S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doc Hooliday
Köszönöm neked is a pontos választ!!! Akkor még most zatonban hiába is akarnék lejutni, okés akkor várunk csak kíváncsi voltam hogy hogyan lehetne bemenni oda!<#vigyor3>

Doc Hooliday
Köszi a válaszodat, és hogy ujra segítettél!

Miután meg szerezted pripyat-ban a gauss puskát és vissza mész zatonba és megmutatod a fejlesztõ csávónak, õ utána ad neked egy kártyát amivel be tudsz jutni oda.

Asszem Jupiterben vagy Pripyatban lesz egy küldetés ami miatt majd le kell menni oda.
Doc Hooliday
Sziasztok!

Zatonban a "vaserdõ anomáliánál" ahol az egyik kopter van lezuhanva van az udvaron belül egy kis épület, ott vezet lefelé egy lépcsõ egy szinttel lejjebb. Lent van egy bazi vasajtó ami kártyával nyílik...hogy lehet oda bejutni???? Hol van a kártya, vagy van valami más megoldás a bejutásra???
ha tudja valaki kérném írja már le a megoldást!

Köszi!!!

venni nem lehet, azaz csak késõbb, egy feledatot kell hozzá megoldani, akkor kaphatsz olyat
Köszi, akkor várok még, mert venni ilyet nem lehet jelenleg, megyek tovább.

Gergő1991
semmi jen mentés sincs
1x már fel telepítettem akkor jó volt most meg nem tudom mi van.

Svarog vagy melyik detektorral (a legfejlettebb) lehet csak felfedezni az anomáliát ami bejuttat a komplexumba.
köszi
A hûtõtoronyba hogyan tudok bejutni (alá pontosabban)? kaptam egy feladatot a tudósok bunkerében, hogy vizsgáljam meg egy fejlett detektorral a területet anomáliák után. Amikor odaérek, csak ismétlõdõ vészhívások jönnek rádión, de nem találom a bejáratot. <#confused>
Mennék már tovább, errõl a területrõl csak a tudósok ezen feladata maradt (az elõzményt eddig jobb felszerelés nélkül nem bírtammegcsinálni).

TSL16b
CoP-ból a v1.6.00 volt az elsõ kiadott (orosz) változat, az angol meg már v1.6.02-ként jött ki, aminél asszem nincs is újabb. A magyarítás v2.00 mûködik minddel.

Doc Hooliday
Az auto mentés sincs meg? Nekem volt más játéknál olyan hogy azért nem mentett quick savét mer olyan karaktereket használtam névnek amit nem támogatott. Vagy például nem lehet hogy a vírusirtóddal vagy esetleg féreg irtóval (ha használsz egyáltalán) akad össze? A régi szemetes windows is csinálhat ilyen mellékhatást ritka esetben. Esetleg még arra tudok gondolni hogy szét van moddolva és az is bekavarhat

hali

melyik az utolsó patch/update az angol verzióhoz? a magyarítás miatt érdekelne, az azt hiszem, hogy csak az 1.6 és újabb verziókkal kompatibilis
Gergő1991
nem lett jó valami más megoldást nem tudtok mondani?

Gergő1991
rendben meg próbálom köszi a segítséget.

Futtasd rendszergazdaként a játékot. Jobb klikk az ikonon vagy az exe fájlon és futtatás rendszergazdaként
Gergő1991
Helló valaki nem tudna segíteni h mért nem ment a játék a helye megvan játékon belül jó de ha ki lépek és úgy megyek vissza a játéknak a a mentése nincs meg.valaki valamit tudna mondani erre ?köszi elõre is.

Jah ezt az ötletet nem tudom miért nem hozták át a CS-bõl... Minden egyes apró területért menne állandóan a harc, minden frakció terjeszkedni akarna. Legalább lenne értelme a játék végigvitele után is játszani Freeplayben 😊
cs1rk3
Amugy nincs valami terület foglalós mód ugy értem mint a Clear Sky -ban van 😄

Doc Hooliday
Köszönöm szépen!!!

Call of Pripyat Complete

Ez a mod annyira nem nyúl bele a játékmenetbe, inkább grafikailag tuningolja fel azt.

Ha komolyabb/összetettebb mod kell akkor ezt rakd fel:

Sigerous Mod v1.7+AtmosF3ar translated

Hozzá ajánlom ezeket a textúra javító modokat:
Absolute Nature 2 Texture Pack
Absolute Structures Texture Pack

Ez a két pack Complete-hez nem kell mert az alapból grafikai tuning inkább.

Viszont Sigerous Mod ebben a formában még bugos 1-2 helyen az AtmosF3ar miatt, javításán dolgoznak... De attól még játszható a mod. Ha lesz javítás itt jelezni fogom
Akkor valami modot használhatsz, az alapjátékban nem vesznek el semmit a végén.

Doc Hooliday
Sziasztok!

Lenne egy nagy kérésem! Most raktam föl a Call Of Pripyat-ot és ajánljatok már hozzá pár modot ami nem üti egymást! Ti már sokkal tapasztaltabbak vagytok ezen a téren, ezért kérek tõletek segítséget hogy ne kelljen szívnom mondjuk egy többszöri ujra telepítéssel mert esetleg nem jó modokat raktam föl vagy rossz sorrendben vagy ilyesmi! Olyan kéne mondjuk amitõl szebb, jobb és élvezhetõbb lesz a játék és mûxik is a dolog!
Ha lehet kérnék linket a modokhoz!

Elõre is köszönöm!!!!!!!!!

lol... Akkor lehet artifact hunterkedni 😄
cs1rk3
Igen vanak küldik mikor elmennek a helik csak ..... elvették a gaussomat a szervoruhámat meg néhány fegyómat meg a megkeresett 302521 rubelemet xDD

Elvileg semmi, annyi hogy tovább él a zóna, teljesítheted az elmaradt achikat, küldiket, kóborolhatsz. Na pl. asszem a Sigerous Mod ezen is javít mert ha jól olvastam vannak fícsörjei (Eventek, meg talán küldi is) amik csak freeplay módban lesznek elérhetõek
Amúgy ha a helikopterek fellszáltak s én még maradok nyílik meg valami spéci feature? Küldetés, események, stb?
Janov-ban beszélj a dokival az állomáson. ö elküld majd zuluhoz, ô meg majd bütyökhöz.

Hali!Rakhatnátok még pár képet ebböl a sigerous modból, föleg az uj fegyverek érdekelnének 😊))) (sajna csak 7végén tudom kipróbálni addig legalább had csorogjon a nyálam)Köszi!

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

cs1rk3
Lehet hogy azért fagyott mert beállításoknál felhúztam mindent 😄
Meg szerszámot se találok xD

Az jó, nálam eddig nem fagyott 😊 Bár ezzel még sokat nem játszottam amibe integrálva van az AtmosFear3. A sima Sigerous Mod tényleg nem fagyott...
JethroHUN
A Bütyök nevû csávót h kell megtalálni? Zatonban (Creek) amikor rendelek vmi fegyót, akkor állít meg az ajtóban h az az övé. stb...stb... A darunál lelõttem az összes banditát, de a talált pdaban sincs semmi, csak annyi h szultan is keresi, de vele nem lehet beszélni, csak viszlát van ... sõt, senkinél nincs semmilyen kérdés h merre van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

cs1rk3
Nekem valamiért vagy 10 szer fagy le a MOD 😄 de am naon jó 😊)

