PC játéknál mûködik.
Egy párszor már végigtoltam mind a három játékot de még nem jöttem rá...
Pedig legalább a TRÓFEÁKAT megörökíteném. Trófeákat...mint azt a 16(?) Ukrán bakát akiket szépen, katonásan kifektettem a kordon bejáratához...
HE...he heee!!!
Csak olyan kellene ami a jatekmenetet nem modositja.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Na OFF vége 😊
Nem bántó szándékkal írtam azt. <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem ez a config ami az aláírásomban van kb. egy hete van meg, sajnos nem tehetem meg hogy minden évben beruházzak az aktuális legjobb alkatrészekbe. Ezzel a configgal szerintem elleszek egy darabig most...
(A SoC + OL mod nálam is ment 2-3 fps-l - néha a 10-15 is megvolt, 800x600-n - az x3100-s GMA-s laposomon, az elsõ laborig el is kínlódtam vele magam...)
jetblack: Ha még kapható, akkor valóban az a best buy. <#worship>#worship>
(Bár a 35k-s - ami nagyon hirtelen 40k+ lett az eladóknál - 5850-re én is lecsaptam volna, ha még lett volna egyáltalán a polcokon belõle, mire tudomást szereztem errõl az akcióról.)
Ahogy elnézem, Ti sem követitek a napi számtech divatot a kofigurációitokkal... 😄 <#wink>#wink>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
"Steames verziot ha letöltöm az meg nem indul el azt irja ki hogy nem jo a videokarim:-(( erre is van megoldás?"
Igen van: egy frissebb videókártya beszerzése a régi helyett - pár évente ezt meg kell lépni, mert néha ezeknél is van egy kicsi elõrelépés a teljesítményben/technológiában. (Nálam egy (nV)7900GTO-l, E6600-l + 4 GB RAM-l - nem mai konfig ez sem - még elszadgál, úgy ahogy, 1024-n.)
Ati-nál maradva az 5670/6670 szériáktól fölfele bármi (pl. egy 5770 ~25k-ért) - ~20k-ból már kijön egy nagyon belépõszintû kártya, amivel az 1280 még játszható DX11-n is (csodát nem kell tõlük várni, de a DX9.0c -> DX11 2-3x-s teljesítményéhségbeli különbözetét még kicsavarják magukból).
NV kártyát 1 GB-s 460 alatt nem vennék, még 1024-re sem - még ha ez 30k fölötti ársávban van, akkor sem.
Elõbb-utóbb, ezzel a kártyával (x1950Pro), úgyis rákényszerülsz a váltásra - csak el ne kótyavetyéld, mert az elõzõ 5-10 év játékaihoz még nagyon jó lesz az -> nem lesznek driver gondjaid, mint a mostaniakkal ez néhanapján megesik!
Amúgy valóban a grafika lebutítása volna az egyetlen járható út. Esetleg nyisd meg a konfig fájlt (ne kérdezd, hogy melyik az, mert azt meg én nem tudom 😊) ) és manuálisan írd át a nem megfelelõ sorokat - DX11 helyett 9.0c, low beállítások és 1024-s felbontás mellett.
Ha van mûködõ játékverziód, akkor onnan másold át ezt, vagy kérj egy ilyen fájlt vkitõl. 😊
segitség kellene...mászom a létrán fel Pripjatyba kidob..hogy kell javitani? orosz patchet nem fogadja el! videodriver uj,
Steames verziot ha letöltöm az meg nem indul el azt irja ki hogy nem jo a videokarim:-(( erre is van megoldás? irja állitsam át a beállitásokat, de bele sem enged lépni a játékba, kidob asztalra!!!!!
a cd-s verzio fut 1280*1024en!! ATI X1950 Pro
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Lehet hogy ez a sok szar okozza a bugokat...:-)
Szóval elég hóbortosak a GSC alkalmazottai. 😄
Keveset foglal a játék a gépeden? Tömjük tele minden fölösleges dologgal.<#taps>#taps>
Képregények!!! 😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB