7720
  • Csari
    Köszönöm a segítséget!
  • ntex
    Pont a lehető legnehezebb modot sikerült felraknod?
  • kastil
    miseryvel sajna egy baj van; pár fegyó kicsit szarul van belőve mikor scope nélkül közeltartod - moddb forumon van rá fix, de egyesével kell átírogatni.. annyira nem vészes mert scope ugyis alap :)
    pm meg ment
  • setchoo
    Végül a Misery mod-ot kezdtem el. +még egy kis textúra mod.
    Nos, akkor jöhetne egy medikit tuning trük. :)
    Elég hamar kifogyok az életerőből.

lammaer:
    Böngésztem az általad javasolt fórumot. Amit kibogoztam, hogy az 1.7-es SGM-re készült egy pecs az AtmosFear 2.1-hez. A magasabb verziószámú SGM-el már nem tudtam működésre bírni az AtmosFear-t.
    Végül lentebb adtam az igényekből és AtmosFear nélkül belevágtam.
    Nagyon fasza nagyon ötletes de az első küldetés sorozat a kordonban nálam bug-zott. 1 óra felfedezőtúra után a fórumon olvastam, hogy igen előfordul. Ritka, de beakad a küldetésszál.
    Aztán végül feladtam, a Misery mod pöcre indul és probléma mentes.

Off
    De egy kicsit most hanyagolom a zónát. Érkezik a Wot 7.3-as pecs, gondolom nem kell neked részletezni. :)
  • kastil
    ja olyan 6 perc körül
  • kastil
    bassz oda pár gránátot azt ajtóhoz. :D

http://www.youtube.com/watch?v=hf43Cv1lPTA
  • Csari
    Sziasztok!
    Az x8-as labornál tartok, megvan minden doksi, de ugyebár be van zárva a biztonsági ajtó kifelé. Tudom, hogy kéne itt lennie egy irányítónak, de nincs. Kék a képernyő, néha az ordibálását is hallom, de nincs itt.
    Mit tegyek? Előre is köszi a segítséget!
  • kastil
    Na, a bethesda szerintem csak akkor nyúljon hozzá, ha bevonja a régi tagokat a munkálatokba....
  • ozimak
    Ennyit erről...
  • TOMSILENT
    Hú geci SGM 2.1 nagyon nehéz nekem így elsőre... valaki tudna mondani valamit hogy mire merre stb?! mert olyan mintha tiszta új játékkal játszanék...ja amúgy a SAIGA-t nektek sem engedi tunningolni? nekem olykor kifagy a játék alatta.
  • lammaer
    Van rá atmosfear patch... ha jól emlékszem csak 2-esel jó ugyan. Itt nézelődj.

http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98130
  • setchoo
    Lenne egy kis problémám az SGM-el. Kompatibilis a AtmosFear 3-al? Mert szépen összerakom az SGM-et. Simmán indul, nem dob hibát. De miután rárakom a AtmosFear 3-at x-ray hiba. Ötlet?
  • setchoo
    Lassan meglesz a Reloaded 0.8 vége. Egy kis grafikai turbóval végére érek a történetnek. Már előkészültem a SGM-re.
  • kastil
    A v0.41 már kijött, rakás optional, addon/side mod

v0.45 még nincs
    És ez mikor jön ki? Lehet hogy én vagyok láma, de amit láttam modot a honlapon letölthető módba, az csak valami fix. Az egész mod kijött már?
  • setchoo
    Háhá, ismét elfogott a stalker láz. Elolvasva jópár hsz-t rengeteg jó tartalommal rendelkező mod készült.
    Most még maradok a reloded 0.8-nál. aztán jöhet a Sgm, misery...
    Ezek az igazi jó játékok, ennyi év után is képes a rajongók által megújulni.
  • ntex
    SGM + AF3 + Absolute Nature-nél eddig nem láttam jobb modot.
  • tutituti
    megfogadtam addig nem játszom újra míg ki nem jön ez:
    http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat
  • setchoo
    Hazaérek és megnézem, köszi.
    Szerintem most el leszek a reloded moddal. Kijátszom így a történetét. utánna viszont felrakok egy olyat ami a küldetéseket is megszínesíti +tárgyak . Visszább olvasva van egy pár ígéretes.
    pl SGM
  • kastil
    Pontosabban mi kellene?
  • kastil
    S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Misery mod

Szerintem ez kegyetlen jó, meg lehet fűszerezni egy kevéske M.S.O Lite-al, hogy legyen több minden, amire lőhetünk, a Medkiteket nem nagy cucc megváltoztatni, ha nem jönne be.. van sok új fegyver, ha jól tudom akkor kizárólad a modhoz készült atmosfear és a többi...