Pár hangulatkép a modból, megfejelve 2 textúra packal 😊

Kijött a Sigerous Mod 1.7-es verziója AtmosFear3 -al mergelve 😊

Lehet tesztelni 😊
Nálam nem volt még ilyen gond, SGM 1.7 -es modot használok 😊
lostprophet
Van másnak is olyan gondja, hogy a játék idõnként kivágja az Asztalra se szó, se beszéd? Megakad a játék egyszer-kétszer és az Asztalon találom magam, a hibajelentõ pedig valami igdumd32.dll-re hivatkozik a system32 mappában. Próbáltam a sima 1.6.0.2-es illetve a Complete Moddal is, de ugyanaz a baj.
Összes driverem friss, szépen fut is, csak ez a kivagdosás ne lenne.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

kösz, máskor figyelmesebben olvasom
18. Titkok õrzõje
Add oda Strelok-nak a dokumentumait. (3 db)

20. Információ-kereskedõ
Minden PDA-t, a laptopot, a kémrepülõ fekete dobozát és az eladható dokumentumokat add el Bagolynak.

Bár lehet Strelok doksijait el sem lehetne neki adni
köszi szépen, elolvastam, de számomra nem derült ki, melyik az amit nem szabad eladni..de azért köszi
Mást nem is tudsz velük kezdeni. Add el õket bagolynak és elvileg kapsz érte achievementet. Bár asszem nem minden doksit szabad neki adni. FAQ-ban benne van a lista hogy melyik achiért mit hol kell csinálni
srácok, már elég sok dokumentum van nálam, érdemes vagy kell ezt gyûjteni, vagy eladhatom akár bagolynak is ?
Szép ez a napfelkelte 😊

Köszi 😊
mcmoha
A francba! Nem lehet kozvetlenul topicot linkelni. Szoval a linken keresd meg a
Forum Index » S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Forum » Mod downloads
Sigerous Mod (SGM) (RUS) topicot es bongeszd vegig.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Mivel en nem hasznaltam ezt a mod-ot, nem tudom. De olvasd at ezt a topicot reszletes infoert.😊

De ez csak az 1.7 -es verzió changelistje vagy a teljes mod ezt tudja? 😊
mcmoha
SGM 1.7 by Nick_Mondyfic

• A new freeplay quest.

• You can join Duty or Freedom faction.

Requirements of joining Duty:
- Bring Shulga Morgan's PDA.
- Bring Shulga Duty founder's PDA.
- Carry out the Duty stock task.

Requirements of joining Freedom:
- Bring Locki Morgan's PDA.
- Bring Locki Duty founder's PDA.
- Carry out the Duty stock task.

• There is a "21 points" mini-game in the game. Details in the game.

• There is a new electronic currency in the Zone. Let's say that the ordinary currency in the game passes from pocket to pocket, but electronic one from PDA to PDA. Electronic currency can be exchanged for money from bankers, according to a course, which is generated every six hours of the game time.

• "Diplomacy" section will be available in the Degtyarev's PDA in Freeplay, but not like before, after the SGM "Diplomat" achievement. For some money, you can make peace or declare war on other factions in this section.

• There are additional statistics in Degtyarev's PDA.

• Sleeping restriction in specially designated areas is now associated with the use of Degtyarev's mobile sleeping bag.

• After the defeat of any of the bases, the base trader and bodyguard will leave the base. Setting: gamedata\configs\mod_parameters\mod_params.ltx

• The stash with "Vasilisk" artifact at Jupiter has got another location.

• The number of crows in the sky has been halved.

• The immunities of the people and monsters have got more complex.

• There are a lot of new tracks in the MP-3 player.

• Corrections:

- The murder of the Mercenary Chief Molfar is now correctly counted in the SGM Statistics.

- Fixed the quest items cleaning script of the Mod. Unwanted items will be removed in time.

- Fixed a display issue of Degtyarev in the game clips.

• Other minor corrections.

A new game is required.

The Mod is completely incompatible with other global modifications.

Mármint? 😄

Valaki tesztelte már a Sigerous Mod 1.7-es verzióját? Fel tudná valaki sorolni a fícsõr listát? Mert sehol nem találok leírást hozzá. Legalábbis olyat ami nem orosz...