• setchoo
    Első nekifutásnak felraktam a Reloded modot (1gb).
    Szószerint életre kelt a játék! Olyan hangokat csalt elő az 5.1-ből, mintha ott ültem volna a sás közepében a szúnyogokat csapkodva. Teljesen új texturák és hangok. Az időjárási viszonyok lélegzetelálítóak.
  • lammaer
    Ahogy lentebb írták, az SGM mindenképpen nyerő, az rengeteg tartalmat tesz hozzá (sok új küldetés, új pályák (nemcsak Zaton/Jupiter/Pripjaty), opcionálisan felrakható extra fegyverek moddal (Barrett meg társai), új páncélok, moddolható artifactok...

Van hozzá elvben fejlesztett AI csomag is, bár azt nem próbáltam, szerintem az AI alapból is bőven jó.
  • sanyicks
    van már ehhez(cop) végre normális fegyver mod?
  • setchoo
    Sziasztok!
    A napokban elővettem a Call of Pripyat-ot. Körül néztem, hogy milyen modokat lehet találni.
    Kettő keltette fel az érdeklődésemet:
    S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) + s.m.r.t.e.r._0.41_weapons_addon + smrter_pripyat_v041_options_pack
    és a
    Call of Pripyat Reloaded (Version 0.7)

Ezek közül próbálta valamelyiket valaki? Írna egy pár sort, hogy mennyire javítják a játékélményt.

Ezen kívül van egy olyan probléma a játékkal, hogy néha beakad 1 másodpercre, leesik az FPS.
    A gépem: E6750, 4 Gb ram, HD4850 és mindez Win7 x64-es környezetben.
  • TSL16b
    Áttervezték a Sötétvölgyet? Ott van a félkész irodaház a háttérben, csak Lenin textúrája még nincs megrajzolva (azért ilyen pöttyös).
  • jetblack
  • shakwill
    Mármint c.s.-vel. Lehet hogy mégis küldök a fijjugnak egy rózsaszínű Iljics szobrot: KAPJANAK ŐK IS AGYF@SZT!
  • shakwill
    A Call of Pripyat-al most jöttem ki az alagutas pályáról. Másodpercek alatt tölt és pörög mint a trolibusz kerék. Ha a Clear Sky is így menne, küldenék a készítőknek egy rózsaszínű Lenin szobrot...de azzal csak agyf@szt lehet kapni...
  • Herold
    XP
  • shakwill
    xp, vagy win7?
  • shakwill
    Most magyarítom.
  • shakwill
    Feltettem a pripyatot. 22 másodperc alatt elindult a játék. No komment...
  • Herold
    Az én 3 GHz P4, 1 GB rammmal se szokott több lenni új pálya betöltése 2-3 percnél, emlékeim szerint. Nálad valami tényleg nem stimmelhet.
  • shakwill
    A call of pripyat-ot szerinted van értelme feltolni a gépre? Ha az is lassan tölt egy rőf kötéllel hátra ballagok a csűrbe...
  • lammaer
    Ja, magok száma töltési idő esetén sztem lényegtelen.
  • lammaer
    Ez valóban rengeteg és kibírhatatlan.

Mondjuk nekem virágbolti van, szóval ilyen tages az nincs :)

Ami még nagy különbség, hogy nálam Win7 / 64bit / 6GB ram ketyeg a gépben... ha az oprendszert figyelmen kívül is hagyjuk, szerintem a 2GB az nagyon karcsú, ott lesz a bibi. Gondolom jó nagy virtuális memória beállítással... szóval amig tölt valszeg a vinyó dolgozik ezerrel...

Sztem +2GB sokat dobna rajta (többet a WIN32 miatt felesleges).
  • shakwill
    Öt perc effektív játékidő alatt simán elmosogattam a töltögetések közben, pedig vót egy nagy kazal edény, hogy rohadjon meg! Kettőezer tizenegyes gammák meg töltenek mint az olajozott istennyila és lag nélkül mennek. ez a ruszki csoda meg eszi az életemet. Biztos valami anomália...Úgy hogy éjjenés virágozzék aki a clear sky motorját hegesztette!
  • shakwill
    Ez a vas: M2N alaplap proci: Amd x64 dualcore 4800+ Ram 2 GB videokari: HD5500 OS: win7 32 bit Tages protection telepítve. Dual core optimizer telepítve. A rendszer up to date. Folyamatosan karbantartott. játék elindításánál és másik pálya betöltésnél sacc 10 perc, mentés betöltésénél sacc 5 perc töltési idő. Nagyon gyanítom, hogy a gamma csak egy magot tud használni. Egyébként ha betöltött hibátlanul megy.
  • lammaer
    A hiba vhol az ön készülékében kell legyen, nekem nem gond a töltés. Persze hogy mi lehet a baj... na azt nehéz megmondani Gyurcsók távgyógyító skill nélkül.